ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185 העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולב המקלדת בסדר ולא עושה כל בעיות יש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותר כשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה. אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורה גם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בו אני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתו מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את המקלדת הזאת: Logitech Classic Keyboard שהיא בדיוק בצבע שאני רוצה - שחור מבריק, שקוף כזה... המקלדת הזו טובה לי מבחינת תקציב, אבל היא לא מולטימדיה.. ואני צריך שיהיה לי כפתורי קיצור על המקלדת כמו "עצור, נגן, שיר הבא, הקודם..." בקיצור אני מחפש מקלדת מולטימדיה בצבע הזה... בתקציב של עד 100 ש"ח.. העדפה למייקרוסופט או לוג'יטק, אבל כל דבר אחר מתקבל בברכה.. תודה! ** יש אפשרות לתכנן מקשי קיצור לבד? למשל ש: לחיצה על 9+8 פותחת את המחשבון של ווינדוס?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מנשמע כולם. אני מחפש סורק עם FEEDER, זה הדבר הכי חשוב בגדול, אבל אני לא מוצא שום דבר בפחות מאלפי שקלים. השאלה היא, האם לסורקים בדרגות יותר נמוכות ניתן לחבר FEEDER בנפרד, או שסורקים בלי FEEDER נשארים בלי FEEDER לא משנה מה? קצת מתסכל כל העסק הזה, FEEDER זה כולה רכיב מכאני לא מורכב במיוחד ומשום מה לא שמים אותו בסורקים זולים יותר. קצת הזוי. אני צריך את הסורק לשימוש אינטנסיבי בגראפיקה, אם אני יוצר אנימציה אני צריך לסרוק עשרות ולפעמים מאות דפים, ולשבת שעות מול הסורק יכול להיות ממש מטרד. אם למישהו יש פתרונות אחרים, אני אשמח לשמוע. מצלמה יכולה לעבוד אבל מן הסתם שאני מעדיף את האיכות של סורק. אני יודע שעניתי לעצמי על רוב השאלות, אבל מי יודע, אולי למישהו יש פתרון. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהו כרטיס הקול החיצוני הכי מומלץ שיש היום בשוק ? מדובר על כרטיס קול עם חיבור USB.
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע את העכבר הזה: Microsoft® Wheel Mouse Optical שהוא אחלה עכבר. ואני קונה עכשיו מחשב חדש ואני אשחק בו במשחקים כמו Crysis Assassins creed, ומשחקים בסגנון, ולפי מה שראיתי אצל חבר שלי יש המון המון מקשים במשחקים האלה.. ועוד שתי כפתורים יכולים לעזור ויש עכברים שיש להם בנוסף לכפתור השמאלי, ימין, והכפתור של הגלגלת [כשלוחצים על הגלגלת], יש גם שתי כפתורים בצד [בצד ימין וצא שמאל]. איזה עכברים אתם ממליצים? אני לא רוצה עכבר בלי חוט [שכחתי איך אומרים את זה]. שיהיה עכבר רגיל, של מייקרוסופט אני מעדיף, וכמובן שיההי אופטי.. בלי הגולה הזאת מתחת חח [מוכרים כאלה בכלל?] צבע לא כל כך משנה לי.. אבל לבן [כמו שהראיתי בתמונה למעלה] אני אוהב.. אתם יכולים לבחור לי משהו פה: http://…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי אתמול MX Revolution, ידוע לי שבד"כ בסוללות נטענות ההטענה הראשונית יותר ארוכה מההטענה הרגילה. בדקתי בהוראות הפעלה של העכבר לא ראיתי שצויין משהו על כמה זמן להטעין פעם ראשונה אלא רק לחכות שכל המנורות יתחלפו לירוק... יכול להיות שפיספסתי משהו, או שלא הבנתי משהו נכון. בכל מקרה ידוע למישהו כמה זמן צריך לחכות בהטענה הראשונה של העכבר? תודה
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות מקלדת מכאנית(ראשונה), השימוש העיקרי שלי במקלדת יהיה כתיבה/תכנות וקצת גיימינג. לא יצא לי לנסות מקלדת מכאנית אז אני לא ככ בטוח איזה סוויץ' אבל ממה שראיתי באינטרנט לכתיבה מומלץ cherry mx blue או brown, כך שאם מישהו מכיר חנות שאולי יתנו לי לנסות מקלדות(לא בהכרח אותה אחת שאני קונה) זה יהיה מצויין :). בהתחלה חשבתי על אחת מהמקלדות Roccat Ryos MK Pro או Cooler Master Quick Fire XTi. על הroccat קראתי חוות דעת לא כ"כ טובות על העמידות של הלדים והמקשים(האותיות נמחקות) ועל הquickfire xti רק שהיא הרגישה פחות טובה ממקלדות יותר ישנות של CoolerMaster לאנשים אבל עדיין טובה באופן כללי. אחרי שראיתי הרבה חוות דעת בפורומים, גם פה וגם א…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלומות. אני חדש ואני מפורום חומרה ותוכנה מGAMER. עכשיו - יש לי שאלה די חשובה. חשבתי אולי אולי(אוליX600) לקנות מחשב חדש. עכשיו - יש לי התלבטות במארז..... האם שווה לקנות את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1885107929.htm או ששווה להוסיף 300 שקל - ולקנות את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=919&catcode=283 עכשיו - השיקולים הם מבחינת קירור וזרימת אוויר. כלומר - האם שווה להוסיף את ה300 שקל על הקירור שמקבלים בCOOLERMASTER או - שזה לא שווה כ"כ הרבה כסף. או שהעובדה שהSUPERTALNET הוא TOWER גורמת לו לעלות על הCOOLERMASTER תודה ולהתראות נ.ב אני ישמח לראות ביקורות על הPRAETORIAN (חוץ מהביקורת של SC - אותה כבר קראתי)
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ראיתי באמזון מספר מקלדות עם trackball מובנה. חיפשתי בחנויות הרשת בארץ ולא מצאתי שום דבר דומה. מישהו ניתקל בכזאת מקלדת (או לחילופין עם משטח מגע כמו בלפטופים) בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך הנמלצה לעכבר , מקלדת ואוזניות .. בעיקר לגיימינג עד 650 עכבר אני מעדיף משהו של רייזר כי לפי מה שהבנתי הם הכי טובים בגיימינג וכו' ומקלדת אני צריך עם מקשים בולטים כי זה יותר נוח אבל לא חובה! מקלדת עם תאורה גם יהיה טאץ' נחמד. ואם יהיה אפשרות שלמקלדת יהיה אפשרות גם לUSB וגם לPS2 [החיבור של המקלדת] זה יעזור. תודה =].
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש מארז ביחד עם ספק טוב, שלא יהיה יפה אבל שתהיה בו זרימת אוויר טובה ויהיה איכותי. מה דעתכם על זה : http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=CAS012&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=16&aff=zap יש לכם הצעה יותר טובה, או שאתם יודעים איפה אפשר לקנות בזול ? אני לא חושב שיש כאן מקום לציין מחיר, כמה כבר מארז עולה 150, 200 ש"ח, לא ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: היום עשיתי הזמנה מ PCH להגה של לוג'יטק Logitech Formula Force GP Wheel (האדום עם ה Force Feedback) ושמעתי שהוא הגה ממש טוב... ותהיתי אם מישהו שניסה את ההגה הזה או שיש לו אותו יכול לתת לי פידבקים עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
המפרט שלי 2 ארדיסקים כונן דיסקים כרטיס כל,טלוויזיה, מסך 6600 gt amd 3000 ויש לי ספק hec 400 עכשיו מאוד לא הגיוני שהוא לא יכול לסחוף מעל למארכת המצויינת. אני לא יכול להוסיף פריט נוסף כמו ארדיסק או כוננן מבלי לנתק משו.(בדקתי זאת הכל תקין הגעתי למסקנה שזה הספק.) לחבר שלי המפרט היה הרבה יותר מפוצץ אם הרבה יותר פריטים ארדיסיקים כוננים וכו ואצלו הספק היה 300 בלבד. וגם לא נראה לי הגיוני ש חק400 לא יסחוב מערכת כזאת. לא מזמן במקרב מצאתי ספק כח נוסף 300W . עשיתי חיפוש ומצאתי שאכן אפשרי לחבר בין שני ספקים אבל לא הצלחתי למצוא הסבר מפורט וטוב. אז השאלות הן.. האם כדי לחבר או שעדיף לקנות חדש? אם חדש אז מה אפשר במחיר אכי זול שאפשר כדי שיסחוב נערכת שלי אם תוספת של 3 כוננים(ארדיסקים). ו…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את הטייק החדש של ענקית האודיו לעולם הגיימינג, אוזניות ה-GSP 500 המאסיביות, ויצאנו עם מסקנות מעניינות בהחלט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב p1 133 - יש מניעה שדיסק קשיח בנפח 20 או 40 gb יפעל אצלו? או שעלולות לצוץ בעיות - אין לי את דגם הלוח אם או חברה(אין לי כוח ללכת אליו).
-
פנטיום 4 1.5 לוח אם ASUS 850 זכרון 256 RDRAM כ.קול LIVE 5.1 כ. מסך ASUS G FORCE 3 H.D. WESTERN 40G 7200 האם יש מקום לשיפור ? (אני מניח שלהרד דיסק יש)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה : Athlon XP 1500 GIgabyte GA7VTXP צורב DVD וכו'.. איזה מארז מתאים ומומלץ ? האם מוכרים מארזים הכוללים כבר בתוכם מאורר נוסף ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה : אני צריך מחשב לשימושים הבאים 1.תוכנות גרפיקה ,עבוד תמלילים וגלישה המשחקים בעדיפות שנייה. 2.אפשרות להקלטה אל ה H.D וממנו לטלויזיה/וידאו. 3.הצגת מצגות וסרטים על ה t.v . לשאלות: איזה כרטיס וידאו לקנות ? האם יש כ.מסך משולב והאם הוא עדיף ? איזה מעבד/לוח וכ.מסך יספיקו לביצועים סבירים של המערכת ? יש לי בערך 6000 ש"ח תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , זהו הנושא הראשון שלי , וגם ההודעה הראשונה שלי , אבל אני לא חדש בתחום החומרה , זה לא משנה את העובדה שהידע שלי במדפסות שואף לאפס . אז ככה אנחנו מתכוונים לרכוש מדפסת היום מהחנות KSP , והתקציב הוא 600 שקל אפשר לחרוג אבל לא הרבה... השימושים הם : ביתיים הדפסת עבודות , שיעורי בית וכו'.... אני מאוד מבולבול האם לקחת מדפסת דיו או מדפסת לייזר , אם מישהו יוכל לפרט לי על ההבדל בניהם ( יתרונות חסרונות , מחירים וכ'ו ) אני אשמח. תתייחסו לעובדה שצבע זה לא קריטי בשבילי אז ככה שמדפסת לייזר שחור לבן יכולה לבוא בחשבון, תודה והמשך יום נעים יגאל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש עכברים ומקלדות שניתן להשתמש בהם גם בחוט וגם באלחוט. עד כה מצאתי: עכבר Logitech Performance Mouse MX מקלדת Logitech K810 מכירים מוצרים נוספים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות למדוד טמפרטורה של המחשב [glow=red, 2, 300]ללא חיישני חום[/glow] על לוח האם? (אולי איזו תוכנה שעוקפת את הדרך הקונבנציונלית) תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי טאבלט של לנובו מלפני 3 שנים, משמש רק לניווט (וויז ומוביט), נעשה איטי רצח. יש המלצות למכשיר דומה, במחיר של 600-700 ש"ח? אפשרי בהחלט מסין, רק חשוב לי רכיב GPS אמין תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת samsung scx 4824 שמחוברת בכבל USB למחשב הפועל על win xp. המדפסת הוגדרה כמדפסת משותפת ולאחר מכן התקנתי אותה על מחשב מרוחק ברשת הפועל על win7. ההתקנה עברה לכאורה בסדר אך איני מצליח לשלוח הדפסה אליה מהמחשב המרוחק. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-