עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Haflo,

איך אני יכול להקליט סרט וידיאו אל תוך המחשב? וזה עוד לפני שהזכרתי את נושא האיכות.....

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by singera,

יש לי מגירה להרד דיסק ורציתי לדעת איזה בקר IDE תומך ב HOT SWAP יש לי כרגע לוח ASUS CUV4X וכנראה אני יחליף את הלוח בקרוב. האם כל לוח אם עם בקר IDE RAID תומך בHOT SWAP הודה אם תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by erandror,

עם פרסום כתבה על האתר שלנו ב"עסקים און-ליין" של מעריב - אני רוצה להזמין אתכם לבקר. PCאון היא חברת מחקר וייעוץ המפרסמת תחקיר שבועי בתחום המחשבים. אתר PCאון נועד לתת מידע שימושי, בין השאר בנושאי רכש מחשבים וחומרה. תוכלו למצוא שם את "עשרת הדברות לרכש מחשב חדש" - http://pcon.co.il/smartmanager/10com.asp מחשבון והמלצות רכש, ועוד. כתובת האתר הראשי היא: www.pcon.co.il אשמח אם תבקרו ותחוו את דעתכם!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  4. Started by onn_the_vy,

תנו בבקשה הצעות איך לסדר אותם.. יש את הבקר IDE על הלוח ואת הבקר IDE לא על הלוח. שניהם ATA100. הדברים שצריך לסדר..: 1 DVD *12 של אסוס 1 צורב ימאהה 40*10*16 1 סידירום אקימה * 50 הרדיסק IBM 40 GB - הרדיסק 170M - - ===>====>===> צריך המחשב יעלה כל פעם מהרדיסק אחר!!, ושזה לא יפגע לי בביצועים. כאילו שאני יבטל את הIBM המחשב יעלה מה170 מגה... עוד הרדיסק קטן של 3 ג'יגה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הפעם צריך עזרה בקשר לכרטיס טלויזיה הייתי בחנות מחשבים כל שניה אמרו לי משהו אחר וכבר הם התבלבלו וגם אני אז מה אתם אומרים? יש לכם איזה כרטיס טוב, זול, ומכיל את כל הפונקציות הרגילות של כרטיס טלויזיה? ובמחיר סביר כמובן, לא יותר מ 400 ש"ח

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by DJO,

משהו יכול טיפה להסביר לי מה הכוונה נניח ב Socket A? האם זה התאימות בין המעמד לציפ סט ללוח? לא הכי מבין בזה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by com,

איך אני פורץ את הדיודי 16 של אסוס? שמעתי על דרך יחסית פשוטה, של ללחוץ על כמה כפתורים וזה נפתח מחדש. זה נכון??

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by MHIR,

קניתי היום מצלמת אינטרנט של אינטל איך אני יוצר קשר עם אנשים ורואה אותם דרך המצלמה האם יש תוכנה מסוימת קניתי אוזניות עם מקרופון יש שתי יציאות אחת למקרופון ואחת לאוזניות את היציאה של האוזניות אני יודע לחבר אבל את היציאה של המקרופון אני לא יודע לחבר בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. Started by nice-1,

אהלן אני חדש פה משהו משהו אבל עדיין מותר לשאול בקשר לג'ימפור של לוחות אם איך אני מחשב door volt ואיך אני יודע מתי לחלק ב66 את המהירות של המעבד ומתי לחלק ב100 כדי להתאים לטבלה הזאת (ששכחתי איך קוראים לה) בחברותא דרור :saint:

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ^In_Flames^,

שלום, יש לי צורב .Ricoh 32*8*8 והיו לי בעיות בצריבה איתו בכל התוכנות בהתחלה, אז החלפתי את הכבל מידע,מכיוון שלא היה לי אחר החלפתי את הכבל לכבל של הארד דיסק udma - 66. עכשיו הצורב עובד טוב בתוכנה easy-cd creator וב nero הוא כל הזמן עושה לי בעיות אמנם אבל לא הורס לי את הדיסקים, הוא נותן לי שגיאה : medium speed error ואין סיכוי לזה כי זה מדיות GPT 80 דקות מסוגלות לצורב עד מהירות *16 וגם כמו שאמרתי בתוכנה האחרת זה צורב לי. ??? האם לשלוח את הצורב לבדיקה?(יש לי אחריות עדיין), האם הכבל ששמתי במקום הקודם לא יעשה בעיות עם הצורב בינתיים?, או האם פשוט לצרוב עם התוכנה השניה?!!???. ??? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. GAINWARD Ti / 450 TV GOLDEN SAMPLE ge force 3 מה אתם אומרים שווה 1000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by SharP,

כל פעם אחרי שאני צורב משהו ומנסה להירתמש בCDROM או בצורב לקרוא את הנצרב או סתם דיסק אחר לא הCDROM ולא הצורב לא קוראים דיסקים עד שני עושה RESTART למחשב....מישהו יודע מה זה ולמה זה קורה ? ניראה לי שזה בעיה כל שהיא בXP אבל אני לא בטוח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Or ei,

אני מתכוון לקנות לוח חדש לP3 שלי... Gigabyte 6VX7B-4X ( FC-PGA ) - PC133 - 5 PCI - 1 AMR - 1 ISA - AGPx4 - ATA 100 - AUDIO AC97 - 3 DIMM - ATX וזה על הכוונת שלי עכשיו הAC97 הזה שווה משהו?? ומה זה ( FC-PGA ) ???? מה דעתכם על הלוח ואולי יש משהו יותר "טוב" מזה באותו מחיר (505NIS)

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  14. לפי פגישת האנליסטים האחרונה של AMD, מעבד ה ClawHammer (לשוק מחשבי השולחן) יצא ב RP Rateing של 3400 ! (כמו אתלון XP 3400). עם FSB משוער של 800 מגה הרץ. נתונים אלא מתישבים היטב עם ההצגת הארכיטקוטרה של AMD ב MPF2001 (microprocessor Forum 200. בו היא צופה שמעבד HAMMER במהירות 2GHZ יציג SpecInt performance (מדד כללי לביצועי מעבד) של יותר מ 1300. לעומת זאת מעבד NorthWood במהירות של 3GHZ משוער להציג תוצאה של 1150. אין אישור רשמי: ההאמר הראשון שיצא בטכנולוגית יצור של 0.13SOI יציג את ליבה קטנה ביותר, זה אומר יותר MHZ ויותר זול לייצר וצלילת מחירים מהירה (Hammer to the people!). שמועות: AMD מתנסת בטכנולוגיה שמאפשרת קצבי FSB של יותר מ 1000MHZ. טוב...אני מקווה שהשנה המשעמת הזאת תעבור …

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by Haflo,

איזה אפשרויות יש לי עם הכרטיס פריסה הזה? מה אני יכול לעשות איתו?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  16. Started by D_N_A,

במגירות לארדיסקים תמיד יש כזה חיבור מוזר - גדול - שכולל את IDE והחשמל ביחד... למה לא משתמשים פשוט בחיבורים רגילים?!

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  17. Started by elgard,

החברה שאמרו עליה הכל חלק אומרים שהיא האמא של האמא של האמא של הדרעק.. וחלק אומרים שזאת חברה מצויינת ושמקצעונים צורבים עליה... ומה אתה אומרים : ואני מבקש שלא תגידו החבר של החבר של החבר שלי אמר שהם מצויינים אלא מניסיון אישי בלבד

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by ThE_BesT,

אז ככה אני ירשום פה 2 סוגי כרטיסי מסך שאני מתלבט בינהם.. 1) 142$-Hercules 3D ProphetII GeForce2 Titanium 64MB DDR 2) Innovision GeForce2 Titanium 64MB DDR-119$ עכשיו בתחלה רציתי את ההרקולס ומאחר שיש לי בעיה כספית חיפשתי משהו דומה המחיר זול יותר... ומצאתי את האינוויזיון אז מה אתם אומרים? ההבדל הוא גדול שין שניהם??

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by Or ei,

יש הבדל מורגש (רציני) בין 5400 ל7200 ??? והמוכר בחנות המליץ לי לקנות 5400 רק כדי שהוא לא יהרס יותר מהר (למה יש לי הרגשה שהוא מזבל לי) לא שאני אומר שזה לא נכון אבל כמה מהר הוא כבר יהרס?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. כדאי בכלל להתקין אותו ? יש סיכוי שהוא ישפר משהו בביצועים? או שאם הכל עובד לי בסדר אז לא כדאי להתקין אותו סתם ?

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by MHIR,

איזה מצלמת אינטרנט יש בשוק טובה ולא יקרה בעלת איכות תמונה טובה ואיך אפשר לדבר עם אנשים באינטרנט בעזרת המצלמה האם יש במצלמות האינטרנט מיקרופון והאים אפשר להשתמש במצלמת אינטרנט ללא חיבור לאינטרנט תודה מראש מאיר

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  22. קניתי צורב כזה לפני כשבועיים אני משתמש בתוכנת נרו ויש שמה אפשרות של אוברברנינג מישהו מכם השתמש כבר באפשרות הזאת ויכול לספר לי עליה? האם הצורב תומך בה? לא עושה בעיות? כמה אפשר לצרוב? תודה רבה לכם! תהנו עם הצורב - צורב מהיר!!!! חולה עליו!!!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. Started by DJO,

נמאס לי מהפסקות החשמל האלה כל חורף שדופקים לי את המחשב חוץ מזה שזה יכול ממש להרוס את המחשב (לפי מה שהבנתי) זה גם סתם מעצבן שחלק מההורדות נדפקות וכל מיני דברים כאלה. למישהו יש אלפסק? לא משהו מטורף אבל משהו שיתן לי 5 דקות לסגור את המחשב בצורה מסודרת או פשוט להרים את הפקק חזרה... משהו מבין בזה? מה טוב מה זול איפה לקנות? כל חורף אני אומר לעצמי שאני אקנה אבל נראה לי The time is now

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by ThE_BesT,

בין שני הציפסטים של VIA KT266 לבין ה- KT266A??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by demultiplexer,

היי חברה יש לי חבר שיש לו את המצלמה הזאת אבל הוא איבד את הכבל usb שלה מה אפשר לעשות איפה אפשר להשיג את הכבל הזה ??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים