עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BigO,

עזרה דחופה מה מבין שני המכשירים עדיף לטעמכם, ולמה :s05: תודה מראש עודד

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by Jack_g,

יש לי מסך 19 של סוני והבעיה היא שהוא עגול מאחור אפילו כשמורידים את המכסה, יש אולי איזה פטנט או משהו שיכול להלביש זרוע למסך שלי כי לפי מה שאני יודע הזרועות הן למסכים ששטוחים מאוחר ובעלי 4 חורים. תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  3. כותרת... ראיתי מקלדות של Saitek, של Logitech ושל Razer יש עוד אופציות ? לי כרגע יש G5 ולכן אני צריך מקלדת, מ Amazon יהיה נחמד.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  4. היי אני מחפש משטח הכי טוב גם מבחינת דיוק, גם מבחינת מהירות, עם LIFTOFF מאוד מאוד קטן (אני ממש רגיש לזה!) ובגודל נחמד, לא חייב להיות ענק, אבל גם לא פיצי ושיהיה נוח ונעים ליד

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by i_love_u,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008972846&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ראיתי שיש מקלדות מעוצבות חדשות לגיימרים כמו Logitech G13 וגם Saitek Cyborg Command Unitבשילוב עם עכבר האם מישהו התנסה עם זה?יש המלצות?עדיף מגיימפאד?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by Bar_B_q,

הייתי רוצה לקנות כזה מטען לממחשב נייד שלי לרכב... המחשב מסוג DELL LATITUDE D500... עכשיו המחירים שראיתי למאתמים מסוג כזה (לא למחשב הספציפי שלי ) עולים על ה 300 שקל ולעומת זאת באיביי בערך ב 20 -40 דולר... אבל לא מצאתי בשום מקום למחשב שלי... למישהו יש מושג? ראיתי לדוגמא את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=42165&item=6703402397&rd=1 שאמור להתאים לרוב המחשבים הניידים (שלי לא מופיע ברשימה אבל אולי היא לא מעודכנת).. כדאי לקנות משהו כזה או לקנות מקורי של החברה? -עדכון-- כל אלוח שמצאתי באיביי הם יותר פשוטים נראה לי שהבנתי למה(אולי גם אלו היקרים בארץ הם כאלו) כי הם משתמשים בטרנסומטור המקורי שבא עם המחשב... ורק במקום לחבר לש…

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by nigger84,

האם העכבר הזה מתאים ל fingertip בשימוש עם לפטופ? והאם ה dpi שלו לא נמוך מידי לעבודה עם שני מסכים? ראיתי שיש לו רק 1000dpi... בכללי ראיתי המלצות חמות עליו גם פה בפורום וגם באתרים אחרים, אז חשבתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי... תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Y.k,

טוב לפני שאני מתחיל את השאלות אני רוצה להוסיף כי הספק מיועד למחשב ישן יחסית(עד המחשב החדש שיהיה בערך עוד כמה חודשים) והחלטתי כבר שאם אני קונה ספק אז אני אשקיע עכשיו ואעביר אותו למחשב הבא במקום לקנות עכשיו ספק ג'נרי מסריח אז עשיתי כמה בדיקות ומצאתי באתר ספק : ThermalTake 420W AD PFC Dual Fan בסביבות ה 400 שקל .. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים : 1) אם משתלם לי לקנות את הספק הזה בכלל 2) אם המחיר שראיתי שווה ביחס למוצר אשמח אם תביעו את דעתכם ואם יש לכם עוד מוצרים דומים בראש בסביבות ה 400 שקל חשוב שיהיה ה active pfc תודה רבה לעוזרים ! מי שתוהה למה אני קונה למחשב ישן ספק כוח חדש זה בגלל שמחשב קופא לי לפעמים ואני כמעט סגור על זה שזה בגלל הספק הג'נרי החרא שלי

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by ToR,

מישהו פה ניסה/קרא/מכיר מישהו שניסה משהו בסגנון? (מארז חיצוני ש הופך IDE לUSB2) איך הוא, והאם הוא מספיק טוב לצורבים מהירים?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  11. מי לא מכיר את כל מדפסות ברודר למינהם HL-1250 הקטנות סוסי עבודה, HL-5240 ודומיהם 5140, 5050, ואפילו 6050 הגדולות. לכולן דבר אחד משותף: הן תמיד יפסיקו להדפיס כאשר המדפסת מראה נורת "Toner Life END". איכשהו זה תמיד מתי שאנחנו בדיוק צריכים להדפיס משהו מאוד חשוב.... לרוב ניתן לראות בהדפסה האחרונה שאיכות ההדפסה היא מצויינת ולכן לא ברור מדוע נגמר כבר הטונר :s05: . כשטונר במדפסות ברודר נגמר ממש אז נראה שרקע הדף הלבן הוא מגורען בגוון שחרחר, מה שמראה על טונר גמור. לחילופין כשהתוף גמור אנו נראה פסים שחורים לאורך הדף. אז איך בכל זאת מוצצים עוד הרבה מהטונר שהרגע נגמר ללא סיבה מוצדקת? עקבו אחר ההוראות הבאות: שימו לב לתמונה של יחידת הטונר הזאת(בדגמים גדולים הטונר מעט שונה אך הרעיון זהה…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by lazy-bones,

שלום לכולם. היום קניתי שלט למחשב. את ההוא מהכופון של המדינה, למי שראה. הבעיה היא התוכנה העלובה וחסרת האפשרויות שקיבלתי איתו. שמאפשרת לי לשלוט אך ורק על, לדוגמה, ווינאמפ, וכדי לשנות את השליטה לתוכנה אחרת, אני לא יכול לעשות את זה דרך השלט. זה ממש מפריע לי. עוד דבר מאוד חשוב זה שיש לתוכנה הזאת מספר תוכנות מסויימות שהיא יכולה לשלוט בהן, שזה גם ממש ממש מפריע! ניסיתי להשתמש בתוכנה GIRDER, אבל היא יותר מדי מסובכת בשבילי, עד כדי כך שאפילו לא הצלחתי לגרום לה לזהות את השלט. ד"א עוד מישהו קנה את השלט הזה? אז אם יש למישהו הצעות, תוכנות או כל דבר שיכול לעזור לי אני מאוד מאוד ישמח. (בדגש על תוכנות) תודה אוקיי, הצלחתי לעשות כמה דברים בתוכנה המאפנה, מצאתי דרך להוסיף עוד תוכנות שיהיו ניתנ…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by bommer,

יש לי מחשב כף יד MIO 168 ואני רוצה לחבר לו אינטרנט. איזה דרכים אפשר לעשות את זה?ואם יש אינטרנט אלחוטי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by idan23,

אני מחפש סט מקלדת ועכבר עד 400 שקל ורצוי פחות מעדיף לוגיטק כמה דברים שחשוב מאד שיהיו בעכבר: שליטה על הווליום של המוזיקה , מעבר בין הדפי אינטרנט אחורה וקדימה בקשר למקלדת: חשוב שתהיה נוחה להמון שעות בערך 12 שעות עבודה גם העכבר חשוב מאד שהכל יהיה נוח אני עובד המון שעות העכבר משמש בעיקר לתיכנות ומשחקים ועריכה גרפית. ד"א סתם שאלה בנוסף ... איך העכבר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=7475[br]פורסם בתאריך: 18.10.2007 בשעה 22:12:27 מצטער על ההקפצה אבל אני מת לקנות כבר תייעצו חבר'ה לחברכם הטוב :'( חח

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. תחנה שולחנית עם כרטיס הדגל הנוכחי של NVIDIA וקירור מים במעגל סגור יוכלו להעניק כוחות על גם למחשבים הניידים הקטנים והצנועים ביותרלכתבה

16. Started by AgentZ,

אהלן חברים, אני מחפש המלצה למדפסת משרדית משולבת שתכלול בתוכה סורק ופקס תקציב בסביבות ה2300 * יותר חשוב לי איכות הדפים מאשר כמותם תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by Tall-Guy,

שלום :-) יש לי בעיה עם העכבר. כל פעם שאני לוחץ לחיצה ממושכת, הלחיצה "משתחררת" (כאילו עזבתי את הלחצן) למרות שלא באמת עזבתי אותו. אני מניח שהגיע הזמן להחליף עכשיו, מאחר וזה שירת אותי הרבה מאוד זמן. אני מחפש עכבר ששימושיו העיקריים יהיו גלישה מרובה באינטרנט, ומשחקים מחשב (World of Warcraft, Starcraft 2 ופה ושם קצת משחקי FPS). אני לא באמת רואה צורך לקנות עכבר ב 800 שקל, ואני מעדיף שהמחיר יהיה עד 200, אולי קצת יותר אם זה שווה את השידרוג במחיר. אני בדרך כלל אוהב את העכברים גדולים, כמו ה Explorer. אשמח לשמוע המלצות (כמו כן, אני מעדיף ללכת לקנות אותו היום או מחר, אז אשמח אם יהיה אפשר למצוא אותו בסניפי רשתות גדולים, כמו באג - ולא אצטרך לעשות הזמנה מ EBay).

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  18. שלום. כבר בערך שעה אני מנסה להגדיר את הסורק שלנו כסורק רשת. מדובר במדפסת\סורק משולב אשר מחובר לרשת. יש לי כתובת IP, יש לי כתובת Subnet Mask (מה שזה לא יהיה). הצלחתי להוריד דרייברים ולהגדיר את המכונה כמדפסת רשת, אבל איני מצליח לסרוק ): מדובר במדפסת של חברת גסטטנר מדגם Aficio MP 161 את הדרייבר הורדתי מכאן: http://goo.gl/ep1XW7 בנוסף, הורדתי גם כלי (מאותו אתר) שנקרא TWAIN V4 network connection tool שנראה שמזהה סורק, אך ללא הצלחה בביצוע סריקה בפועל. יש למישהו עצה כלשהי? תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מקבל מחר את הכרטיס קול של הרקולס ה: game theater xp :asthanos: תודה לכל מי שייעץ לי בנושא

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by Arkadi.Krr,

קודם כל אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז אם זה לא במקום תעבירו לפורום המתאים בבקשה. אני מחפש מילון אלקטרוני רוסית-אנגלית-רוסית (יעני שמרוסית אפשר לתרגם לאנגלית ולהפך) תודה

21. Started by guypld,

קניתי אייפוד חדש,התקנתי את התוכנה המקוללת הזאת iTunes והעברתי שירים בתור נסיון. השירים עבדו טוב, אז החלטתי למחוק ולהתחיל להעתיק ספריות גדולות יותר לאייפוד. אחרי ההעתקה הארוכה לא הצלחתי לראות את השירים האלה בכלל באיפוד, זה כאילו שהם לא קיימים, אני נכנס לSONGS והמסך פשוט ריק כאילו אין שום שיר, אבל בתוכנה רואים את כל השירים. אז החלטתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה עוד פעם, ועכשיו גם אינ לא רואה את השירים שהעתקתי וגם המקום נחשב כ"תפוס" על ההארדיסק של האיפוד, ואני בכלל לא מצליח להשמיע שירים שאני מעביר. בקיצר אני מבולבל נורא, ואני כבר יושב עלזה כל היום ולא מצליח להפעיל אותו נורמלי. מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש בקרוב מקלדת אלחוטית, לפי מה שברור לי זה שחייבים לקנות עימה עכבר אלחוטי שבא יחדיו איתה בחבילה\סט. אני מעוניין במקלדת שמקשיה שקטים במיוחד, מפני שאני כותב הרבה וזה מפריע לאנשים שנמצאים בסביבה שלי(בעיקר באמצע הלילה). אז אני פתוח לכל ההצעות ולכל המחירים... אם אין מקלדת אלחוטית שקטה אז תתנו לי את האלטרנטיבה הכי טובה לקטגוריה של האלחוטיות(ושלא תהיה בלוטות, כי זה יקר). תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by shalev142,

היי, יש למישהו המלצה לאוזניות עד 300 ש"ח, שימוש בסיסי לגמרי. חובה שיהיו אלחוטיות, אם יש אופציה לביטול רעשים ושיהיה נוחות לשימוש תוך כדי ספורט זה יהיה מצוין. תודה :)

• 0 תגובות
    • 387 צפיות
  24. Started by Ronen Mars,

היי, אני מחפש עכבר חוטי הדומה לעכבר לוגיטק M305, מאפיינים חשובים: - משקל דומה - גלגלת עם קליקים - גלגלת עם כפתורים הצידה(ימינה\שמאלה, קדימה\אחורה) - גודל וצורה דומים תקציב עד 250 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zivgev,

טופס המלצה למקלדת: מדריך לבחירת מקלדת מכנית תקציבכם: 250 חריגה: אין מה השימושים שלכם במקלדת? שימוש כללי וגימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? לא משהו ספציפי. בקשות מיוחדות: לא חובה אך אפשר מקשי שליטה במולטימדיה ואם אפשר ויהיה נחמד תאורה. מחו"ל או מהארץ? KSP מוצר א' להשוואה: Roccat Arvo Compact Gaming מוצרה ב' להשוואה: Logitech Gaming Keyboard G105 Retail תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.