עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות מארז ואני לא יודע איזה... אני לא צריך ספק כוח, יש לי אחד טוב. דיברתי עם noacomp והם אמרו אני יכול לקנות ב 330 שקל את הריידמקס: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407 או ב 280 שקל את הקופיוקייס: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2278&catcode= איזה מהם יותר כדאי? והאם יש לכם הצעות נוספות אני מחפש מארז עד 320 שקל בערך תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. Started by DarkShnizel,

הספק הוא TT TR2 430W W/PPFC זה לא נורמלי, נכון? אין אפשרות לבדוק אותו מהביוס (את הרייל) כי הביוס מראה רק 3.3 ו12.

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  3. יום שני במיזם ההנחות הענקי כבר כאן, ואיתו רצף של הצעות מעודכנות שארזנו לכם במקום אחד מסודרלכתבה

4. Started by EMXMAN,

יש לי בעיה מציקה ראשית זה המפרט של המחשב שלי P3 933MHZ ASUS CUV4X-C 256 SDRAM 2X 60G קיצר בזמן האחרון מצאתי סידירום של חברת COMPAQ הוא עובד טוב והכל התקנתי אותו פרמטתי תמחשב למה היו לי בעיות ברשת אחר כך אני מכבה את המחשב ואחרי כמה שעות הוא לבד נדלק חיפשתי אולי זה אוטומטי מהביוס וזה לא אבל השארתי תמחשב יומיים דלוק לא דפק ריסט הוא נדלק לבד כשאני מכבה אותו אחרי כמה שעות מה הבעיה יכולה להיות ?:?? הוינדוס או משהו בחומרה? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לבעיה הזאת

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי אוזניות של beats שנקרע להם הריפוד כבר בפעם הרביעית אני חושב עכשיו הבעיה היא שנגמרה לי האחריות עליהם אז רציתי לדעת האם זה מסובך להחליף את הריפוד לבד ומאיפה אבל להזמין ריפוד מקורי באינטרנט ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 11.1k צפיות
  6. Started by golani,

חשבתי לרכוש רכזת במקום הרכזת הקיימת שהיא 10 מגה עכשיו ראיתי שיש הפרש משמעותי בין רכזת 10/100 לרכזת 100 בלבד אני חייב לציין שאני מתכוון לעבוד רק עם כרטיסי רשת של 100 PCI יש סיבה נוספת לרכוש את ה10/100 חוץ מאשר תאימות אחורה?? דבר שני נתקלתי בדבר מוזר.... מה יותר מהיר : הגדרות של כרטיס רשת כדופלקס מלא או חלקי כי דווקא החלקי הרבה יותר מהיר כרגע בבקשה תשובות מקצועיות ומובנות

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  7. שלום, יש לי רכזת USB עם שנאי, וכשאני מכבה את המחשב, הרכיבים שמחוברים לרכזת עדיין דולקים (עכבר מקלדת וכדומה). האם יש דרך "לאותת" לרכזת להפסיק לתת מתח כשהמחשב כבוי? אולי כשאין מתח מהפורט USB במחשב - זה שהרכזת מחוברת אליו, אז הרכזת תזהה זאת ותכבה את שאר הרכיבים המחוברים אליה?? חשבתי שכך זה אמור לעבוד בכל מקרה... בביוס של הלוח אם (אסוס Z87 ROG) הדלקתי את אופציית ה ERP, (ספק חדש של סיסוניק שתומך בזה) וניסיתי לחבר את הרכזת לפורטים שונים USB2/3 וגם כרטיס USB PCI. יש מה לעשות?? נ.ב. ללא שנאי הרכזת לא מתפקדת כלל, גם עם מעט רכיבים שמחוברים פרטי הרכזת: http://ksp.co.il/?uin=18038 מפצל STLab USB 2.0 10-Port Hub With External Power Adapter U-500 תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by X-_PLOSIVE,

אחי הזמין הארד דיסק וזכרון הוא הזמין maxtor 40 gb 7200 rpm mushkin 256 mb sdram rev 1.5 high praformence מה אתם אומרים בחירה טובה?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by bluemail,

הייתי רוצה סרטוט ורשימת רכיבים לבנית רובוט / רכב אז בבקשה תעזרו לי בנושא ( אם אפשר גם אפשריות להרחבה . בעיניין ה'מוח' נטיה ל'מוחות' העובדים באותו שיטה של המחשבים cpu + זכרון)

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  10. היי, אלו מכם אשר מאזינים למחשב עם אוזניות איכותיות ללא מיקרופון (Headphones), או שיש לכם אוזניות עם מיקרופון מובנה (Headset) ואתם מחפשים מיקרופון מאוד איכותי, כזה שיגרום לחברים שמשחקים איתכם להפסיק להתלונן שאתם נשמעים כאילו אתם מדברים איתם מהשירותים או מהצינוק, אז הדבר הבא בשבילכם: Massdrop, אתר אשר מציע רכישות קבוצתיות במחירים מוזלים, התחיל לפני כשעה סבב Drop חדש ל AntLion ModMic 4.0: ביקורת וידאו על המוצר מאתר חומרה. המחיר מתחיל ב $37.99 ועוד 7.99 משלוח לישראל. בשלב התשלום ניתן לבחור ב: סוגים שונים של מיקרופונים מהסדרה הזו: Standard = מיקרופון Unidirectional, טוב בעיקר לסביבה רועשת יחסית. Omnidirectional = טוב בעיקר לסביבה שקטה. 2 מצמדים נוספים למ…

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by X7-007,

איזה קקי, קניתי את העכבר מ KSP וברגע שפתחתי אותו בבית ראיתי שהוא היה על ON, לפי המדריך הוא אמור להיות OFF ומבחינה לוגית הוא אמור להיות ככה, אז חיברתי הכל, וכפי שברור העכבר לא עובד באלחוטי וגם לא מטעין, לא יודע מי אשם פה, לוגי'טק או מישהו אחר, אבל בטוח מישהו שכח לשים את זה על OFF.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. Started by Epic,

אמרו לי שכדאי לי לרכוש UPS. זה נכון? מה מומלץ למפרט הבא: פנטיום 4 3.0Ghz ATI 3650 (חיבור AGP) ספק 400W מדפסת סורק נתב אלחותי מסך LCD 20" *הערה: אומנם אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם אפשר בפחות, אז עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by etay93,

היי חברה לפני חודש קניתי את bf3 ומאז אני משתמש רק באוזניות אלה שיש לי כבר עשו את העבודה ואני רוצה לשדרג. עם המבצעים של bf מצאתי שתי דגמים שנראים טוב וגם יוצאים באחלה המחיר אני ישמח להמלצות מה נראה יותר טוב והאם האוזניות של החברה הזו בכללי טובות ... הדגם הראשון : http://ksp.co.il/?uin=13430 Roccat Kave Solid 5.1 Surround Sound Gaming נראות טוב עם הרבה פיצ'ירים כולל רמקולים מובנים ל5.1 הדגם השני Roccat Kulo Virtual 7.1 USB Gaming Headset http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 גם נראה טוב אבל ה7.1 הוא וירטואלי ויש פחות פיצ'רים מה שהכי מפריע שהאוזניות לא נרא…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  14. Started by zivi99,

אני צריך אוזניות לנגן mp3 שלי. אני מוכן להשקיע עד 100 ש"ח. דרישות: אוזניות חוטיות, כפתור (in rar). חשבתי על אוזניות Sennheiser MX50 תודה!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by haim_egm,

החורף מגיע ואיתו הפסקות החשמל.... חשבתי על אל-פסק זול (עד 500 ש"ח) וראיתי כמה. מה שאני צריך הוא גיבוי למספר דקות (5-10) למחשב+מסך של כ 400 וואט. ראיתי אל פסק עם תצוגה (ROSTEC 1200D) שהנתונים שלו טובים (יותר מדי?) ורציתי לשאול כמה שאלות. -הבנתי כי כל האל פסק היום מחוברים כל הזמן לחשמל (ממירים את מתח הכניסה לזרם ישר לטעינת המצברים ואז שוב למתח חלופין ליציאה), מה הצריכת הספק שלהם? (לא מצאתי בשום אתר) -מה הצפי לאורך חיי הסוללות שכל הזמן מחוברות? -האם בזמן צריכה רגילה (כ 200 וואט) מופעל המאוורר באל פסק? כמה רועש זה? -למה צריך תצוגה? -הם מוכרים "מפצל חשמל לאל פסק out 2", האם הכוונה למפצל רגיל עם כבל הזנה של מסכים של פעם? -מישהו שמע על ה…

16. Started by MIdian,

שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני ורציתי לשמוע המלצות על חברות טובות, על חנויות אמינות באינטרנט ועל הקיבולת המומלצת. התקציב שלי נע סביב ה - 500 ש"ח אבל אם זה אומר שאני אקנה הארד דיסק שלא יספיק לי בעוד שנתיים אז אני יכולה להגדיל את התקציב. אשמח לעזרתכם בנושא (:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by definex,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ התקני פלטייה? האם מישהו קנה באיביי התקן פלטייה ויכול להמליץ ממי לקנות?

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  18. שלום לכולם, אני קורא ותיק אך עד כה לא יצא לי להעזר בשירות חברי הפורום המנוסים ממני בתחום... אני מתחיל בקרוב דוקטורט במעבדה חדשה לחלוטין, העוסקת בתחום הנדסי, וכחלק מהתפקיד אני עוזר למנחה בכל ההחלטות לקביעת הרכב ציוד המחשוב במעבדה... בשלב הראשן מדובר בעמדות עבודה למספר לא מוגדר עדיין של סטודנטים, מסכים, ציוד הקפי (כולל מדפסות) ובהמשך הקרוב גם שרת (אבל השרת יחכה להודעה אחרת, וכנראה גם בפורום IT)... המנחה שלי הגדיר, ואני מצטט :"תתכנן את העמדות הכי חזקות שאתם צריכים, תביא לי מפרט ואני אדאג לשאר" שרשורים משלימים לשרשור זה: עמדות עבודה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556260.msg4742225#msg4742225 מסכים - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556271 ב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by StiffMyster,

אהלן , זהו הנושא הראשון שלי , וגם ההודעה הראשונה שלי , אבל אני לא חדש בתחום החומרה , זה לא משנה את העובדה שהידע שלי במדפסות שואף לאפס . אז ככה אנחנו מתכוונים לרכוש מדפסת היום מהחנות KSP , והתקציב הוא 600 שקל אפשר לחרוג אבל לא הרבה... השימושים הם : ביתיים הדפסת עבודות , שיעורי בית וכו'.... אני מאוד מבולבול האם לקחת מדפסת דיו או מדפסת לייזר , אם מישהו יוכל לפרט לי על ההבדל בניהם ( יתרונות חסרונות , מחירים וכ'ו ) אני אשמח. תתייחסו לעובדה שצבע זה לא קריטי בשבילי אז ככה שמדפסת לייזר שחור לבן יכולה לבוא בחשבון, תודה והמשך יום נעים יגאל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. השימוש: הדפסות לא רבות מידי, אך שתהיה אופציה זמינה. מדובר אולי פעם בשנה כמות גדולה יותר. יכול להיות של 100 עמודים פתאום ואז חודש ללא שימוש. חשבתי שיהיה לא רע אם היא תדע להדפיס דו"צ, אבל אני מניח שאין כאלה קטנות. מעבר לזה, נדפיס הרבה על דפי לוגו (כאלה שמזמינים מבית דפוס) אם יש לזה חשיבות, מבחינה זו שזה חייב להיות מדוייק מבחינת המדפסת. התקציב - אזור ה600-500. החשיבות היא קודם כל גודל ועיצוב אגב. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מחפש מדפסת AIO שתשמש את הבית. אנחנו מדפיסים בסביבות ה-20 דפים בחודש (צבעוני / שחור). ייעודה היותר רציני של המדפסת הוא לשליחת פקסים ולעיתים רחוקות מאוד לסריקה (נשלחים בסביבות ה-10-15 פקסים בשבוע). השאלה אם כדאי לקנות מדפסת בנפרד ופקס בנפרד או שמומלץ להתסכל על פתרון All in one? אני חייב שלציין שעד כה היו לנו 2 מדפסות HP כאלו ששבקו חיים אחרי מס' חודשים, המדפסות היותר זולות של HP הן פלסטיות, לא עובדות טוב עם ראשי דיו חליפיים (מעצבן), ואורך החיים שלהן קצר, מה גם ש-HP לא נראה שמאמינה במוצרים שלה ונותנת רק שנה אחריות. הסתכלתי על ה-Canon mx360, שנמכרת במס' חנויות ב-300~ ש"ח, נראה שהיא ממש פשוטה ואיטית (מביקורות ברשת). בגזרת ה-HP יש את ה-officejet 4500/6500 שברוב הביקורות באמז…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by b00h,

שלום. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת מפני שהנוכחית תקולה (Canon MX300), ותקופת האחריות חלפה לה, וכעת יש צורך לשלם עבור הבדיקה וגם עבור התיקון, כך שכל הסיפור לא משתלם בעליל. בכל אופן, התקציב עומד על 400~700 ש"ח, לפי טווחי המחירים שראיתי ב-Zap. סה"כ, אני מחפש מדפסת משולבת שדרכה אוכל לסרוק תמונות בצורה איכותית, לשלוח פקסים, ולהדפיס בצורה איכותית. אני לא מחפש מוצר שונה לגמרי מהמוצר הקודם. ז"א, מדפסת העובדת עם מחסניות דיו וצבעונית. ראיתי שיש אפשרות לרכוש מוצר המתחבר לרשת האלחוטית, והדבר יכול להיות נחמד, אך ממש לא מדובר בשיקול חורץ גורלות. שוב אני מזכיר, עד שהמכשיר הקודם התקלקל, הייתי מרוצה ממנו ועשה את העבודה נאמנה. אני לא "נעול" על מותג מסוים, ואשמח לשמוע הצעות שונות. נ.ב אם …

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by Xavi06,

שלום לכולם, אני מחפש מדפסת משולבת שכוללת, פקס, סורק, מכונת צילום וכמובן מדפסת התקציב הוא עד 400 שקל (אם יש משהו שממש עדיף בקצת יותר אני אשמח לשמוע) לא אכפת לי כמה רעש היא תעשה או כמה היא רועדת.... הכי חשוב מבחינתי שתיהיה אמינה(שלא תתקלקל אחרי חודש) וחסכונית בדיו עד כמה שאפשר.....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DesperadoS,

שלום לכולם .... אני חייב לקנות באופן מידי מצלמה דיגיטלית חדשה טובה ואין לי מושג בעצם בנושא . יש לי 800 - 1000 ש"ח ואני מעוניין במצלמה טובה מחברה טובה .... וגם ממקום טוב שיעמוד בתנאי האחריות ! המצלמה צריכה להיות לפחות 2 מיליון פיקסלים ועם מסך וזום אפשרי .... אבקש לעזור לי גם בדגמי המצלמות משום שאיני מבין בהם כלום ... תודה רבה ... דורון

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by yotamavi,

שלום לכולם, קניתי לפני מספר חודשים סט מקלדת ועכבר אלחוטי של לוג'יטיק מדגם MK260. לצערי אני ממש לא מרוצה - אין נוריות חיווי במקלדת, העכבר קטן ובלתי נוח בעליל (במיוחד לבעלי ידיים גדולות), הסוללות של העכבר נגמרות מהר יחסית. ראיתי עכשיו את מבצע מוצר שני ב-80% בבאג לכבוד ה-Black Friday וחשבתי לקנות סט אלחוטי איכותי הכולל מעמד הטענה לעכבר. אשמח לקבל המלצות למקלדת ועכבר איכותיים (לשימוש יומיומי, לא לגיימרים). תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים