ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לפצל כונן של 40 ג'יגה ל 5 ו35 ? ואם כן זה ישפיע על המהירות שלו ?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה מה עדיף מבחינת מהירות ביצועים: שני הרד דיסקים חדשים על מקסטור בחיבור החדש (UltraATA133) מחוברים לרייד החדש של פרומיס (כנ"ל) או הרד דיסק SCSI ב - 15,000 סל"ד?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה מהירות הגישה של ה RDRAM למעבדי פנטיום 4 של אינטל רוחב פס 400 MHZ? בהשואה ל DDR ו SDRAM אנני משווה את רוחב הפס רק את מהירות הגישה ? דן
-
היה למישהו במשפחה שלי 2 מחשבים ניידים שונים , כאשר הוא רצה להטעין אחד מהם ,הוא חיבר לו בטעות את המטען של המחשב השני ... כנראה שהם לא היו אותו דבר (אולי מתח שונה) והמחשב לא נדלק יותר... לדעתי הלך איזה פיוז שאמור להגן על הספק והלוח מהשריפה (כמו שיש באוטו.... הגיוני , לא ?) לפי הטכנאי : נשרף הספק כוח הלוח אם. 1500 ש"ח. יכול להיות .. ??
-
המארז זה אולי החלק היחיד שאני לא מוכן לקנות בלי לראותו לפני כן.. מארז מגעיל ת'תחת לא יעשה לי חשק להדליק את המחשב.. :'( לכן , לפיכך ובהתאם לזאת : אני יוצא אליכם בקריאה נרגשת בשאלה : האם ישנם אתרים המראים בעזרת תמונות כיצד נראים המארזים ? תודה ולילה טוב.. 8)
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי , כמה אירוני , ככה נכון. אני צריך לצרוב כמה תוכנות גדולות - כולן ביחד שוקלות 651MB ... דיסק : 650MB שלTDK צורב : Philips X 8 האם המגה הבודד והמיותר יעשה בעיות .. או שהוא "ידחף" פנימה.. ? * ואם בצורבי עסקינן , למרות שהוא X8 , כל ניסיון לצרוב בו מעל X2 דופק את הדיסק .. מישהו יודע מדוע ? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כעת , לאחר שבילבלתי לכם את המוח ובניתי לעצמי מחשב (פחות או יותר) - השאלה הניצחית : האם לרוץ לקנות ביום ראשון , או להמתין (ירידת מחירים עוד בפתח.. ?) הדילמה נשארת תמיד .. הרי תמיד ירדו המחירים עוד ועוד.. השאלה היא מתי אומרים STOP .. ? ביום ראשון הקרוב .. או קצת אחרי.. ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה : Athlon XP 1500 GIgabyte GA7VTXP צורב DVD וכו'.. איזה מארז מתאים ומומלץ ? האם מוכרים מארזים הכוללים כבר בתוכם מאורר נוסף ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איפה אתם ממליצים ? גם מבחינת מחיר , איכות ואמינות. * רצוי שבאתר יהיה מנגנון הרכבת מחשב... תודה !
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
או אחר... עזרו לי בבקשה להחליט... אם אתם יודעים הפרשי מחירים - אשמח. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. האם Gigabyte GA-7VTXP כולל כרטיס קול מובנה ? 2. במידה וכן , האם הוא סביר ? 3. המליצו לי כאן באתר על הלוח הזה - האם זה אכן המומלץ ? 4. תודה. 5. תודה ולהתראות..
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלה לי..... אם יש לי הארד דיסק צורב ודיוידי!! איך כדאי לי לחבר אותם? הראד דיסר מפריממרי מאסטר צורב סקנדרי מאסטר ודיוידי ב סקנדרי סלייו אני צורב בעיקר מההרד דיסק! יש לכם הצעות אחרות??? ואם כן תסבירו בבקשה למה תודה...
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב מבוסס 1500 Athlon XP (לא יודע אם זה קשור , אבל שיהיה .. :-) המליצו לי בפורום על DVD Asus X 12 , האם זהו ה DVD המומלץ ? אם כן איזה דגם ? אם לא ... ? מה כן ? בנוסף , אני צריך החלטה : מסך "19 : של איזה חברה ? (LG , סמסונג , ימאאהה , אחר ? ) תודה אנשים !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ASUS V7700 DDR PURE GEFORCE 2GTS ASUS 133$ Innovision Geforce MX400 64mb+TV INNOVISION 76$ באמת שווה להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- PURE? תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שה-MX400 יתן ביצועים טובים על רוב המשחקים והתוכנות של היום (?) מישהו בכלל ממליץ על innovision?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב שישמש כשרת ברשת של 5 מחשבים. והכוונה במיוחד לסוג המעבד, מהירות. ואם יש דברים נוספים שיש להתמקד עליהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לחבר את המצלמת הוידאו שלי למחשב עזרוווו לי בבקשה פרטים:: ===== כרטיס מסך - Asus GeForce 1 V6800 Deluxe --------- מצלמת וידאו - משהו של שארפ קנינו לפני שנתיים אין לי מושג מה הדגם עזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי כבר שנתיים כרטיס של קרייטיב שוכב בארון ואין לי מושג מה הוא עושה, אני רק יודע שהוא לא כרטיס קול, יש לו 4 יציאות מחוץ למחשב: line out - עם חיבור כמו של רמקולים s-vhs out comp out spdif out ובפנים יש לו 4 כניסות לסאונד שמחבר סידירומים עם הכרטיס קול. הדגם של זה: ct7165-d תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ושלושה מסכים, האחרון שבהם קניתי לפני חודש (SAMSUNG SYNCMASTER 753DF, טוב וזול) ועכשיו נותרה לי בעיונת קלילה: מאיזה מבין שני המסכים האחרים להיפטר. המועמדים: 1. CTX ULTRA SCREEN 1569 טריניטרון 15". 2. 15" PROVIEW PX561 עכשיו, אני יודע מה תגידו, אבל רגע לפני התשובה, נא לשים לב לנתונים הבאים: הCTX שלי סוגר את שנתו החמישית, ואילו הפרו ויו בסך הכל בן שנה פלוס כמה חודשים. במצב הזה, לאיזה מסך יש יותר סיכוי לשרוד עוד שנתיים-שלוש?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ברור לי שבמהירות 7200 , אבל איזה חברה ? * אני מתכנן על 40GB , האם יש הפרש במחיר לגבי דיסק גדול יותר ? תודה !
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-