ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף את לוח האם שלי,איזה לוח עדיף? MSI K7T266Pro2-RU (VIA KT266A chipset) הלוח הזה תומך ב USB2. או לוח של ASUS A7V266-E כמובן ששתי הלוחות מצויינם,אבל איזה יותר כדאי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במדפסת היא לא עובדת כבר כמה חודשים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כבל USB שקניתי (USB TO Parallel Adapter), אבל ההתקן שיש לי במחשב ל- USB הוא של VIA TECH ואז נוצר בלבול והמדפסת לא מצליחה לזהות את יציאת ה - USB, ניסיתי למחוק את ההתקן של VIA אבל ברגע שהעלתי את המחשב מחדש ה- WIN זהה התקן לא מוכר והתקן לי בחזרה את ההתקן של VIA. ובהקשר לזה אם משהו יודע איפה אפשר להשיג דריבר לUSB הזה שיודיע לי (הדייבר שקיבלתי עם הקנייה של הכבל ישן מדי).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
does asus a7v133 support athlon xp?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי 2 הארדדיסקים, כל אחד 40 ג'יגה וקניתי מחשב amd 1800 xp חדש הבעיה היא שאחד מההארדדיסקים שלי עושה לי בעיות, ברגע שהוא מחובר המחשב לא עולה כי יש לי bad clusters אבל כדי לפרמט אותו אני צריך שהמחשב יעלה איתו מה עלי לעשות?
-
אם כן, היום, בשעה טובה, נפטר כונני הקשיח והיקר, הלוא הוא הIBM 60GXP 40gb. מעשה שכך היה: הורדתי עדכון "קושחה" (Firmware) לצורב הריקו 7125A שלי. כמו שאתם יודעים, מדובר בקובץ .exe שכאשר מפעילים אותו, הוא מפעיל את תוכנת העדכון. הורדתי את הקובץ והפעלתי אותו, ההרד דיסק התחיל לחרוש ולחרוש והתוכנה לא עלתה. בסוף המחשב נתקע ועשיתי reset. הדבר הראשון ששמתי אליו לב היתה העובדה שתהליך הPOST ארך הרבה מאוד זמן, הרבה יותר מהרגיל. לבסוף (אחרי כמעט דקה) הגיע זמנו של הווינדוס XP היקר שלי לעלות. ההרד דיסק חשב וחשב, תקתק ותקתק ולבסוף קיבלתי הודעה שאחד הקבצים הוא פגום ויש להתקינו מחדש. דרעק, חשבתי לעצמי, אני אצטרך להתקין ווינדוס מחדש... קפץ לי רעיון, אני אנסה לחבר את ההרד דיסק (שהיה מאסטר ראשי…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרטיס הקול שלי (VIBRA 128) הפסיק לעבוד מאז שעברתי לWIN XP ולכן החלטתי לקנות כרטיס קול חדש ... אין לי הכסף להוציא 1000+ ש"ח על כרטיס קול כמו הAUDIGY מהסיבה הפשוט שאז אני ירצה גם רמקולים חדשים ולכן: יש לי שני רמקולים + סאב של SYSTEM WORKS ... איזה כרטיס קול, לא משנה החברה, ינצל אותם בצורה מקסימלית ? CREATIVE 5.1 ? או שיש חברה אחרת וכ'ו .. הקיצר אני לא מכיר את התחום ... תחכימו אותי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שרוב החנויות בארה"ב סירבו לקבל הזמנה מהארץ.. החלטתי שכנראה שאני יקנה פה... בהתחלה היתיי מעונין בלוח Epox 8KHA+ המבוסס על ה KT266A אך הוא לא נמצא כן בשום חנות למען האמת, לוח ה KT266A היחיד שמצתי פה הוא ה GA-7VTX-E ו GA-7VTX-H שניהם כמובן של Gigabyte לא יכולתי למצוא עליו שום ביקורת ולכן באתי לפה כדי שתעזרו לי... אז בבקשה ממכם רשמו לי אם יש לכם מקום לביקורת, או סיפרו מניסיון אישי. דבר שני זה מאיפה לקנות בארץ... את פנדה אני לא סובל... אז נשארו לי אפשרויות שהם zigzag200 פלונטר ו KSP אם יש לכם עוד מקומות רשמו בבקשה גם אותם, הכי טוב יהיה אם תרשמו איפה יש את ה XP 1900+. תודה
-
חבר'ה מה יהיה עם השביתה הזאת במכס ובנמלים ?? מחיר הזיכרונות כבר עלה ב-30 אחוז בממוצע וזה אחרי שכבר הגענו למחירים מאד יפים יש מחסור שהולך ומחמיר בכל מיני רכיבים מישהו צריך להעיר את שר האוצר הזה לפני שיקרה משהו רע
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז עכשיו בדקתי על צורב אסוס וה16 של אסוס עולה 555ש"ח אז מה עדיף האסוס או הaopen (האשכול למטה)?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על צורב Aopen 20 http://zap.co.il/fs.asp?si=263535&saletype=0&sog=C-Cdwriter&rsindex=&pn=4 כי הוא ממש זול 550 שקל והוא גם עם טכנולוגית Justlink. למישהו יש אותו? הוא מרוצה ממנו? הוא דופק דיסקים?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
יש לי לוח 7VTX של ג'יגהבייט שמבוסס על הKT266. על הגשר הצפוני ישנו היטסינק עם מאורר מאוד קטן ומעצבן שמדי פעם עושה רעשים קטנים ומרגיזים. זה מתחיל לעצבן אותי והשאלה שלי היא האם אפשר להעיף את המאורר הזה לכל הרוחות? הוא סתם נודניק קטן ומעצבן בקוטר של 40מ"מ. מה כבר יקרה, ההיט סינק במילא נשאר... אני יכול להוריד אותו בבטחה או שיהיו תוצאות לא נעימות?
-
בהמשך להודעה האחרונה "זקוקה לעצות בנוגע לשדרוג" ok יש התפתחות .. מעניינת הצלחתי לשכנע את אבא שלי שאולי שווה לשדרג לי ולאח שלי את שני המחשבים באותו הזמן אלו המפרטים כיום : שלי *(PIII 666 (370 * SDRam 128 133 - מסיבה לא ברורה דרך SISOFT SANDRA - הוא מקבל תוצאות יותר נמוכות מ זכרונות של 100HZ (משהו כאן ממש דפוק ...) *MAG 17' XJ700T *MOBO - דרעק כזה לא שמעתם עליו אפילו באגדות הכי מפחידות - זה כנראה ה MOBO הכי גרוע שתפגשו בכל החיים שלכם :'( (יש לו גם SOUND ONBORAD - שבהזדמנות הראשונה שהייתה לי קניתי SB פשטו ב 150 שקל רק כדי לבטל את זה שעל הלוח *SB - TERATEC (פשוט ביותר - הכי פשוט שאפשר להגיע - זה כמעט רמקול *CDRom - 32 (עוד פירמה לא ידוע בדיוק כמו ה MOBO ) *Ca…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
as every ADSL user in Israel, you all feel the major slowdown happening in the last few months. this is coused by cheap hardware Bezeq (=Nezeq) bought when starting the aDSL project. usally, the slowdown doesn't have anything to do with your ISP, but with the major load on Bezeq's servers. i've attached a trace, done at 2:15AM. the 1st "hop" is the nearest place to my modem, it's my ISP router, that writes down i'm connected, bla bla bla, and assign me with my own IP, usally, it would be XXX.XXX.YYY.??? when, X are always the same, and Y can be 2 options, and ? always change. as u see, it gives 50-70 ms ping, that is about the ping thats a ISDN connection gives. aD…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במחיר טוב ובאיכות טובה? יש לי צורב של ריקו כפול 12. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אנשים אני מחליף MOBO וכרטיס מסך (אתם ממש לא רוצים לדעת איזה זבל יש לי כרגע.... זה פשוט עצוב ... מקרה רווחה ... ) הקיצר שמתי עיין על ה TUSL-C עם הכרטיס קול המובנה (6 ערוצים) נראה לי שזה יספר את הסחוה אפילו בתור כרטיס קול שזה מאוד חביב מה שכן רציתי להבין יותר טוב מה אנשים אחרים חושבים עליו אולי קצת OC אפילו הרבה ... בקשר לכרטיס מסך העניין קצת מסובך יותר בהתחלה ראיתי את ה GF 2 MX400 אח"כ עברתי בדרמתיות אל ה GF2 PRO *inoviosion (סליחה על כל הגיה לא נכונה ...לא טרחתי לבדוק ...) ועכשיו בכלל מדברים איתי (KOM) של ה GTS של ASUS ... מישהו רוצה להוציא אותי מהסיבוך הזה ? תודה מראש
-
-
אהלן אני רוצה לארגן לחבר שלי מחשב חדש. עכשיו התקציב שלו הוא 3000 ש"ח אולי קצת קצת יותר.המטרות של המחשב הוא בעיקר אינטרנט ואופיס ואולי קצת קצת משחקים. בקשר לכרטיס מסך אני לא חושב שהוא צריך יותר מגיפורס 2 mx. עכשיו יש לי התלבטות בקשר למעבד ולוח אם. אם אתם יכולים בבקשה לתת לי מפרט אחד של AMD ואחד של INTEL לפי התקציב. אההה זה כולל מסך 17 לא חייב להיות הכי טוב. תודה מראש!!
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קודם כל לא מדובר במחשב שלי מעשה שהיה כך היה: העבירו דיסק קשיח ישן שתואם למחשבי AT ועליו מותקנת תוכנה חשובה למחשב מדגם חדיש בן זמננו (פנטיום 3) עם הדלקת המחשב נשמע פיצוץ ויצא עשן מהדיסק הקשיח. מישהו מסוגל לדעת על סמך הנתונים המועטים האלו מה היתה הסיבה? זה דחוף כי צריך לסדר את העניין עד מחר בבוקר. תודה מראש צבי
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה הקשר בין שני מספרים אילו. אם איני טועה, FPS , הוא מספר הפעמים שהכרטיס הגרפי זורק תמונה למסך, בשנייה אחת. ולגבי Refresh Rate זהו מספר הפעמים לשנייה שהכרטיס הגרפי צובע את המסך מחדש. האם Refresh Rate נכון ל-2D ו- FPS נכון ל-3D ? לא ברור לי מה קורה כאשר הקצב רענון במחשב הוא נניח 85HZ אבל המשחק שאני משחק כרגע רץ ב-60FPS נניח... אז מה קורה עכשיו? האם אחד מהם משפיע על השני, או שבמעבר למשחק 3D לדוגמא, משתלט המאיץ על המסך והוא זה שקובע עכשיו את קצב הרענון? בבקשה אודה לכם על הסבר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אולי במקרה מישהו קנה לאחרונה את מקלדת המולטימדיה של HP שנמכרת בפלונטר ב-145 ש"ח וכוללת גם עכבר גלגלת שחור ? אם כן, איך מצאתם דרייברים ל- WINDOWS XP אם בכלל.. ? רעיונות מישהו ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי, יש בעייה כרגע ... אני מתחיל את המחשב ונשמעים ציפצופים שונים והמסך לא מקבל תמונה, מה שמיד החשיד את כרטיס המסך... ניסיתי להוציא ולהכניס אותו לשנות לו מיקום אבל עדיין הציפצופים נשמעים ואין תמונה על המסך, למה ?
-
יש לי בעייה שצצה לאחרונה, ואני מקווה שתוכלו לעזור... יש לי חיבור ADSL בבית ויש לו בעייה משונה ומרגיזה. אני מחובר לאינטרנט זהב, ואני מהמתחברים הראשונים לשירות, בעבר המהירות הייתה גבוהה מאד ויציבה, אבל כיום, בעיקר בשעות הערב המהירות צונחת לחלוטין, בעשרות אחוזים, והמהירות חוזסרת רק למוחורת ושוב צונחת ... מה יכולה להיות הסיבה ? הספק? בזק ? אולי איזושהי הגדרה לא מוגדרת נכון ? תעזרו לי בבקשה ...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! היום אחרי הצהריים אני הולך להזמין את המחשב...אז רציתי שתגידו מה שנראה לכם על המפרט-הצעות, תגובות, חופשי... Athlon Xp 1500 gigabyte-GA-7VTXE ElSA-Geforce 2 GTS 32M MAG 786 "17 IBM-GXP60 7200 RPM 40G IBM-256 RDRAM PC 800 Creative-S.B live value Asus *50 floppy 1.44 modem-איזה לקחת?? מארז+מקלדת+עכבר אני יבחר בחנות... תזכירו לי אם שכחתי משהו, תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורומים,Pcpro, PcTip, Mentor & H.W-Zone. אז נכון, נעלמתי מהשטח לדי הרבה זמן אבל זה מהסיבה הפשוטה של מה שהתנהל בפורומים , בכל הפורומים.. גרם לי להבין שנכון לעכשיו זה די-חסר תקווה ופשוט אין טעם להגיב לכל השטויות לריבים לקללות ולהסטות שנכתבו בהם. אבל על הכתבה האחרונה באתר PcTip פשוט הייתי חייב להגיב, לא בגלל טיבה, אלא בדיוק להיפך. רציתי להזהיר את כל הקוראים מההטעיות הרבות שיש בכתבה.. ולפקוח את עינכם (למקרה שלא שמתם לב) לחוסר האוביקטיביות באתר. נתחיל מכך שהמתחזקת המנהלת וחברת הרכש של האתר היא פנדה, במקום להיות ספונסרית שתומכת בצוות של אתר הם שולטים בעצמם באתר,ומשתמשים בצוות שיותר משהם יתמכו בו הוא תומך בהם למען מטרות פרסום ורווח. הם כותבים מפרסמים חדשות ועו…
-
- 40 תגובות
- 5.4k צפיות
-