עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by asili,

שלום רציתי שתביעו דעה על המארז הזה האם הוא טוב בפיזור האוויר האם הוא מרווח מספיק? ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD אנא ענו תשובות עניניות בתודה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  2. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני מכריז על סיום כל העיסוקים שלי בענייני החומרה באתרים בישראל, וכל מה שאי-פעם אמרתי על סוחרי מחשבים. אני מקווה שהאנשים פה שמחים, שהם ימכרו חלקי מחשבים לאנשים שמלמים להם שליש מחיר, ועושים הון עתק על הגב שלהם. כנראה לישראלים, כמו שתמיד חשבתי, לא איכפת שדופקים אותם, הם מקבלים סטירה ומבקשים עוד. יש לי עדיין חיים לחיות, ונמאס לי מהאיומים על החיים שלי והוירוסים שנשלחים לי כל יום לתיבת הדואר האלקטרוני שלי(זה לא עוזר, זאת תיבה מבוססת WEB, אתם לא יכולים לשלוח אלי וירוסים). מצטער אנשים, אני נכנע לטרור, כי גם כך אני נמצא במקום שאני לא צריך להיות בו בכלל וכמעט כל פעם שניסתי ליצור קשר עם אנשים בארץ הזאת, תמיד הייתה בעיה עם הדיעה שלי ונכנסתי לצרות. חשבתי שדרך האינטרנט זה לא יהיה כך, א…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by puNani,

אוקיי אז על איזה חברה אתם ממליצים? אני החלטתי שאם אני לא קונה RADEON צקורי של ATI אז נלך על כרטיס ברמה.. מה הכי טוב? מבחינת ביצועים ואיכות (פילטרים)?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by asili,

הי ברצוני לקנות מארז ל AMD ATHLON XP 1600+ התקציב העומד לרשותי הוא עד 70 דולר אנא תציעו לי מספר מארזים ואם תוכלו תפרטו לי את היתרונות והחסרונות של כל מארז ומה הכי משתלם תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Component,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1007361079&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by yuvyuv,

האם הישוע הגיע ?! הייתכן שיש רמקולים טובים וזולים...? תראו את המחירים של הרמקולים של Hercules בארץ: הסט הראשון הוא 5.1 והוא עולה 380 ש"ח שזה מחיר זול מאוד בשביל כזה סט.. הסט השני הוא 4.1 והוא עולה 230 ש"ח שגם זה מחיר זול מאוד בשבילו... עוד פרטים ניתן לראות כאן. השאלה הגדולה היא עד כמה הם איכותיים לעומת הרמקולים המובילים בשוק (Altec...). מישהו קרא ביקורת עליהם ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dvirl,

שלום רב לאחרונה מסתובבת שמועה כי הדיסקים הקשיחים של ibm מלאי בעיות אני תמייחס לסידרת ericson 40 gb האם נכון הדבר ואם כן מהו ההארד דיסק המוביל היום השאלה מופנית לבעלי ניסיון בלבד בסדרה הנ"ל אנא לא לענות על פי נסיון עם סדרות קודמות

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by asili,

הי הרגע קיבלתי מחשב חדש מארצות הברית אבל מה שחשוב הוא שקיבלתי את כרטיס המסך הטוב בעולם ולא כמו שאתם הפראירים קונים בישראל אני קיבלתי את הגרסה האמיתית שמיוצרת על ידי ATI ואת ה RETAIL אז עוד מעט אתם תקבלו עדכונים

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by BenK,

הdetonator מתאים לHercules 3d prophet 4500?! :-/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לאחר כמה חודשים של עבודה עם MAG XJ700T שום תירוץ לא עוזר. זה כמו המסכים הישנים של פעם, עדיין אפשר להרגיש עיניים רדומות וכל מיני תופעות שמתחילות אחרי 20 דקות של ישיבה מול המסך. רק לאחר שקניתי מגן קרינה מקצועי של 3M אפשר לשבת מולו כמו בן אדם. וEnc0der אומר שהמסך הזה (יוצר ב5 שנים האחרונות) נטול קרינה. דעתו קצת משוחדת כמדברים על מסכי CRT לעומת LCD, בדבר הקרינה. אז לכן אני רוצה לשאול מישהו שמכיר את התופעה הזאת, ורוצה לשאול אם היום במסכים החדשים (IIYAMA 451/552 PRO, IIYAMA 511 PRO, SAM SUNG 900NF ועוד...) התופעה הזאת קיימת, או שרק עם מסנן קרינה אפשר לשבת לידם להרבה זמן כמו בן אדם ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היבואנים כבר הזמינו אותו. המסך 22" הכי נורמלי שיש בישראל...

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1007308149&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי YuvYuv

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by shimon23,

שלום בביקורת כל הנגן mp3 cd sm 200 c של Pine נאמר שהוא טוען את הסוללות הנטענות שבו, האם אופציה זו קיימת גם בנגן הפשוט יותר של Pine ה sm 300 t יש את טוען הסוללות?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  14. אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD Athlon XP 1700 Asus A7V266-E Enermax B710-S Mushkin 256MB 2400 DDR Maxtor 60GB 740DX בכל מקרה רציתי המלצה לגבי הכרטיס מסך, איני מעוניין לקנות כרטיס ב 1900 שקל כמו הגי'פורס 3. אז אני רוצה המלצה לגבי כרטיס מסך טוב (גם את החברה) שעולה בסביבות ה - 700-900 שקל. (אם לא פחות) שיריץ טוב משחקים חדשים וישמש אותי לפחות לעוד שנה אם לא יותר.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Or ei,

יש לי בעיה היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי ge-force 2 ti 64MB ;D :jump: :jump: ועכשיו כשאני מעלה את Q3A וrtwcהדמו זה אומר שיש בעיה עם הopen gl subesistem אני לא בטוח שרשמתי את זה נכון אבל הבנתם .... מישהו יודע מה הבעיה ד'א אני עובד עם WIN XP זה אולי הדריברים??

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by puNani,

שלחתי אי מייל לחברת אזטק שמייבאת את הכרטיסים לארץ: שלום... אני מתעניין לקנות כרטיס מסך ATI RADEON 8500 64mb + TV OUT... נאמר לי שאתם הייבואנים ולכן יש לי מספר שאלות.. אני חבר במספר פורמים של חומרה וכולם המליצו לי לקנו את הכרטיס הזה: האם אתם הייבואנים הבלעדיים של הכרטיס בארץ? רבים מתלוננים שהם לא קיבלו את גרסת ה RETAIL שהובטחה להם (שכוללת חוברת, 3 דיסקים ועוד מספר מתאמים, וגם קופסה מהודרת יותר)... האם אתם מייבאים את הכרטיס בגרסת ה RETAIL או ה OEM? האם הכרטיס הוא אוטנתי של ATI? או שהוא כרטיס של חברה אחרת המבוסס על הצ'יפ של ATI ? (כמו שחברות רבות מייצרות כרטיסי GEFORCE).. אשמח לקבל תשובות, זה מאד חשוב לי.. בתודה מראש, ליאור. ---------------- בתגובה הם ענו כך: 1. אנ…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. השאלות שלי היו: "מתי לוח האם של ASUS a7v266-e מגיע אליכם ?! אתם יבואנים רשמים של ASUS ?!" התשובה שלהם הייתה: "גיא שלום, הלוח במלאי - הגיעו לוחות לדוגמא ויש משלוח בדרך (כנראה יגיעו ביום ד' ) חב' ליגד הינה יבואן מס' 1 של ASUS בארץ. לקוחות פרטיים אנו מפנים למפיצים שלנו באיזור מגוריהם - באיזה איזור אתה מתגורר ? "

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Moo,

טוב עדיין אין לי ADSL אבל הזמנתי :smoke: נגיד יש לי 2 מחשבים בבית איך אני עושה ששתיהם יהיו מחוברים לאותו מודם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ThE_BesT,

אשמח אם תוכלו להסביר לי מהי בדיוק היציאה הדיגיטלית ב- SoundBlaster Live! Value ומה היא מוציאה? תודה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by bluemail,

קניתי סופסוף הארד דיסק חדש .... הרכבתי אותו ולוח האם מזהה אותו אבל לא ווינדוס .... אתם יכולים לעזור לי???..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shl122,

שלום לכולם עזרתי לדוד שלי לרכוש מחשב וכל הזמן הוא "נתקע" בלי סוף.... צריך עזרה בדחיפות :-/ מפרט המחשב הוא: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II (TBIRD / DURON 36CFM 31.5DBA UP TO 1.5GB FAN) MB Elitegroup K7VZA-PLUS (5PCI 3DIMM 133MHZ SOCKET A SOUND On Board AGP*4 AMR 4USB VIA KT133 ) Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II (32MB AGP*4 Geforce 2 MX ) Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 מקווה שלא שכחתי משהו...., מערכת ההפעלה הנוכחית במחשב שלו הי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by unknown,

לפני שאתם מתחילים להציף בתגובות נזעמות, תקשיבו: אני יודע שבינתיים amd שמים את אינטל בכיס הקטן גם מבחינת יכולות המעבד וגם מבחינת המחיר, אבל אינטל לא אידיוטים, הם לא ימשיכו לתת לעצמם להידפק, אמרתי לעצמי שהם בטוח עובדים על משהו חדש ואבא שלי הוא זה שאישר את זה(הוא מוכר מכונות לאינטל, אבל עכשיו לעניין), הם עובדים על שבב שיהיה מורכב בלא פחות ממיליארד טרנזיסטורים, זאת פריצת דרך בכל הנוגע לתחום המחשבים האישיים בגלל שהשבב הכי מתקדם היום למחשב האישי מורכב מ-50 מיליון טרנזיסטורים בערך. הם בנו טרנזיסטורים שלא רחוקים בהרבה מגודלו של תא חי(!!!), זאת פריצת דרך אמיתית.

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by YAIR,

תקון טעות חמורה!!!!!!!!!!!!!!!!! האחריות שאתם מקבלים היא של החנות ולא של היבואן כך שאין לבוא בטענות ליבואן כל אחד יקנה במקום בו הוא מאמין. כל החנויות עובדות קשה מאד לפרנסתם ובמיוחד בתקופה זו ואי אפשר לדרוש מהם יותר מידי. בהצלחה לכולם ביייייייייייייייייייייייייייייייייי

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by PeaS,

ברשותי כרטיס קול-Aureal vortex 2. הכל עבד בסדר, עד ששידרגתי לXP. ווינדווז התקין דרייבר שלו, והוא לא עובד (כמה מפתיע...). האתר www.aureal.com שכתוב על הכרטיס עצמו, אינו קיים. חיפשתי דרייברים אחרים לכרטיס בגוגל, ומצאתי את האתר www.vortexofsound.com ולא היו שם דרייברים לXP, ואלה של NT לא עבדו על XP. למישהו יש אתר אחר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by shimon23,

לחבר שלי יש מחשב p2 350 עם כרטיס מסך riva tnt ו win 98. ואי אפשר פתאום(לפני כן היה אפשר) להעלות את הרזולוציה מעל 640x480, בדקתי ומצאתי שהכרטיס קול והמודם יושבים על אותו Irq - 10 . יתכן שזה משפיע על הכרטיס מסך? או שיש לכם איזה פיתרון אחר לפתור את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.