עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by baba69,

יש לי במחשב סי די רום צורב ושני הארד דיסקים, איך עדיף לחבר רת כבל ה-IDE, ישנם רק שתי יציאות בלוח, ה-HD הראשון במהירות 7200 והשני 5400, תודה מראש :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by alia,

שלום-אבקש לשאול אם יש הבדל בין חיבור של המסך לספק של המחשב או חיבור ישיר לשקע החשמל-אצלי החיבור של המסך הוא לספק כח-האם כדאי להחליף את הכבל? המחשב הוא פנטיום פרסקוט 2400 ספק 300 וואט מסך crt 17 כרטיס מסך פשוט mx4000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  3. במחשב שלי יש שתי כניסות זהות, כאשר אחת מיועדת למקלדת(אני לא יודע מה השם של הכניסה הזאת, אבל אני מניח שמובן למה אני מתכוון). אז השאלה היא למה מיועדת הכניסה השניה? והאם אפשר לחבר גם לכניסה השניה מקלדת כך שיהיה אפשר לתפעל את המחשב משתי מקלדות בו זמנית? ולא, אין לי ארבע ידיים.. פשוט חשבתי אם זה יהיה אפשרי לשחק במשחקים על אותו מחשב כאשר לכל שחקן יש מקלדת.

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. היי ... אני מתלבט בין כמה מצלמות מבחינת חיישן התמונה שלהם ... לפי מה שהבנתי חיישן CCD עולה באיכותו על CMOS שיותר זול וחוסך מקום בלוח אבל רציתי לדעת מה באמת ירידת האיכות של הCMOS בתמונה ... עד עכשיו ראיתי תמונות שצולמו בCCD והאיכות שלהן הייתה מדהימה אבל עוד לא תמונה אחת ברזולוציה גבוהה בCMOS ... 1. אם למישהו יש מצלמת CMOS וצילם תמונה טובה - שים אתה בפורום ... 2. מה באמת ירידת האיכות נגיד בין מצלמות 3MP עם חיישני CCD וCMOS אני מתכוון זה משהו נראה לעין שרק המקצוענים יבדילו ... אם מישהו יוכל להסביר לי את העסק ... זה יהיה נחמד ... 3. בחלק מהמצלמות מצויין "אינטרפולציית חומרה" בחיישן, לדוגמא במצלמות 3MP רבות כתוב שהחיישן הוא של 2MP וב"אינטרפולציית חומרה" מגיע ל3MP ...…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. יש לי את העכבר RAZER DIAMONDBACK, יש לו כפתור שנקרא ON THE FLY SENSITIVITY שאני לוחץ עליו לא קורה כלום. מה הכפתור הזה אמור בעצם לעשות? ואיך אני אמור לגרום לו לעבוד? הדרייבר עובד תקין חוץ מזה, האפשרות נמצאת על כפתור מספר 4 אני לוחץ ולא קורה כלום

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by ofeky1,

האם הכרטיס הנ"ל http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6311 תומך בחיבור AV ז"א האם אני יכול לחבר אליו ממיר של HOT ולצפות בטלויזיה דרכו?? תודה!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by dgolverk,

האם יש כרטיס טלויזיה(שרואים טלוזיה במחשב ואפשר להקליט מהטלוזיה...) שיש בו גם כניסת 1394/Firewire או שיש בו איזו כניסה שבעזרתה ניתן להעביר סרט ממצלמת MINIDV (מקלטת DV) למחשב? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  8. אני עומד לקנות מחר מחשב ולא ממש ברור לי מה החשיבות של לוח האם ? ועל מה זה משפיע ? מהירות ? מה עוד ? מצאתי אחלה דיל למחשב ורק אני לא יודע איזה לוח לבחור . (מדובר על בסיס של P1.6 SDRAM256 ) אמרו לי ש ASUS טובים אבל מאוד יקרים. האם 500 שקל זה מספיק ללוח אם עם SB לא הכי טוב אבל די טוב? מה איכות ה Sound Blaster בלוחות אם ? מה אתם חושבים שעדיף ? elite - p4s5a +sb pc partner - i845 sdram +sb pc chip - +sb + ln +vga +modem intel winnepeg i845+sb ---> זה הכי יקר . asus tusl2c i815ep +sb asus tuv x 4e +sb תודה על תשובה מהירה... דין

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת כמה דברים על המארז הזה(שב-KSP) 2202 ATX MIDI PFC, usb? אם יש לו מאווררים? אם יש לו ספק?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_288&products_id=2195 אני צריך מארז כזה לאולפן, השאלה שלי: האם הוא מתאים לכל הלוחות אם (הלוח אם הוא mATX) ולכרטאיסי הרחבה? (מסך, קול וכ'ו) המארז הוא מארז 4 מקומות.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. Started by Green,

שלום קניתי מארז חדש SAMURAI - SUNBEAMTECH וקיבלתי אותו רק עם מאוורר אחד על הדלת! האם ככה המארז בא ואני צריך להוסיף את המאווררים על חשבוני או שעבדו עלי ולא נתנו לי את מה שמגיע לי? על הקופסה רשום שהמארז כולל 4 מאווררים 2 של 80 ו2 של 120 חינם. תודה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by tamirda,

אני עומד ליקנות מחשב חדש : atlon xp 2500+ barton abit nf7 gail 512m ddr333 בזמן הקרוב אני לא מתכנן oc אבל בעתיד כן , השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במארז טוב (כמו ה compucase 6919) או מספיק מארז סביר , יש לי היזדמנות ליקנות מארז סביר עם ספק כח טוב ב פחות מ 100 ש"ח כך שההפרש הוא גדול. מה אתם אומרים?? ???

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by YinnoN,

שלום. איך המארז הזה ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=479 האם יש טובים ממנו במחיר הזה (לא צריך ספק) שאלה שניה : איזה ספק עדיף ? Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC או Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC נמצא פיזית בחנות - ניתן להזמין תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by yaron1000,

כנראה שאני הולך לקנות מחשב בקרוב עכשיו בחיפוש ברשת מצאת את החנות הזאת ממורי ואולי אני אקנה ממנה תמחשב אין שם ספקי כוח של HEC אוו מארזים שלהם שזה בהתחלה מה שרציתי לקנות יש שם מארז של Foxconn הדגם הוא 3GTH001 שזה מה שכתוב בתיאור3GTH001 400Watt Thermaltake PSU אם PSU זה הספק כוח ? ןאם הספק הזה נחשב לבסדר את החברה של המארז אני יודע שהיא עושה לוחות אם לחברות אחרות ואם המארז בסדר? במחשב כנראה היה X2 3800 וGF6800 GS הנה אתר של המארז http://www.foxconnchannel.com/products_enclosure.cfm?pName=TH-001 וזה אתר של החנות http://www.memorypc.co.il אם אתם יכולים למצוא מארז +ספק כוח במחיר 400-450 שקל תודה לכל העונים ומצטער אם לא הייתי צריך לפרסם את האתר של החנות

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. Started by phantomII,

שלום יש ברשותי לוח אם של מחשב של ASUS כזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=Terminator%20P4&langs=01 הספק כל של המארז נשרף השאלה שלי היא האם הלוח שנימצא במארז יכנס לכל מארז מיקרו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by Matrix-Hacker,

* דבר ראשון אם זה לא הפורם לשאול מה שאני רוצה אז אני מצטער ובבקשה להעביר כתוב בחוקים ש Nike כתב שאסור לדבר על חלקים ספציפים בפורם הזה אבל לא ידעתי איפה לשאול על זה המפרט של המחשב שלי הוא : Axp 2000 Letedak Nf 2 WD 60 Geil ( Non ultra ) 256 333 mhz Radeon 9500 Pro איזה מהספקים הבאים יחזיק את המחשב שלי טוב עם המארז Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver * המארז בא עם 3 מאווררים עם זה משפיע על הבחירה Antec TruePower 550 Watt Antec TruePower 380 Watt Antec TruePower 480 Watt Antec TruePower 430 Watt Generic 300 Watt Tsunami 350 Watt ומה ההבדל בין המארזים האלה : Dragon DX 01-SLD USB SILVEr ( לפי מה שכתוב הוא לא בא עם מאווררים ובלי ספק ) Dragon DX-01BD USB Tower ( בא עם…

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  17. הספק הוא מקדימה וחוסם חלק מהמעבד ( הוא נמצא מאונך ) עכשיו קנתיי אי אמ די ואני רוצה לקנות מארז חדש אלא שהספק מאוזן והם נוחים יותר לעבוד ולא מסתירים חלק מהלוח האם כל מארז שמיצרים היום הוא כזה? האם יש שמות לשיטות של הספק?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by davidreznic,

אני יודע שיש מדפסות לייזר צבעוניות (אמנם יקרות, אבל יש) האם אפשר להדפיס איתן תמונות? אני לא מדבר מבחינה טכנית אלא מבחינת טונר ואיכות יחסית למעבדה מקצועית/מדפסת הזרקת דיו

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by erezo,

רציתי להבין טוב יותר את המשמעות של ממשק wireless בהקשר של מדפסות כי גם בחברת HP ובחברות אחרות יש מדפסות שמכילות WIFI וממשק כבל רשת, אני מתכוון בכל מקרה להתקין את המדפסת עם כבל USB, האם זה אומר שאני יכול לסנכרן את המדפסת לנתב שלי עם איי פי קבוע לפי MAC ADDRESS ולהדפיס מכל המחשבים ברשת בשיתוף יחדיו? אני מתכנן לרכוש את המדפסת בזמן הקרוב, מאחר והיו לי מס' מדפסות של HP שלא אמינות בכלל, התקלקלו לי מאוד מהר, אני מאוד מקוה ש brother יהיו יותר אמינות, ממה שאתם יודעים האם מדובר בדגם מדפסת איכותי?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Aviv C,

קניתי לא מזמן מדפסת HP Deskjet D1360. לפני כמה ימים נגמר לי הדיו במחסנית השחורה. קניתי מחסנית שחורה חדשה אבל לא מקורית של HP. כשניסיתי אותה המחשב אמר לי שהמחסנית שגוייה ולא הצלחתי להדפיס למרות שראיתי דיו. הלכתי לחנות שקניתי ממנה את המחסנית והמוכר הראה לי שהמחסנית עובדת על מדפסת אחרת (לא מאותו סוג). קניתי מאותה החנות מחסנית דיו שחורה מקורית של HP וניסיתי אותה וזה עבד בסדר גמור. רציתי לשאול: 1) למה המדפסת שלי עובדת רק עם מחסניות מקוריות של HP (שהן יקרות בדרך כלל)? 2) האם יכול להיות שחברת HP שמה הגנה על המדפסות החדשות שלה כדי שלא יעבדו עם מחסניות לא מקוריות וזאת הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by asinnn,

שמעו אני מחפש צורב כונן לא יודע איך שקוראים לזה שעושה תמונות על דיסקים אבל מהיר אני צריך לעשות כמויות גדולות של דיסיקים איזה מכונה זאות בדיוק ? אפשר המלצה על מכונה כזאות ?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by elgard,

בשיטוטי בנטאקשין מצאתי את המכשיר הזה: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=447730#cl עכשיו כמה שאלות: 1. יש למישהו ביקורות/ את האתר של החברה? 2. למישהו יש את המכשיר? 3. כתוב שיש אפשרות במכשיר לתמיכה בשם של השיר אז זה תומך בעברית? 4. כתוב למטה את האפשרות הזאת: ניתן להוסיף זיכרון באמצעות כרטיס CFC עד ל 1GB. מה זה כרטיס GFC ???

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by dr-psyco,

אני מעוניין גם במפצל וגם במאריך. המאריך הכי גדול שמצאתי הוא 17 סנטימטר. ולמיטב הבנתי ניתןן לפצל PCI מאחד ל 2 לכול היותר. האם צפוי בעיות בפיצול ה PCI? האם ניתן לרכוש מאריך יותר ארוך מ 17 סנטימטר? איזה חנות מתמחה בפתרונות מתקדמים מהסוג הזה, ועוד, באזור המרכז? בברכה טל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Svensk.il,

קניתי לא מזמן את ה-QuickCam Communicate Deluxe ויש לי שאלה קצת מוזרה: איך מכוונים את המצלמה?? נראה כי זה בלתי אפשרי בהתחשב בזה שכשמנסים להזיז אותה היא חוזרת למקומה הטבעי עם מעין קפיץ... מה אני מפספס?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eegg,

ראיתי את המצלמה הראשונה הזאת במבצע... זה מחיר טוב או סתם מבצע? מה מיוחד בראשון שאין בשנ? ובשני יש שתי גרסאות הבנתי לדעתי יש להם את הגרסה הגרועה אני טועה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4736 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2509

דיונים חדשים בפורומים