ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם יש עכבר שהוא כמו הטאץ’ פד, נלחץ בנגיעה במקום בלחיצה? כמו כן, במקום זה האם יש עכשיו שהלחיצה שלו שקטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל העכבר מדהים!!! רק כמה שאלות בקשר לסוללה שהיא הרי ליתיום : 1. כדי לתת לה להגמר ואז להטעין? (זה ישמור אל חיי סוללה ארוכים יותר ?) או שלשים להטענה כל לילה? 2. במקרה שהסוללה תתחיל לגסוס לי שזה אומר להזחיר רק איזה יום או תקופה מאוד קצרה יחסית לעכשיו אפשר לקנות אחת חדשה אם כן איפה? 3. יש אחריות על העכבר ל 5 שנים האם זה כולל סוללה אם לא אז כמה אחריות על הסוללה? תודה מראש, אני לא מצאתי תשובות לשאלות אלו בשם מקום.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה... רציתי לדעת, האם שדרוג לכונן SATA, ייתן לי ביצועים טובים בהרבה.. במיוחד שיש לי 1גיגה זכרון... אני מדבר על הרצה של משחקים מהכונן הקשיח וכו' וכו'....
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1) איפה אפשר לקנות אותם (בארץ)??? 2) האם המקלדת היא גם בעיברית??
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כמו שחלקכם יודעים קיבלתי לפני כשבועיים את ה-GEFORCE 6800LE החדש שלי אך מהרגע שחיברתי אותו יש לי בעית איתו...לאחר דיבורים אם החברה שייצרה את הכרטיס(INNOVISION)באימייל הם הסבירו לי שאני צריך לחבר את הכרטיס מסך לספק(משהו שכבר עשיתי)לחיבור בעל 4 פינים שיהיה +12V אם 18A לפחות...על הספק רשום לי +12V 28A ...לפי מה שהבנתי המספרים האלו מציינים את המתח שהכרטיס מקבל אבל לא כל החיבורים שיוצאים מהספק בעלי ה-4 פינים מקבלים את אותו מתח(12V 18A) ולכן יכול להיות שהחיבור ששמתי לכרטיס מסך מהספק לא מספיק בשביל הכרטיס ולכן הוא עושה לי בעיות ואני צריך להחליף את החיבור לחיבור אחר שיוצא מהספק...אם זה נכון...איך אני אמור לדעת כמה מתח מקבל כל אחד מהחיבורים? האם זה שחלק מהחיבורים של הספק מחוברים למ…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת שתהיה חסכונית, לא גדולה מידי ושראשי הדיו לא יהיו יקרים התקציב הוא עד 400 ש"ח אין לי צורך בסורק, פקס וכו', מהניסיון שיש לי זה לא שימושי במיוחד ומתקלקל מהר בבקשה המליצו לי על מדפסת תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ספק היום של HEC 300W אחריי הרבה המלצות של של חבריי ובאמת ספק ממש טוב שקט רציתי לדעת משהו בהתחלה המחשב לא נדלק אז אחר כך השארתי את הספק עם בורג אחד באויר בגלל שבדקתי את החיבורים אז הספק נפל על הרצפה מהמארז ורציתי לדעת אם קרה משהו לספק או משהו אחר ואם כן איך אפשר לבדוק את זה כרגע הספק עובד בסדר גמור השאלה שלי האם משהו יכול להנזק כתוצאה מהמכה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הוא לא מגיב בכלל לפעמיים שאני לוחץ כמה פעמים הוא מדליק אור והוא מחובר טוב מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היייייייייי אנשים אז יש לי כמה שאלות על המארז הזה אז ככה 1. דעתכם האישית (לקנות או לא) 2. אם הוא FULL TOWER 3.אם הוא בא עם ספק קראתי מה שהם כותבים שם אבל לא בדיוק הבנתי http://thermaltake.com/xaserCase/xaser2/6000.htm
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד חדש (T42) ואני מחפש להתאים לו עכבר אלחוטי או בלוטות'. התקציב שלי נע בסביבות ה-150 שקל, מה כדאי לקנות? ד"א, אין צורך בעכבר למשחקים, כי אני לא משחק הרבה, המטרה היא שהוא יהיה נוח וקל.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת חדשה,וחשבתי על המקלדת הזאת שקוראת את כרית האצבע: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19448 מה אתם אומרים? נדלקתי על הרעיון שלא צריך לזכור סיסמאות,זה באמת ככה או שזה סתם עבודה בעיניים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך עכבר חדש כי זה שיש לי עכשיו הוא אופטי עם חוט והוא לא נוח כל כך והוא מעייף אני גם צריך שהוא יהיה אלחוטי בגלל שנמאס לי שהחוט של העכבר משפיע על התזוזה של העכבר מתי שהוא מתחכך עם השידה אני רוצה לציין שאני גם גיימר ואני משחק משחקי rpg ומשחקי יריות ממבט ראשון וגם משחקים ממבט שלישי לפעמים כמו הנסיך הפרסי השלישי הסתכלתי על הg7 של לוג'יטק והוא נראה לי מה שאני מחפש אחרי שבדקתי שוב ושוב את הפרטים שלו וביקורות מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר לכל הכבלים שמקבלים איתו ואם הוא עושה עבודה כמו שצריך ? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי אייפוד חדש,התקנתי את התוכנה המקוללת הזאת iTunes והעברתי שירים בתור נסיון. השירים עבדו טוב, אז החלטתי למחוק ולהתחיל להעתיק ספריות גדולות יותר לאייפוד. אחרי ההעתקה הארוכה לא הצלחתי לראות את השירים האלה בכלל באיפוד, זה כאילו שהם לא קיימים, אני נכנס לSONGS והמסך פשוט ריק כאילו אין שום שיר, אבל בתוכנה רואים את כל השירים. אז החלטתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה עוד פעם, ועכשיו גם אינ לא רואה את השירים שהעתקתי וגם המקום נחשב כ"תפוס" על ההארדיסק של האיפוד, ואני בכלל לא מצליח להשמיע שירים שאני מעביר. בקיצר אני מבולבל נורא, ואני כבר יושב עלזה כל היום ולא מצליח להפעיל אותו נורמלי. מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה ואיתו שלט כמובן עכשיו אני לא יודע יש לי כזה סמל בשורת המשימות שזה כאילו החישן של השלט שאומר לי שאני יכול להשתמש בו בכרטיס טלויזיה ועכשיו קראתי שאני צריך עם אני רוצה להפעיל תשלט גם על המחשב יענו להפעיל סרטים שירים אז צריך להגדיר אותו דרך התוכנה winlirc ואני קצת נתקע הקטע של ההגדרה של המקשים צריך עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הזה http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=562496&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=5384&SID=M51SFSRUK3MB8K0WUN4D4AHWQ8U22HBF מה עלויות ההדפס שלו? וכמה הוא מחזיק מעמד?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מצלמה בהקדם האפשרי כי עוד מעט יש לי טיול ! ואני רוצה לקנות מצלמה טובה ,, עכשיו אני לא יודע כל -כך מה טוב ומה רע ! המחיר נע בין 1000-1500 ש"ח ,חח כמובן שדיגיטלית. וחברה טובה שיש לה אבא טוב . אם איכות תמונה טובה לפחות משהו שנע בין 5-7 מגה פיקסל. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע ל KVM אשר ברשותי. יש בידיי כמה KVM מסוג AUTOVIEW(מקווה שמוכר לכם השם) בעבודה. ה KVM הנ"ל, מניסיוני, יכול להשתרשר לעוד KVM, כך שבעצם ישנם שני KVM עם מסך אחד בלבד. האם מישהו התנסה בחיבור של יותר מ KVM אחד? כיוון שכשניסיתי לחבר 3, לא התבצע שירשור כמו שצריך. חרשתי על הנט ולא מצאתי, קראתי גם את ה Manual המוצר ולא מצאתי איזכור להאם אפשרי/לא אפשרי. מישהו מכיר/ראה/שמע/התנסה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-