ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי UPS 600V אבל היום הייתה לי הפסקת חשמל והוא לא הצליח להחזיק את המחשב אפילו ל10 שניות כדי שאני אכפה אותו כמו שצריך איזה UPS ? תודה
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זאת טכנולוגיית ה-TILT המדוברת בעכברים? וגם מאז שקניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים יש לי סיוטים מכל מה שקשור למוצרים האילו... לפני כשנה קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless comfort בגלל שבעכבר היו בטריות זה הפך אותו למאוד כבד ולא נוח שלא לדבר על זה שבעכבר המסויים הזה הגלגלת היתה חלקה מה שנראה מאוד נח בהתחלה אבל אחר כך מתברר שבגלל שהיא חלקה אין שליטה (לא לי בכל מקרה!) על הגלגלת כשהיא מצריכה דיוק (בדר"כ במשחקי דום וכו'...) ובנוסף לזה במקלדת היתה בעיה מאוד מעצבנת (!!!), אני לא יודע אם זאת בעיה במקלדת האלחוטית המסויימת הזאת או דבר שכיח במקלדות אלחוטיות, כאשר לוחצים לחיצה ממושכת על אחד המקשים לאחר זמן מה המגע כאילו נעלם ויש צורך ללחוץ שוב על אותו כפתור, וגם…
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת + פקס עד 450ש"ח מאיזורבת ים,חולון וראשל"צ
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להדריך אותי כדלקמן: איך אני מוודא שכרטיס הקול שלי תומך ברמקולים הנ"ל 5.1? איך אני מחבר את הרמקולים למחשב.כרגע הרמקול המרכזי אינו נשמע וכאשר אני מכבה ומדליק את המחשב אני צריך להגדיר מחדש את הרמקולים בתוכנת REALTEK HD AUDIO MANAGER. תודה חיים
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת HP, אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] מצאתי את זאת, http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 המלצות טובות (קראתי את חלקן), וקיבל ציון 5/5, והמחיר חבל"ז. תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
נתקלתי באיזה מקלדת למכירה שרשום עליה FRENCH LAYOUT לא הצלחתי להבין אם האותיות שכתובות על המקלדת זה FRENCH או שהסידור של האותיות הוא בסדר שנקרא FRENCH LAYOUT.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
חשבתי אולי אפשר לעבוד על החיישן. נראה לי שיש חלון במיכל כדי שחיישן יקלוט את כמות הדיו שיש במיכל. אז אם אשים מדבקה שחורה, הוא יחשוב שיש מלא? האם מישהו מצא פתרון יותר טוב. כי לא בא לי לקנות מיכלי צבע כשאני רוצה להדפיס שחור-לבן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
הכותרת מסבירה הכל, התקציב שלי לא מוגזם... ומה אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לרכוש מצלמת אינטרנט בשביל לדבר עם בן דוד שלי בארצות הברית. הייתי רוצה שתגידו לי איזה מצלמה כדיי לקנות? איזה חברה כדי לקנות? וכמה עולה ? תודה מראש בר-לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
נפח ההדפסה שלי לא גדול במיוחד אבל אני מעדיף מדפסת עם דיו זול. חייב חיבור רשת כלשהו (עדיף אלחוטי אבל חיבור חוטי יכול להספיק). מה שראיתי שנכנס לי בתקציב זה אחת מהמדפסות האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874946 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873634 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859789 איזה מהן הכי טובה או שיש משהו עדיף באותו מחיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם, אני שוב מבולבל ומחפש את עצתכם. אז לפי מה שאני מבין מוכריo טונרים מקוריים ותואמים, אבל מה ההבדל חוץ מהמחיר? כמו כן עשיתי חיפוש לטונרים בזאפ והוא מראה לי טונר תואם לסוג מדפסת HP נגיד, האם זה אומר שהטונר הזה מתאים לכל מדפסות לייזר של HP?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
התקשרתי לכמה חנויות ואין לאף אחד במלאי רוצים המתנה של עד שלוש שבועות האם יודעים על איזה דגם כדאי ללכת ולמי יש במלאי זמין
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
על מחשב חזק מחובר לרשת ה NGN (עם Upload של 800KB) יש שימוש במצלמת הרשת בסקייפ, מציגה את תמונת הווידאו בהילוך איטי.. הכוונה היא שהצד השני רואה אותנו ב Slow Motion, וגם אנחנו רואים את עצמינו בתמונה שזזה באיטיות (את הצד השני אנחנו רואים תקין). מה יכול להיות הגורם לכך ? אשמח לקבל המלצה למצלמת רשת סבירה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תראו רציתי לקחת את CI-6A19 לא שחור אבל לא יודע... הוא מכוער כזה ואני גם רוצה לחסוך כמה שקלים אז מישהו יכול להמליץ לי על מארז עם ספק ו USB קדמי ב 50-100 שקל פחות? (גם 50 שקל יעזרו) ומה ההבדלים ביניהם... ראיתי את ה SIMBADDA האלה שיש להם מארזים נחמדים וזולים מה אתם אומרים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן רכשנו מצלמת אינטרנט כלשהי שנראת דיי בסדר... היא נקראת TinyCam, PD 300U usb camera יש תמונה שלה ובדיוק מה שרכשתי http://www.ipc.ne.jp/pd/pd-product.html עכשיו אני קצת מתקשה למצוא לה דרייבר לאקספי, ובדיסק יש ל 2000\98\מאק... ניסיתי להתקין ולא הצליח, זה מזהה אותה אבל יש שלג וסימן קריאה צהוב במנהל התקנים... זקוק לעזרה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את razer orochi שאמור להיות עכבר גיימינג שפועל באמצעות bluetooth מבחינת הגיימינג עצמו זה ממש לא חשוב אני יותר מחפש עכבר נוח ואלחוטי עםdpi נורמלי וחיישן לייזר או חיישן שיעבוד לי כמעט בכל מקום הוא עונה כמעט על כל הדרישות שלי השאלה שלי היא כזאת כשנגיד רוצים לשמוע שירים מהפלאפון ברמקולים של המחשב דרך הbluetooth יש דילי של 12 שניות בין כל לחיצה בפלאפון עד שהמחשב מבצע השאלה היא כזאת האם יש סיכוי יש דילי כזה בין תזוזה של העבר עד שהוא באמת זז במחשב? ד.א שיקול נוסף שלי היה שהוא חוסך לי כניסת USB ומכיוון שיש לי רק 2 זמינות זה יתרון ולכן גם העכבר Microsoft® Bluetooth Notebook Mouse 5000 בא בחשבון תודה למגיבים! =)
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מחפש מצלמה דיגיטלית, למדתי קצת מושגים והבנתי בסך הכל מה אני צריך. 2 מגה פיקסל מספיקים לי, זום אופטי מינימום 2, זום דיגיטלי כמה שיהיה יהיה, מסך LCD כמובן, וזהו נראה לי. אני יכול להשיג את הפו'גי fine pix a 203, ב1000 שקל כולל כרטיס זיכרון 128 . ה"דיל" מאוד מאוד מפתה, אבל הבעיה שהמצלמה, היא עם רגישות 100 אסא, ואמרו לי ש100 אסא זה יותר מתאים ל-outdoor (צילומים בחוץ), ולצילומים במקום סגור עדיף יותר רגישות, (200+) אין לי ייעוד אחד למצלמה, מצלם הכל, מסיבות, בבית, בגינה, טיולים, וכו'... ככה שאני דיי בדילמה... יש עוד אפשרות שהיא ה-sony dsc p51 מה דעתכם עליה? אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע...(בטווח המחירים של 250 דולר מקסימום, כנראה שאני אקנה בארה"ב) …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. עכבר Logitech MX700, דרייברים מעודכנים מערכת הפעלה WinXP SP1 שמתי לב לתופעה מאוד משונה... במצב רגיל, הרגישות של העכבר מוגדרת מצויין למצב שהכי נוח לי. התנועה חלקה לחלוטין ואין שום בעיות. יכול להיות שאני הוזה, אבל אני מוכן להישבע שברגע שאני פותח "תפריט" כלשהוא בווינדוז (נניח, תפריט "התחל"), הרגישות של העכבר יורדת והתנועה נהיית איטית יותר... אני לא בטוח, אבל יכול להיות גם שהרגישות יורדת רק בשטחים מחוץ לתפריט, ובתפריט עצמו הרגישות נשארת כמו שהיא אמורה להיות. מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ שהוא עכבר מומלץ.. למישהו יש ניסיון איתו ? מחיפושים ברשת גיליתי שרק אייבורי מוכרים אותו ואני בספק אם יש להם אותו במלאי.. אני מחפש תחליף לDA שהיה לי.. בהחלט היה עכבר מצויין אך נשברה לו הגלגלת ועל הדרך אני מחפש עכבר עם גלגלת חזקה.. (אם יש דבר כזה בכלל). הMX518 נראה לי מגושם מידיי וגדול..
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני מחפש מארז עם פתח איוורור בגג (חשוב מאוד) שיכלול גם עבודה ללא כלים ,שיהיה יפה ושיכלול גם ספק טוב.. תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
^ תחילה, הוא היה נהדר, אבל עכשיו, לאחר חודשיים, הוא מזייף בדברים בסיסיים כמו: לחיצות על לחצון ימני\שמאלי לוקחות מספר פעמים עד שהוא מגיב, כנ"ל גלגלת, כנ"ל הזזה פשוטה. בדקתי, ולא, אין שערה אחת אפילו בשטח. אולי הוא התלכלך מבפנים או משהו, אבל אני לא רואה כלום. חשוב לציין שעד לפני שבועיים הוא עבד חלק לגמרי. אני מאמין שיש מישהו שיכול לעזור לי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למקלדת למשחקים. התקציב הוא בין 200-250 ש"ח. חוטי אל אלחוטי,עדיפות לחוטי. מה אתם אומרים על Razer Arctosa ?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-