ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה שלום מה המצב? יש לי לפטופ HP NC 4010 וברצוני להתקין עליו את התוכנות NAVIGATOR וגם DESTINATOR ורציתי לשאול איזה מקלט GPS עליי לרכוש?? בבקשה תעזרו לי ראיתי שיש הרבה סוגים של מקלטים של GPS שעובדים בבלו טוט' אבל איני יודע מה לרכוש ..... תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי MX518 שאני מאוד מרוצה ממנו חוץ מזה שהם לפעמים מתנתק לי מהמחשב. אני רוצה לקנות עכבר באיזור ה60$ מחול כמובן.. למטרת משחקים ועבודה שוטפת. אני רוצה אלחוטי אבל אני מתלבט בגלל שאני לא בטוח שעבר אלחוטי יגיב לי מספיק מהר. הבעיות של התגובה נפתרו לגמרי בעכברים האלחוטיים החדשים? בכל מקרה הG7 קורץ לי... אבל יש משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש בארץ חנות שמוכרת את המוצרים של Razer במחיר נורמאלי? מישו כאן פעם הזמין מ-Razer ויודע כמה עולה משלוח שלהם?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. צריך המלצה למדפסת טובה שכוללת פקס. אני לא מדפיס הרבה. כנראה אני שלח ואקבל יותר פקסים מאשר שאני אדפיס. אבל המדפסת צריכה להיות צבעונית>הזרקת דיו. חשבתי על הX5470/X5490
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
צריך סט עם טווח קליטה גבוה בשביל לשלוט על מסך הטלוויזיה כאשר המחשב נמצא בחדר סמוך. צריך שהוא יעבור קירות. יש דבר כזה? 300-400 ש"ח. אם אין סט בתקציב הזה, אז עכבר לפחות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מומלץ במחיר הזה? ראיתי את הTEAC MX7 אצל מישהו שעובד איתי והיא נותנת תמונה מרשימה למדי. איך הMX10 שלהם? יש משהו אחר שמומלץ בטווח הזה?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות על מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של עד 300 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה שליטה על מולטמדיה (תוכנת HTPC) ואם יעבוד בצורה טובה אז משחקים (לא יותר מדי). בכל מקרה - רוב העבודה הינה מול המחשב (Office + internet). אני בכל מקרה מעדיף פתרונות עם טעינה עצמית ולא סוללות AA/AAA (אם יש בתקציב כזה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת פקס וסורק, וה- HP Officejet 4500 Desktop All in One CM753 תפסה לי את העין. אני מחפש מדפסת שהגובה שלה לא עולה על 18 ס"מ, הבנתי שזה קיים רק במדפסות בלי מזין מסמכים. מה נותן לי מזין מסמכים? האם זה רק בשביל לשלוח כמה עמודים של פקס, או כדי לסרוק כמה עמודים ברצף? האם זה ממש נחוץ? או שאפשר בלי זה? המדפסת תשמש אותי לשימוש ביתי בלבד. האם הHP הזאת אמינה/שווה את הכסף? (סביבות ה350-400 ש"ח)? כמו כן חשוב לי שהמדפסת תוכל להתחבר לראוטר בכבל רשת בכדי שאוכל לשתף את המדפסת בין המחשבים בבית, האם המדפסת הזאת תומכת באפשרות כזאת? בנוסף אם יש, אשמח להמלצות שונות שעומדות בדרישות שלי.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ספק כח ואני לא יודע איך לחבר אותו. הספק שלי הוא Antec TruePower 380W אני לא יודע איך לחבר אותו לאן ואם צריך להתקין ספק אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי תמונות אולי מדריך (בעברית ) משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עלוי יותר טוב מהשלא האלחוטי של xbox?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איזה הגה טוב יש למחשב עד 200 שקל, עם הילוכים אם אפשר תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר כמה שנים עם עכבר אלחוטי מיני של לוגיטק הוא הפסיק להוציא קרן לייזר ואין תגובה =\ אני מחפש לקנות עכשיו מיני קטן , אמין , והעיקר עם קליטה טובה. יש המלצות? תקציב 50-200 ש"ח , מן הסתם שעדיף כמה שפחות כסף. תודה אנשים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש והתוצאות האחרונות הן משנת 2004\2005 נראה לי הזוי ש 3 שנים אין פה איזה דיון על אל-פסק ... בקיצור אני מחפש המלצה לאל-פסק, דרישות: לפחות 3 חיבורי חשמל (מחשב חזק, מסך DELL 2407, מדפסת) בעל יכולת לבצע כיבוי אוטומטי חיבור USB תוכנת ניהול תקציב עד 600 ש"ח, אפשרי לחרוג במעט אבל רק על חשבון מוצר איכותי יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מדפסת לקסמרק בתקן USB אבל מקבל שגיאה: printer driver was not installed . the specified print monitor is unknown ניסיתי להתקין דרייבר סתמי של HP וזה היצליח לי what the f--k is going on????
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מצרף קישור להודעה שלי בפורום אחר, כי נראה לי שזה קשור למסך (שאין לי מושג מאיזה חברה הוא) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=3649 תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת לייזר אמינה, שחור לבן, מסוג ALL IN ONE . חשוב שתיהיה בה הדפסה דו צדדית. WIFI לא רלוונטי. תקציב: עד 800 ש"ח. תודה, חיים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=5241;start=17 :AR15: :AR15: סוף סוף מצאתי
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש את הG7, הגרסא השחורה. ורציתי לדעת האם הG5 יותר נוח מהG7 , כי אומרים שהG7 קצת כבד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ממצב? (לא לענות) טוב שמעו חבר שלי היתמכר למירוצים פיתאום אז הוא אמר הוא רוצה הגה חדש אמרתי לו שיתן לי שאני אבדוק לו אז למישהו יש המלצות (לא להיתחשב במחיר) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
העכבר הוא לסלון לסרטים במקרן ולא למשחקים, אבל אני רוצה שיהיה עכבר כמה שיותר טוב שיכסה על החסרונות שלו כמה שיותר. חוץ ממנו יש לי עכבר RAZER DIMONDBACK יתכן שיהיה לי בעיות לעבוד עם שני עכברים? (אחד משחקים בחדר ואחד לסרטים בסלון עם המקרן) בינתיים חשבתי ללכת על העכבר שנקרא MX 900 של לוג'יטק. אני מעוניין רק בעכבר ולא במקלדת וחייב בלוטות' ל8 מטר ומעלה חייב שהעכבר יהיה אמין ולא יקרה משהו כמו שאני מזיז את העכבר ורק אחרי כמה זמן הוא יזכר שהוא צריך לזוז
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, הגדרת ברירת המחדל לפס הגלילה היא לרדת שורה אחת לכל תזוזה אחת של הגלגלת. אני משנה זאת ל-3 (כלומר ירידה של שלוש שורות לתזוזה אחת של הגלגלת בעכבר) והשנוי תקף רק עד לפעם הבאה שמתבצעת הפעלה מחדש. מדובר במחשב נייד שמחובר אליו עכבר חוטי והעכבר נותר מחובר כל הזמן הזה. מה אפשר לעשות? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי כרגע מספר HUB סינים זולים ו D-LINK ישן שמתחיל לג'עג'ע, שמתי לב כי השימוש ב HUB הסיני לא מוצלח, העכבר/מקלדת פתאום נעלמים וחלק מהחיבורים אילוו לא מזוהים. אשמח להמלצה על HUB USB איכותי של 8 פורטים, לא בטוח כמה חשובה לי המהירות (לעיתים נדירות משתמש שם ב DOK)
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר לבר להם את המסילות של המארז שלי(במפרט) כדי שישמש במקום הפנל הקיים? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני בבעייה. ברשותי tablet pc ואני מחפש לו מעמד שולחני שיחזיק אותו בזווית, כך שאוכל לעבוד עליו בנוחות. חיפשתי ומצאתי את הדגם הנ"ל של Targus, אבל אין אותו בארץ (למיטב הבנתי) ואף מישהו שאני מכיר שאל אצל היבואן ואין כוונה להביאו. הנה הלינק: http://www.targus.com/au/product_details.asp?sku=PA247U את המוצר הנ"ל מצאתי בכמה חנויות שלא שולחות לישראל. מישהו יודע איך אוכל להשיגו? או: מישהו מכיר מוצר אחר דומה שכן ניתן להשיג? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה מהם כדאי לבחור?? את הסאנבים טרנספורמר עם 4 מאווררים או את הגלדיאטור של אייטופ שיפה יותר במציאות מאשר בתמונות... מה עדיף מבחינת יופי (ואל תגידו לי טעם אישי..), ומה עדיף מבחינת שקט?? נ.ב כמה קטודות צריך לשים כדי שהגלדיאטור יהיה מואר יפה??
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-