עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by OmEr8,

MS intellimouse EXPLORER V3.0 VS Logitech Ifeel Mouseman Wheel Optical. אלה שני העכברים ביניהם אני מתלבט... ה-MOUSMAN נוח בצורה מדהימה, אך ה-V3.0 מדוייק ובעל יכולות מדהימות... 6000 DPI... מה לקחת? עכבר רועד ונוח אך פחות טוב, או עכבר שהוא מצויין כעכבר, אך פחות נוח ו"מגניב"? תודה, עומר נ.ב אני שוקל גם לקחת את ה-MOUSEMAN הרגיל...

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by JCohen,

מהי המערכת שתיתן את התוצאה הטובה ביותר ב-3DMark2001? (מעבד, לוח אם, זיכרון, כונן קשיח, כרטיס מסך, HSF וגריז טרמי) לדעתי: AMD Athlon XP 1900+ Iwill XP333-R OCz 333MHz 512MB DDR Maxtor D740X Leadtek Winfast GeForce3 Ti500 Swiftek MCX-462 Arctic Silver Alumina ... :

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by HECTOR,

הזמנתי מחשב חדש וברצוני המלצה ללוח אם טוב,אין הגבלת מחיר.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by MiniMizer,

יש לי בעיה נורא מוזרה עם הסאונד במחשב שלי: כשמדליקים את המחשב הסאונד מלא רעשים ועיוותים אבל כשמפעילים את הMedia Player הכל מסתדר. מעשה שכך היה: הדלקתי את המחשב ובמקום המנגינה הרגילה והמעצבנת של ווינדוס שמעתי רעשים נורא חזקים ועיוות מאוד חזק של המנגינה. WTF? חשבתי. ניסיתי להפעיל כמה שירים ונתקלתי בתופעה נוספת: המוזיקה לא רק שהייתה מלאת רעשים אלא הקצב היה בערך איטי פי 4 מהקצב הרגיל. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול המובנה שלי (צ'יפ של 128ביט, לא AC97) אבל נאדה. ריסטרטים לא עזרו. החלטתי לנסות לנגן משהו במדיה פלייר, אולי זה יעבוד שם :-/ אני מפעיל אותו, פותח שיר והפלא ופלא! הוא מתנגן כמו גדול במהירות הנכונה וללא עיוותים בכלל. That's fucking weird! אמרתי. ניסיתי להפע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שאלות לגבי מעבדים? מה שרציתי לדעת זה מה זה המכפל הזה במעבדי AMD זאת אומרת שכתוב נגיד 133X11.5 מה זה אומר?! לא באינטל אין את זה? למה במעבדי AMD בשביל להמהיר אותם צריך לחבר (קראתי באתר של TOM) שתי גשרים L1 ו L3 או משהו בסגנון ולגבי מעבדי אינטל אני יודע שהמכפל שלהם נעול אז איך ממהירים אותם ע"י המהרת הBUS שלהם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by mishka1,

הייתי רוצה לקנות מקלדת טובה (לוגיטק או משהו כזה) אבל אני מפחד שהיא תגיע בלי אותיות עבריות עליה. האם זה נכון והאם קיימות דרכים "להדביק" אותיות למקלדת ? לאו דווקה עבריות... נא לא להציע להדביק מדבקות נייר - זה מכואר ומתלכלך אחרי זה. תודה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  7. שלום לכם תגידו לי מזל טוב זכיתי במכרז במסך סמסונג "19 955fd ב-1250 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by unknown,

טוב, אני חושב שתמו חייב של מודם ה-ISDN 128 שלי, ואני צריך לקנות חדש: ISDN Winbond, Internal PCI, 128KPS, כדאי לקנות? winbond הם חברה טובה? או לפחות סבירה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by puNani,

אוקיי מצטער לשגע את השכל שוב ושוב אבל הבעיה האחרונה שלי היא מארז! האנרמקס הוא גדול מדי עבור המקום שיש לי בשבילו וגם קצת יקר... אני צריך מארז טוב למחשב שלי החדש שלי: http://www.pcpro.co.il/userprofiles/puNanispecs.txt בבקשה זה ממש חשוב... אה, ושהמארז יהיה בזיגזג גם, תמליצו לי על משהו משם כי אני קונה הכל משם ואני לא רוצה להתחיל לקנות ממקומות אחרים.. אז מה כדאי? עזרה ודחוף! :'(

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by tvrl,

תעזרו לי !!! איזה רמקולים כדי לי לקנות ???:: סאב וופר +4 רמקולים של קריאיטב -1000wat 620ש"ח או של פיליפס- ??? 500wat? 580 ש"ח ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shikaka,

אני זקוק להמלצות לגבי לוח אם הן למעבד AMD XP והן למעבד פנטיום 4 הכוונה לדגם או שניים לכל אחד מומלצים ואיכותיים ועל איזה צ'יפ מבוססים לא מדובר בלוחות של ASUS על זה יש לי אלא על GIGABYTE למשל או אחרים תודה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  12. Started by lucky,

היי לכל מי שיש לו את הכרטי הזה או מכיר אותו ויוכל לעזור לי בכמה דברים אני ישמח... 1)איך הוא עובד? הרי הוא מתחבר למסך לפני הכרטיס מסך...אם אני לא טועה.. 2)האם זה יפחית ביצועים במשחקים? 3) האם התוכנה של הדי.וי.די שלו טובה? 4) האם היציאה הדיגיטלית שלו עובדת רק בסרט ואגב אני מעוניין בו בגלל שני סיבות.. 1)הוא לא יגרום לי לקיטועים במחשקים 2)אני צריך לחבר את יציאת ה-s/pdif מהרמקולים שלי (altec ada880) ליציאה הדיגיטלית שלו דבר שלא הצלחתי עם הסאונד בלאסטר לייב וליו שלי אשמח אם תעזרו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DJO,

הבנתי שהתוכנה הזאת היא הסטנדרט בתחום בדיקת ביצועים, חלק מהאנשים עדיין משתמשים בגרסת 2000, האם היא יותר טובה? במה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Component,

היי אני מחפש כרטיס מסך PCI . באיזו חנות אפשר לקנות כרטיסים כאלה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

זה נורמאלי ? Aopen 16 חדש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by urich,

יש לי מיקלדת חדשה של איכסקרוסופט והבעיה שלי היא שההקלדה על הכפתורים רועשת ביותר (קליקים שיכולים להטריף אדם שפוי) ביחוד על כפתור הרווח (space בלעז) השימושי כל כך ביחוד בהקלדות שימוש פופולרי ביחוד אצל אחותי הסטודנטית. הטם יש דרך לגרום למקלדת להיות שקטה יותר בבקשה!!!!!

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by yuvalbit,

אני רוצה לקנות סוויץ מחול אך שום אתר לא שולח לארץ! מישהו אולי מכיר אתר מענין?? ולא שלוקח 40 דולר לדמי משלוח!??

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by Lord,

מה ההבדל בביצועים בין הרקולס ג'יפורס 3 טי-500 לבין הרקולס ג'יפורס 3 טי-200? האם ההבדל גדול/קטן? כמה אחוזים? דחוף!!

19. Started by amd950,

מה לפי דעתכם מסך טוב יותר ולמה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בקרוב אפרסם סקנדל ענק בקנה מידה בין לאומי !!! מדובר בדיסקים קשיחים של חברת ענק ידוע מאוד אשר חיבורם ללוח מבוססציפסט VIA גורם להם להרוס את הלוח בזמן התקנת WIN2000+XP פשוט דופק את הקונטרולר של הלוח לתמיד !!!! 1. יש רק דרך אחת למנוע את שרפת הציפסט והיא ליפני ההתקנה לעשות DISABLE בביוס למצב ה DMA של הדיסק הקשיח לסיים את ההתקנה בשלום (ללא שרפת הלוח) ולהתקין 4IN1 לעשות REBBOT ורק לאחר מכן להחזיר את מצב הביוס לUDA 2. יש כבר חצי הודעה של יצרנית הדיסקים בנושא אלה שהם אומרים שהתקלה זמנית (וזה לא נכון כלל הלוח פשוט נידפק !!!). בקרוב הסיפור המלא................... בנתיים זהירות מונעת אסון !!!! דן דן

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by no_one,

יש לי שני מחשבים בבית, הראשון אלטון אקס פי והשני סלרון 300 עכשיו רציתי לשחק בשניהם משחקי רשת (הם כבר מחוברים ברשת) אבל על הסלרון יש voodoo rush 4m מסריח שבקושי מריץ קויק 3, רציתי לקנות כרטיס מסך חדש (hercules g2 mx400) אני יודע שזה דרעק אבל אין לי כח להשקיע במחשב ישן. על הסלרון יש לוח אם מעפן של lucky star מבוסס על I440LX, קודם כל הלוח זה AT ולא ATX אבל המארז זה ATX יש התאמה בכל חריצי הPCI אבל אני לא בטוח שיש התאמה בחריץ הAGP כי לפי מה שראיתי החור של המארז לא בידיוק מול הסלוט AGP, ועוד דבר בדקתי עם תוכנה (sisoft sandra) והוא כותב שיש ללוח AGP X2 VER1. עכשיו שתי שאלות 1)האם אפשר איכשהו לעשות חור במארז ככה שהקרטיס יכנס (כי אין לי כרגע מארז AT זמין) והאם בכלל בטוח שה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by biodome,

טוב אני בונה אחד חדש או השבוע או שבוע הבא, את רוב הדברים כבר יש לי. הנה המפרט: 1. XP1900+ 2. Abit KR7A-Raid 3. OCZ 512 PC2700 CAS 2.5 4. HSF Swiftech MCX-462 5. Leadtek Winfast GF3 Ti-500 6. Creative Audigy 5.1 7. Plextor 24/10/40a 8. Maxtor 60GB D740X-6L x 3 9. Antec 1240 10. Enermax 431w 11. realtek 10/100 אם אתם זוכרים, למארז יתוופסו הרבה מאוד מאווררים ליעול זרימת האוויר. ניתן לראות תמונה כאן: http://www.geocities.com/bi0d0me2002 עכשיו לשאלות.. 1. אני מתכנן לעשות אובר-קלוק.. בשביל האתגר והכיף שבעניין.. בשביל לפתוח את המעבד ניסיתי להשיג את החומר שהיה בכתבה של טום, אבל אפשר בארץ רק בחבילות של 500 גרם או משהו כזה וזה עולה בערך 450 יורו.. המלצות לחומר אחר במתקונת קטנה יותר…

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by mr_ripper,

שווה לי לקנות אצל למיר מחשבים מחשב חדש?! אם לא אני חייב למצוא חנות שנותנת שירות ושלא חייבים להזמין דרך האינטרנט ושיש עם מי לדבר, יש למי לפנות.... נ.ב. חוץ מזיגזג! : בבקשה תעזרו לי!

• 62 תגובות
    • 9.5k צפיות
  24. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אני מתכוון לשדרג, והבעיה היא : שאני תקוע עם 512 מגה SDRAM של קינגסטון ואני לא מאמין שמישהו יהיה מעוניין לקנות אותם ממני או בכלל להתמקח עליהם ב Trades למיניהם. השאלה שלי היא האם הלוח של אזוס A7V-133C (אחרי עדכון ביוס), יסתדר טוב עם ה Athlon XP 1600+? האם השימוש ב SDRAM ייגרע משמעותית מהביצועים? האם ישתלם לי ללכת על "עסקת החבילה" בפנדה שכוללת לוח אם של ג'יגהבייט, DDR 256MB של מאשקין וה 1600+ ואיכשהו לנסות להיפטר מהזכרונות (שעלו הרבה לפני חצי שנה...)? בבקשה אם תוכלו לחוות את דעתכם בנושא, אעריך זאת מאוד! תודה רבה!!!

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. מכונה פרה-היסטורית ביחסית למה שהם יכולים להיות! נכון שהיה שינוי גדול בגודל של המחשב אבל עדיין, ידעתם שהיום ניתן להפוך כל כרטיס במחשב לשבב? כן, זה אפשרי!!! כל הכבלים במחשב לא מעצבנים אותכם? למה בעצם שהכבל של העכבר לא יתחבר ישירות למקלדת ודווקא יעביר כבל ארוך למחשב? למה כל הכבלים במחשב חייבים להפוך למאורה של עכבר? למה?? כי זה לא משתלם לאף חברה! פשוט מאוד! עדיין אני מאמין שתקום בקרוב חברה שתחליט לעשות את המהפכה בעצמה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.