עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Pika007,

שלום לאחותי לא מזמן התפוצץ הספק הג'נרי במחשב, ואתמול קנינו ספק חדש, HEC300w הבעיה- מסתבר שהחיבור ללוח אם ב HEC הוא 24 פינים, והחיבור בלוח של אחותי- 20 פינים. חיפשתי מתאם- לא מצאתי. יש למישהו רעיונות? :\

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by arkzai,

היי אני מחפש לקנות סורק לאיכותי בעיקר לסריקות של איורים בעיפרון ועט. (עבודות קו). אין לי מושג מה טווח המחירים של סורקים בכלל והייתי שמח לקבל המלצות על סורקים טובים תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. כמו שכבר שאלתי בכותרת, האם יש הבדלים ??? שאלה נוספת היא לגבי הערכת טעינה לשלט Xbox 360 של Duracell , המחיר נראה לי קצת זול מידי ביחס למחיר באתר של מיקרוסופט או אתרים אחרים עם אותו תג מחיר כמו של מיקרוסופט לכן אני לא בטוח אם כדאי לקנות ??? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by A_D,

אני רוצה לקנות את הMX REVOLUTION זה עכבר טוב (כמובן אחרי שירד המחיר המופרז שלו למשו סביר יותר)? כמה כפתורים יש לו חוץ מה השתיים שיש בצד?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by Bazooka_Joe,

הבנתי שהמקלדת הזאת נוחה ויש לה הרבה התרונות, אבל למישהו יש מושג האם היא נוכה למשחקים?

6. Started by benor,

אני מתכנן לרכוש מצלמה דיגיטלית וחשבתי על Canon A80 אבל שמתי לב שה - Canon S50 מאוד קרובה אליה במחיר. 1. היא שווה את ההפרש? אני מתכוון לפרמטרים כמו: איכות התמונה, נוחות השימוש וכד'. 2. ה- S50 מסוגלת לפעול רק עם הבטרייה שמגיעה איתה? תודה!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  7. Started by asafay1,

אהלן אנשים אז ככה לעניין יש לי ספק גנרי של סאנשיין 480W אבל בנינו במקרה הטוב הוא נותן בקושי 300W אז ככה אתם יכולים לראות את המפרט הבינוני מינוס שלי ואם מיפרט כזה האם עדיף לי להשאר אם הספק הזה בתקווה שיחזיק את המפרט ולא יספף ויקח איתו את כל הרכיבים שלי או פשוט לקנות בואו נאמר ספק של HEC 350W וככה המערכת שלי תעבוד יותר טוב וזה יורגש וכך המחשב שלי לא בסיכון האם שווה השקעה כזאת בכלל כי מזה אין לי מצב לזרוק 300 שקל אז האם זה הכרחי לי ולמחשב ברמה שלי?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  8. שלום. מחשב נייח. חיברתי לחיבור המיקרופון אזניות Apple (מקוריות, אשר מגיעות עם האייפון. הלבנות המוכרות). המחשב אינו מזהה אותן כמיקורפון, ואיני יכול לבצע שיחה באופן הזה. האם יש פתרון לכך? אם מישהו יודע - אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי עכבר מדגם g700, אני זוכר שעד לפני כמה חודשים היו בעיות עם הדרייברים של לוג׳יטק ועם איזו תוכנה שלא תמכה בg700. ממש לאחר שקניתי את העכבר לוג׳יטק שיחררו תמיכה גם לו, קבעתי פרופילים וכאלו והיה ממש טוב. לפני כמה זמן רציתי לקבוע עוד פרופיל אך כשאני נכנס לתוכנה היא קורסת, הורדתי את העדכנית וגם היא קורסת. ידוע לי על עוד בחור פה בפורום שפנה אלי בקשר לבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שאלה למומחים האם ניתן להגדיר למערכת לכבות את המאווררים כשהיא במצב- standby? הנה הנתונים: מערכת הפעלה- XP לוח אם- intel p4, דגם- D845EBG2 מאוורר מעבד intel מקורי, סל"ד מבוקר טמפ' מאוורר אחורי- סל"ד מבוקר ידני (מופיע חיווי בתוכנת intel Active Monitor) תודה מראש- רן

11. Started by The_Byter,

כניסה לשתי יציאות - ממותג. יש כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bd,

קניתי מדפסת של קנון pixma ip4600 התקנתי הכל כמו שצריך עשיתי יישור ראש הדפסה עם הדף שהביאו לי היה אמור לצעת כחול ושחור בדף דוגמא יצא רק שחור ורק 2 שורות ניסתי סתם להדפיס דף לראות אלי זה לא קושר יצא שחור לבן עשיתי שוב עשעיתי יישור ראש ויצא כחול ושחור כאילו זה יצא טוב אבל אני לא מצליח להדפיס צבעוני נכנסתי לעזזרה של קנון שקיבלתי עם הדיסק ואני לא מבין כלכך מה כל מה שרשום שם ניסתיי לעשות וזה לא עוזרר יש למשיו אולי כיוון למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  13. מכירים את המדפסת המשולבת הזאת? OfficeJet 6183 HP היא עם בלוטוס.יש לכם ביקורות ? אני רוצה לקנות יש מישהו אותה? ומה זה הבלוטוס הזה שיש בה מה אני לא צריך לחבר כבלים ממנה למחשב כאילו?

14. Started by shlomibandit,

האם המארז הזה סבבה ואוורירי וטוב? והאם הספק הזה יספיק לי למערכת כזאת: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT 2 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורבים? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 - black כרטיסי מסך? GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO Teac/SONY 1.44 (Black) Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939

15. Started by y_i_c,

בביוס של הלוח GA-7Vtx-e יש פרמטר שנקרה FDC מישהו יודע מה זה???????????????.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Haflo,

ברגע שאני מוריד עידכון ל BIOS - גירסאת העידכון כוללת בתוכה את כל שאר העידכונים מגירסאות קודמות נכון? לדוגמא אני מעוניין להוריד את העידכון ללוח MSI 6163 מהכתובת: http://www.msi.com.tw/support/bios/bios.php?model=MS-6163 מה שאומר שגירסא 2.7 מכילה את כל העידכונים מגירסאות 2.6 2.5 וכדומה נכון? (הערת המחבר: אח אני מת על הפורום הזה..... )

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by itzik_now,

היי , אני קונה מחשב מבוסס 1500 Athlon XP (לא יודע אם זה קשור , אבל שיהיה .. :-) המליצו לי בפורום על DVD Asus X 12 , האם זהו ה DVD המומלץ ? אם כן איזה דגם ? אם לא ... ? מה כן ? בנוסף , אני צריך החלטה : מסך "19 : של איזה חברה ? (LG , סמסונג , ימאאהה , אחר ? ) תודה אנשים !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by KapiSH,

נתחיל עם קצת רקע על חיבור הרמקולים לכרטיס קול (SB Live Value), יש 2 רמקולים קדמיים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול ו-2 רמקולים אחוריים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול. אני עובד על WinXP. עכשיו לבעיה: במשחק Red Faction למשל, שומעים סאונד רק ברמקולים הקדמיים, מה שבחרתי במאפייני שמע זה Direct Sound, כפי שאתם רואים: ב-Test גם שומעים רק ברמקולים הקדמיים. עכשיו, ב-WinAMP למשל (בתור דוגמא), גם מסומן Direct Sound, כפי שאתם רואים: אבל ב-WinAMP לעומת ה-Red Faction - שומעים סרראונד, כלומר בכל ארבעת הרמקולים. כנ"ל במשחק UT, מסומן Direct Sound ושומעים בארבעת הרמקולים, רק ב-Red Faction יש את הבעיה הזו ששומעים רק בקדמיים. אני רק רוצה לציין שלפני כמה ימים כן היה ב-Red Faction סרר…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti

20. אהלן וסהלאן, אחרי 7 שנים של שימוש רציף בGENIUS WIRELESS שלי, היע הזמן להחליפה[כי כל פם שנגמרו הבטריות היא חטפה זפתה או שתיים כשרציתי להמשיך לעבוד בלי להטען את הבטריות מחדש] והיא לא כותבת לי אותיות כשאני לוחץ על הלחצן ונתקעת לי וכו'. בכל מקרה, היורשת בפוטנציאל זו המקלדת שבכותרת, אף על פי שהיא לא אלחוטית [אופציה שבכל מקרה לא מיציתי יותר מידי] היא נראיתה לי מעולה ממבט ראשון [אהבה ממבט ראשון ]. עכשיו כל מה שאני צריך לפני שאני מזמין אותה היישר מארה"ב בספיישל דליברי [יוצא לי 220 שקל ככה, אם עוד אנשים מעוניינים להזמין איתי בבאנדל אחד גדול דברו איתי יש לי עוד עשרה ימים לפני שהבחור שמספק לי אותה מקבל משלוח לארץ, אם יש פה עוד אנשים שירצו המחיר אולי ירד, אבל בכל"מ מטרת ה'רד היא …

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  21. היי לכולם, בדיוק מחפש את Sculpt Ergonomic שלא התחברתי לבמנה שלו, אלב מאוד התחברתי למשטח שיש לו מטה תקציב לא מוגבל, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by huber,

אני מצרף תמונה של ה 4 MX 440 החדש. איך זה שהוא עובד מהר יותר אך ללא גופי קירור לזיכרונות. בהשוואה ל 3 שעליו יש לעיתים פלטות שלמות לקירור (ראו הכרטיס של LEADTEK) על ה 4 יש רק מאוור בלבד. אפא ההיגיון???

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by eyal,

מישהו מכיר את החברה והאם היא טובה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Notter,

לא האמנתי שווקא החלק הזה יעשה לי בעיות אבל בכל זאת... אני רוצה לקנות מארז מזיגזג ואני מעדיף 350W מידי אבל מה? יש רק את האנרמקס והוא גם tower והוא גם עולה נורא יקר ואני לא צריך אחד כל כך יקר... אז למישהו יש המלצות מה לקחת מזיגזג כי נכנסתי למעיין מבוא סתום

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום חברים, ברשותי סוללה ניידת בגודל 20,000 מיליאמפר. בין היתר נכתב על האריזה שהיא מתאימה להטענת מחשבים ניידים. יש לה תמיכה ב-USB 3.0. מה הכבל האולטימטיבי שעליי לקנות? אשמח לקבל קישור. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.