ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לציין שאני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות ואף פעם לא ראיתי מצלמה כזאת . לעניין.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית שתיתן לי איכות תמונה טובה... הוידיאו לא חושב לי כל כך כמו איכות הצילום. עכשיו ראיתי בחנות החיות את המצלמה MDC 3000 Digital Camera שעולה 950 שקל. מה אתם אומרים? אולי יש משהו בפחות כסף כדי שאוכל לקבל איכות צילום טובה. עכשיו לשאלות : כיצד זה מיתחבר למחשב , ועד כמה אפשר לצלם שהמצלמה לא מחוברת למחשב ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות UPS למחשב, הדרישות הן: 1. למנוע בעיות של קפיצות או נפילת מתח (שיחזיק גם לכמה דקות אם אין מתח בכלל) 2. צריך להחזיק מחשב P4 + מודם כבלים (מסך אופציונלי - אפשר לא לחבר אותו ל UPS) 3. הורדת מחשב (WIN XP) מסודרת מה דעתכם על: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=689 ? איזה כבל / תוכנה צריך כדי להוריד את המחשב מסודר? תודה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כן, אני על סף קניית עכבר + פאד (כנראה) ואני מתלבט מה לקחת. בקשר לעכברים, חשבתי על MX 500 MX 510 [ אם מישהו יכול לרשום שורה - 2 על ההבדלים בין 500 ל 510 אני אודה לו ] או אולי עכבר אחר בסביבות המחירים ? ובקשר לפאד, חשבתי ללכת על פאנק השאלה: אם שווה להוציא כל כך הרבה כסף על פאד מסכן ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המממ לפי מה שהבנתי מעבדי אתלון צריכים ספקי כוח מאושרים בגלל שהם רגישים יותר לקפיצות זרם ולאו דווקא בגלל שהם צורכים הרבה יותר חשמל... האם גם מעבדי פנטיום 4 צריכים ספקי כוח מאושרים באיזשהוא תקן מתקדם יותר? כי הם צורכים בערך אותה כמות חשמל... זה למה אני חושב שאתלון פשוט רגיש לקפיצות זרם. כמה בערך עולה ספק מאושר AMD יותא מאשר ספק רגיל? וכמה בערך עולה מארז מאושר INTEL מאשר מארז רגיל? אני לא חושב שאנחנו לוקחים את הדברים האלה בחשבון שאומרים שהאתלון נותן יותר ביצועים/למחיר...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על הסטים הבאים: Genius Ergomedia R710 Genius Ergomedia R800 כאשר הראשון עולה מעט פחות מ300 והשני 430. האם מומלץ? יש משהו טוב יותר בתקציב (בלי קיטועים, חיי סוללה נורמליים וכוץ...)
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי כרגע UPS של Gamatronic וותיק ועתיק מסוג On Line בעוצמה של 500VA (שרכשתי לפני 4-5 שנים מחברת הייטק שפשטה רגל וכרגע הגיע מסיבות שונות.). ה-UPS כיום משרת רק את המחשב + המודם אך אני רוצה שהוא ישרת את המחשב (מארז+ספק של Enermax - נדמה לי 350W) + מסך "20 + מודם. 1. מה ההבדל בתכל'ס בין Line Interactive ל- On Line? 2. האם לרמה של מחשב ביתי (המשרת עסק קטן) שווה להשקיע ב-UPS מסוג On Line? 3. האם קיימים הבדלי איכות בין UPS של Gamatronic לבין Advice? 4. ב-Gamatronic יש את דגם ה-750VA שעולה 500 ש"ח לערך אך מדובר ב-UPS מסוג Line Interactive, אך UPS מסוג On Line של החברה כבר מזנק למעל 2,000 ש"ח 5. ל-Advice יש UPS מסוג On Line (דגם PRP750) בעוצמה זהה של 750VA במחיר קצת יותר יקר של …
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק לאן זה שייך אבל החלטתי לכתוב את זה פה החורף הגיעה לעיתו ועמו הברקים...אחד האויבים המסוכנים של מחשבינו הנערץ (חוץ מהא'ק והחשמל סטטי ) רציתי לדעת כמה שקע כזה עולה ומאיפה ניתן לקנות,והאם הוא מספק הגנה של 100% למה שמחובר אליו ? (במקרה הזה למחשב) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר הבית של thermaltake כתוב שהמארז הנ"ל מגיע עם ספק כוח מסוג Standart ATX PSII (או PS2), באתרי קניות בארץ כתוב גם כן שהספק מצורף. השאלות : 1. האם הספק כוח שמגיע עם המארז הנ"ל מספיק טוב ושקט? באיזה ספק מדובר בדיוק? (אני פשוט מניח שאם זה הספק הסטנדרטי שמגיע מחברת thermaltake בתור מארז המיועד ל-HTPC אז זה ספק מספיק טוב ושקט אך אני צריך להיות בטוח, אני גם מנסה להוזיל את העלויות) 2. האם ניתן להכניס למארז הנ"ל 2 כונני DVD?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חבר'ה.. התאהבתי במארז! http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bns/bns.htm שני מאווררי 120.. לכן הוא שקט.. הוא יפה.. נטול ברגים.. וכו'.. שאלה.. מה אתם אומרים עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1583&products_id=10168 אפשר גם עם חלון+מאוורר 90 בתוספת של 50 שח.. יש משו אחר יותר טוב ב450? צודההה
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. האם אתם מכירים את המארז הזה: Logic Concept ATX Master III LU-BLUE P IV ? ? ? הנה פרטים עליו: ATX MIDI Tower For P-4 / AMD Power 400W - 24A 4 * 5.25 , 2 * 3.5 2* HDD, Front Fan With Dust Filter Specially Designed 2 Front Bay Covers For CD-ROM/DVD מארז מהודר חזית בצבע כחול כהה שקוף 2. האם המארז Enermax FS-710B 350W P-IV אשר בא עם ספק אנרמקס 350W, מאושר AMD?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המצלמה MUSTEK MDC 3500 3.1Mega Pixel שמחירה 1100~ שקל. עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. האם כאשר המצלמה מחוברת למחשב אני יכול לצלם אין סוף תמונות? (שאלה קצת מצחיקה). 2. האם המצלמה עושה שימוש בסוללות כאשר היא מחוברת למחשב ? 3. האם יש דרך לפתח את התמונות כמו שמפתחים תמונות רגילות ע"י שימוש בפילים ? (שאלה שמאוד חשובה לי) 4. מה אתם אומרים על המצלמה? האם היא שווה קנייה ? והאם באותו מחיר אני יוכל לקנות מצלמה דיגיטלית יותר טובה ? תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה הבדל בין Sound Blaster Audigy Platinum ל- Sound Blaster Audigy Platinum eX או שבכלל זה אותו כרטיס? האם הכרטיסים תומכים ב5.1 או שבעתיד ייצא כרטיס בשם Sound Blaster Audigy Platinum 5.1 ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ואם בכלל יש דרך לדעת יציבות הספק, הספק שהוא נותן, מהירות סבוב המאוור ומידע כזה. ואם כן, אם יש תוכנה שתתן את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, שלשום כשהדלקתי את המחשב, הוא נדלק לשתי שניות בערך ונכבה מיד, ולאחר מכן לא נדלק יותר. הבעיה היא כנראה בספק כוח, כי כאשר החלפתי אותו באופן זמני עם ספק אחר, המחשב עבד. הדבר הזה די מפתיע אותי, כי הספק שהיה לי (Hec 300W) היה אמור להיות ספק איכותי, שמחזיק הרבה זמן (הוא שרד שנתיים וחצי, אבל איכשהו זה עדיין נראה לי לא בסדר :). המערכת שלי היא כזו: Pentium 4 2.6 512*2 3200 DDR P4P800 Deluxe Albatron GF6600GT כונן CD צורב פלופי דיסק קשיח כרטיס קול עוד כ-4 התקני USB ללא ספק כוח משלהם (ג'ויסטיקים). האם זה נראה לכם עומס גדול מדי לתת לספק שהיה לי, או שסתם היה בו משהו לא בסדר? אולי ספקי כוח צריכים תחזוקה שוטפת של ניקוי מאבק (דבר שלא עשיתי, כי לא רציתי לפתוח אותו)? בכל …
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי להסתכל היום קצת על עכברי RAZER ויש לי כמה שאלות: 1) בDIAMONDBACK כתוב שיש 7(!) כפתורים, אולם כשאני מסתכל על תמונות שלו אני רואה רק את ה2 הקדמיים, איפה יש עוד 5?? 2) האם ניתן לשנות את הDPI תוך כדי משחק או רק בעזרת התוכנה? 3) האם התוכנה תומכת בויסטה 64? 4) ושאלה אחרונות - מה ההבדל המהותי בין הDIAMONDBACK לDEATHADDER? בDEATHADDER אני כן רואה 2 כפתורים בצד, וכתוב שיש לו 5 כפתורים... מצטער על ההפצצה! תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני בדרך לאוברקלוק (הראשון שלי!?$!?$!) .. והבנתי שני אצטרך ספק חדש (מפני שהספק שלי הוא ג'נרי ושהוא מספק רק 300W). תוכלו להגיד לי כמה וואט אני אצטרך בספק החדש? איזה ספק אתם ממליצים לי לקנות בטווח מחירים של 250-300 שקל (חברה ודגם בבקשה)?EDITED: עוד שאלה שנזכרתי בה: מה יותר טוב בספק כוח, שיש לו ACIVE PFC או PASSIVE PFC? המפרט שלי הוא: Pentium 4 2.53 Ghz, 533 Mhz Asus P4P800 Deluxe ATi Radeon 9500 Pro 2X256 MB DDR 400 By SpecTek ומתוכם אני אעשה אוברקלוק עד המקסימום שיינתן לי לכרטיס מסך ולמעבד (תהיה לי גם מערכת קירור מים לצורך זה). תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט לגבי SOPRANO של TT ולגבי המארז הנ"ל. ממספר דיונים הבנתי שTT אינה חברה איכותית כל כך כמו שהיא נראית...וכן המארז של סאןבים נורא יפה...וזה החלק שלפי הכי חשוב אחרי הקירור! לכן חשבתי ללכת בסוף על הטרנס... אבל כמובן שאין מוצר מושלם ולכן שאלותיי הם: 1. צוין בביקורת שכבל האודיו קצר...האם ניתן לקנות אחד בעצמי יותר ארוך וכך לפתור את הבעיה? אם כן אשמח לקבל לינק. 2. אני בן אדם שחשוב לו מארז הכי שקט שיש! רצוי שכל המאוררים יהיו ח-ר-י-ש-י-י-ם!! שלא יהיה אפשר לשמוע אותם (עד כמה שאפשר...) לכן ברצוני להחליף את 3 מאוררי ה80 מ"מ (2 בחלון ו1 בגג)..אני מחפש מאוררים שיעשו את העבודה הטובה ביותר מבחינת אוורר גבוה ויחס של רעש נמוך ביותר...אשמח …
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש מכשיר משולב. יש לי כמה דגמים על הכוונת אבל יש לי שאלה או שתים(אני די בור בענייני מדפסות): 1. איך זה עובד עם אחריות? אחריות יבואן? אחריות מהחנות בלבד? לכמה זמן נהוג? מה האחריות מכסה בד"כ? 2. אני בספק אם מישהו יכול לרשום את זה פה אך אשמח לקבל המלצה על חנות לרכישה באיזור חולון-ראשון לציון-תל אביב. אם לא פה אז אשמח לקבל שמות של חנויות בפרטי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כאשר העכבר טעון במלואו, לכמה זמן עבודה מספיקה הסוללה עד שצריך לטעון שוב ? אני מתלבט אם לקנות אחד העכברים האלו לעבודה (את הרבולושן כבר קשה להשיג) והבעיה היא כזו: אני עובד בערך 80% מהזמן במשרד ואז אין שום בעיות של טעינה. אבל בשאר 20% מהזמן אני מסתובב בין לקוחות ולפעמים יכול להיות יום או יומיים שלמים שבהם אני לא אוכל לטעון את העכבר. האם הוא יעמוד בזה ? כי הרי עכברים רגילים שעובדים על סוללות יכולים להחזיק חודשים ללא החלפת סוללות... ועוד משהו: האם ניתן פיזית להחליף את הסוללה (כי לסוללות כאלו יש נטיה "להתעייף" עם הזמן) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
ראיתי את המקלדת הזאת בזאפ אבל אין לה שום חוות דעת, אז יש לי כמה שאלות: 1. איך השימוש הכללי בה? היא נוחה? 2. איך היא מתחברת? 3. מה זמן הסוללה שלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול האם הוא תומך בעברית, זאת אומרת גם במסך אלסידי שלו וגם באותיות על המקלדת. דבר נוסף, האם הוא נמכר בארץ בגרסתו הישנה או החדשה ? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה האיזור המתאים לשאלות שלי. אני כרגע בודק מצלמת אינטרנט מדגם Logitech QuickCam IM והיא מחוברת כרגע ללאפטופ P4 Mobile 1.8Mhz היא בעלת רזולוציה של 640X480 ו 30FPS. שמתי לב לתופעות הבאות: ישנה השהיה מסוימת (קטנה, הרבה פחות משניה, אני לא יכול לומר כמה אבל זה מורגש). בין תנועות שמבצעים למראה במסך בשימוש בתוכנת Capture שלוגיטק מספקת. התמונה ניראית הפוכה, תמונת ראי, כלומר צד שמאל נראה ימין ולהיפך אני יודע שזו לא המצלמה הכי טובה בעולם אבל רציתי לדעת אם ככה זה נורמאלי? אין לי שום בעיה עם איכות התמונה ואופציות מיוחדות שכלולות במצלמות יקרות. המטרה העיקרית שלה זה באמת IM וגם משחק מחשב בעזרת מצלמה Camgo. האם היא תתאים למשחק עם כוונים הפוכים והשהיה קטנה? …
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי את כמות האמפרים שמספק כל אחד מהספקים הבאים: Enermax 350W (EG365P-VE) HEC (Heroichi) 475VD-T
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את המארז הבא ויכול לתת לי חוות דעת לגביו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4377 ? איוורור ? תמורה עבור מחיר? ובכללי יחסית למארזים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7088 זה שהוא בן זונה יפה אין ספק. השאלה אם הוא שווה 1000 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-