ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק 500 וואט שנותן נטו 400 אם הוא מחזיק תמערכת הזאת תכנסו ותראו? תודה מעבד 3500 AMD כרטיס מסך 6800 הרגיל של XFX והשאר רגיל הספק לא ממותג יש סיכון במערכת הזאת תודה
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בעצם 2 שאלות : 1. יש לי מחשב בן 3 בערך. הוא עובד נפלא חוץ מהמארז המעצבן שמאד מציק לי אני מעוניין להחליף אותו במארז חדש. האם כל מארז יתאים לרכיבים היחסית ישנים שלי (לוח אם EPOX 4PEAD 845e)? ובנוסף הייתי רוצה שמהארז יהיה מרווח מספיק,שקט, בעל ספק אמין (כרגע אני מחליף ספק בממוצע כל 3 חודשים) והכי חשוב שיתאים לשדרוג עתידי של המחשב. התקציב רצוי שלא יעלה על 500-600 ש"ח . למי שיש המלצות אני כולי אוזן.. 2. יש לי ניסיון עם פירוק והרכבה של כל הרכיבים במחשב למעט הלוח אם והמארז. האם ניתן לבצע את ההרכבה של המחשב למארז החדש לבד בלי להסתבך יותר מדי? תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אוקיי , לחבר שלי יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton with CoolerMaster Aero 7+ cooling EPoX 8RDA+ 512MB DDR PC3200 - Samsung WD 80GB 800JB 8MB ATA100 LiteOn 52X32X52 - Black Toshiba DVD - Black 48X16 SuperTalent Black Tower Modded Case 6 80MM Case Fans 1 Cold UV Cathode HEC-475VD 408W - PSU עכשיו , בזמן הקרוב אני הולך להוסיף לו למפרט את אלו : מאורר לדים ירוק של TT 80MM(אני מוציא את המאורר שבגג בשבילו ככה שעדיין נשארים 6מאוררים) שני קטודות , אחת כחולה אחת ירוקה של SUNBEAM(זה אומר שיהיו שלוש קטודות) וכמה כבלים של IDE ופלופי עכשיו רציתי לשאול? האם הספק יחזיק את כל הדברים למעלה +שני קטודות + עוד מאורר לדים? נראה לי שכן , אבל אני רוצה להיות בטוח שכן הקטודות צורכות הרבה חשמל(לפ…
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי תמפרט הבא amd 3400 939 64 bit asus k8v deluxe nvidia 6600 gt xfx 512 a-data memory one channel 2 *cd roms רציתי לדעת איזה הספק אני צריך לחמשב האם 300 וואט יספיק לי? או שאני צריך 400 וואט
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי מדפסות שהם בעצם מכשיר משולב פקס מדפסת סורק וכו.. השאלה היא כזאת המדפסות מחוברות על ידי כבל usb רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר דונגל בלוטות' ואיתו להפוך את המדפסת לאל חוטית. שאלה נוספת שלא קשורה למדפסות יש ברשותי מחשב נייד עם בלוטות' מובנה האם אני יכול לחבר אליו עכבר אלחוטי בלי הדונגל של העכבר?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
או קיי אז ככה, יש לי ספק כוח של טכניק (זה מה שכתוב על הספק) והוא 300 וואט, האם הכרטיסים: SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 mb, 256 BIT, VIVO יכולים לעבוד עם הספק הזה?
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש אצלי מחשב בעבודה ויש לו כונן 5.25 אם אני לא טועה ויש לו מנעול זה אמור להיות כונן קשיח בפנים , נראה כמו מחשב שרת . אין לו פאנל CD פשוט זה בא עם מנעול מישהו יודע איך מרכיבים דבר כזה ? זה מסובך ? יש למישהו תמונות איך זה נראה בפנים ? תודה . נ.ב. יש לזה שם מקצועי " מגירה כונן קשיח " . http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=550&catcode=42&AdCat=&parentid=0
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אוקיי אז החדשות הרעות הם שעדיין לא הזמינו לי את המחשב, אבל החדשות הטובות זה שזה ייקרה מתישהו השבוע (אם יירצה השם!) בכל מקרה יש לי שאלה, כמה זמן לוקח לזיגזג להביא את המחשב? או נגיד לסיים להרכיב והכל? מישהו יודע? כמה זמן לקח להם לבנות / להביא לכם?
-
שלום חברים רציתי לדעת האם אני יכול לזהות איזה ספק וכמה הוא מספק (300,350,400 וכו') מבלי שאצטרך לפתוח את המארז הכי רצוי אם יש אפשרות דרך התוכנות הבסיסיות של הווינדוס או הביוס ואם לא אז דרך תוכנה כמו אוורסט או סנדרה שאלה נוספת האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP אני צריך את התשובות דיי בדחיפות אז אודה על תגובות מהירות בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
ניכנסתי לאתר של פלונטר וראיתי שני סוגים של זיכרונות אבל משהו מוזר KINGSTON 256MB PC266 DDR ECC KINGSTON 256MB PC333 DDR עכשיו מה מוזר שהPC266 יקר יותר ב8 שקל מהPC333 עכשיו אם אני הבנתי טוב הPC333 זה ללוחות עם השבב KT333 וללוח שקניתי והוא תומך בזה (giga byte ga 7vrxp) ובגלל זה אני שואל אז אני בטוח ב99.9 שאני צריך להחליף מה אתם אומרים
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זכרון ה-DDR של Crucial? הנה הוא הוא יכול לעבוד במהירות של 160?
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אין לי מושג בזכרון, אני יודע שאני צריך יותר. איפה כדאי לקנות? (RDRAM) יש הבדלים בין החברות? שמעתי גם שרצוי לא לערבב חברות, איך אני יכול לדעת מה יש לי עכשיו? אני צריך 256X2... תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עם אני יילך עכשיו לחנות ויקנה מחשב עם זיכרונות DDR 400MHZ החנות גם תוכל להזמין לוח תואם לפי דרישה? או שהזיכרונות עדיין לא הגיעו לארץ? ומה המחיר שלהם? יותר יקרים מה-RDRAM? תודה מראש, gonzila
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מה ייתן לי לקנות מעבד עם 266 באס ולחבר אותו ללוח a7v133 עם זכרונות 133 רגילים ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האים מישהוא ניתקל בתופעה של חיסול סוללת מהיר במיקלדת אלחוטית ? משהוא כמו אחת לחודש בשימוש של מקסימום חצי שעה ביום.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איך הם?...הם טובים?..אשמח לתשובה
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מדפסת משולבת פקס של בראדר דגם MFC-490CW אני רוצה לחבר אותה לרשת דרך מתאם לרשת החשמל, עד כאן הכל טוב אבל ישנה אפשרות לחבר את כבל הטלפון עבור הפקס דרך מתאם (אם יש בכלל דבר כזה) רשת לטלפון (כמו מתאם טלפון לרשת של ADSL רק הפוך) ? מישהו ניסה\יודע אם הדבר אפשרי? כל זה כדי להHמנע מלהעביר כבל טלפון דרך 2 חדרים.. תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון חוטים שבמולקס הם אדום שחור שחור צהוב אז היום שמתי לב שי לי חיבור מולקס שיש לו יותר חוטים( פי 2) כלמר אדום שחור x 2 שחור x 2 צהוב x 2 אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוןןן אז למה יש אותם ??במה הם שונים ?? ואפשר גם אותם לחבר להארד דיסק לdvd וכד'??
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בספק כח כבל שרשום עליו SATA וההרד דיסק שלי הוא גם SETA אבל הוא מתחבר לספק דרך כבל מולקס רגיל... עכשיו משהו יכול להסביר לי קצת בשביל מה הכבלים האלה של הSATA ומה הם נותנים ואם אני יחבר את ההרד דיסק שלי לספק כח דרך הכבל של הSATA זה ישנה משהו?? כדאי בכלל לעשות את זה..?? תודה!
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי בבית פלייסטיישן 1 ישן ובו שלט פלייסטיישן שאני לא משתמש ורציתי לחבר אותו(את השלט) למחשב וכך אני אוכל לשחק למשל 1 נגד 1 בפיפא אנ בי איי וכאלה.. כלומר שאני על השלט וחבר שלי במקלדת... שמעתי שאפשר לעשות את זה אבל אני לא יודע איך.. הבנתי שאולי עם מתאם או משהו כזה שקונים.. מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה מצטער אם זה לא קשור לפה אבל אני לא ידעתי אםן זה קשור לפה אבל רשמתתי בכל זאת אני צריך מידע על חיישן משקל על חיישן ליזר אדום ועל משקל שנמדד בעזרת קפיץ מי שיודע ויכול לעזור לי שילח לי הודעה בפרטי אבל רק בעברית בבקשה זה די שחוף לפרוייקט בית ספר
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 ג'יגה וכאשר חבר של אבא שלי התקין לי מערכת הפעלה חדשה לפני כחודש ( win 2000 ) הוא אמר שהפרטישן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה צריך להיות יותר קטן מ10 ג'יגה האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מי שפה מחולון או מהסביבה מכיר את החנות "חושב על המחשב" ואם כן אולי אתם יודעים אם יש להם ציוד טוב או סתם מוכרים דברים למשל אם אני רוצה ספק או מאורר טוב אז שאני בוחר בחנות מה אני רוצה או שאין להם כלום חוץ מג'נרים?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר לעשות טוויק ל - MX 510 שהופך אותו מ - 100hz ל - 500hz. איך אני עושה את זה? זה יכול להרוס את העכבר או שזה לא משהו משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-