ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כ 4-5חודשים את הצורב של פלקסטור והיה כתוב - שנה אחריות היום אני רואה באתרים באינטרנט שכתוב שנתיים אחריות. האם זה תקף גם לגבי?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אולי אף אחד לא שם לב אבל IIYAMA 413 PRO נמכר בארץ כבר רשמית, זאת אומרת לא רק על ידי KSP. בלמיר אפשר לראות אותו, הוא ממש יקר יחסית למסך 17". 1800 ש"ח.
-
-
ראיתי באתר של אסוס שללוח אם ASUS A7V266-E יש צ'יפ של Nvidia Geforce 2 האם זה אומר שלמי שיש את הלוח אם ASUS A7V266-E לא צריך לקנות כרטיס מסך? ואם כבר מה עדיף? ASUS A7V266-E או EPOX 8KHA+ או GIGABYTE GA7VTX-H ?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי שדנו כבר בכמה הן אוהבות לעבוד על הדולר הגבוהה ולא להוריד מחירים כשצריך הנה דוגמה בקשר לתכונה אחרת שינוי מפרט הגשתי לכמה חנויות את המפרט המחשב שלי (משהו דומה למה שמציאים כאן) ובינהם היתה מרדנית. כפי שדיברו בנושא מאתמול קיבלתי תגובה מקומפיט (החליפו שם) וכך הולכים השינויים שהם עשו לו בהצעת המחיר שלהם לוח ג'יגה בייט 7VTXH הפך 7VTX ג'יפורס 3 T5 (של הרקולס) הפך ל3 רגיל של אסוס DDR חסר שם עכבר GENIUS במקום מייקרוסופט מארז תומך פנטיום במקום AOPEN ועוד שני שינויים שאני רוצה לדעת עד כמה הם משנים מודם ROCKWELL הפך לזולטרקס (סביר?) וסידי אקטימה הפך לLG (איך היא ביחס למבדק במנטור?) אני לא כל כך רוצה לקנות מהם, אבל נראה אם החנויות הקצת יותר רחוקות (כמה מחיפה ופנדה שזרקתי סתם כדי ל…
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטל USB פשוטה, העל מנת להפעיל את המצלמה יש להריץ איזה קובץ התקנה... כאשר מריצים אותו הוא אומר כי לא נמצאו יציאות USB פעילות (מצורפת ההודעת שגיאה) השאלה שלי... איך הופכים את יציאות ה-USB לפעילות? (מאחורי המחשב יש שני יציאות) מערכת ההפעלה היא WIN 98 במידה והדבר מתבצע דרך הביוס בבקשה הסבירו לי כיצד בתודה מראש
-
אני לא יודע מה קרה כשאני משחק משחקים המחשב פשוט לא מתפקד ! :-X הגרפיקה פשוט מחרידה!!! הדברים לא זזים נורמאלי וכזה.. אני סמתי את הכרטיס שלי CLOCK הרגיל שלו אבל זה לא עוזר אני פשוט לא יודע מה לעשות...אולי זה בגלל שאין לי(בינתיים) מספיק זיכרון לרוץ עם XP... יכול להיות שדפקתי את הכרטיס עם האוברקלוקינג הזה?? תעזרו ליייייי :bash:
-
- 31 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הם רוצים 100 שקל כדי להרכיס את המחשב ועוד 150 שקל כדי להתקין לי WINDOWS ולקנפג את המערכת ואת כל החומרה... דרך אגב כמה זמן לוקח להם מהרגע שמזמינים ועד שהם מביאים את המחשב? (נגיד עד שהם מסיימים להרכיב והכל... כי אנחנו ניקח את זה מהם)?
-
חבר שלי אומר שלמשחקי מחשב תמיד עדיף עכבר רגיל (לא אופטי) חבר אחר שלי אומר לקנות רק אלחוטי, ולא אופטי תגובות? ואיזה עכבר כן כדאי? (מוגבל ל-150-200 ש"ח)
-
האם יהיה שינוי גדול מבחינת הביצועים? כי שמעתי שמודמים של USR הם הכי טובים והם גם מהירים מאוד . האם זה נכון? : : : הנה הדגם של USR56.6k Modem PCI V90 VOICE OEM והדגם של ה-RocweLL שיש לי בבית זה 56.0K ולא 56.6K זה משנה במשהו את מהירות הגלישה וההורדה? והנה התמונה של המודם של USR והנה הלינק של המודם http://www.usr.com/products/home/home-product.asp?sku=3CP5699A אני צריך תשובה דחוף?
-
מישהו יודע האם הכרטיסים החדשים של הרקולס שהגיעו לארץ הם Retail? אני מתכוון כרגע ל-Prophet 3 Ti 200. כי המחיר קצת זול בשביל Retail לא? תודה.
-
-
והאם הוא טוב מבחינת ביצועים ? והאם הוא VIA KT266A ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אחי גר בבאר שבע וקיבל ניסוי של אינטרנט בכלים של חברת ערוצי זהב טוב .. קיבל מודם usb של מוטורולה עכשיו את המודם לא צריך לחבר לכרטיס רשת כמו שאמרו לי סבבה הטכנאי התקין לו את הדרייברים של המודם usb במחשב והמנורה של החיבור דלוקה אבל עדיין המחשב לא מזהה שיש אינטרנט ניסיתי לעדכן דרייברים למצוא חומרה חדשה אבל כלום זה לא נותן הוא גם עשה באקספלורר never dial a connection הוא התקשר גם לתמיכה המפגרת שלהם והם הביאו לו כל מיני חרטות שזה קשור לפיירוול של האקס פי יש לו אקספי מותקן אני לא יודע מה לעשות אצל חבר שלי נגיד הוא התקין את הדרייברים של ה מודם איתחל את המחשב ושלום על ישראל למה זה מסתבך תודה מראש אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי באתר של אקסלנט כתוב שיש להם radeon8500 של ati המחיר 277$ שזה טוב יחסית לארץ במיוחד אם משווים ביחס למחירים של gef3 ti200 בארץ.. מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישה צריך מחיר של משהו אני יגיד לו פשוט אני לא יכול להגיד לכם את הלינק של העמוד עם המחירים כי הוא פשוט ברוסית דרך אגב הוא מתעדכן כל יום אז הוא עדכני
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר כרטיס מסך למחשב נייד מומלץ למשחקים? מהו מחירו ואיפה? מפרט: p3 1000 256 mb sdram bla bla
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חודש הבה מגיע אלי במקר ide של prosime ata66. ואני רוצה לדעת אחיך לחבר את הכוננים לעבודה המהירה ביותר.. אז ככה: ---- ibm - הריסק ראשי, עם 2 ווינדוסים.. w.d ישן- הרדיסק עם דוס שאני מפעיל אותו בעט הצורך (מחובר כל הזמן, ההפעלה דרך הביוס...) צורב- yamaha 16*10*40 דיוידי- asus *12. 2 הרדיסקים על מגירות נשלפות. *** כנראה יהיה גם עוד סידירום *50 נוסף, לא בטוח. --- איך, למה, כמה, ואיך..
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008972846&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מקווה שאני אצליח לרשום ולשלוח בלי שהמחשב יאתחל או יתקע.. כבר לא מעט זמן אני חווה בעיות של יציבות עם המחשב. אחרי שהחלפתי זכרונות חשבתי שהגעתי למנוחה ולנחלה, עד שיציאת המדפסת הפסיקה לתפקד ביום בהיר אחד (לפני הגשמים). התחלתי להתעצבן, אבל אמרתי, אני פשוט אשיג יציאת מדפסת חדשה על כרטיס PCI, ובינתיים אבטל את הLPT בביוס. אז זהו, שזה לא נגמר בזה.. התחילו קפאונות ואתחולים בלי סיבה, האטה של הסמן עד תקיעה, וכל מיני ירקות מוזרים כאלה. התחלתי להתחרפן.. עד שחבר אמר לי פשוט לבדוק אם זה בלוח עצמו.. וזה אכן בלוח עצמו.. יש לי לוח של ABIT KA7. לוח טוב בפני עצמו, אבל מה שקרה זה ששלושה קבלים (מתוך לפחות 20) נשרפו.. הוא טוב אפילו מהבחינה שהוא עדיין עובד!! אבל לדעתי המצב רק ידרדר..…
-
יש לי כרטיס טלויזה של fastcom ווינדוס אקס פי אני מנסה לראות טלויזה עם dscaler אבל משום מה אני לא שומע כלום.. יש למישהו רעיון?? דרך אגב...איזה כרטיס אני צריך לבחור אצלו?? אין את הכרטיס הספציצפי שלי..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המעבדים של מחשבים ניידים משנים את מהירות עבודתם ראיתי אצל חבר שישי לו מחשב נייד שמותקן בו מעבד 1 גיגה פנטיום 3 שהוא רת ב 532 מגה זה מופיע בחלון פתיחה של System ב Control Panel אם כן מה הגורמים לשינוי המהירות ???
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי פה את התוכניות שלהם http://www.xbitlabs.com/news/story.html?id=1008512620 וכמו שאמרתי בוויכוח של זה שפנטיום 4 2.2GHz יהיה יותר טוב בזמנו (כשהוא יצא), אני עדיין חושב שצדקתי. יודעת למה ? כי AMD תתן מעבד לפנטיום 4 2.2GHz מאוד מאוחר. המעבד אמור לצאת ב3 שבועות הקרובים, ובכתבה תוכלו לקרוא מתי בדיוק AMD מתכוונת להוציא את המענה המתאים (AMD Athlon XP 2200+ שיבוסס על הליבה החדשה, לא פאלומינו). חבל שהם זורעים לעצמם דרך חדשה לכישלון.
-
- 36 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-