עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בכל חלון שבו מופיע מצב ה-CD-Rom (המחשב שלי, windows explorer וכו'), כתוב לי שכאילו נמצא בכונן דיסק Fifa2002 , לא חשוב איזה דיסק אני מכניס - זה לא משתנה !!!!!!! :AR15: תראו : לדעתי זו בעיית registry... סרקתי registry עם תוכנות שונות, הפעלתי Norton WinDoctor , System Mechanic - כלום ! באסה. נשבזתי. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by Or ei,

אני רוצה לקנות 20G 7200 איזה חברה הכי ממומלצת?? (יש לי כבר אחד כזה של WD)

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  3. MHZ מהירות DDR או משהו כזה כתבה שהיתה באתר של X-BIT LABS למישהו עדיין יש לינק או משהו

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by DOMMA,

אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד דרייבר מעודכן של הסורק הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז ככה יש לי asus v7100pro/t geforce mx400 64mb+tv out כשאני מנסה להתקין את הsmart doctor יש לי הודעה שגיאה שהולכת ככה: no monitor ic fonud on your cga card....... משהו כזה אז תבדקו לי את זה בבקשה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yanme,

קניתי ביום רביעי(אתמול) ELSA GLADIAC 721 ge force3 ti200 ב-1300 שקל חדש מפלונטר משתלם או לא?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shimon23,

מה דעתכם על המסך הזה? מסך "19 שטוח PROVIEW דגם: DX997 שפופרת מסך DynaFlat רזולוציה מקסימלית 1200X1600גודל נקודה 0.25 או למשל : SAMSUNG 955B או: sampo 870 '19 מבוסס גם על אותו שפורפרת מסך כמו ה proview, וגם אותו גודל נקודה. המסכים האלה איכותיים מספיק למשתמש לא מקצועי, לא יגרמו כאבי עיניים וכו... שווה לקנות אותם? או מסך 17 איכותי - ctx pr 705f ? לכל המסכים יש בערך מחיר זהה.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by Blade2k,

מהי המהירות של מעבד:athlon xp 1500\1600?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. פצצות לגבות הים קנתי מעבד סלרון 900 והרכבתי אותו על הסרבר שלי שהיה P2 350 (על הלוח יש לי גם Slot 1 וגם Socet 370) בעצתו של אתלון! כיוון שהלוח תומך עד מכפלה של 8! אז הגדרתי אותו מכפלה 5 והוא זיהה את המעבד כמכפלה 9!! שיפור משמעותי לסרבר שלי!!!!

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by Boomer,

יש בבית שלי מחשב עם מסך LCD - LG 575MS. הוא תומך ב-Refresh rate של 85hz. אני עובד על 600*800 עם 85hz והעיניים כואבות מאוד במיוחד במשחקים. אני משחק במחשב הזה כשאני משחק ברשת עם עוד מישהו. מישהו יודע במקרה למה זה ככה? כי באותו מחשב עם מסך שהוא לא LCD אין שום בעיה. הכרטיס מסך לא משהו אבל הוא של ATI כך שיש לו פילטרים מצויינים - XPERT 2000 Pro.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by DAN,

למה פלקסטור ? ולא למשל ריקו 7200A (יש לי אותו). ואני מיתכוון גם באספקט של יחס עלות לתמורה !!!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Blade2k,

איך הצורב של סוני החדש x24 יש אותו בגירסת Oem בפלונטר ב628 ש"ח לא רע? מה דעתכם? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by biodome,

היי חבר'ה. משהו נדפק ברייד שלי, כמובן שאני משאיר את אח שלי עם המחשב הוא רק מזיז משהו ופתאום המחשב לא עולה לו.. ארררר.. big mistake. מסתבר שהוא הזיז את הכונן דיסקטים (המחשב מפורק לחלקים על השולחן) בזמן שהמחשב דלוק, בטח אחד מהחוטי חשמל, של הספק שמחוברים להארד דיסקים, זז בתהליך או משהו, אוף איזה מטומטם!!! בקיצר, הרייד לא מזהה את אחד מהארד דיסקים (כנראה), בבוט הוא אומר שחסר אחד, עכשיו המערכת הפעלה שלי על הסקזי אז הווינדוס עדיין עולה, אבל כמעט כל המידע שהיה לי, שזה הרבה מפי3ים ותמונות וכאלה, נמצא על הרייד. מה אני עושה? יוצר רייד חדש (שכמובן ימחוק את כל המידע שכבר קיים עליהם), או שיש הצעות אחרות? בדקתי את כל החיבורים, גם ניתקתי הכל וחיברתי שוב פעם, וניסיתי להחליך את הכב…

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  14. לחבר שלי יש מחשב נייד של compaq, והוא עדכן את ה bios שלו. אחרי שהוא עדכן את הביוס המסך נהיה כמעט שחור בקושי רואים משהו, ועוד משהו: עדכון הביוס הפסיק באמצע למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PeaS,

CDRW Liteon 24x10x40 Retail זה הצורב המומלץ עכשיו? מה גודל הבאפר? אפשר לצרוב איתו דיסקים מוגנים בSD2? שכחתי את השאלה שנייה כרגיל...

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by T.K,

שלום לכולם. מישהו מוכן להסביר בכמה מילים מה תפקיד הפילטרים בהקשר של כרטיסי מסך, ואיך לזהות כרטיס מסך בעל פילטרים גרועים (או טובים). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  17. Started by e-Pit@m,

שלום לכולם... ובכן אני מעוניין לרכוש זיכרון למחשב שלי בנפח של 512מגה בייט. התצורות האפשריות הן: או שני מוןדולות של 256 או מודולה אחת של 512. הם צריכים לעמות בדרישות: 133מגה הרץ קאס2. מה אתם מציעים לקנות איזה מאיפה בכמה? קושייה נוספת לגבי כרטיס קול: ךתצורה של 4.1... לשימוש של מוזיקה ודי.וי.די בעיקר.. עם נטייה קלה למשחקים. איזה כרטיס קול הייתם לוקחים.. כרגע יש לי סאונד בלסטר לייב ווליו! הישן... והטוב.. השאלה אם כדאי להחליף להרקולס GAMESURROUND FORTISSIMO II? אם יש הבדל ומהו? אני אודה לכם אם תענו בהקדם האפשרי.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. במחשב הישן יש איזה ויברה 128 מעפן אבל הוא עשה עבודה טובה עם חיבור למערכת רמקולים זוגית ( ;D ), עכשיו אחרי הפירמוט וההתקנה מחדש של הכל במחשב הישן ההוא הסאונד פשוט נשמע נוראי, כמו מתוך טרנזיסטור שקבור 20 מטר באדמה... עכשיו רציתי לשאול האם זו בעיית דרייברים או בעיית חומרה והכרטיס פשוט נשרף\הלך לעולמו ? (ניסיתי מספר גדול של דרייברים שונים, ואף אחד מהם לא סידר את הבעייה...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. ומה הערך הכי מתאים לזה בין 2-8 (יש לי מעבד של אינטל פנטיום 3 930 MHZ ולוח עם של SHUTELL)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by gil_st,

השאלה מיודעת בעיקר למי שיודע בודאות שזה עובד כי לנחש גם אני יכול האם ניתן לקחת כרטיס קול של קריאיטיב soundblaster live רגיל (שלא מוציא דולבי דיגיטל לרמקולים כמו ה-INSPIRE) ומהיציאה הדיגיטלית שלו לחבר לרמקולים דולבי דיגיטל של אלטק למשל ואז ישמעו דולבי דיגיטל מתוכנות כמו POWER DVD ?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by SharP,

לפני פחות מחודש קניתי את הפנטיום 4 שלי + לוח SDRAM של אינטל + מארז + INNOVISION GEFORCE2MX 400 64 MB אפילו בלי זיכרון = 2100 שקל ועכשיו אני רואה בזיג זג את המערכת הבאה : Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1600 + 256MB DDR MICRON + TASK TK3003 - Midi ATX 300W CASE + Inno3D MX400 - 64MB SDRAM ב2259 שקל!! פה הייתי מקבל הרבה יותר ביותר זול :( רק עכשיו הבנתי איזה פרייר הייתי :( :-[ :-X :-/

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  22. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

חוו דעתכם בבקשה...

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. מה דעתכם על אתר ישראלי שיביא רמה של תוכן כמו שעושה אתר anandTech.כלומר שיביא כתבות רציניות עם התיחסות מפורטת לארכיטקטורה וטכנולוגיות חדשות ברמה הגבוה ביותר.אתר שיוכל לעשות כתבה על איכותית על ה Hammer למשל (לפי הידוע על המעבד) כפי ש anandTech עשואו כתבה על ה Radeon 8500 ברמה הטכנולוגית ולאו דווקא רק בנצ'ים... אתם מבינים את הכיוון הכלליועם פורמים ברמה של anandTech (כנסו לפורם הטכני שם... לא תמצאו את עצמכם).* את המילה anandTech אתם יכולים להחליף בעוד אתרי חומרה רציניים כמו Toms Hardware Guide.האם לדעתכם יש סיכוי שאתר ברמה הזאת אי פעם יעלה בארץ?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by cganir,

הלו אנשים. אני מניח שכולכם מכירים כבר את התכונה הזו, ותוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה : למה לכל הרוחות אני לא יכול לראות באיזו מהירות עובד הזכרון שלי ! אני רואה כמות, אבל מתחתיו אין מהירות ! אה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by guy94,

רציתי לדעת למה USB עדיף על חיבור פרללי רגיל (כמו של מדפסת לדו') ואם יש לי גם עכבר, סורק ומדפסת שכולם USB (ובלוח האם שלי יש רק 2 כניסות USB) איזה מהמכשירים הנ"ל כדי להשאיר מחוברים ל - USB ?!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים