ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי ge-force 2 ti 64MB ;D :jump: :jump: ועכשיו כשאני מעלה את Q3A וrtwcהדמו זה אומר שיש בעיה עם הopen gl subesistem אני לא בטוח שרשמתי את זה נכון אבל הבנתם .... מישהו יודע מה הבעיה ד'א אני עובד עם WIN XP זה אולי הדריברים??
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה מסתובבת שמועה כי הדיסקים הקשיחים של ibm מלאי בעיות אני תמייחס לסידרת ericson 40 gb האם נכון הדבר ואם כן מהו ההארד דיסק המוביל היום השאלה מופנית לבעלי ניסיון בלבד בסדרה הנ"ל אנא לא לענות על פי נסיון עם סדרות קודמות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1007361079&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לאחר כמה חודשים של עבודה עם MAG XJ700T שום תירוץ לא עוזר. זה כמו המסכים הישנים של פעם, עדיין אפשר להרגיש עיניים רדומות וכל מיני תופעות שמתחילות אחרי 20 דקות של ישיבה מול המסך. רק לאחר שקניתי מגן קרינה מקצועי של 3M אפשר לשבת מולו כמו בן אדם. וEnc0der אומר שהמסך הזה (יוצר ב5 שנים האחרונות) נטול קרינה. דעתו קצת משוחדת כמדברים על מסכי CRT לעומת LCD, בדבר הקרינה. אז לכן אני רוצה לשאול מישהו שמכיר את התופעה הזאת, ורוצה לשאול אם היום במסכים החדשים (IIYAMA 451/552 PRO, IIYAMA 511 PRO, SAM SUNG 900NF ועוד...) התופעה הזאת קיימת, או שרק עם מסנן קרינה אפשר לשבת לידם להרבה זמן כמו בן אדם ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם עזרתי לדוד שלי לרכוש מחשב וכל הזמן הוא "נתקע" בלי סוף.... צריך עזרה בדחיפות :-/ מפרט המחשב הוא: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II (TBIRD / DURON 36CFM 31.5DBA UP TO 1.5GB FAN) MB Elitegroup K7VZA-PLUS (5PCI 3DIMM 133MHZ SOCKET A SOUND On Board AGP*4 AMR 4USB VIA KT133 ) Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II (32MB AGP*4 Geforce 2 MX ) Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 מקווה שלא שכחתי משהו...., מערכת ההפעלה הנוכחית במחשב שלו הי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היבואנים כבר הזמינו אותו. המסך 22" הכי נורמלי שיש בישראל...
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1007308149&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי YuvYuv
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב עדיין אין לי ADSL אבל הזמנתי :smoke: נגיד יש לי 2 מחשבים בבית איך אני עושה ששתיהם יהיו מחוברים לאותו מודם?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקון טעות חמורה!!!!!!!!!!!!!!!!! האחריות שאתם מקבלים היא של החנות ולא של היבואן כך שאין לבוא בטענות ליבואן כל אחד יקנה במקום בו הוא מאמין. כל החנויות עובדות קשה מאד לפרנסתם ובמיוחד בתקופה זו ואי אפשר לדרוש מהם יותר מידי. בהצלחה לכולם ביייייייייייייייייייייייייייייייייי
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כרטיס רשת. למישהו יש סקירה (בעברית) או המלצה אישית, או משהו שחשוב שיהיה לכרטיס, ואם יש, חנות מקוונת לקנות אותו. אני צריך לקנות ולהרכיב אותו עד יום שלישי, ולכן זה דחוף. עוד משהו קטן-אם ךמישהו יש אתר שמסביר איך לחבר אותו, כי אני לא רוצה לשלם לטכנאי עוד 200 שקל בשביל ההתקנה. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי סופסוף הארד דיסק חדש .... הרכבתי אותו ולוח האם מזהה אותו אבל לא ווינדוס .... אתם יכולים לעזור לי???..
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כך, לפני עשרה חודשים קניתי לוח Abit KT7-RAID מאקסלנט, היות והם היו היחידים שהביאו את הלוח הזה לארץ, ולכן קניתי אותו מהחלאות האלה. בשבועות האחרונים המערכת סבלה מחוסר יציבות בתלת-מימד ומפריזים לא ברורים, כשפתחתי את המחשב גיליתי להפתעתי שהקבל, שאחראי על ויסות החשמל לAGP, התפוצץ וכל הנוזל הכימי שבתוכו יצא, והנה קיבלתי את התשובה לשאלה שלי. הבעיה שלי היא כפולה: המחשב הזה זה המחשב הנורמאלי היחידי שיש לי עובד, ואני יודע שלקבל החלפה מאקסלנט יקח חודשים ואפילו שנים, ואני לא מתכוון להשאר בזמן הזה בלי מחשב. עוד דבר, זה שאני בוודאי אקבל לוח משופץ, עם תקלות דומות. יתרה מזאת, בשיחותי עם אקסלנט החלאות רוצים שאני אביא את כל המחשב אליהם(לא קניתי כלום מהם חוץ מהלוח, כל שאר החלקים הם מזיגזג/פ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז ככה, ראיתי מה שBoomer כתב בקשר ל REFRESH RATE ב RADEON 8500... עכשיו כמה דברים: 1. קראתי כתבה באנגלית על ה RADEON 8500 וכתוב שם שיש כמה באגים קטנים כמו בעיות ב REFRESH RATE על WIN XP, אולי יכול להיות שזה זה? 2. אני, כמו שאתם יודעים, קונה מחשב חדש, דרך חברה בשם גמא מחשבים. הם נתנו הצעת מחיר עם כל הדברים שפירטתי... על הכרטיס מסך פשוט כתוב ATI RADEON 8500.... האם יש סיכוי שהם יביאו לי כרטיס של חברה אחרת עם הצ'יפ של ATI במקום כרטיס מקורי שאותו מייצרת ATI? מישהו שמע משהו על גמא מחשבים ויודע משהו עליהם?
-
אשמח אם תוכלו להסביר לי מהי בדיוק היציאה הדיגיטלית ב- SoundBlaster Live! Value ומה היא מוציאה? תודה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הצעות, הארות ושטרות בלתי מסומנים של 100$ התקבלו בברכה: מעבד: AMD ATHLON XP 1600 לוח אם: Gigabyte GA-7VTXH כרטיס מסך: Geforce 3 TI500 (תראו תגובה מספר 38) כונן קשיח: Maxtor 40GB 7200RPM D740X זיכרון: 256MB DDR 2100 כונן דיסקטים: TEAC 1.44 מארז: Enermax FS-710B 350W כונן דיוידי: ASUS E616/AOPEN 1648 (תלוי בחנות) כרטיס קול: Creative Audigy Live 5.1 צורב: Plextor 24x10x40 IDE מקלדת: Microsoft Natural Keyboard Pro מסך: LG FLATRON 915FT PLUS רמקולים: ALTEC LANSING ATP-5 כרטיס טלביזיה: Life View FlyVideo 98 אל תציעו לי מסך אחר, כי (בינתיים) אני מקבל אותו חינם...
-
- 48 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש עליה גבוהה באחוז המשתמשים במסכי LCD בזמן שמחירם יורד (לאט למדי אבל יורד) אז השאלה שלי היא כזאת: במה בכלל מסכי LCD טובים? ??? חוץ מהאספקט הברור למדי של החיסכון במקום, בשביל מה הם טובים? והשאלה האולטימטיבית: נניח שלאדם יתאפשר לקבל (בלי להתייחס לעניין המחיר) אחד משני מסכים: מסך CRT בגודל מסוים של החברה הכי טובה למסכי CRT או מסך LCD באותו גודל של החברה הכי טובה למסכי LCD מה תהיה הבחירה החכמה יותר? ומה תהיה בחירתכם?
-
- 34 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
manual שיעזור לכולכם לעשות גם אחד כזה בבית אני וחבר שלי בנינו אותו !!!! http://www.suitcase.up.co.il המזווקייס ...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב p2 350 עם כרטיס מסך riva tnt ו win 98. ואי אפשר פתאום(לפני כן היה אפשר) להעלות את הרזולוציה מעל 640x480, בדקתי ומצאתי שהכרטיס קול והמודם יושבים על אותו Irq - 10 . יתכן שזה משפיע על הכרטיס מסך? או שיש לכם איזה פיתרון אחר לפתור את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי מודם חומרה חיצוני של Microcom מדגם OfficePorte voice הוא נמצא במארז פלסטיק קטן עומד עם נורות ביקורת (pwr,TR,OH,CD,Data), יש לו מחבר Serial (וגם כבל Serial 2 Parallel), יציאה לספק כח, שני RJ11 למכשיר טלפון ולקו, ושני יציאות Jackphone למיקרופון ורמקול (יש לו גם רמקול פנימי), פתחתי אותו ועל המעגל יש Chip של Rockwell Rockwell RCV336ACF/SP מישהו יודע מה זה? איפה יש Driver? Conexant קנו את Rockwell לא? איך מחברים אותו? (לא מבחינה פיזית אלא מבחינת הגדרות?) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי יותר מהיר , חדיש וכו....? מה ההבדלים ביניהם?
-
יש לי מסך Sony HMD-200 וכרטיס מסך Radeon 8500. פתאום היום, אני לא יכול להסתכל על מסך לבן במחשב! פשוט כואב להסתכל בזה ואני עובד על 90hz ב-Refresh Rate. מישהו יכול לעזור לי?? תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים אחד הוא 20 GB מלא עד הסוף והשני הוא 40 GB חדש איך אני מעתיק את כל המידע שעל הראשון לשני?? אני צריך עזרה ממש דחוף כי הראשון הוא של IBM והוא בתהליכי גסיסה סופניים. ועוד משהו הראשון מחולק ל 4 כוננים של 5 ג'יגה כל אחד איך אני מיישם את אותה שיטת חלוקה על השני? (כלומר 4 כוננים של 10 ג'יגה כל אחד) ושאלה אחרונה האם יש לי דרך שבה אוכל להעתיק את המידע מהראשון לשני מבלי לשנות ע"י כך את התארוך (מלשון תאריך) של כל תיקייה, כלומר שאם יש לי תיקייה שכרגע התאריך שרשום שהיא Modified הוא 20/1/1999 שאחרי שהיא תועבר התאריך לא ישתנה ולא יהפוך לתאריך של היום (היום שבו היא הועתקה). אם תוכלו נא להגיב כמה שיותר מהר תודה רבה מראש לכולם...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד AMD ATHLON XP 1800Plus לוח Gigabyte GA-7VTXP VIA KT266A AMD זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מארז ג'נריק MIDI ATX 300W הארדיסדק Maxtor 40GB 7200RPM כ.מסך ATI REDEON 8500 DDR 64MB +TV מודם Pine 56.6k Rocwell Chip סידי Actima X 52 מסך SAMSUNG 700IFT 17" GENIUS מקלדת תואמת חלונות 98 + עכבר Explorer OPTI MOUSE הערות הצעות...