ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה נראה לכם תעלה מערכת קולנוע ביתית עם רמקולים טובים טלביזיה 43"-41" וDVD בן זונה עם הכל ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני מעלה מדיסקט הפעלה את המחשב ורוצה לגשת לאחד הכוננים וכל הכוננים שלי במחשב הם סקזי, הוא יזהה את הכוננים האלה מדוס ? או שקודם צריך להתקין איזה תוכנה שתגרום לו לזהות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שתי מחשבים בבית. אחד 700Mhz והשני 133Mhz. ויש לי מדפסת ואני רוצה שהיה בניהם רשת. כדי שבמחשב הישן אני גם יוכל להדפיס עבודות לשמוע מוזיקה מהמחשב השני וכל זה... עכשיו אני לא יודע כלום על רשת כמה כרטיסיים צריכים כמה זה עולה כלום. עכשיו רציתי לדעת אם מישהו פה מוכן לפרט קצת על רשת ביתית. כמה כרטיסיים צריכים ? איזה כרטיסיים (הבנתי שיש הרבה סוגים)? מה הכי טוב ? מה המחירים ? כל הפרטיים בבקשה אנשים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מארז חדש, והחלפתי בין המארז של המחשב הישן שלי (P1) לבין המארז החדש(הספק במארז הישן נדפק). עשיתי את כל החיבורים נכון, הכל עובד טוב ויפה, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל Floppy Disk Error(40). למישהו יש מושג מה הבעייה?
-
אני רוצה להעביר מוזיקה מהמיני דיסק שלי למחשב ואני לא יודע איך לעשות את זה אם למישהוא יש מושג ודגם איזו תוכנה טובה אז בקשה עזרו לי
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כן משהו גן עדן אבל זה מה שיש לי בינתיים ושמתי לב שגם משחקים ישנים כמו אורבן קאוס, הלף לייף בקושי פועלים פועלים לאט או עם עיוותים וגרפיקה שנראת כאילו משחקים בלי הכרטיס כששיחקתי בהם פעם זה היה עם הדרייורים שמקבלים איתו אבל גם עם דרייורים יחסית חדשים יותר פשוט אי אפשר לשחק הצילו אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר גמרתי את ג'אז 2 ואם משהו לא יקרה בקרוב אני אעשה זאת שוב
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
יש לי גויסטיק Logitech Wingman Attack ויש לי בעיה מעצבנת במרכוז שלו, פעם בכמה זמן המרכוז בורח לחלקיק שנייה לכיוון שמאל-מעלה(בכיול שלו ב CONTROL PANEL), גם המצערת אפילו שהיא באמצע בורחת לחלקיק שנייה ל FULL וחוזרת. זה לא כל-כך נורא שאני טס אבל כמעט כל נחיתה והמראה שלי הופכת לתאונה אווירית ניסיתי לכוון את ה DEAD BAND במשחק אבל ה"בריחה" של הגויסטיק מגיעה לכמעט אמצע המהלך כך שהדרך היחידה היא לכוון את ה DEAD BAND לרמה כזאת שאני לא אוכל לטוס בתודה :saint:
-
-
יש לי מחשב P-3 700MHZ עם Windows 2000 Pro וכרטיס מסך Voodow 3 3000. לאחרונה המחשב נתקע לחלוטין או שהתמונה מתחילה להשתבש ואז הוא נתקע. :'( זה לא נראה לי בעיה בדרייברים כי הם הכי מעודכנים. האם יש למישהו מושג למה התופעה מהמעצבנת הזאת, איך אפשר לפתור אותה? ??? האם זה בעיה בכרטיס מסך או במשהו אחר? ??? תודה רבה. דורון.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזר במחשב... מאז שעשיתי ADSL (אני מחובר דרך רשת ביתית - ה ADSL מחובר למחשב עם WINDOWS 2000 ולאותו מחשב יש כרטיס רשת נוסף שמחבר אותו להאב) (למחשב זה הוגדר שיתוף אינטרנט ודרך זה אני גולש (אני וכל הבית מחובר לרשת ...יש לי 5 מחשבים בבית) בכל מקרה כל פעם שאני עושה DOWNLOAD המחשב מאט והעכבר בקושי זז!!!! זה לא קורה קבוע זה קורה פעם בכמה דקות!!! אם למישהו יש רעיון למה זה קורה.... אז שתפו אותי....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות עכבר חדש,אני לא יודע איזה ליקנות איזה עכבר אתם מעדיפים? : [poll] [opt] אופטי\רגיל [/opt] [opt] טראקבול [/opt] [/poll]
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים של אינטל להתקן ה-ATA100, וכשאני נכנס למחשב שלי הסידירומים לא מוצגים. יש לציין כי ישנו שיפור משמעותי במהירות, אבל זוג הסידירומים שלי פשוט נעלמו. נראה לי שהוא לא מזהה אותם כהתקני ATA 100, ופשוט לא מציג אותם, איך אפשר לתקן זאת ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שאלתי את השאלה הזאת כבר בפיסי-פרו ואני לא רוצה להיות ספאמר, רק שזה דיי דחוף Encoder אתה בטוח שהרדיאון 8500 כבר בארץ ויש לך לינק לידיעה על זה או משהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היום כששיחקתי UT, נתקע פתאום המחשב ועשיתי Restart, ופתאום הופיעה הודעה: cannot set the code in page(s) display.sys ומיד הופיע מסך כחול ועליו כתובים הדברים הבאים: while initilizing device NTKNRN windows protection error..... system halted... ניסיתי את הStart-up dics של Windows, משום מה הוא לא זיהה אותו... נכנסתי לSafe mode, וחיפשתי את הקובץ display.sys... מצאתי שתיים: 1) בתקיית ה-Windos. 2)Wincows\Command\EBD. הקבצים שונים בגודלם... אז חשבתי... למה שלא נגבה את שניהם... ונכניס את הקובץ 2 לראשון... גיביתי, השוותי, כיביתי, הדלקתי... מתקבלת הודעה שה-Syntax של display.sys לא ברור.. לא יודע מה לחצתי... או אולי זה היה אוטומטי... אבל הוא נכנס לOS. מישהו יודע מה קרה פה? אני מפרסם …
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
תודה רבה לכולם על העזרה גיבשתי את הכל - וזה מה שיצא... מקווה שזה יעשה את העבודה ... תרגישו חופשי להגיד לי אם יש לכם ספקות בנוגע למשהו ... תמיד אפשר להחליף ...
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
יש אפשרות לחבר שתי מודמים לאותו מחשב (פורטים שונים כמובן!) ולחבר שלניהם שני קווי טלפון שונים, שני חייגנים שונים ולהתחבר בו זמנית לשני ספקי אינטרנט שונים? * ואם אפשר להוסיף שאלה דבילית: יש אפשרות להאיץ כרטיס רשת? (משהו כמו OC) לבצע אופטימיזציה?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1005840602&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1005813687&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות DVD - וכרגיל - קטן ארנקי והצטמק כיסי... :'( כדאי לי להשקיע הרבה כסף או ללכת על כאלה ב70 דולרים "עלובים"... מה לקנות?! (ואני מזכיר שוב - אין לי אגורה שחוקה אחת!)
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר כישלון הPOST הקודם ... הנה הגירסה המקוצרת אני צריך מפרט חדש צריך ממש לא להתפרע איתו ... אני לא צריך מסך אבל הוא בהחלט מיועד ל OC מעבד - אני בנטיה חזקה על AMD , אני רק לא בטוח אם ללכת על ה XP החדשים, הבנתי שזה קצת מסובך לפתוח להם את המכפלה ... HD - אני סגור על MAXTOR 40GB מודם - אני רוצה US-Robotics 56 EXT CD - אני חושב על ה ASUS צורב - PLAXTOR נכון ? מארז - אני מאוד חושק ב ENERMAX, רק עם איזה ספק ? MOBO - צריך משהו שממש אפשר ללכת איתו רחוק, OC רציני, אני ממש בונה על אופציות רק תעזרו לי כאן עם הלוח כי ממש לא ברור לי מה טוב או לחילופין מה יעשה את העבודה ... :\ כרטיס מסך - לא GF 3 ! אולי GTS , או אפילו GF 2 PRO 64 DDR - הבנתי שהוא חביב כרטיס קול - כאן …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-