ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
צריך מארז שמתאים לחלקים האלה: ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB Kingston? DDRII 667 X 2 ?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? ?200GB SATA II 7200RPM 8MB?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
(שיניתי את הכותרת, נראה יותר ענייני עכשיו?) הקדמה בקטנה.. רוב משתמשי המחשב יודעים איך המדפסת עובדת - מרססת צבעים בכמויות שונות בשטח מסוים, וכך מתקבלת התמונה הנדרשת.. לפני כמה ימים נתקלתי בבעייה פרקטית ולא שיגרתית: נוצר הצורך להדפיס משהו על שקופית, לאחר שהדפסתי, נזכרתי (כשהתכלתי על התוצאה) שהמדפסת לא מדפיסה בלבן!. למישהו יש מושג אם יש אפשרות להדפיס בצבע לבן?!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
קנתי מקלדת פשוטה של silver line באיזה 25 ש"ח במבצע . חיברתי אותה והיא רק עושה אורות לשנייה והיא לא פועלת,עשיתי ריסט ולא עזר ,נתקתי וחברתי והיא שוב פעם עושה רק את האורות האלה לשנייה וזהו . מה לעשות ?[br]פורסם בתאריך: 5.06.2008 בשעה 17:56:17 והורדתי גם תדרייבר TRUST 270KD SILVERLINE KEYBOARD & WIRELESS MOUSE Version 2.0 וזה לא עזר . אפשר בבקשה עזרה ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, נששפך לי קפה על המקלדת, ואחרי שייבשתי אותה, גיליתי שהיא לגמרי התפגרה. היא עובדת, אבל כשאני לוחץ על אות מסויימת, היא נותנת לי אות אחרת במקומה. לדוגמא, לוחץ על ע', מקבל ד', בנוסף יש מקשים שכלל לא עובדים. מדובר במקלדת אל חוטית של מיקרוסופט. האם יש דרך לסדר אותה או שהיא התפגרה ולכדאי לזרוק לזבל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להגה מרוצים רוטט עם דוושות + כמה פיצ'רים נוספים אם יש למשחקי מירוץ, כמ לדוגמא ה-COLIN MCRAE DIRT תקציב עד 350 ש"ח . תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפרום אני מעוניים לקנות מארז יש לי תקציב עד למחירו של ה-Sunbeam Transformer אני לא יודע מה לבחור את הSunbeam Transformer / soprno Sunbeam Transformer:http: http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=6276 soprno: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2889&catcode=260 תודה מראש......
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מצאתי מדפסת משולבת של לקסמרק מסוג X5130 במחיר 579 ש"ח התקציב שלי הוא כ 600 ש"ח פחות או יותר. רציתי לדעת האם אתם ממליצים על המדפסת הזאת? או שמישהו יכול להציע משהו אחר ויותר טוב במחיר הזה רציתי גם לדעת איך היא מבחינת אחזקה של דיו? ראשי הדיו שלה יקרים? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת הסורק הכי טוב והכי גדול (מבחינת הגודל של מה שנכנס בתוכו). אין לי מושג איך לדעת אם הסורק טוב או לא. אני מחפש משהו בתקציב של כ- 400 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP 6500A חדשה, וברגע שאני מדפיס דפים עם טבלאות או כל דבר אחר עם קווים אנכיים דקים, באיכות הנמוכה או באיכות הרגילה, בחלק גדול מהקווים הם "נשברים" מעט ימינה או שמאלה, זזים חצי מ"מ לצד זה או אחר כאילו ראש ההדפסה טיפה סטה. דוגמה סרוקה: http://img227.imageshack.us/img227/3938/scanxx.jpg (דמיינו שהקווים מחוברים לכדי קו ישר, ושאיפה שמתרחשת התזוזה שמאלה המרווח הרבה יותר קטן ממה שכמובן נראה פה... באיכות גבוהה זה לא קורה. האם זו בעיה ידועה בכל מדפסות הדיו או שיש לי בעיה? אגב - כיוונתי את ראש ההדפסה כבר שלוש פעמים...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר מתאם שמאפשר הכנסת כרטיס עם ממשק ISA לחריץ PCI ושכל הסיפור יעבוד תחת XP? אם כן, נא לפרט אם אפשר, דגם מלא, היכן משיגים ובאיזה מחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז FULLTOWER. יש לי לוח אם NF7 עם מעבד AMD XP 2500. אז אני חיפשתי מארז FULL TOWER במחיר נמוך אבל לא מצאתי. כולם מאוד יקרים. אז בבקשה תביאו לי לינק למארז FULL TOWER במחיר הכי נמוך שיש (בלי ספק). לא איכפת לי אם הוא יהיה גרוטאה, אני אעשה עליו מודינג ואני אשפר אותו. העיקר שיהיה לי פולטוואר. אני לא אתן פה תקציב, פשוט תביאו לי לינק למארז עם המחיר הכי הכי הכי נמוך בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מדפסת רגילה עם הזרקת דיו צבעוני ושיהיה אפשר לחבר מיכלים חיצוניים שקופים לצורך מילוי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות להדפיס איתה תמונות על דף גלוסס...ולהדביק על מגנט.. איך היא טובה,מישו עבד איתה??! = רציתי גם לדעת מה כדאי לקנות דיו חילופי או מקורי? ומאיפה אפשר לקנות GLOSE PAPER?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם, צריך בבקשה המלצה למדפסת לייזר אלחוטית (WiFi). ייעוד המדפסת הוא שימוש ביתי - הדפסת מסמכים. התקציב הוא סביב ה-1000 ש"ח (גמיש). אם אפשר, אשמח לקבל המלצה אחת למדפסת "שחור-לבן", והמלצה אחת למדפסת "צבעונית" (רק אם ממש משתלם). תודה מראש, וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לגבי הספק יש סוגים של ספקים? מזתומרת הוא מעביר מתח? ואיך מבררים אם הספק לא פועל?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
גם יש מן ברזל שחוסם לי במקצת את הכניסה מאחורה ואני מפחד להסיר אותו, כי אולי הוא אמור להיות שם? ואני לא מצליח לחבר את המחשב שלי איתו לכלום (ההאב/כרטיסי רשת לא מזהים חיבור...)
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המעבד שלי (AMD 1900) פועל בטמפרטורות של 48-54 מעלות נורמלי או לא ? אני עובד עם המאוורר שבא עם המעבד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוספתי את המספר אחד בגלל שייקח עוד זמן עד שאני אקנה את המחשב (אחד יוזל, אחד ייובא) אז זה בינתיים מה שאני מתכנן וכנראה אחזור על זה בקרוב (לא להתעמק בדברים שאני אומר שלא צריך) AMD ATHLON XP 1600 GA-7VTX-E DDR 266 FOR AMD IBM 40GB 7200RPM ATA 100 ERICSON Mushkin 256 ddr 2100 basic ASUS CD X 50 Pine 56.6K ESS CHIP מסך אייאמה 17" Visiom Master PRO 411 VIBRA 128BIT 4D מארז A-OPEN QF45A הכרטיס מסך יהיה רדאון 8500 או G3 T200 (תלוי מתי ייצא רדאון, הדרייברים שלו והמחיר שידפקו לו) (נא לא להתעקב על זה) והעכבר והמקדלת יהיו או שניהם אלחוטים של ג'ינייס או מקלדת רגילה ועכבר אופטי כלשהו ( גם "פרט זה איננו רלוונטי לסיפרונו" בינתיים) 10X
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מדבר על הדרייברים החדשים ל-XP, למי שעוד לא ראה, אפשר לראות פה. אוקיי, הורדתי, התקנתי וההבדל היחיד הוא שבכיבוי/הפעלה מחדש של המחשב אין יותר שגיאה ב-DEVELOPER. יש עוד הבדל קטן, בדרייבר הקודם כל הזמן כשהיה עולה ה-Windows אז הוא היה פותח לי את ה-AudioHQ פעמיים (בשורת משימות), עכשיו הוא בכלל לא פותח אותו, למרות שראיתי שהוא התווסף ל-Startup ברג'יסטרי!! הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי הוא שיש לי עכשיו מיקסר שעושה שימוש באופציות של הכרטיס קול (באסים, עיות קול בזמן אמת וכל הדרעק הזה...). כפי שאתם רואים, זה המיקסר: זה הדבר היחיד שהתווסף לי עכשיו. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את ה-AudioHQ בשום אופן. אתם מכירים אולי דרך בעזרתה אפשר לפתוח את ה-AudioHQ? או להפנות אותי לאתרים בנו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז TOWER או FULL TOWER פשוט, עם פאנל קידמי כמה שיותר פשוט לפרוייקט המודינג שלי. לא צריך ספק כוח ולא כלום. רק שיהיה שם מקום לכמה מאווררים. תקציב של 400 ש"ח אם מישהו יכול להביא לינק אז בכלל סבבה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תגידו איזה מארז הכי טוב ? ANTEC P180 coolermaster wavemaster lian-li pc V1000 THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK או מארש אחר במחיר 900-1100 שקל אז מה לקנות?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איפה ניתן למצוא כבל HDMI בזול? והאם האורך המינימלי הוא 1.5 מ' לפי מה שראיתי בזאפ? אני מעוניין בכבל שיחבר בין הלפטופ שלי, למוניטור, ואולי גם לטלוויזיה, איזה אורך כדאי? האם יש הבדלים גם באיכות בין כבל מסוים לאחר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש דיסק קשיח בנפח של 40G .כמעט כל יום ישנן הודעות בפורום הממליצות או "קוטלות" את כל הדיסקים הקשיחים הנ"ל.מכיוון שזה המבחר שממנו חייבים לרכוש ,אז על מה באמת אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מופיע בכל מקום שמדברים בו על זכרונות... מה מציין הCAS בזכרונות? ומה הLATHENCY?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אחרי עדכון חלונות 8, לא 8.1, האחרון (KB2883201) העכבר של רוקאט לא מגיב (ניתוק וחיבור ליואסבי - אין אפילו תאורה או שום דבר אחר) יש רעיון ? כיוון שטחן אפילו תאורה אז אני לא חושב שזה קשור לדרייבר אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-