ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מצאתי מודם חומרה חיצוני של Microcom מדגם OfficePorte voice הוא נמצא במארז פלסטיק קטן עומד עם נורות ביקורת (pwr,TR,OH,CD,Data), יש לו מחבר Serial (וגם כבל Serial 2 Parallel), יציאה לספק כח, שני RJ11 למכשיר טלפון ולקו, ושני יציאות Jackphone למיקרופון ורמקול (יש לו גם רמקול פנימי), פתחתי אותו ועל המעגל יש Chip של Rockwell Rockwell RCV336ACF/SP מישהו יודע מה זה? איפה יש Driver? Conexant קנו את Rockwell לא? איך מחברים אותו? (לא מבחינה פיזית אלא מבחינת הגדרות?) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx400 64mb של power color . מתי שאני מפעיל את חריץ ה AGP ב x4 אז המשחקים ניתקעיםלאחר כמה דקות של משחק, בכפול 2 הכל בסדר ממה נובעת הבעיה ????? (חוץ מהעובדה שיש לי POWER COLOR
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי יותר מהיר , חדיש וכו....? מה ההבדלים ביניהם?
-
למישהו יש מושג איפה מוכרים את המצלמה הזאת חוץ מבאקסלנט??
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כך, לפני עשרה חודשים קניתי לוח Abit KT7-RAID מאקסלנט, היות והם היו היחידים שהביאו את הלוח הזה לארץ, ולכן קניתי אותו מהחלאות האלה. בשבועות האחרונים המערכת סבלה מחוסר יציבות בתלת-מימד ומפריזים לא ברורים, כשפתחתי את המחשב גיליתי להפתעתי שהקבל, שאחראי על ויסות החשמל לAGP, התפוצץ וכל הנוזל הכימי שבתוכו יצא, והנה קיבלתי את התשובה לשאלה שלי. הבעיה שלי היא כפולה: המחשב הזה זה המחשב הנורמאלי היחידי שיש לי עובד, ואני יודע שלקבל החלפה מאקסלנט יקח חודשים ואפילו שנים, ואני לא מתכוון להשאר בזמן הזה בלי מחשב. עוד דבר, זה שאני בוודאי אקבל לוח משופץ, עם תקלות דומות. יתרה מזאת, בשיחותי עם אקסלנט החלאות רוצים שאני אביא את כל המחשב אליהם(לא קניתי כלום מהם חוץ מהלוח, כל שאר החלקים הם מזיגזג/פ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, ראיתי מה שBoomer כתב בקשר ל REFRESH RATE ב RADEON 8500... עכשיו כמה דברים: 1. קראתי כתבה באנגלית על ה RADEON 8500 וכתוב שם שיש כמה באגים קטנים כמו בעיות ב REFRESH RATE על WIN XP, אולי יכול להיות שזה זה? 2. אני, כמו שאתם יודעים, קונה מחשב חדש, דרך חברה בשם גמא מחשבים. הם נתנו הצעת מחיר עם כל הדברים שפירטתי... על הכרטיס מסך פשוט כתוב ATI RADEON 8500.... האם יש סיכוי שהם יביאו לי כרטיס של חברה אחרת עם הצ'יפ של ATI במקום כרטיס מקורי שאותו מייצרת ATI? מישהו שמע משהו על גמא מחשבים ויודע משהו עליהם?
-
שמתי לב שיש לי שקית אוטמה ליד המחשב כבר הרבה זמן פתחתי אותה ומצאתי סידי וכרטיס אני סרקתי ומראה לכם כאן אם תוכלו לעזור לי נ.ב זה לאהסידי של הדריייברים שלי והכרטיס עצמו בתוך המחשב (של הוודו 2) למתקשים לקרוא: כתוב בהם ATL, NPN, GS ועוד דברים שאולי מובנים לכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
manual שיעזור לכולכם לעשות גם אחד כזה בבית אני וחבר שלי בנינו אותו !!!! http://www.suitcase.up.co.il המזווקייס ...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך Sony HMD-200 וכרטיס מסך Radeon 8500. פתאום היום, אני לא יכול להסתכל על מסך לבן במחשב! פשוט כואב להסתכל בזה ואני עובד על 90hz ב-Refresh Rate. מישהו יכול לעזור לי?? תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מעבד AMD ATHLON XP 1800Plus לוח Gigabyte GA-7VTXP VIA KT266A AMD זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מארז ג'נריק MIDI ATX 300W הארדיסדק Maxtor 40GB 7200RPM כ.מסך ATI REDEON 8500 DDR 64MB +TV מודם Pine 56.6k Rocwell Chip סידי Actima X 52 מסך SAMSUNG 700IFT 17" GENIUS מקלדת תואמת חלונות 98 + עכבר Explorer OPTI MOUSE הערות הצעות...
-
שבת שלום אנשים! אני צריכה המלצה...אם יש כזה דבר ששווה משהו... כרטיס מסך טוב+כרטיס טלויזיה+אפשרות להתחבר לטלויזיה(גם יכול להתחבר לממיר וגם לטלויזיה עצמה במקום מסך) יש כזה דבר all in one? וכמה בערך אמור לעלות? תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הצעות, הארות ושטרות בלתי מסומנים של 100$ התקבלו בברכה: מעבד: AMD ATHLON XP 1600 לוח אם: Gigabyte GA-7VTXH כרטיס מסך: Geforce 3 TI500 (תראו תגובה מספר 38) כונן קשיח: Maxtor 40GB 7200RPM D740X זיכרון: 256MB DDR 2100 כונן דיסקטים: TEAC 1.44 מארז: Enermax FS-710B 350W כונן דיוידי: ASUS E616/AOPEN 1648 (תלוי בחנות) כרטיס קול: Creative Audigy Live 5.1 צורב: Plextor 24x10x40 IDE מקלדת: Microsoft Natural Keyboard Pro מסך: LG FLATRON 915FT PLUS רמקולים: ALTEC LANSING ATP-5 כרטיס טלביזיה: Life View FlyVideo 98 אל תציעו לי מסך אחר, כי (בינתיים) אני מקבל אותו חינם...
-
- 48 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
השבוע אני הולך לקנות את הרמקולים של Altech דגם ADA880R אם יש לכם הערות אני ישמח ודרך אגב למי שיש נסיון עם חנות המחשבים מ.ש.ב בראשון (ששם אני קונה אותם) יכול גם להעיר אני מאד ישמח לשמוע ממכם בתודה גבי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס רשת. למישהו יש סקירה (בעברית) או המלצה אישית, או משהו שחשוב שיהיה לכרטיס, ואם יש, חנות מקוונת לקנות אותו. אני צריך לקנות ולהרכיב אותו עד יום שלישי, ולכן זה דחוף. עוד משהו קטן-אם ךמישהו יש אתר שמסביר איך לחבר אותו, כי אני לא רוצה לשלם לטכנאי עוד 200 שקל בשביל ההתקנה. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי לכולם! קיבלתי הארד דיסק של WD (כשנותנים לך תיקח ... ) 40 גיגה. הדיסק עדיין בתוך האריזה. הייתי מעוניין לדעת איך אפשר לזהות אם הדיסק הוא 7200 או 5400. הדבר לא מוזכר על המוצר (כמובן שאני מעוניין לדעת מבלי לחבר את הדיסק למחשב )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יודעים איזה דיסק קשיח יש לי??? ואני מתכוון בלי תוכנות!! אני מתכוון דרך הקוד המספר הסידורי של הארד דיסק
-
מה ההבדל בין שני המדפסות הנ"ל? בהתחשב בהבדלים ביניהם (שכרגע אינם ידועים לי) האם שווה להשקיע עוד 150 + שקל ב 930 c?
-
אני בתהליכים עם המחשב החדש כבר יש כמעט מפרט מלא ... לי ולאח שלי... יש לי רק עוד 2 שאלות ... 1. GA-7VTXE זה מה החלטתי בסוף ... בעקבות כל מה שאמרתם לי (KT266A) איך זה ל OC ?? (מאוד בתכנון שלי ... OC) 2. אני רוצה עכבר ומקלדת חדשים אני רוצה אותם שחורים ממולץ משהו פשוט וזול ... למישהו יש רעיונות ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי סרטים ארוכים וסרטניים , זה גמור : http://shayb19.tripod.com/suitcase/index.html תגובות בבקשה
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD XP 1700 הציעו לי 2 לוחות 1 גיגה ביט מדגם GA-7VTXE DDR 266A 2. DFI מדגם AK76-SN מה לדעתכם עדיף???? (ה DFI יותר יקר ב 30 דולר - למרות שאני מוכן לשלם את התוספת הזו אם הלוח הזה טוב יותר ויתן ביצועים טובים יותר)
-
בהמשך ליחסים הטובים בין AMD העולמית ל-HWzone (ראה ראיון באתר), הוחלט לתת שירות מיוחד לגולשי האתר... רוצים מדבקות למארז של AMD Athlon ו\או AMD Duron, בחינם ? כתבו כאן (או שלחו לאימייל: amd_cool@hwzone.co.il) את הפרטים הבאים: שם מלא (באנגלית) כתובת למשלוח המדבקות (באנגלית) כתובת אימייל מספר מדבקות של AMD Athlon רצויות (מקסימום 3) מספר מדבקות של AMD Duron רצויות (מקסימום 3) בחינם!
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם Radeon 8500 ו-Athlon XP 1600. בקיצור, היום אני מתקין את הדמו של Comanche 4. זה עושה את כל הבדיקות שלו ומגדיר לי אוטומטי את הכל לגרפיקה גבוהה. אז אני משחק על 768*1024 והמשחק פשוט מלא ב-Slow Downs. אותו הדבר עם 600*800. לא הפעלתי את ה-SmoothVision או משהו כזה ואני עובד עם הדרייבר החדש ל-WIN XP ב-WIN XP. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-