ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מה נראה לכם יותר משתלם?(מבחינת המחיר של הטונר לעומת הדיו?) והאם תוכלו להמליץ לי על מדפסת זולה יחסית עם דיו או טונר זול? (חשבתי על המדפסת הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691511 מה אתם אומרים?) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב את ה G5 ומתלבט בין שני פדים לעכבר אני לא צריך פד גדול אפילו עדיף קטן מחפש משהו שיתן דיוק ונוחות שימוש עם העכבר המעולה הזה האופציות הם 1. STEELPAD 4D http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=7640 במחיר של 139 שקל 2.STEELPAD MINI QCK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=14906 במחיר צנוע של 45 שקלים אחד מהם קשיחהשני בד מה ההבדלים בנוחות עוד לא ניסיתי משטח קשיח אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף ומניסיונכם על השימוש
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
תופעה מוזרה לא מצליח למצוא אף עכבר כזה באף חנות באזור חיפה ? מה עושים מאיפה קונים ?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
נתקלתי בשיטוטיי במקלדת מכאנית שנראתה לי מעניינת, סוויצ'ים שחורים, לוח מקשים מלא (104 מקשים): http://www.banggood.com/AJAZZ-AM80-3000-Multimedia-Mechanical-Keyboard-Cherry-MX-Black-Switch-p-78657.html לפי מיטב הבנתי לגיימינג סוויצי'ים אדומים הם הנחשקים ביותר לרוב המשתמשים, איך שחורים אמורים לתפקד? אני שוקל להזמין בשביל לספק את יצר הסקרנות... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד, כמה ימים, קונה את מצלמת הרשת logitech C270. רק יש לי שאלה: שאני שם אותה על המסך אני יכול לכופף אותה ממש למטה שיראו את המקלדת והשולחן במצלמה?? תודה למי שעונה ועוזר !! נ.ב מצלמה זו מתאימה לwindows 10 נכון??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת עד 600 ש"ח. ע"פ מה שקראתי באינטרנט ה mp160 (שעולה 300 ש"ח) נראית לי הכדאית ביותר. הבעיה היחידה שקראתי עליה היא הסורק שלה... האם הוא באמת כל כך גרוע? לא מצאת מדפסות יותר יקרות שיתנו שדרוג באיכות הסריקה. אני לא אדפיס תמונות במדפסת ולכן איכות/אופציות/קראית כרטיסי זיכרון, להדפסת תמונות אינה מעניינת אותי. רוב ההדפסות שלי הם- טקסט בשחור לב (רובם ב draft)ן, כמו כן חשוב מאוד מחיר הדיו (אני כנראה אשתמש בדיו חלופי) עריכה: HP 3183/HP 4180/Bother 130C/Canon MP160 הם האופציות המובילות שלי כרגע, תודה לעוזרים וסליחה על החפירה
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מהי המערכת שתיתן את התוצאה הטובה ביותר ב-3DMark2001? (מעבד, לוח אם, זיכרון, כונן קשיח, כרטיס מסך, HSF וגריז טרמי) לדעתי: AMD Athlon XP 1900+ Iwill XP333-R OCz 333MHz 512MB DDR Maxtor D740X Leadtek Winfast GeForce3 Ti500 Swiftek MCX-462 Arctic Silver Alumina ... :
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה למישהו במשפחה שלי 2 מחשבים ניידים שונים , כאשר הוא רצה להטעין אחד מהם ,הוא חיבר לו בטעות את המטען של המחשב השני ... כנראה שהם לא היו אותו דבר (אולי מתח שונה) והמחשב לא נדלק יותר... לדעתי הלך איזה פיוז שאמור להגן על הספק והלוח מהשריפה (כמו שיש באוטו.... הגיוני , לא ?) לפי הטכנאי : נשרף הספק כוח הלוח אם. 1500 ש"ח. יכול להיות .. ??
-
כולם כאן משבחים את איי אם די אבל לכמה באמת יש כזה כל מי שיש לו איי אם די והוא מרוצה ממנו שירשום כאן כמה זמן יש לו אותו ואיזה אחד יש לו
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלתי אותם באימל אם יש להם תוכניות להוציא דיסק עם ATA133 וזה מה שהם השיבו לי: "Hi, At this time Seagate has no plans of releasing an ATA 133 drive. Regards, " זאת אומרת, זה לא רק הקטע של ATA133. כשיש מתחרה כמו IBM שהדיסקים שלהם בהחלט מהירים (אף אחד לא אמר אמינים) אני חושב שיהיה נבון מצד SEAGATE להוציא כונן עם צלחת בגודל 40GB כמו IBM, וכמובן שATA133 יהיה חלק מזה (אם כבר כונן חדש). אם SEAGATE לא מתכוונת לעשות צעד כזה, עוד חצי שנה בערך, אם ייתברר שהדיסק של מקסטור טוב ולא עושה בעיות, אפשר יהיה להגיד שהוא האופציה הכי טובה ואף אחד לא יוכל לבוא ולהגיד שSEAGATE יותר טוב. חבל........
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ברשותי סט עכבר + מקלדת אלחוטיים Microsoft K51-00138 Wireless Optical Desktop - Comfort Edition (מחוברים ל-PS2). וכשאני לוחץ על SHIFT מספר שניות כדי לכתוב באותיות גדולות הוא פתאום מפסיק לעבוד והאצבע שלי עדיין לחוצת. או לחילופין משחק ב-NFS ולוחץ על החץ קדימה אחרי כמה שניות הרכב במשחק נעצר כאילו הורדתי את האצבע מהחץ, בפועל האצבע שלי עדיין לוחצת. אני אובד עצות :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אז...מזל טוב לי יש לי בעיה קטנה, אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני מתלבטת איזה: התקציב שלי עומד על בערך 800 שקל. אני צריכה מארז שיהיה טוב ל-OC, גדול ומרווח והכי חשוב, שיראה יפה (ציינתי שאני בת?) :-* חשבתי על Antec SX1030B מה דעתכם? אה אגב, אני רוצה משהו שיהיה זמין מהארץ..לא רוצה להתחיל להסתבך עם הזמנות מחול תודה רבה, -הילה- :saint:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום וברכה, משום מה אני לא יכולה לסרוק יותר במדפסת המשולבת שלי HP5610. פירוט התקלה בקובץ המצורף. אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
חברה דיברתי עם אחד שאני מכיר והוא אמר לי שיש לו את המחשב הבא 2.2 P4 1.5GIGA DDR 250 GIGA SCSI hd chita 10000rpm ביקשתי ממנו להריץ את PCMARK2002 אבל הוא לא רצה כי הוא לא מתעסק בתוכנות האלה... מעניין כמה הוא היה מקבל אני מאמין..זיכרון:4200 מעבד:5000 והרדיסק:1200 מה אתם אומרים? :-) עריכה: מה עם כותרת נורמלית?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הגיע אליי שמועה שמחיר הכרטיסים הנ"ל עומד לעלות בימים הספורים!! זאת עקב החלטת המכס כי המוצר הינו מוצר חיצוני למחשב ולא פנימי. מי שמעוניין לקנות, הייתי ממליץ לקנות לפני שהמחירים עולים!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות ששומעים חזק וטוב ולא נהרסות מהר או משהו כזה... חשוב לי לציין שאני מחפש אוזניות כפתור (לא מהסוג שנכנס לתוך האוזן!), לא מסתדר עם הסוג השני טוב.... התקציב הוא בוא נאמר, לא יותר מ-160 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום חברים למישהו יש מדפסת משולבת 5783 של HP? חיברתי אותה למחשב, אני מצליחה להדפיס אבל לא לסרוק. מה עושים?
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה לא מזמן קניתי את הגימפאד הזה - זה גימפאד של ריזר חוטי ל360 וPC יש לו אישור רישמי של MS ככה שמי שפוחד מחסימה שלו בעדכון תוכנה לא לפחד בגדול לפני הביקורת הכתובה עשיתי ווידיאו באנגלית צולעת ב2 חלקים פתיחה לחוד וביקורת לחוד הכנסתי ביקורת צולעת על פיבל 3 בחלק השני אבל נו טוב נעבור על הגימפאד אנלוגיות -יותר טובות מהמקורי D-PAD -מוזר כי הוא בנוי מכפתורים אבל הרבה יותר נוח מהמקורי יותר נוח גם מזה בדול שוק 3 ובערך בנוחות של הD-PAD שנינטנדו בדרך כלל מכניסה לכימפאדים שלה אבל לא נוח כמו הD-PAD בסאטורן כפתורי התפריט -התחלה ואפשרויות במיקום מוזר ופחות נוחות בגלל זה מהמקורי הבית באותו המיקום ואותי נוחות במפרים (כפתורי גב ר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מקלדת משהו נחמד ולא יקר במחיר עד 120 שח. מה מומלץ ונוח עד סכום זה?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הי, אני סטודנטית שמחפשת מדפסת+סורק בסביבות 500-600 ש"ח ושהדיו לא יהיה יקר מידי.... אשמח להמלצות,תודה....
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי ספק מודסטרים של OCZ ואח שלי חיבר אותו לא טוב לפלופי ואז המולקס נשרף והספק הפסיק לעבוד... :'( זה היה לפני חודש היום: לפני ששלחתי אותו בחזרה לחנות חיברתי אותו והכל פעל! אבל יש קצת ריח של שרוף עם מצמידים את האף לחור... איך כזה דבר קורה?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-