עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קודם כל, תודה לך על שהקלקת על ההודעה שלי... ואללה איש טוב אז ככה, יש לי פנטיום II-300 ישן (5 שנים) עם 128 RAM וכל מיני כרטיסים שונים,כרטיסי מסך,הרדדיסקים וצרבים שאספתי במשך השנים. אני מעוניין לשדרג לפנטיום 4 חדש באזור ה 1.5GHZ ניסיתי להתעמק בנושא וגיליתי שכל מיני סטנדרטים חדשים צצו להם ואני לא מבין מה מהם טוב למה:-) אני רוצה לקנות מעבד,לוח אם, זיכרון חדש ומארז. איזה צ'יפסט כדאי? אחרי שבחרתי צ'יפסט איזה יצרן מנצל אותו הכי טוב? מה זה הDDR ו RDRAM ו EEC ומה עדיף לי מכל אלה? וכמה MB? כמה צריך לעלות לי כל זה ואיפה יהיה הכי זול? השימושים שלי במחשב הם: משחקים, תוכנות מתמטיות הרבה (MATLAB,ELB למי שמכיר), אופיס ותוכנת עריכת מוזיקה וMIDI (קיובייס,אסיד,סאונד פורג', פרוטילופס,CAKEWAL…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by asili,

הי משהו בעל הדי וי די הזה של סוני הצליח להוריד סרט VCD מהאינטרנט והצליח לראות אותו על הדי וי די הזה של סוני ואם כן שיגיד לי איך הוא עשה את ההישג המדהים הזה? והכי חשוב באיזה דיסק הוא השתמש? כי הדי וי די הזה קורא רק CDRW ולא כל חברה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by unknown,

אני לא מבין כל כך בחומרה(לא מעבר ללהכניס כרטיס מסך וזיכרון) ואני רוצה ללמוד קצת יותר לעומק כדי שאני יוכל גם לעבוד קצת במקצוע, אז הספר הזה הוא מה שאני צריך?

• 30 תגובות
    • 8.4k צפיות
  4. Started by Bah_gots_pIII_450,

מה ההבדל בין פנטיום 4 עם 423 פינים לאחד עם 478? מישהו יכול להמליץ לי על לוח?

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

בשעה טובה נשרף לי האודיג'י מה לעזאזל עושים ? הוא עובד חצי יש איזה בדיקה שאפשר לבדוק אותם פיזית , או להחליף לאלתר וזהו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by no_one,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009433902&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by THL,

יש לי לוח של אינטל עם כרטיס קול ac97 onboard לאחרונה כל קובץ שאני מנסה לנגן (winamp) הוא מנגן אותו פי שניים יותר מהר חשבתי שזה בעיה של codecs התקנתי את המדיה פלייר ועדיין הבעיה קיימת רעיונות???

8. Started by Component,

המסך שלי התחיל לזמזם מן זימזום מעצבן כזה שרק אני ואחי שומעים, והדבר הכי מוזר הוא שהזימזום נפסק כשמכווצים את כל החלונות. הדבר קורה רק בחלונות אינטרנט ולא בתוכנות. המסך הוא mag DJ707AV (עם רמקולים מובנים, אבל הבעיה לא בהם.) וכרטיס המסך הוא innovision GeForce 2 MX200 . אנא עזרו לי אני לא יכול יותר!! :'( :'( :'(

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by biodome,

מישהו יודע איך מפרסמים אותם שם באתר? d4 21.83 - XP1.74@12x145(1.85v), Ti500 255/549, 512mb CAS 2.5 3-6-3 t2 - ultra - score:9549 מערכת הפעלה XP. אני חייב לעבור את ה- 10000 נקודות.. ;D ביינתים שניסיתי 1800 מגה-הרץ (150) הווינדוס לא עלה.. אבל הוא עבר את ה-post.. נראה לי שזה הכרטיסים. או הזכרונות האלה.. אני אנסה עוד דברים יום שני, מחר עושה לילה בבסיס.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by shimon23,

יש לי במחשב שני כונני cd - אחד צורב ricoh ושני creative x 52, ניתקתי לזמן מסוים את הכונן של קריאטיב והחזרתי אותו. עכשיו ה win xp - לא מזהה את הכונן של קריאטיב (הוא מחובר טוב - כי הוא מזוהה בדוס), זה יכול להיות קשור לזה שהתקנתי aspi drivers שבאים עם cdrwin בזמן שרק הצורב היה מחובר?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009110072&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by DJO,

אהלן. הגעתי למסקנה שכרגע אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בלוח ומעבד וזה אבל מה שכן החלטתי לשדרג לכרטיס גרפי יותר טוב מהריוה TNT PRO2 32MB שלי כרגע. חשבתי ש GeForce2MX יהיה רעיון טוב. בעקרון אין לי בעיה להשקיע כמה מאות שקלים בזה אז אמרו לי אולי ללכת כבר על ה GEFORCE3 אבל עם המחשב הגרוטאה שלי PENTII 350 אני חושב שהוא לא יוכל לנצל בכלל את הכרטיס.. עזרו לי.. ועוד דבר שווה לנסות לקנות כרטיס יד שנייה או שזה לא טוב? ואיפה הכרטיסים הגרפיים הכי זולים? זיגזג? תודה :>

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. 12592933 onn16@speedy.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by IAD,

חברים, קניתי דיסק IBM GXP 40G כשהייתי ב- הונק קונג ( בערך 85$) , כשהתקנתי אותו גיליתי שהוא מלא ב- Bad Sectors, הרצתי את ה- DFT של IBM מספר פעמים והוא תיקן את הבעיה אך לאחר מספר שעות שוב Bad Sectors. האם לדעתכם אני יכול להחליף את הדיסק בארץ אן עלי לשלוח אותו מעבר לים שוב .... ???

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by onn_the_vy,

יש כמה (הרבה) דברים שאני לא יודע איך להגדיר בביוס, ואני מאוד מאוד רוצה לדעת איך::: ההדגרות נמצאות בביוס בadcvanced-> CHip Configuration Super Bypass function [Enabled] -> [Enabled] [Disabled] AGP Drive Strength P Ctrl [C] -> [0][1][2]...[F] AGP Drive Strenght N Ctrl[5] -> [0][1][2]...[F] AGP Data Strobe P Cntrl[F] -> [0][1][2]...[F] SDRAM CAS Latency -> [2T] [3T] SDRAM RAS Precharge Time -> [2T][3T] SDRAM RAS to CAS Delay -> [2T][3T] Delayed Transaction [Disabled] -> [Eneabled][Disabled] PCi to DRAM Prefetch [Enabled] -> [Eneabled][Disabled] AGP to DRAM Prefetch [Enabeld] -> [Eneabled][Disabled] I/O Recovery Time [Medium(8…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1009036861&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by menis,

קניתי לפני כ 4-5חודשים את הצורב של פלקסטור והיה כתוב - שנה אחריות היום אני רואה באתרים באינטרנט שכתוב שנתיים אחריות. האם זה תקף גם לגבי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ybe,

אני מתלבט איזה גודל מסך כדאי לי לרכוש(שישמש בעיקר למשחקים,אופיס,אינטרנט). רוב ההמלצות של משתתפי הפורום על מסך 19' אבל, הצצה קצרה במפרטים מעלה שלחלק נכבד יש מסך 17'. מכיוון שההפרש במחירים גדול(כ-700 ש"ח) בין 17' איכותי (ctx pr711f) ל19' איכותי(samsung 959nf) ההתלבטות הופכת להיות עוד יותר קשה. אז קדימה במה אתם משתשים.... [poll] [opt] מסך 15'. [/opt] [opt] מסך 17' [/opt] [opt] מסך 19' [/opt] [opt] מסך 15 דק.[/opt] [opt] מסך crt גדול מ19'. [/opt] [opt] מסך דק גדול מ-15'.[/opt] [opt] יותר ממסך אחד או אחר.[/opt] [/poll]

• 46 תגובות
    • 7.3k צפיות
  19. Started by untitled,

יש לי קו ISDN (כלומר קו ISDN כפול המכיל 2 קווים, קו ראשי וקו משני, להלן קווים 1 ו 2). עד לפני שבועיים, השתמשתי בקו 2 ע"מ לגלוש באינטרנט ובקו 1 על מנת לנהל שיחות טלפון.... אבל לאחרונה, נראה כי אני מצליח לבצע תקשורת לאינטרנט דרך קו 2. אני מסוגל להתחבר לרשת רק על ידי קו 1. כל קונפיגורציה שאני מבצע - הן פיזית (חיבור כבל הISDN לשקע השני ביחידת ה NT) והן בתוכנה (הגדרה להשתמש ב ISDN - Line 02 או 01....) מסתיימת בזה שהמחשב עדין מתקשר דרך קו אחד... האם למישהו יש הצעת פיתרון? או מושג היכן יכולה להיות הבעיה? בתודה, untitled

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by chichy,

רציתי לדעת מה החסרונות של ה LE תודה איל

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Component,

היי אמא שלי גרפיקאית והיא רוצה לרכוש מדפסת חדשה במחיר של עד800 ש"ח. שמענו המלצות על HP 930 אך אמא שלי מעדיפה מדפסות של קנון בגלל מחסניות הדיו הנפדות שלהן. כמו כן אני מבקש את המלצתכם גם לגביי מדפסת A3. בתודה מראש, עדי רובין.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by manco,

ראיתי באתר של אסוס שללוח אם ASUS A7V266-E יש צ'יפ של Nvidia Geforce 2 האם זה אומר שלמי שיש את הלוח אם ASUS A7V266-E לא צריך לקנות כרטיס מסך? ואם כבר מה עדיף? ASUS A7V266-E או EPOX 8KHA+ או GIGABYTE GA7VTX-H ?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by SharP,

למה המהירות של מערכת הוא 99.68 והFSB 398.70 ????

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by guy94,

המחשב שלי פשוט לא נדלק.... כל פעם שאני מפעיל אותו הוא עובד (כל המאווררים עובדים הכל עובד אבל כל הזמן רואים מסך שחור והוא לא משתנה) כלום לא מופיע לי על הצג... וכאשאר אני מנסה להכבות את המחשב זה רק אחרי שאני לוחץ איזה 10 שניות רצופות על כפתור הכיבוי. בכל מקרה אני משער שזה קרה אחרי שעשיתי אוברקלוק (קטן מאוד) יש ברשותי מחשב AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX S710-B GIGABYTE GA7VTX-H המעבד עבד עד לפני זה על טמפ של 43 מעלות והאוברקלוק היה הרמת הבאס - 142 במקום 133, יש לציין שלנפי זה עשייתי מ 132 ל 136 והכל עבד כמו גדול , ואחרי זה שעשיתי מ 136 ל 142 המחשב לא עבד יותר ומופיע המסך השחור כל הזמן אבל המחשב עובד (כלומר כל המאווררים הסידירומים וההארד דיסקים) עזרו לי בבקשה.... (אני כותב אליכ…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. כי לפי התרשמותי בקריאה בפורומים, זה נראה יותר כמו אתר של אוהדי כדורגל של קבוצת : AMD כי כל מי שנכנס לפה ושואל משהו בנושא מעבדים, שהוא שונה מ AMD מייד מקבל סדרה של ירידות במקרה הטוב ועד העלבות במקרה הפחות טוב כבר קראתי " אם אתה מספיק אדיוט טיפש ו... ו...שקנית אינטל אז... ואף אחד ממנהלי האתר לא מגיב. זה כמו שאוהד הפועל חיפה יכנס לאתר מכבי חיפה ויגיד משהו בזכות הפועל. אז אם אתם רוצים אתר של חובבי AMD בלבד שנו את השם כך שכל גולש ידע לאן הוא נכנס ומה צפוי לו בהזכירו את המילה "פנטיום 4" וכל זאת בלי קשר ליתרונו של AMD על פנטיום 4 כיום. לפי דעתי כל אדם זכותו לקנות בכספו מה שנראה לו טוב בשבילו. ואין לאף אחד זכות לרדת עליו בגלל זה. אם אין לך מה ליעץ לו, עדיף לא לענות בכלל ולא לרד…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.