ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יום עצוב משהו (מתוך פיסיפרו) "נראה לי שהשוק הכי מעודכן (נכון לעכשיו) והכי מסוכן בעולם החומרה הוא שוק התלת מימד. מעטות הן החברות הנחשבות איכותיות באמת בשוק זה, ואין זה נדיר לראות חברה שפורשת מהשוק עקב התחרות הקשה. לפי הידיעה המפתיעה ב-Xbit פורשת מהשוק דווקא חברת ELSA. חברה זו הייתה ידועה בכרטיסי המסך והפילטרים המעולים שלה. הנהלת החברה קיבלה החלטה להתמקד מעכשיו רק בשוק התלת מימד המקצועי. ELSA תמשיך לייצר כרטיסים רק מהסדרות המקצועיות Synergy 2000, Synergy III, GLoria III ו-GLoria DCC שמבוססות על שבבים של חברת nVidia. הסדרות שיופסק יצורן הן Erazer ו-Gladiac שכללו כרטיסים רבים מבוססי שבבים של nVidia. כנראה שיצור הכרטיסים יופסק מיידית רק בארצות-הברית, בעוד שחברות הבת של ELSA י…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
קראתי את הביקורת החדשה באתר על הhp ויש לי כמה שאלות קודם כל כמה היא עולה איפה באינטרנט אני יכול להראות עוד ביקורות על מדפסות מה אתם אומרים על ה xerox m750??
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי את GEFORCE 2 TITANIUM 64 DDR של הרקולס כמו שאמרתם אבל אז זה מ-PANDAS אמר לי שהם קיבלו את ה-GEFORCE 2 TITANIUM של MSI והוא אמר שהוא גם עולה פחות, גם יש לו TV IN/OUT וגם מציג ביצועים יותר טובים. אז הלכתי לבדוק באתר שלהם וראיתי שהרוחב פס של הזכרון של MSI הוא 6.4GB ובהרקולס הוא 8GB מה שמראה שהרקולס יציג ביצועים יותר טובים... מה את אומרים? וזה בכלל משנה לי אם אני משתמש ב-AGP X2?! אני צריך לדעת מהר שאני אוכל לבטל את ההזמנה... תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
ונראה לי שאני אפילו יודעת למה....פשוט אין לי מושג מה לעשות כדי שכן תעבוד.... אני כמעט בטוחה שהבעיה היא בחיבור בין המדפסת למחשב.... כי החיבור בין המדפסת לחשמל בסדר - והיא מגיבה כמדליקים אותה.... אבל בדקתי כבר כמה פעמים את החיבור הראשון - ועדיין כלום..... (אוף!!! אני צריכה להדפיס עבודה - באמת מצאה זמן כדי לא לעבוד!!!) מה אני עוד יכולה לעשות חוץ מלבדוק עוד פעם את החיבור (פשוט נראה לי שאם אחרי 5 פעמים של בדיקה זה לא עבד - זה גם לא יעבוד בפעם השישית).... אולי הבעיה היא בכבל עצמו? מדפסת CANON מטומטמת...רק לרסק אותה מהחלון של הקומה הרביעית על כל הבעיות והשטויות שהיא עושה.... :AR15:
-
- 32 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
-
אני לא מכיר את המערכת הפורומים כאן, אבל אם יש לכם אפשרות גם להגיב אז תגיבו למה בחרתם דווקא בזה,תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הממ, זה שוב אני. ולא, מי שמתעניין, עדיין לא קיבלתי את המחשב.. אמרו לי שמחר (מישהו זוכר את ההודעה שלי לפני חודש: "מחר אני מקבל את המחשב"? :-[ ) אז עכשיו כשאני הולך לקבל את המחשב הנחשק שלי סוף סוף עם ה AUDIGY אני רוצה רמקולים חדשים... יש לי יום הולדת מחר גם למי שזה מעניין אותו.. אז בכל מקרה אני רוצה רמקולים של SURROUND... ובואו נגיד שתקציב הוא לא נושא כרגע... איזה רמקולים טובים יש למחשב עם סראונד? משהו ברמה גבוהה עם סאונד איכותי והכל? ו אה ואבא שלי טס עוד שבוע לארה"ב אז אם יש איזה משהו טוב שאין אותו בארץ תספרו לי עליו בכל זאת כי אבא שלי יכול להביא לי (מתנת יומולדת)... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי עכבר כדורי רגיל, והיום, ללא כל התראה הוא התחיל לא להגיב. הייתי באמצע משחק, והתחלתי להבחין בקירטועים שהתחילו להיות לו עד שהוא נדם לגמרי ולא זז מאז... טוב, פתחתי אותו. כשפתחתי אותו גיליתי ים של ג'יפה בפנים,ניקיתי אותו, אבל הוא עדיין לא מגיב, אני כרגע על עכבר דפוק של מייקרוסופט, למישהו יש מושג מה קרה לו?
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם למדפסת בסכום של בין 500-600 שקל עדיף אם כמה ראשי הדפסה בשביל החיסכון
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחיר שלו, 3682, מישהו הזכיר את זה קודם. האמת זה לא המחיר הכי גבוה שאינטל "תקעו". אם אתם זוכרים, פנטיום 4 1.5 כשהוא רק יצא, עלה בסביבות 4900 ש"ח. ורק אחרי חודש המחיר ירד משמעותית ב1000 ש"ח. משום מה אינטל תמיד אבל תמיד במעבד הכי חזק שלהם נותנים מחיר גבוה. הם עוד לא הבינו שזאת אחת הסיבות שהמעבדים שלהם לא משתלמים ? זה מדהים כמה שחברת ענק יכולה להיות אטומה למה שהשוק צריך.
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הי, אם מישהו זוכר, פירסמתי פה לפני כמה שבועות על בעיה שהייתה לי במאוורר (הוא עשה רעש של מטוס סילון), אך לא ידעתי איזה מאוורר גרם לבעיה. ובכן, נמצאה התשובה ! בלית ברירה החלטתי להתחיל "לבודד" כל אחר מהמאווררים בשיטה הישנה: להכניס אצבעות ולראות אם הרעש נפסק. כך גיליתי שהמאוורר שגרם לבעיה היה המאוורר הקטן שעל המעבד של כרטיס המסך (GEFORCE2 MX400). הייתי בטוח ש"טיטנוס", החנות ממנה קניתי את הכרטיס תחליף אותו. אני מדגיש שעברו לא יותר מכמה חודשים מאז שקניתי את הכרטיס. אבל כשהתקשרתי אליהם הם הודיעו לי שמצטערים, נדפקת. על זה שהכרטיס עושה רעש של טרקטור אין לנו אחריות. זה הרי ברור שהכרטיס פגום כי הוא לא יכל להתקלקל כל כך מהר. בסוף מה שנשאר לי לעשות הוא לחבר איזה מאוורר ישן של P133 לכ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שאני יודע: אפיק כפול מכפלה שווה את מהירותו הפנימית של רכיב כמו מעבד. בצ'יפסטים חדשים מהירות הזכרון נקבעת בנפרד ממהירות האפיק החיצוני. מהירותם של חריצי ההרחבה קבועה, ונקבעת לפי מהירות האפיק חלקי מחלק מתאים. אז מה נותנת מהירות אפיק של 400 או 533 הצפויה של פנטיום 4? או אפילו 266 או 200? בכל מקרה מחשבים לפי הבסיסית של 100 או 133. ואפילו האם יש יתרון ל 133 על פני 100? האם זה תיקשורת מהירה יותר בין המעבד לזיכרון, או מה? ועוד משהו, לדוגמה: קצב העברת נתונים של חריץ PCI היא 133 מגה\שניה. זה 32Bit X 33 Mhz. איך מגיעים ל 133? איך מחשבים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדיסקים הכי גדולים היום הם של 800 מגה לפי מה שהבנתי. דיי ברור לי שהמערכת סטריאו שלי וכאלה לא יקראו אותם אבל השאלה שלי זה האם הצורב והכונן סידירום שלי שהם כבר בני כמה שנים יסדרו איתם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נמאס לי מהפסקות החשמל האלה כל חורף שדופקים לי את המחשב חוץ מזה שזה יכול ממש להרוס את המחשב (לפי מה שהבנתי) זה גם סתם מעצבן שחלק מההורדות נדפקות וכל מיני דברים כאלה. למישהו יש אלפסק? לא משהו מטורף אבל משהו שיתן לי 5 דקות לסגור את המחשב בצורה מסודרת או פשוט להרים את הפקק חזרה... משהו מבין בזה? מה טוב מה זול איפה לקנות? כל חורף אני אומר לעצמי שאני אקנה אבל נראה לי The time is now
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מהו המחיר למעבד פנטיום 3 733 חדש ? מהו המחיר לצרכן ומהו המחיר לסוחר ?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
יום אחרי שמישה השתמש במסך 21 איטצ' של אבא שלי, הוא מת. להרוג את מישה!!!! נו טוב...זה לא אשמתו... אז עכשיו צריך לקנות מסך 19 איטצ', במינימום מחיר. שצריל להיות: חד. מאוד חד. שטוח. צבעים לא חזקים מידי ולא חלשים מידי. מיועד לעבודה עם סוליד וורקס ואוטוקד (אין לי כוח לרשום את זה באנגלית).
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
לפני שאני קונה חבילה של 50 מדיות ב-25$. מישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש 20 אנשים מחוברים (זה אומר שהם מחוברים לפורום נכון - מה שכתוב בדף הראשי של האתר) ורק חמישה אנשים (2 מתוך ה-7 זה אני) הסתכלו בכלל על השאלה שכתבתי בפורום מערכות הפעלה. זה אומר שכל מה שמעניין אנשים כאן זה הפורום חומרה וזה לא כל כך טוב לפי דעתי. למרות שזה אתר חומרה אחרי הכל. בקיצור, אני כותב כאן כי אני יודע שכולם נמצאים בפורום הזה תמיד. אז אם אתם יכול, תענו לי בבקשה על השאלה הבאה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=2792
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
והאם אני יוכל לשים בו לוח של ASUS A7V266-E? אני צריך תשובה מהררררררררררררררררררררררררררררררררר 8) סליחה הנה התמונה המארז נמצא אצל פנדה. הנה הדגם Tsunami Virgo bLUE for P4 350W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתתי אתמול בטעות בעיטה למחשב שלי (לא בכוונה) ומאז אותו הרגע הוא עשה קולות ממש אבל ממש חזקים וכשפתחתי את המארז זה נשמע מכיוון ספק בכוח. מן בזזזזזז כזה. מה זה יכול להיות ? המאוורר של ספק הכח נהרס ? בישראל יודעים לסדר את זה, או שיחליפו לי פשוט את כל הספק ? כרגע למשל הוא עושה רעשים אבל יותר חלשים. אם באמת המאוורר של הספק נהרס, למה זה יכול לגרום ? למשל עכשיו פתאום הרעש הפסיק. (אולי המאוורר בכלל הלך). PLZ HELP ME ואם המחשב יהיה בסדר ברבע שעה הקרובה, ואני לא אקח אותו לחנות, יהיה סיכון ? כי אם אני אקח אותו לחנות לבדוק אם צריך להחליף ספק והם לא יישמעו כלום אז לא יהיה מה לעשות... תוך כמה זמן שהמחשב פועל כמו שצריך אני יכול לדעת שאין צורך לפנות לחנות/להחליף ספק ?
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כשהיה GURU3D ידעתי איפה לחפש גרסאות סופר חדשות של סטי דרייברים, אבל עכשיו אין לי מושג איפה למצוא דרייברים לא רשמיים... איפה אני יכול למצוא רשימה שכזו, ואולי רשימת תוכנות עזר שונות לכרטיסי הג'י פורס השונים על כל גרסאותיהם ? תודה מראש... 8)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-