עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yosi-m,

היי יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx400 64mb של power color . מתי שאני מפעיל את חריץ ה AGP ב x4 אז המשחקים ניתקעיםלאחר כמה דקות של משחק, בכפול 2 הכל בסדר ממה נובעת הבעיה ????? (חוץ מהעובדה שיש לי POWER COLOR

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by unknown,

לפני שאתם מתחילים להציף בתגובות נזעמות, תקשיבו: אני יודע שבינתיים amd שמים את אינטל בכיס הקטן גם מבחינת יכולות המעבד וגם מבחינת המחיר, אבל אינטל לא אידיוטים, הם לא ימשיכו לתת לעצמם להידפק, אמרתי לעצמי שהם בטוח עובדים על משהו חדש ואבא שלי הוא זה שאישר את זה(הוא מוכר מכונות לאינטל, אבל עכשיו לעניין), הם עובדים על שבב שיהיה מורכב בלא פחות ממיליארד טרנזיסטורים, זאת פריצת דרך בכל הנוגע לתחום המחשבים האישיים בגלל שהשבב הכי מתקדם היום למחשב האישי מורכב מ-50 מיליון טרנזיסטורים בערך. הם בנו טרנזיסטורים שלא רחוקים בהרבה מגודלו של תא חי(!!!), זאת פריצת דרך אמיתית.

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007468965&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by X,

שמעו אנשים נגיד שיש לי פנטיום 4 איזה זכרון כדאי לי לקנות: [glow=red,2,300]DDR[/glow] או [glow=red,2,300]RDRAM[/glow] ??? ואם כבר אז כמה? 256 או 512? ??? תעזרו לי... תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. השאלות שלי היו: "מתי לוח האם של ASUS a7v266-e מגיע אליכם ?! אתם יבואנים רשמים של ASUS ?!" התשובה שלהם הייתה: "גיא שלום, הלוח במלאי - הגיעו לוחות לדוגמא ויש משלוח בדרך (כנראה יגיעו ביום ד' ) חב' ליגד הינה יבואן מס' 1 של ASUS בארץ. לקוחות פרטיים אנו מפנים למפיצים שלנו באיזור מגוריהם - באיזה איזור אתה מתגורר ? "

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by YAIR,

להתראות מחר בקומדקס ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by puNani,

אוקיי אז על איזה חברה אתם ממליצים? אני החלטתי שאם אני לא קונה RADEON צקורי של ATI אז נלך על כרטיס ברמה.. מה הכי טוב? מבחינת ביצועים ואיכות (פילטרים)?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

www.nvidia.com

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by YAIR,

לכל החברה רב שלומות ותסלחו לי כולכם, אומנם אני מצדד בלקוחות אבל בתור איש מכירות , ובעל חברה לשעבר אתן לכם את זוית הראיה שלי ואז תבינו טוב טוב את הסוחרים. 1. האחריות למוצרים היא של היצרן בלבד - מה יקרה אם היבואן פושט רגל מי מבטיח שיחיה הרבה זמן , לכן לפי החוק האחריות של היצרן .במקרה ומתקלקל מעל שנה ועל הקופסא רשום שלוש שנים אחריות אתם צריכים לשלוח ליצרן והוא יחליף לכם. רק לידיעה משלוח עולה במינימום 15 דולר וצריך גם להמתין כחודש. 2. היבואן לא חייב לתת לכם שלוש שנים אלא מחווה של רצון טוב על תשכחו שהיבואן לא יכול לתת שלוש שנים אחריות וזאת מהסיבה מה יקרה אם היצרן יפשוט רגל אז היבואן יפשוט רגל כי הוא יצטרך לממן לוח חדש מהכסף שלו. 3.הרווח היום במחשבים הוא 3 אחוז נטו - בגלל מצב …

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  10. מארז ENERMAX בא עם מאווררי ENERMAX או GENERIC ?!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by saar,

מישהו התקין את העידכון ביוס ל ASUS A7V 133 שפירסמו היום? יש איזה שינוי \ תאימות?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by Fkl0ster,

לחבר שלי החומרה הבאה: AMD AthlonXP 1600+ Gigabyte GA-7VTXH 256MB Mushkin DDR-RAM Pioneer X16 DVD Slot Ricoh 8x8x32 IBM 40GB מסך 19" ומערכת הפעלה Win2K ועוד שטויות... עכשיו, הוא משתמש בכ.קול שב 7VTXH , ויש לו "פיצפוצים". הוא גם השתמש בכ.רשת שעל הלוח ולמרות שביטל אותו והשתמש בכ.רשת רגיל (PCI) הפיצפוצים עדיין נותרו. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by puNani,

שלחתי אי מייל לחברת אזטק שמייבאת את הכרטיסים לארץ: שלום... אני מתעניין לקנות כרטיס מסך ATI RADEON 8500 64mb + TV OUT... נאמר לי שאתם הייבואנים ולכן יש לי מספר שאלות.. אני חבר במספר פורמים של חומרה וכולם המליצו לי לקנו את הכרטיס הזה: האם אתם הייבואנים הבלעדיים של הכרטיס בארץ? רבים מתלוננים שהם לא קיבלו את גרסת ה RETAIL שהובטחה להם (שכוללת חוברת, 3 דיסקים ועוד מספר מתאמים, וגם קופסה מהודרת יותר)... האם אתם מייבאים את הכרטיס בגרסת ה RETAIL או ה OEM? האם הכרטיס הוא אוטנתי של ATI? או שהוא כרטיס של חברה אחרת המבוסס על הצ'יפ של ATI ? (כמו שחברות רבות מייצרות כרטיסי GEFORCE).. אשמח לקבל תשובות, זה מאד חשוב לי.. בתודה מראש, ליאור. ---------------- בתגובה הם ענו כך: 1. אנ…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני מכריז על סיום כל העיסוקים שלי בענייני החומרה באתרים בישראל, וכל מה שאי-פעם אמרתי על סוחרי מחשבים. אני מקווה שהאנשים פה שמחים, שהם ימכרו חלקי מחשבים לאנשים שמלמים להם שליש מחיר, ועושים הון עתק על הגב שלהם. כנראה לישראלים, כמו שתמיד חשבתי, לא איכפת שדופקים אותם, הם מקבלים סטירה ומבקשים עוד. יש לי עדיין חיים לחיות, ונמאס לי מהאיומים על החיים שלי והוירוסים שנשלחים לי כל יום לתיבת הדואר האלקטרוני שלי(זה לא עוזר, זאת תיבה מבוססת WEB, אתם לא יכולים לשלוח אלי וירוסים). מצטער אנשים, אני נכנע לטרור, כי גם כך אני נמצא במקום שאני לא צריך להיות בו בכלל וכמעט כל פעם שניסתי ליצור קשר עם אנשים בארץ הזאת, תמיד הייתה בעיה עם הדיעה שלי ונכנסתי לצרות. חשבתי שדרך האינטרנט זה לא יהיה כך, א…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by com,

אני רוצה לשדרג ל xp ! (וינדוס!) ואני מחפש דריברים לוודו 3 3000, אני חושב שאין להם דרברים בוינדוס (fuck nvidia) זהו! ותודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Haflo,

יש לי דיסק של IBM ( :) שנראה לי שהלך לעולמו...... חוץ מ Easy Recovery Pro יש למישהו עוד רעיון/תוכנה שיכולה לנסות להציל את החומר שעל הדיסק?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by asili,

הי ברצוני לקנות מארז ל AMD ATHLON XP 1600+ התקציב העומד לרשותי הוא עד 70 דולר אנא תציעו לי מספר מארזים ואם תוכלו תפרטו לי את היתרונות והחסרונות של כל מארז ומה הכי משתלם תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Haflo,

מאיזה גודל התחילו לסובב דיסקים IDE ב 7200RPM ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007388957&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by asili,

הי אני מתלבט בין שני המארזים האלה יש ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD המחשב ישמש בעיקר להרצת משחקים חדישים השאלה היא איזה מארז עדיף? והאם עדיף בשביל הרצת משחקים חדשים ספק כוח של 350 וואט? ההבדל במחיר הוא 14 דולר אז בבקשה תתנו לי תשובה בהתאם לצרכי וההבדל במחיר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by asili,

אני קניתי כונן די וי די של פיוניר והוא ישמש לי גם כסי די רום רציתי לדעת האם אני צריך לחבר אליו כבל סאונד כדי לשמוע מוסיקה למשל או שזה לא משנה?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  22. Started by yuvyuv,

האם הישוע הגיע ?! הייתכן שיש רמקולים טובים וזולים...? תראו את המחירים של הרמקולים של Hercules בארץ: הסט הראשון הוא 5.1 והוא עולה 380 ש"ח שזה מחיר זול מאוד בשביל כזה סט.. הסט השני הוא 4.1 והוא עולה 230 ש"ח שגם זה מחיר זול מאוד בשבילו... עוד פרטים ניתן לראות כאן. השאלה הגדולה היא עד כמה הם איכותיים לעומת הרמקולים המובילים בשוק (Altec...). מישהו קרא ביקורת עליהם ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by asili,

שלום רציתי שתביעו דעה על המארז הזה האם הוא טוב בפיזור האוויר האם הוא מרווח מספיק? ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD אנא ענו תשובות עניניות בתודה

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by shimon23,

שלום בביקורת כל הנגן mp3 cd sm 200 c של Pine נאמר שהוא טוען את הסוללות הנטענות שבו, האם אופציה זו קיימת גם בנגן הפשוט יותר של Pine ה sm 300 t יש את טוען הסוללות?

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD Athlon XP 1700 Asus A7V266-E Enermax B710-S Mushkin 256MB 2400 DDR Maxtor 60GB 740DX בכל מקרה רציתי המלצה לגבי הכרטיס מסך, איני מעוניין לקנות כרטיס ב 1900 שקל כמו הגי'פורס 3. אז אני רוצה המלצה לגבי כרטיס מסך טוב (גם את החברה) שעולה בסביבות ה - 700-900 שקל. (אם לא פחות) שיריץ טוב משחקים חדשים וישמש אותי לפחות לעוד שנה אם לא יותר.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים