עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by iib,

אני נעשה פחות ופחות בטוח שה ATi 8500 הוא בחירה עדיפה על הגיפורס 3... ההפרש במחיר אומנם 300 ש"ח אך אני כבר לא רואה הרבה יתרונות ממששים לכרטיס של ATI בעיקר עכשיו אחרי ש Anandtech גילו שאפשר לקבל ביצועי FSAA טובים יותר עם גיפורס 3 גם מבחינת האיכות - וזה היה הקלף העיקרי של הראדון עד עכשיו... בעיקר שמשחקים שמשתמשים ב DX 8.1 API 1.4 מאוד רחוקים ו TRUEFORM עד כמה שאני יודע נתמך רק בסיריוס סאם... ול nVidia עדיין היתרונות הגדולים יותר יציב יותר בטוח עידכוני דריוורים שוטפים שממשיכים לשפר את הביצועים. ול ATI עדיין החסרונות הרגילים - מחלקת דריוורים שלא נדע, יציבות - הבעיות לא נפתרו לגמרי התמיכה במערכות הפעלה חדשות של הדריוורים של ATI מעולם לא הייתה משהו משהו וזה יודע כל מי שהיה לו R…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by demultiplexer,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1006975170&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

3. Started by KapiSH,

הייתה/יש לי בעיה, נדפק לי ההארדיסק הנוכחי שלי (IBM 60GXP 60 GB) והוא עובד על מצב PIO במקום UDMA... מה שאומר שהוא פועל נורא לאט (משהו כמו פי 7 יותר לאט ממה שהוא עובד על UDMA), בכל אופן עוד 8 שעות אני הולך לחנות של המחשב שיעהירו לי את כל החומר להארדיסק זמני, אח"כ יחזירו את ההארדיסק IBM הדפוק שיש לי עכשיו לחברה ואז יביאו לי הארדיסק 60 GB 60 GXP חדש ויעבירו לי אליו את החומר, עכשיו, קראתי פה שאני לא היחיד עם בעיות ב-60GXP... אז אני לא חושב שיהיה כדאי לקחת שוב 60GXP אז האם מומלץ לי להוסיף כסף (במקרה הצורך) ושיביאו לי הארדיסק של חברה אחרת? ואולי באותה הזדמנות אני אקח הארדיסק בנפח גדול יותר ;D אם כן אז על איזה חברה אתם ממליצים? וראיתי שההארדיסק שיש לי עולה כיום בסביבות ה-900 שקל…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Sol@rWind,

אני רוצה לקנות מסך 21 או 22 חדש, יש לכם המלצות ?? (בבקשה רק אם ראיתם את המסך בפעולה) תודה, סולאר.

5. Started by puNani,

מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ 1.47Ghz (או 1800 GHZ1.53) לוח-אם: Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A ) - DDR2100 - AGPx4 - 5 PCI - 1 AMR - ATA 100 - CREATIVE 128 - LAN - ATX זכרון: 2 כרטיסי זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסק קשיח: SG Barracuda IV - 80 GB (ST380021A) - 7200 RPM - ATA 100 צורב: PLEXTOR CDRW (PX-W1610TA) - 40X16X10 - IDE - BURN-Proof כרטיס מסך: ATI RADEON 8500 DDR 64MB +TV Aopen 1648 DVD ROM X16 + Power DVD Player - IDE :DVD כרטיס קול SB LIVE! 5.1 ------------- אל תגידו לי בבקשה לשנות מסך, כי יש לי כבר מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים שאני לא מחליף, אז אנא תנו דעתכם בקשר למחשב.. השקעתי הרבה מחשבה וזה הרשימה הסופית של מה שאני קונה... מה אתם חושבים? (תודה לכל מי ש…

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by DAN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006959501&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shimon23,

איזה מסך 17 הייתם ממליים לקנות, למחשב שלא שיעבדו עליו 3-4 שעות ביום, אבל לא מסך יקר (מעל 1500) עדיף בטווחי מחירים היותר נמוכים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ibrow-Now,

התקני USB רגיל יוכלו להתחבר ליציאת USB2 ?

9. Started by 3COM_LAN,

:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by guy94,

הבנתי ש IBM לא בא בחשבון אבל אם נגיד אני רוצה HARD DISK 60GB 7200RPM איזה חברה עדיפה ? ואם יש לכם ביקורות אז אשמח אם תביאו לי.

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by Haflo,

מישהו יודע איך אפשר לנגן AUDIO CD דרך הרשת (Domain not peer2peer)? וזאת כמובן אם אפשר בכלל.....

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ZigZag,

http://www.sysopt.com/cgi-bin/overc/readfull.cgi?record=10481

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by puNani,

האם הכרטיס הזה הוא כרטיס נורמאלי שיספק לי גלישה במהירות מקסימלית או שכדאי לקנות כרטיס רשת חדש? (את הקיים אנחנו משאירים במחשב הישן..)

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  14. Started by RieBiX,

שלום שלום המארז המדובר הוא Macase KA-k80 midi atx 300w האם למישהו יש את המארז ואם כן אז איך הוא? ומישהו יכול להמליץ על מארז ATX עד מחיר של 70$?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ibrow-Now,

בארץ קיים מבחר קטן מאוד של סורקים ומה לעשות שקשה בארץ למצוא סורק טוב. אני צריך לקנות סורק חדש כי UMAX 1200S לא עולה על XP (אני מרוצה ממנו עד השמיים... הייתי נשאר איתו גם במחשב הבא שלי מצידי). אז התחלתי לחרוש את הרשת וגיליתי שאומנם בארצנו הקטנה אין מבחר גדול אבל הסורק הכי טוב בשוק הסורקים הביתיים כן נמצא בארצנו ! טוב נתחיל לעשות סקירה קצרה על כל הסורקים האחרים לפני שנגיע אל הזוכה. HP : איכות סריקה ככה ככה בשקופיות וכו'... בתמונות הוא בסדר גמור. יש להם גם מהירות גבוה והבעיה היא תוכנות לא מי יודע מה איכותיות. AGFA : איטיות, והפרעות בסריקה (נקודות שלא קיימות, שחורות). CANON : לא חיפשתי, כי זה לא ראוי להתייחסות... UMAX : אני מרוצה משלי עד הגג, אבל הם פשוט לא "נחשבים" ואני דיי …

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת האם athlon xp מצריך מארז יעודי או ש מידי טאוור רגיל יתאים במידה ולא אשמח לקבל המלצול למארזים טובים וזולים

17. Started by Or ei,

Innovision Geforce 2 pro ddr 64M -125$ ASUS V7700 DDR PURE GEFORCE 2GTS-128$ מה יותר טוב מבחינת ביצועים??

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by puNani,

קראתי עכשיו כתבה על הדרייברים החדשים של RADEON 8500 באתר TOMS HARDWARE, וכתוב שם משהו על כך שיש בעיות התאמה עם מעבדי ATHLON... מישהו יודע על זה משהו? זה נכון?

19. Started by Haflo,

על אותו משקל: אני זוכר שהוזכר כאן על תמיכה ב ISA ב Windows XP....ובכן על אחד מהמחשבים שלי יש לוח MSI 6163 (עם שני סלוטים ISA) ועליהם יש מודם 33.6Generic וגם SB AWE32 Gold והם עובדים מצויין! אז מי אמר ש Windows XP לא תומך ב ISA?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by vered,

יש לי פנטיום 1, אתמול אחי החליף את המארז, הלוח והמעבד, והחזיר את כל מה שהיה לי בפנטיום 1 (כונן סידי, הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול). שקיבלתי את המחשב בחזרה, והדלקתי אותו, הוא התחיל לזהות חומרה, וזיהה עוד פעם ועוד פעם, התקשרתי לאחד מחבריי שהמליץ להתקין וינדוז על הקיים, התקנתי, ואחרי שוינדוז עלה, התקנתי את הדרייברים לקריאטיב LIVE ויש צלילים. הבעיה היא שבמנהל ההתקנים, יש לי את השורה של המקלדת, ובדיוק מתחתיה אותה שורה זהה עם סימן קריאה, אני מורידה את השורה הזו, שוב יש זיהוי חומרה ושוב החומרה (המקלדת) מופיעה עם סימן קריאה, מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

אז ככה : כיום יש לי את המקלדת אינטרנט של מיקרוסופט עם ה BCK FORWAD STOP MAIL SEARCH FAVORITES HOME MY COMPUTER CALCULATOR SLEEP למחשב החדש אני קונה מקלדת חדשה אבל לא מתכוון להשקיע ב150 ש"ח אז אני קונה משהו של GENIUS ראיתי שיש מקלדת עם שם מספרים ב80 ש"ח ומקדלת ל98 ב40 ש"ח מה יכול להיות ההבדל בינהם ? עדיף לקחת את הקיימת לחדש ולשים ג'ניוס בישן ? חחחח ... מקלדות ... מה לעשות אפשר לחסוך קצת

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אוקיי אני רוצה לקנות את הדבר הזה , אבל אני רוצה לשים עליו 80 מילימטר , כדי שיעשה פחות רעש ... איך אני מחבר מאוורר של 80 , לסינק של 60 ? לא מצאתי בארץ חנות שמוכרת מתאמים , אולי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה לבד ?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by BlackTalon,

אהלן זוכרים שאז שאלתי אותכם על המפרט למחשב שעמדתי להזמין? אז הזמנתי אותו, ומאותו רגע התחילו להיות לי איתו בעיות! המוכר, ראה ילד, והוא החליט שאפשר קצת לסבן אותי ולהרויח קצת יותר פה וקצת שם, אז הוא הביא לי מסך אחר ויותר זול ממה שהזמנתי בצורה משמעותית, אותו דבר הוא עשה גם עם ה-cd-rom, וגם עם הספק, ולא הביא גם דבר אחד שהזמנתי אולי במחשבה שאני ישכח ואז הוא ירויח עליי עוד קצת... אותו מוכר, בהתחלה אמר לי לא לקחת מעבד של AMD, בגלל שאני לא תותח במחשבים, וצריך נורא להבין בשביל לקחת מעבד כזה, ושיש משחקים שלא עולים עם AMD. הוא גם אמר שהביצועים עם mx400 ועם gts הם אותו דבר בידיוק. אותו מוכר אהבל, הגדיר על הלוח את המעבד כ-1000 ולא כ-1500 כמו שהוא באמת, וגם שרף את הספק והלוח כשניסה …

• 48 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by vered,

ציטוט מאחת ההודעות פה: "בשביל ידע כללי, חריץ AGP Pro הוא חריץ AGP שמסוגל לספק מתח גדול מהרגיל לכרטיס המסך. בשביל ידע עוד יותר כללי, שום כרטיס לשוק הביתי (ואני מדבר על כל הג'יפורס 3 למיניהם וכל הרדאון 8500) לא משתמש בחריץ זה, מה שהופך אותו למיותר לגמרי." אז איפה שמים את כרטיס המסך אם זה לא ב-AGP?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. למה הדיסק 80GB של מקסטור, מחירו גדול ב300 ש"ח ממחיר הדיסק 80GB של seagate (שניהם 7200) ? מקסטור באמת כאלה טובים ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים