עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Tal14,

אני מתכנן לקנות את המדפסת הנ"ל כאן http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1538 וכתוב שם שהמכשיר לא כולל כבל USB. האם יכול להיות שיש לי כבלים כאלה דומים בבית (הכוונה האם זה משהו נפוץ או שזה מיוחד למדפסות)? והאם מקבלים עם המדפסת ראשי דיו ? ואם אפשר חוות דעת על המדפסת הזו אני אשמח. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lital1,

שלום! יש לי מדפסת מסוג סמסונג ML-2251N - מדפסת לייזר. יש לי איתה בעיה - כל מה שאני מדפיסה יוצא עם חצאי עיגולים שחורים בצדדים. אין לי מושג איך לתקן.. אשמח להצעות... תודה ליטל

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by VL,

שלום , אמא שלי התעניינה במכונת צילום + מדפסת וכו' וכו' זאת המדפסת: http://www.mega-sale.co.il הכנסו למחלקת מכירות -- > המדפסת הכי תחתונה בצד שמאל. היא במבצע והיא שימושית בשביל המשפחה שלי , האם שווה לקנות אותה במחיר כזה ? במקום כזה? זה לא סתם חארטה?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. השימושים הם ביתיים ולא משרדיים או מאסיביים מידיי. דרושה מדפסת שתשמש כמדפסת, מכונת צילום, וסורק. פקס לא בגדר חובה. המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית מחברה טובה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח אך כמובן שאם לא נחוץ כל התקציב לשימושים הללו אז עדיף לנצל כמה שפחות (אך אם צריך אפשר אף לחרוג במעט). תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bennnn,

שלום קניתי היום דיו שחור. למדפסת יש אפשרות גם להדפיס בצבע,אך כנראה המחסנית של הצבע נגמרה.איך אני מגדיר שידפיס רק שחור לבן? כל בזמן היא מבקשת ממני להחליף את המחסנית של הצבע. לחצתי setup אבל אין שום איזכור באפשריות להגדיר רק לשחור,ובחנות אמרו שאפשר.בבקשה עזרה אני פשוט חייב להדפיס עבודה היום תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by MW,

יש לי שאלה בקשר למדפסת LEXMARK Z45SE 4800x1200 DPI האם זוהי מדפסת טובה? שווה 15$?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by tk_mc,

יש לי משחק על המחשב של שש בש gamesgrid ואני מעוניין לקנות מחשב כף יד.. יש סיכוי שאני יוכל לשים את המשחק gamesgrid במחשב כף יד? (זהו משחק דרך האינטרנט)

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום כמו שצינתי יש ברשותי מכשיר משולב MFC-425CN עכשיו השאלה שלי היא אם אני שולח פקס דרכו יש אפשרות שהוא ידפיס לי אישור שהפקס הועבר ליעד שלו כמו שצריך? כי אני יודע שבמכשיר שהוא רק פקס יש אפשרות כזאת. אם ישנה אפשרות כזאת אך אני עושה זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by SABONIS,

עפ"י האתר של אנטק : http://www.antec.com/specs/plusview1000amg_spe.html המידות של המארז הנ"ל הם גובה 52 ס"מ רוחב 20.5 ס"מ ואורך 47 ס"מ (לאחר הפיכה מאינטשים לסנטימטר). משום מה המידות הנ"ל נראות לי לא הגיוניות. המארז הוא מארז TOWER, והמארז הנוכחי שלי(מארז גנרי רגיל) פחות או יותר באותן מידות כמו האנטק הנ"ל. אז איך זה בעצם האנטק לא כל כך גדול? למרות שעפ"י התמונות הוא נראה דיי גדול... ד"א כבר הזמנתי אותו ובקרוב אני אלך לקחת אותו... תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by jackhammer,

(אני לא בטוח שזה קשור לכאן אז תעבירו אם צריך) שלום לכולם השאלה שלי היא האם ניתן לחבר מפצל חשמל למיצב מתח כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=358 ואם זה בכלל יגן על כל מה שמחובר למפצל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  11. קניתי מיקלדת של MICROSOFT דגם multimedia Keyboard 1.0A ולמשהו כפתורי הF ביכלל לא עובדים..למה זה?? ככה זה בכול המקלדות מהדגם הזה..או שזה רק בשלי? סעמק..מחר אני ילך לחנות ....

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by Buffer,

היי, יש לי מדפסת משולבת סורק HP PSC 1510 הבעיה איתה שכל הזמן היא מתעקשת להדפיס לי את הדף הזה שמכניסים לסורק, והוא כביכול מיישור את העייניות או משהו כזה. זה משגע, אפילו עשיתי את התהליך הזה מספר פעמים וזה לא מפסיק.. מה עושים?? תודה

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by 6kwar,

רציתי לדעת איזה מכפלה אני נותן לו 11.5X133 אני כמעט בטוח שזאת המכפלה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם קיים שלט אינפרא אדום + רסיבר אינפרא אדום שמתחבר למחשב המאפשר לשלוט על נגני הוידאו/אודיו במחשב וכמו כן שיהיה מאין גויסטיק קטן שיהיה אפשר להזיז עכבר? האם קיים כזה דבר? ואם כן תביאו בקשה לינק.

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by a_nuke,

אני רוצה לקנות Canon A70 אם מישהו מכיר את המצלמה בבקשה תגידו לי אם היא טובה או לא

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  16. שלום מצאתי בנועה מחשבים מצלמה של לוגיטק ויש שם שני דגמים שנראים די זהים וגם המחיר זהה אז מה ההבדל ביניהם?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2509 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8841#detailed תודה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by roei88,

למישהו יש את Logitech QuickCam Express? איך היא כדאי לקנות אותה?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by tombraider,

שלום האם משהו מכיר את שתי המקלדות האלו עבור גיימרים ??? http://img22.imageshack.us/my.php?image=38792395.jpg אפשר לקבל חוות דעת עליהן מי יותר טובה אמינה ואיכותית תודה ויום טוב לכם

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by Sandman61,

איך אפשר לבטל את החסימה הזאת של המקלדת (צפצוף כזה) שברגע שלוחצים על כמה מקשים הוא מפעיל רק אחד מהם ... ? תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by elad_jacoby,

יש לי שאלה... האם זה טוב? או שכדאי לקחת חוטי.... לדעתי חוטי.. תראו זה יעשה בעיות אלחוטי? זה יכול להיתקע? והאם זה נוח לשחק משחקים?

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by daniel89,

זה נכון שמוכרים אותה בארץ רק באנגלית??? אם זה לא נכון אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור לאתר שמוכר אותה בעברית גם.. דניאל.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Zeev86,

אהלן. יש לי הצעה לקנות Logitech G510 ב200 שקל. האם זה שווה? (יד שניה, השתמשו בה כחודשיים)

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  23. אהלן יש לי את המקלדת של מיקרוזויפט של האינטרנט הלבנה המוכרת אני יכול לשנות מה הכפתורים של האינטרנט יעשו? יעני במקום שBACK יעשה BACK שהוא יפתח לי את תיקיית המוזיקה שלי... אפשרי?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by kobi_af,

שלום הביאו לי מקלדת Creative Desktop Wireless 7000 אבל בלי המשדר האלחוטי ...יש לי מקלדת של מייקרוסופט wireless multimedia keyboard אז אולי חשבתי שאני ינסה עם "המשדר האלחוטי" שלהם.. זה בכלל יכול לעבוד ואם לא יש איזשהו פיתרון אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  25. אני רוצה לקנות את המקלדת הזאתי Logitech G15 Gaming Keyboard Logitech אני רוצה לדעת אם היא באה רק בשפה האנגלית או שיש גם עיברית? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.