ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה. אני לא מבין שום דבר בעניים של בניית רשת ביתית ומחר מגיע לי המחשב חדש. מישהו יכול לפרט לי שלב אחרי שלב איך בונים רשת ביתית או לתת לי אתר שבו כתוב בדיוק איך בונים רשת ביתית? מהשלב הראשון - הגדרת הכרטיס רשת וכל זה, כי גם את זה אני לא ממש יודע איך עושים. במחשב שהוא יהיה השרת יהיה לי WIN XP Pro ובמחשב השני יש Win ME. בעוד כמה ששבועות גם אני יצתרך שיתוף של ADSL בין המחשבים ואמרו לי שבאתר הישראלי ל-ADSL כתתוב איך לעשות את זה רק עם WIN 98/ME למרות שעוד לא בדקתי. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום שלום המארז המדובר הוא Macase KA-k80 midi atx 300w האם למישהו יש את המארז ואם כן אז איך הוא? ומישהו יכול להמליץ על מארז ATX עד מחיר של 70$?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בארץ קיים מבחר קטן מאוד של סורקים ומה לעשות שקשה בארץ למצוא סורק טוב. אני צריך לקנות סורק חדש כי UMAX 1200S לא עולה על XP (אני מרוצה ממנו עד השמיים... הייתי נשאר איתו גם במחשב הבא שלי מצידי). אז התחלתי לחרוש את הרשת וגיליתי שאומנם בארצנו הקטנה אין מבחר גדול אבל הסורק הכי טוב בשוק הסורקים הביתיים כן נמצא בארצנו ! טוב נתחיל לעשות סקירה קצרה על כל הסורקים האחרים לפני שנגיע אל הזוכה. HP : איכות סריקה ככה ככה בשקופיות וכו'... בתמונות הוא בסדר גמור. יש להם גם מהירות גבוה והבעיה היא תוכנות לא מי יודע מה איכותיות. AGFA : איטיות, והפרעות בסריקה (נקודות שלא קיימות, שחורות). CANON : לא חיפשתי, כי זה לא ראוי להתייחסות... UMAX : אני מרוצה משלי עד הגג, אבל הם פשוט לא "נחשבים" ואני דיי …
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אז ככה : כיום יש לי את המקלדת אינטרנט של מיקרוסופט עם ה BCK FORWAD STOP MAIL SEARCH FAVORITES HOME MY COMPUTER CALCULATOR SLEEP למחשב החדש אני קונה מקלדת חדשה אבל לא מתכוון להשקיע ב150 ש"ח אז אני קונה משהו של GENIUS ראיתי שיש מקלדת עם שם מספרים ב80 ש"ח ומקדלת ל98 ב40 ש"ח מה יכול להיות ההבדל בינהם ? עדיף לקחת את הקיימת לחדש ולשים ג'ניוס בישן ? חחחח ... מקלדות ... מה לעשות אפשר לחסוך קצת
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפה אפשר לרכוש את הדבר המדהים הזה? (ואם מישהו ענה לשאלה - האם אפשר לרכוש אותו ללא ספק כח [שילמתי כבר דיי הרבה על ה Enermax430 שלי])
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 1, אתמול אחי החליף את המארז, הלוח והמעבד, והחזיר את כל מה שהיה לי בפנטיום 1 (כונן סידי, הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול). שקיבלתי את המחשב בחזרה, והדלקתי אותו, הוא התחיל לזהות חומרה, וזיהה עוד פעם ועוד פעם, התקשרתי לאחד מחבריי שהמליץ להתקין וינדוז על הקיים, התקנתי, ואחרי שוינדוז עלה, התקנתי את הדרייברים לקריאטיב LIVE ויש צלילים. הבעיה היא שבמנהל ההתקנים, יש לי את השורה של המקלדת, ובדיוק מתחתיה אותה שורה זהה עם סימן קריאה, אני מורידה את השורה הזו, שוב יש זיהוי חומרה ושוב החומרה (המקלדת) מופיעה עם סימן קריאה, מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ציטוט מאחת ההודעות פה: "בשביל ידע כללי, חריץ AGP Pro הוא חריץ AGP שמסוגל לספק מתח גדול מהרגיל לכרטיס המסך. בשביל ידע עוד יותר כללי, שום כרטיס לשוק הביתי (ואני מדבר על כל הג'יפורס 3 למיניהם וכל הרדאון 8500) לא משתמש בחריץ זה, מה שהופך אותו למיותר לגמרי." אז איפה שמים את כרטיס המסך אם זה לא ב-AGP?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית לצורך הפקות דפוס. אני מניח שמצלמה עם 2.1 מגה פיקסל תספיק. על איזו מצלמה אתם ממליצים? ועוד שאלה: כמה תמונות באיכות גבוהה יכנסו בכרטיס של 8 מגה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה הדיסק 80GB של מקסטור, מחירו גדול ב300 ש"ח ממחיר הדיסק 80GB של seagate (שניהם 7200) ? מקסטור באמת כאלה טובים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום האם למישהו יש מושג אם מעבד AMD XP 1900 יעבוד בלי בעיות עם לוח Gigabyte GA-7VTXH או עם לוח Gigabyte GA-7VTX-P תודה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לקנות צורב, והתקציב הוא בין 600-900 שקל. אפשר לקבל כמה המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום חשבתי על זה.. אני קונה מחשב חדש (המפרט שלו באשכול: המחשב החדש שלי! תנו דיעה!). עכשיו, יש בו מעבד AMD 1.47GHZ שכמובן בא עם מאוורר אבל לפי מה שהבנתי הוא נוטה להתחמם... האם כדאי לי לקנות עוד מאוורר? מה המחירים? מה כדאי? איך מחברים אותו למחשב? צריכים לעשות חור במארז?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר עדיף ולמה אתם חושבים ככה GA-7VTXH או GA-7VTX-P שניהם של Gigabyte ומה ההבדלים בין הלוחות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ 1.47Ghz (או 1800 GHZ1.53) לוח-אם: Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A ) - DDR2100 - AGPx4 - 5 PCI - 1 AMR - ATA 100 - CREATIVE 128 - LAN - ATX זכרון: 2 כרטיסי זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסק קשיח: SG Barracuda IV - 80 GB (ST380021A) - 7200 RPM - ATA 100 צורב: PLEXTOR CDRW (PX-W1610TA) - 40X16X10 - IDE - BURN-Proof כרטיס מסך: ATI RADEON 8500 DDR 64MB +TV Aopen 1648 DVD ROM X16 + Power DVD Player - IDE :DVD כרטיס קול SB LIVE! 5.1 ------------- אל תגידו לי בבקשה לשנות מסך, כי יש לי כבר מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים שאני לא מחליף, אז אנא תנו דעתכם בקשר למחשב.. השקעתי הרבה מחשבה וזה הרשימה הסופית של מה שאני קונה... מה אתם חושבים? (תודה לכל מי ש…
-
- 33 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון יש עליה גבוהה באחוז המשתמשים במסכי LCD בזמן שמחירם יורד (לאט למדי אבל יורד) אז השאלה שלי היא כזאת: במה בכלל מסכי LCD טובים? ??? חוץ מהאספקט הברור למדי של החיסכון במקום, בשביל מה הם טובים? והשאלה האולטימטיבית: נניח שלאדם יתאפשר לקבל (בלי להתייחס לעניין המחיר) אחד משני מסכים: מסך CRT בגודל מסוים של החברה הכי טובה למסכי CRT או מסך LCD באותו גודל של החברה הכי טובה למסכי LCD מה תהיה הבחירה החכמה יותר? ומה תהיה בחירתכם?
-
- 34 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
קניתי דיסקים של 900 מגה של gpt 90 דקות שרציתי לצרוב התברר לי שלמרות שכתוב עליהם 900 מגה הם 650 מגה נסיתי לצרוב גם עם נירו החדש וגם עם eseycd creator5 הבעייה בצורב??? יש לי צורב richo
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
PowerStrip "Designed to compliment the native Windows Display Properties sheet under Microsoft Windows 95/98/NT, the PowerStrip combines advanced, multi-monitor API support with extensive programmable hardware support. A simple toolbar and menu that pops up from the system tray provides configuration and fast access to your favorite display settings, incremental enlargement and reduction of desktop size, comprehensive color calibration controls with gamma hotheys, the ability to associate specific applications with custom display settings, graphics system diagnostics, flexible font controls, extensive hotkey and screen saver support, a database of over 1000 monitors, and …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לקנות את הדבר הזה , אבל אני רוצה לשים עליו 80 מילימטר , כדי שיעשה פחות רעש ... איך אני מחבר מאוורר של 80 , לסינק של 60 ? לא מצאתי בארץ חנות שמוכרת מתאמים , אולי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה לבד ?
-
הדבר האחרון שקניתי למחשב שלי היה: הארד דיסק של W.D 20GB 7200 RPM
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה מארז עדיף ? ENERMAX 710-S Black או ANTEC 1030B
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-