עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ntl,

טוב אז ככה זה יש לי צורב HP8100 (כן, כן) ותמיד שאני צורב דיסק של 700 מגה (בד"כ הוא סוגר את הדיסק ולפעמים לא, אבל זה לא משנה בכלל....) - לאחר מכן הדיסק לא קריא בשום CDROM. עד היום לא הצלחתי לצרוב דיסק 700 אחד מסכן בצורב הזה, לא משנה באיזו תוכנה השתמשתי (ד"א, זה צורב X4) אני יודע שיש באתר CDR-INFO תוכנת FIRMWARE לצורב הזה (יש שם 1 או 2), אבל אני לא יודע אם זה יעזור... http://www.cdrinfo.com/Sections/Firmware/List_DriveVersions.asp?ListWhat=8100/8110 מישהו יודע אולי על בעיה שקיימת בצורב הזה עם דיסקים של 700 מגה (80 דקות) או אולי יכול להסתכל בתמיכה באתר של HP או ב-FIRMWARE שאמרתי ולהעזור לי?! אני נואש!!! :'(

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by csohad,

שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה, בהחלט עזרתם לי להחליט על המחשב הבא שלי. אז לפני שאני הולך לחנות (כנראה זיגזג), שאלה קטנה: איך אתם קונים את המחשב לפי המפרט? האם אתם קונים ומרכיבים לבד? או שהם מרכיבים לכם והאם הם לוקחים על זה כסף? אותו דבר לגבי WINDOWS XP תודה אוהד

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  3. ולא מדובר במסך , אלא תצוגה כמו של סלולרי שאפשר לרשום בה כל דבר שרוצים . עד כמה אנשים ירצו אחד כזה , ועד כמה אנשים יהיו מוכנים לשלם על אחד כזה מוכן ? מתחבר לLPT .

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Shmoolik,

אף אחד לא יודע מתי יגיע הכרטיס GF3 TI 200 - HERCULES ואפילו שלחו לי את האימייל שכתבו להם על הכרטיס והוא קצר לעניין "המוצר הנ"ל לא זמין עד להודעה חדשה." אז כנראה שאני עדיין תקוע עם ה VOODOO 3 3000 עד שיהיה את הכרטיס או שיצא משהו יותר טוב מזה באותו מחיר....

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by Tal Kfir,

==זהו חלק 2 מתוך 2 של ההודעה== אגב,שמתי לב שהלוח-אם עובד ב DMA100 וההארדיסק על 133 אבל אבא שלי אמר שכל המעבדים עובדים ב 100,אז לא משנה כבר..(יאני נישאר עם ההארדיסק הזה..יכול להיות בעתיד נשדרג את המעבד לאחד שעובד ב 133..) בקשר לכרטיס מסך-העירו לי הרבה לגביו...זה ברור מעליו גם שאני ל-א הולך להשאר איתו,רוב הסיכויים זה להוסיף 100 שקל לMX400.האם הכרטיס הזה טוב? או שעדיף משהו אחר? או חברה אחרת..? בקשר ללוח אם,שזה דבר מאד חשוב,מהאתרים שהבאתי למעלה על 'המידע הנוסף' ללוח אם,נאמר שבביצועים של הלוח,הוא מ-א-ד דומה ל Asus A7V266-E..אבל בכל זאת,קצת מעצבן אותי השם הזה Chaintech..יש לי פשוט את ההרגשה,שהיא יכולה להיות בהבדל בינהם-מה יהיה אורח החיים שלהם?(יאני Asus-זה שם מוכר,השני אף אח…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Tal Kfir,

==ההודעה ארוכה,אז עשיתי אותה 2 חלקים! זהו חלק 1 מתוך 2 == שימוש-משחקים ואינטרנט,Photoshop,-עריכת תמונה ווידאיו(לא הרבה) כעת יש לי מחשב דיי ישן,עד מאד אפילו הייתי אומר =)ובקיצור- Pentium1 MMX166(overclocked to 233!!),32RAM זה מפרט שאבא שלי יכול להשיג מחבר שלו,שמומחה ב AMD (שניהם מהנדסי אלקטרוניקה) ********************************************************************************** MotherBoard:Chaintech 7VJDA http://www.bench-house.com/motherboard/chaintech/7vjda/7vjda_001.html -למידע נוסף http://www6.tomshardware.com/mainboard/01q4/011126/kt266a_nforce-04.html -למידע נוסף "The Chaintech's performance is on a par with that of the Asus A7V266-E - th…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by chichy,

היי למישהו יש מושג אם קיימת תוכנה המאפשרת לעבוד עם שני עכברים על אותו מסך??? תודה רבה איל

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by lipa,

של רכיבי המחשב שנותנת מידע מדוייק תודה

9. Started by Valoo,

האם התוצאה 8003 ב-3DMark2001 היא טובה? כי זה מה שקיבלתי :P

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by X-_PLOSIVE,

לעיתים קרובות אני משאיר את המחשב פתוח ושאני חוזר הוא פשוט סתם קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מ reset בדקתי משהו ייוצא דופן והכל כרגיל המעבד לא מתחמם יותר מידי ולא מתקרר יותר מידי

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אחד הכרטיסים של הסדרה הוא בעל 270mhz core !!!!! ו 500mhz memory והוא יעלה רק 190$. יש אפילו מהירויות יותר מדהימות אבל אין פירוט צחירים. זה נשמע לכם הגיוני ששניה אחרי שהוציאו סדרה חדשה, יוציאן עוד אחת ?! תחשבו על איזה מהירויות אפשר להגיע ב אובר קלוק...

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by DAN,

למישהוא יש נסיון עים ASUSLOGO - צריבת תמונה לביוס לשם קבלת תמונה על המסך בעת הדלקת המחשב ? אך למה ? וכמה ? דן

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  13. זה לא קשור למשחקים, יש לי בכלל בעיה שבכל מה שקשור לביצועי 3D המחשב שלי איטי ברצחניות. אני זקוק לעזרה. מפרט: TB 1.4 herc kyro 2 256mb DDR

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. משהו מכיר תוכנה לספירת fps בריל טיים ? אם כן אז מאיפה אפשר להוריד ?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  15. הורדתי את הדרעעברים החדשים של ASUS ה 23.11 (ממה שפורסם בחדשות האתר לפני כשבועיים) ויש לי בעייה , הוא לוקח בתור DEFAULT תדר רענון של 60HZ בגרסה הקודמת של ASUS שהיית לי ה 6.31 היתה אפשרוץ לכוון לכל רזולוציה תדר רענון DEFAULT , מה שמאוד חסר בגרסה החדשה. אם למישהו יש מושג Let Me KNow

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

כי לכל אתרי החומרה כבר יש אותו......

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by scorpion,

אז ככה......... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את האיכס פי........... פתאום אני פותח את הmy computer ונעלם לי הצורב! הביוס מזהה אותו אבל הווינדוס לא גם קודם השתמשתי באיכס פי אבל קודם שידרגתי מ2000 פרו אז צריך עזרה די דחוף תודה בכל מקרה!

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by B@By-KiLLeR,

טוב...אז ככה : כשאני מנסה לשמוע MP3 אז הוא נשמע בחלקים והוא איטי מאוד זה קורה רק בקבצי ה אמ פי 3 ניסיתי ב 3 תוכנות : winamp, soniqu, atomixMP3 אני לא כל כך יודע איפה נמצאת הבעייה..האם היה בהגדרות או בכרטיס קול או בווינדוס יש לי Creative Vibra 128 WINDOWS 98 ENABLED SECONED EDITION

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  19. Started by ^DaRk-MiNd^,

אז ככה: דוד שלי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל להביא לי משהו. אני מתלבט בין Geforce 3 T500 במקום T200 (למרות שעדיין בכל אתר מחו"ל אני רואה מחיר אחר בהפרשים של 100 דולר) מעבד 1800 במקום 1700 או אולי כדאי משהו אחר ? זה המפרט כרגע AMD ATHLON XP 1700+ מעבד Gigabyte GA-7VTX-H VIA KT266A AMD לוח אם Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 הארד דיסק HERCULES - 3D Prophet III - GeForce 3 Titanium 500 כרטיס מסך micron/Mushkin 256 ddr 2100 basic זכרון FLOPPY DRIVE 1.44 כונן דיסקטים Pine 56.6k Rocwell Chip מודם מקלדת GENIUS 98 Microsoft IntelliMouse Optical עכבר Samsung 955DF 19 מסך Actima X 52 סידירום Aopen HF45C - Midi ATX 300W מארז ?

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by theman miki,

תבחרו בלי להתייחס לזה שלפעמים צריך להוסיף לוח אם וכ&quotו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Necessary_Evil,

שבת שלום אנשים, אני צריכה את עזרתכם... לקחתי מחשב, פנטיום 1 משהו, והוצאתי את הHD, CD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך וכרטיס קול והעברתי אותם למחשב פנטיום 1 משהו יותר טוב (ככה אבא אומר...). הפעלתי את המחשב ואחרי הבדיקת זיכרון הוא כותב floppy disk(s) fail (40) על ההארד דיסק מותקן WIN98SE. גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסק והוא מג'ומפר כמו שצריך. החזרתי את הדיסק למחשב הקודם אבל עם כרטיס מסך אחר וגם שם הוא לא מזהה את הדיסק...ולא שיניתי שום דבר בביוס... עזרה תתקבל בברכה תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by theman miki,

תגידו... מה יותר כדאי לי לקנות? ATHLON XP 1700? INTEL PENTIUM 4 1600? ולמה? (אל תחשבו שאני לא מבין בזה.. אני רק רוצה עצות)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by the_jackal,

יש דבר כזה זיכרון עם מהירות 128?????

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by haitin,

אין איזה אתר pricewatch ישראלי או אירופאי או משהו ? חייטין.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  25. בטוח שיש כזה דבר. רק אני לא יודע עליו. אז בבקשה מי שיודע על אתר מחשבים לא ישראלי המוביל גם לישראל שיענה בבקשה. חייטין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.