עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by R9nald0,

קודם כל אני רוצה להתנצל על ההתראה המאוחרת אבל לצערי הופנתי לכתבה רק לפני זמן מה לכן לא יכלתי להגיב עליה לפני כן - בד"כ אני נוטה לחשוב שסיקורים הם סובייקטיבים ומהווים הבעת דיעה אישית של הכותב אבל כאשר נתקלתי בכתבה הנ"ל המשווה בין שני העכברים פשוט שלא יכלתי להתעלם מכמות הטעויות וחוסר הדיוקים שמצויים בה, כתבה זו לא רק שאינה ממצה, לא מקצועית ואינה מדוייקת, עושה את הגרוע מכל ומטעה את הצרכנים שסומכים על האתר הזה בתור איזשהו מדד לאיכות של מוצרי חומרה וציוד היקפי. נראה כי אדון דן מרחסין לא יודע משחק מחשב מהו, וכי נטה "לבחור צד" עוד לפני שהתחיל בעלק "סיקור" של שני העכברים, כתבה זו היא בושה לאתר שמתיימר להיות אתר חומרה רציני, לא ייתכן שכתבה באתר כמו Hwzone תהיה כל כך לא מדוייקת מבח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אחד הדגמים הפופולריים המוקדמים של חברת הגיימינג חוזר לחיים עם משקל נוצה לכתבה

3. Started by יונתן489,

היי, אני מחפש סורק חדש עבור אישה שעובדת כציירת וכגרפיקאית. הסורק הקודם שלה היה CanoScan LiDe 700F. אני לצערי לא מבין כלום בסורקים - אז בגדול אני פשוט אשמח לשמוע על סורק שווה באיכותו לסורק הזה או טוב ממנו, שאפשר להשיג בחנויות... עדיף לסורק של חברת קאנון עצמה, כי היא רגילה לחברה. אשמח להמלצות, ולהסבר קצת על התחום אם מישהו מבין בו. המון המון תודה לכל מי שיענה!

4. אני צריך מקלדת ועכבר ל-HTPC. המקלדת צריכה להיות קומפקטית אבל עדיין לאפשר הקלדה נוחה וכן יכולת גיימינג וכמובן שהעכבר צריך לאפשר אפשרות משחק נוחה ללא משטח קשיח (יש עכבר כזה - ראיתי את לוגיטק MXAIR - הוא מתאים למשחקים?). בעצם איך אפשר לשחק במחשב שנמצא בסלון?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  5. ביקור בדוכן של חברת הגיימינג גילה התמקדות בסביבת הגיימינג, לא פחות מההתמקדות בציוד עצמולכתבה

6. המלצה על עכבר , מקלדת ורמקולים. לגבי העכבר והמקלדת חשוב שיהיה אלחוטי והכי מדויק שיכול להיות למשחקים עדיף מלוגי'טק. ורמקולים גם מלוג'יטק ושיתנו לי חוויה לסרטי full hd ולמשחקים ומוסיקה. הייתי רוצה שהציוד העיקפי יחזיק לי מעמד כמה שנים טובות עם אפשרויות למחשבים חדשים בעתיד ושיתאימו לwindows 7 64bit תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by ron_1.6,

אני רוצה להזמין עכבר mx518 ופד (משטח לעכבר) של Steel-Pad של גימרים אני לא ממש יודע מאיפה ליקנות .. ראיתי בskypc שמוכרים אבל רק תעכבר ואני רוצה חנות שאפשר ליקנות את שתיהם .. בבקשה תעזרו לי ותביאו לי חנות טובה שאני יכל להזמין את שתיהים יחד =]

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  9. מהי המצלמה הקטנה / איכותית ביותר לצילום וידאו כיום עד 500 ש"ח +- ? כוללת מיקרופון מובנה. LOGITECH QUICKAM PRO 5000 Microsoft® LifeCam VX-6000 68C-00002 Microsoft® LifeCam NX-6000 Notebook 94N-00002 Microsoft LIFE CAM VX-7000 Logitech QuickCam Pro 9000 אחר? *HD זה 2 מגה פיקסל? *איזה מצלמה הכי יפה ומוסוות טוב? *המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000 (שהומלצה לי בפורום אחר) משתלמת / איכותית בהשוואה ל: Logitech QuickCam Pro for Notebooks Zeiss 595 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere 775 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere MP 807 ש"ח אחריות: 24 חודשים. או שאלו מצלמות שלא משתלם לרכוש אותן?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by ross,

יש לי מדפסת HP m1522nf שמתפקדת כמדפסת רשת. ההדפסה וצילום מסמכים עובדים. פקס אני מצליח לשלוח מהמדפסת אבל לא מהמחשב. סריקה לא עובדת בכלל. יש לי WINDOWS XP ושני מדפסות "HP m1522nf" ו-"HP m1522nf fax" שניהם מחוברים דרך שני יציאות IP סטנדרטיות (יציאה אחת למדפסת) עם אותה כתובת IP (של המדפסת). כשאני מנסה לשלוח פקס דרך "HP m1522nf fax" או לסרוק דרך התוכנה של HP אני מקבל הודעה שהשרת עסוק. מה יכולה להיות הבעיה??? (אני משתמש בדריבר המעודכן ביותר)

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, רציתי המלצה לכרטיס מסך למחשב שלי,ראיתי שני דגמים: http://tms.co.il/product/7407 http://tms.co.il/product/8438 מה יותר טוב? וגם איך יראו עם הכרטיס? ,כמו בטלויזה הרגילה? תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מצלמת רשת - תקציב 100-150 אבל כמה שפחות יותר טוב (זה רק לאמא שלי) ומיקרופון תקציב סביבות 60 - חשוב לי שיקלוט טוב מ 60 סמ תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by demultiplexer,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1006975170&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

14. Started by oriel10,

שלום, צריך המלצות לאוזניות לגיימינג, PC, תקציב עד סביבות 500-600 שקל. לא ממש מבין בכל התחום של האוזניות, משנה שהם יתחברו בUSB (יותר איכותי?)? שמעתי המלצות על ה Sennheiser GSP 350, אבל הם יצאו לפני שנתיים, הם עדיין מספיק טובות לשוק? אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nesber,

הזמנתי את המארז הנ"ל(VM1000A). מה אתם חושבים עליו, מכל הבחינות? כמו כן: האם ישנה אפשרות להוריד את הדלת שמכסה את הכוננים? http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm דלת: http://www.thermaltake.com/images/cases/products/lanfire/vm1000a/DoorOpen.jpg

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by arik100,

נתקלתי באיזה מקלדת למכירה שרשום עליה FRENCH LAYOUT לא הצלחתי להבין אם האותיות שכתובות על המקלדת זה FRENCH או שהסידור של האותיות הוא בסדר שנקרא FRENCH LAYOUT.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by מר. זמן תה,

שלום רב לכולם, אני שוב מבולבל ומחפש את עצתכם. אז לפי מה שאני מבין מוכריo טונרים מקוריים ותואמים, אבל מה ההבדל חוץ מהמחיר? כמו כן עשיתי חיפוש לטונרים בזאפ והוא מראה לי טונר תואם לסוג מדפסת HP נגיד, האם זה אומר שהטונר הזה מתאים לכל מדפסות לייזר של HP?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by אוריגמיש,

על מחשב חזק מחובר לרשת ה NGN (עם Upload של 800KB) יש שימוש במצלמת הרשת בסקייפ, מציגה את תמונת הווידאו בהילוך איטי.. הכוונה היא שהצד השני רואה אותנו ב Slow Motion, וגם אנחנו רואים את עצמינו בתמונה שזזה באיטיות (את הצד השני אנחנו רואים תקין). מה יכול להיות הגורם לכך ? אשמח לקבל המלצה למצלמת רשת סבירה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  19. היי.. עכבר Logitech MX700, דרייברים מעודכנים מערכת הפעלה WinXP SP1 שמתי לב לתופעה מאוד משונה... במצב רגיל, הרגישות של העכבר מוגדרת מצויין למצב שהכי נוח לי. התנועה חלקה לחלוטין ואין שום בעיות. יכול להיות שאני הוזה, אבל אני מוכן להישבע שברגע שאני פותח "תפריט" כלשהוא בווינדוז (נניח, תפריט "התחל"), הרגישות של העכבר יורדת והתנועה נהיית איטית יותר... אני לא בטוח, אבל יכול להיות גם שהרגישות יורדת רק בשטחים מחוץ לתפריט, ובתפריט עצמו הרגישות נשארת כמו שהיא אמורה להיות. מישהו נתקל בתופעה ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by Access Denied,

משהו יכול להמליץ על מדפסת משולבת עד 1000 שח (עדיף פחות) באיכות טובה ?? דבר שחשוב לי מאוד נוסף הוא עלות דיו נמוכה יחסית שכן זה העלות העיקרית של אחזקת מדפסת.. כרגע יצא לי לראות את המשולבת של אפסון ה-CX5400 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים ועולה 840 שח.. השאלה אם היא טובה ולמשהו יש ביקורת עליה?? והאם הפרדת ראשי הדיו עוזרת לחסכון בדיו ובעלויות??

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. אני צריך כבל למדפסת עכשיו יש באותו מחיר או USB 2 או USB 3 המדפסת שלי לפני 5 שנים אבל המחשב חדש לפני כמה שבועות יש 4 כניסות USB 3 ושתי כניסות USB 2 יהיה מיותר לקנות USB 3 למדפסת ? או שאם זה אותו מחיר ללכת על זה? http://ksp.co.il/?uin=13591 http://ksp.co.il/?uin=13589 פשוט נציג של HP אמר לי שהמדפסת לא יודעת לתמוך ב USB 3 ואם אני אחבר אותה למחשב ב USB 3 היא לא תזהה אותו. לא משנה אם אמרתי לו ש USB 3 צריך לתמוך גם בדורות שלו אחורה כלומר USB 2 הוא אמר לי שחבל סתם לנסות. את האמת יש עוד סיבה למה אני מתלבט כשאני מדפיס כמות גדולה של עמודים חשבתי אם המידע יעבור בכבל USB 3 זה יהיה יותר מהיר מאשר USB 2 זו ג…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום אודיו, אז בבקשה להעביר אם זה לא המיקום הנכון,תודה! אני מתלבט בין האוזניות HD435 לבין HD465 . השימוש בהן יהיה:80% למשחקים, ו20% למוזיקה. אילו מבינהן עדיפה? (הפרש של כ30 ש"ח). תודה רבה!

23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר ציבעונית חסכונית. מדפסת לשימוש ביתי, בעיקר הדפסה בצבע שחור, עם חיבור רשת. עד 1000 ש"ח תודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל - Swiss Gear Granite רציתי לשאול היכן אני אוכל למצוא את המחיר הכי טוב.. בזאפ מצאתי רק חנות אחת ומוכרים שם את התיק ב-380 ש"ח מישהו מכיר חנות שמתעסקת עם התיקים האלה ? איזור ירושלים והסביבה [או מרכז עם משלוחים..] תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. האם יש? ואם כן איפה? תודה רבה, עדן אה,עוד משהו, איך הסט הזה: http://nanashops.co.il/sale.php?sale=3012695 שווה לקנות?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.