עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Necessary_Evil,

לא יודעת איך להגדיר את הבעיה הזאת... קיצר, מחשב פנטיום 2 200 , 32mb, 13bg hd, ההארד דיסק מחולק לשני חלקים, 3 ג'יגה ו10. שניהם בFAT32. מכניסי תקליטון איתחול, מתחילים התקנה של win98se, ומתקבלת הודעה: cannot creat temporary sirectory if you have HPFS or NTFS installed on your hd you will need to creat an MS-DOS partition to setup windows עזרה? ??? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, במשך 24 שעות, כמעט, אני משתמש במחשב המשני שבניתי עם הלוח שקיבלתי מהאחריות של אקסלנט. לא היית לי שום חתיכת זכרון בבית של PC133, רק אחת של PC100 64MB. לא רציתי "לסכן" את זכרון 256 PC133 של מיקרון שיש לי, ולכן החלטתי להתקין על הלוח את חתיכת ה64MB שהתפלאתי שהיא בכלל עובדת עם הלוח הזה. המפרט: DURON 800 PC100 64MB SDRAM כ.מסך Geforce 2MX200, של חברה לא ידועה. כ.קשיח 10.1GB לוח אם ABIT KT7A-RAID לגבי גלישה באינטרנט, אני לא מרגיש שום "האטה" לעומת מחשב עם זכרון 256 ומעבד יותר מהיר(המעבד כיום לא משנה כל עוד הוא 800 ומעלה, כל שזה לא העניין). אני עובד עם לפחות 15 חלונות של אקספלורר 6 פתוחים ואין שום האטה, הכל ממשיך לעבוד חלק. לגבי משחקים, אני מצליח לשחק משחקים ב800X600 ב32 ביט, …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by bluemail,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=site&action=display&num=1008484304&start=0]על האתר והפורום[/link] על ידי YuvYuv

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by ThE_BesT,

אז ככה, התענינתי בזמן האחרון על מצלמה דיגיטלית למחשב. שתפעל גם כמצלמה רגילה(סטילס) וגם כ-מצלמת אינטרנט. חשוב לי גם שאיכות התמונה תיהיה טובה!! והסכום שאני מוכן להשקיע הוא בערך עד 1000 ש"ח (מה אתם אומרים על Premier DC1310?) אשמח אם תעזרו...

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by X-_PLOSIVE,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1008484358&start=0]כללי[/link] על ידי YuvYuv

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by itzik_now,

לא, לא חינם אבל בפחות מחצי מחיר... המצלמה הנ"ל עולה בסביבות 10,000 ש"ח בארץ, אני יכול להביא אותה מניו יורק - שם היא עולה בסביבות 1000$ מישהו יודע האם יכולה להיות לי בעיית תאימות כלשהיא בארץ ? (שידת שידור, וכו') ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אז אני קונה את ה- Plextor 10x24x40 IDE. וכרגע יש לי את ה-ASUS 50x ב-Secondary IDE Slave ואת הIBM 60GXP על Primary IDE Master. היכן לחבר את הצורב? עם הכבל של הCD או עם הכבל של הHD?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שלום לכם אני מתכוון לקנות מסך "19 samsung 955fd רציתי לדעת מה דעתכם על המסך והאם יש מסכים עדיפים באותו מחיר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by unknown,

http://www.chaintech.dk/AGP/AG320.htm הערה: את הכרטיס ייצרה חברה בשם chaintech והוא עולה 900+ ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yosi-m,

מישהו מוכן להביא הסבר מפורט למה פנטיום 4 כל כך גרוע ?? למה יש כאלה שאומרים שהפנטיום 3 יותר טוב ? ולמה כל הבלאגן ?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by KoM,

יש לי שני הארדיסקים, אחד 30 ג'יגה בייט של IBM ואחד 30 ג'יגה בייט של MAXTOR, בנוסף גם צורב ודי וי די... איך הכי כדאי לי לסדר אותם ? כרגע שני ההארדיסק ביחד על אותו הכבל והכוננים על כבל אחד, כאשר הדי וי די הוא מאסטר (אל תשאלו למה...)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by KoM,

חשבתי לקנות כרטיס קול פשוט למחשב שלי וישנן שתי אפשרויות בחירה כרגע : Creative SB Live 5.1 - PCI - RETAIL או HERCULES - Gamesurround Fortissimo II אני לא צריך 5.1 אבל הלייב ויליו לא נמצא כרגע אז אילו שתי האפשרויות כרגע, מה אתם חושבים שעדיף ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Lord,

אני קונה מחשב חדש...סוף סוף. Athlon XP 1600+ Gigabyte GA7VTX-H Mushkin DDR 2100 Maxtor 40GB 7200RPM (ATA-133 Hercules Prophet Geforce 3 Hercules Gamesurrounod Fortissimo ASUS X50 Plextor 24X1040 Logitech internet keyboard (iTouch Logitech MouseMan Optical (כן, זה עם הלייזר הכחול...כמה שהוא חמוד!!) Tsunami virgo Blue 350W (כן...מהחנות האסורה) Teac floppy ATP-3 CTX PR705F Pine ESS 56.6K תודה רבה ולהתראות!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DAN,

מישהוא ניתקל בבעיות הבאות: http://www.asus.com.tw/inside/Techref/amdbdas.html דן

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  15. Started by DAN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1008427831&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by zoyaniv,

שלום לכם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא FIRMWARE לצורב RICHO MP7163A 16X10X32

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  17. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, לפני שבוע וחצי, כפי שבטח מרבית האנשים כאן קראו, נדפק לי הלוח שקניתי מאקסלנט ABIT KT7-RAID. בהתאם לציפיות שלי מהאחריות של אקסלנט, החלטתי לקנות לעצמי לוח אם חדש, וזה היה ASUS A7V133. אתמול קיבלתי את הלוח מאקסלנט, ולתדהמתי הנבלות הביאו לי KT7A-RAID, כלומר לוחר מבוסס KT133A ולא KT133. הראשון תומך במהירות אפיק של 266 מגה"צ באס.קיבלתי את הלוח ללא קופסה, כשחומר תרמי מרוח לו על הדיודות, שליד המעבד, והיו מחוברים ללוח המחברים הלבנים האלה שמחברים את הלוח למארז. המסקנה: ככל הנראה הם משו את הלוח הזה מאיזה מחשב של משהו, שכנראה ביטל הזמנה או משהו או אפילו החזיר את הלוח הזה בשל פגם שעדיין לא "עליתי" עליו. בכל מקרה, עכשיו קשה לי להחליט איזה לוח לשים במחשב המרכזי שלי, שכן ניצלתי את ההז…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by huber,

איזה צורב תומך בדיסקים של 800MB/90 MIN? אני מעוניין לקנות צורב וזה מאוד חשוב לי מכיוון שאני צורב המון סרטים וחלקם מעל 700MB אנא- ענו רק אם אתם בטוחים כי אני אקנה לפי ההמלצות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by X,

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by mr_ripper,

מה דעתכם על המפרט הבא: :-/ מעבד : AMD ATHLON XP 1600 + מאוורר - Thermal take super ord לוח אם+ כרטיס קול : Gigabyte GA-7VTX-P KT266A * Creative 4.1 DDRRAM 256mb - 266MHZ - זיכרון IBM 40GB 7200 RPM UDMA 100 Gigabyte Geforce 2 Pro 32MB DDR TVOUT כל זה בא גם מארז ATX MIDI TOWER ועם WINDOWS XP HOME ... סה"כ זה עולה 3990 - בהצעה שקיבלתי... אנא חוו את דעתכם בעניין - האם כדאי לשנות משהו... עוד משהו... יש לי כרגע במחשב הנוכחי - צורב HP CD WRITER PLUS מהסדרה 9300 מסך BELINEA ישן עם רמקולים - "17 וכונן תקליטונים וכונן סידירום TOSHIBA X32 מודם 56.6 Cirus Logic מקלדת 104 מקשים בסיסית ועכבר בלי גלגלת בסיסי - שניהם במצב טוב- כדאי להחליף את העכבר לאופטי? האם כדאי לי להשאיר אותם או לקנו…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. ניתחתי מחשב פנטיום 200 שאבא שלי הביא לי מהעבודה שלו שהיה מיועד לזריקה והנה קודם כמה פרטים ושאלות הארדיסק קוואנטום 640 (מישהו רוצה לקנות?) 2 זכרונות (אתם יכולים לזהות גודל לפי מראה?) מעבד פנטיום 200 (היה עליו משחה לבנה וכשהיא נוגבה נמרח טיפה על המסביב של המתכת, הוא יכול לפעול ?) כרטיס רשת 3COM 10\100 (שאני אשים במחשב שלי ואקשר עם GA-7VTXH שיהיה לי) ועוד כל מיני שטויות כמו כונן דיסקטים ענק ולמי שמותרד בקשר ללוח אם, ..... HE IS OUT OF BUGS כך שאם הוא היה משחק זה היה טוב. אבל הג'וקים האלה קצת יחסרו לו ויהפכו לפסל אומנותי תענו אם אתם יודעים בקשר לשאלות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by the_saint,

הרצית אתמול 3dmark על המחשב שלי והתוצאה היתה 2811 דבר ראשון..זה ציון נורמלי למערכת שלי דבר שני הבנתי שיש פאטץ לכרטיס מסך שלי כדאי שיסדר את המבחן בגלל השיטת רינדור עוד מישהו שמע על זה? המחשב.. athlon 1.4 hercules prophet 4500 512 mushkin basic ddr asus a7v266 philips seismic edge 5.1 וכל השאר...לא משהו מיוחד..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

http://www.gamepc.com/reviews/hardware_review.asp?review=xeonvsamp2&page=8&mscssid=&tp= חשבתי שAthlon XP 1900 כבר יעקוף את זה פנטיום 4 2GHz. ואל תגידו שזה XP 1600+ כי רשום שם Athlon XP 1.6GHz וזה כמובן 1900+. AMD כבר צריכים להוציא את הדור הבא, הם יותר מידי נסחבים. אחד הדברים שAMD מכחישה הוא שAthlon XP/T-bird הם בעצם מהדור של פנטיום 3. יש להם מזל שהם מצליחים להתמודד עם הפנטיום 4 בינתיים. כמובן שיותר שווה AMD כי הוא יותר זול אבל בכל זאת, בלי הדור הבא שלהם הם לא יהיה במחשבי המותג החזקים ביותר, זה בטוח. וזה גם דיי ברור שAthlon XP 2000+ לא יעקוף את הפנטיום 4 2.2GHz שיצא בקרוב. AMD עשו לדעתי טעות כשהם עבדו על פאלומינו/Athlon XP כי הם סתם משכו את החוט עוד קצת ועוד קצ…

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by X-_PLOSIVE,

אחי רוצה לקנות לוח אם אמרתי לו שיקנה של gigabyte עכשיו אם תוכלו להציע לי איזה דגם לא מותאם ל ddr כי הוא קנה זיכרון 256 sdram חדש של מושקין תודה מראש אלירן

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by kaisman,

קודם כל אני לא יודע למה נעלו לי את הנושא הקודם אבל הנה השאלות עוד פעם 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים