ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין SB live 5.1 ל- Audigy live 5.1 (חוץ מהמחיר). ובכלל הייתם ממליצים על creative? עוד משהו אם היה לכם 800 ש"ח להשקיע ב- SOUND איזה כרטיס + רמקולים הייתם לוקחים?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מתי יגיע למכירה הרדאון 8500 אל אין וונדר לכאן ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי מצלמת LOGITECH QUICKCAM 3000 אני משתמש ב WINDOWS XP וכמובן שהמצלמה היא עם חיבור USB הבעיה שלי היא שהכול עובד אבל אני לא יכול להשאיר את המצלמה מחוברת למחשב כמו העכבר המסך וכו' אני חייב לחבר אותה רק כש WINDOWS נדלק ולנתק אותה מהמחשב כשאני מכבה אותו, וכן הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מ LOGITECH עם למישהוא יש פתרון בשבילי או ידע בנושא שיצור איתי קשר בבקשה כי זה ממש מעצבן לחבר אותה IN & OUT כול הזמן...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שוב!! הגיעו דרייברים חדשים דישים דישים ממש חדשים... טריים מהתנור ממש חמים בהההה אני עדיין מוריד אותם... האם לזה חיכינו??? הפתרון המושלם ב- 14mb? אני מוריד עכשיו מכאן זה מאתר הבית של ATI תהנו... ותכתבו דעתכם... punani בשבילך
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
המחשב של אחותי לא תמיד שמדליקים אותו מתחיל ורק לאחר ריסט הוא מתחיל אתם יודעים במקרה כיצד לתקן את הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב של אחותי התחיל לעשות בעיות כגון הוא נופל מדי פעם, אחר כך לא מוצא את הדיסק ומבקש לעשות ריסטרט ואז לא מוצא את כל הקבצים אתם חושבים שנגמר הדיסק?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Seagate Baracuda 40GB 7200RPM עריכה: לא, בפעם הבאה אני פשוט אמחק לך את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מודם כזה בשל יתרונותיו הרבים שעליהם מדברים אך אני לא יודע איזה ספק אינטרנט תומך במודם מסוג זה (או לפחות בתכונות המיוחדות שלו ) כי נטוויז'ן ספק האינטרנט שלי שאני חולה עליו לא תומך במודם ואני רוצה אחד כזה בשל שיחות נכנסות. ולא פחות חשוב אני רוצה המלצה למודם כזה!!!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה יותר טוב? הג'י פורס 3 טיטניום 200 או ג'י פורס 4 mx הכי טוב??? ??? ??? ??? ??? ??? :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל אני רוצה לקנות לחבר שלי מחשב ואם אני לא אעזור לו הוא יקנה פנטיום 4 עם SDRAM אז איך הכרטיס GAINWARD Geforce III CardExpert TI-500 **NEW** שיש בלמיר? גיינוורד הם חברה מצוינת בעקרון אבל המחיר יחסית נורא זול 221$ ושאר המחשב שאני רוצה לקנות לו (פחות או יותר): AMD XP 1.6Ghz 266FSB Case:ATX 300W, 2-Fan H.D: Maxtor 40Gb 7200rpm ATA133 MEMORY: Kingston DDR 256Mb CdRom: Samsungx52 FDD: Floppy 1.44Mb 128Bit Sound & SPK 300w Modem 56K V92 Quantom Keyboard Genius Mouse Scorle משהו בסגנון הוא רוצה מחשב בסביבות ה4K בלי מסך וזה יוצא סבבה עם הגיינוורד
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איך יכול להיות שמעבדי Pentium 3 יותר יקרים ממעבדי Pentium 4 במהירויות הרבה יותר גבוהות ??
-
-
השבוע שיחקתי הרבה דיאבלו וכמו שמי שמכיר את המשחק יודע צריך ללחוץ הרבה על מקש שמאלי בעכבר עכשיו האצבע שלי כאילו רדומה וכואבת כשמזיזים אותה כמה ימים זה קרה למישהו כבר ? (אחרי גלישה ארוכה או משחק) עשיתם משהו ? (חוץ מלהפסיק) ומה בקשר לאזהרות של מייקרוסופט בתחתית המקלדת בקשר ללא להתעלם מכאבים, לפנות לרופא אחרת זה יכול לגרום נזק לצמיתות :-X :-/ ???
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים לתוכנות גרפיקה חוץ מפוטושופ נגיד למשל autocadd ומה הבדל המחירים בינהם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצורב שלי לא מזהה שיש בתוכו מדיה. זה קרה אחרי שהתקנתי את CDRWIN 4 עם ATAPI. שדרגתי את FIRMWARE אבל זה לא עוזר... ניסיתי להתקין ולהסיר הרבה תוכנות צריבה אבל גם זה לא עוזר. ברשותי צורב סקאזי 24*8*8 ואני עובד על XP האם יש מה לעשות חוץ מלקנות חדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
החלטתי לקנות עכבר LOGITECH Cordless MouseMan® Optical אבל איפה לעזאזל אני יכול לקנות אותו ???????? למישהו יש ררעיון ? ודרך אגב האם כדאי לי בכלל לקנות אותו ????
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר לי הIRC ופותח איזה .JPG (איזה אחד בגודל 400K) כשפתעום בום ... המחשב שלי RESTARTED ולא סתם .. אלה הדיסק הקשיח היתכבה ונדלק רק אחרי כמה שניות ... יש לי norton antivirus auto protect that got updated dayly ויש לי 3 FIREWALLS בפועל זה יכול להית בגלל ווינדוז ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שבטח חלקכם כבר יודעים, קיבלתי את המחשב החדש שלי. רק היום הבחנתי בבעיה די רצינית במסך. דרך אגב, הוא iiyama VM Pro 451. אז ככה, בכל פעם שמופיע במסך הצבע הלבן, הוא כאילו יוצר הילה מסביבו שבוהקת בזגוגית המרקע. דבר זה מופיע בסמן העכבר כאשר מזיזים אותו ובסרגל גלילת העמוד בעיקר. האם למישהו יש הצעה איך לפתור את הבעיה? האם זו תקלה במסך? דרך אגב, יש לי כרטיס של הרקולס שידוע לפחות כבעל פילטרים מצויינים. תודה, עומר
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך עדכון לביוס של ASUS CUV4X שום דבר לא OB ואם אתם יכולים ציינו בבקשה מה השיפורים בגרסה החדשה של הביוס
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מודם שכל פעם שהוא מדליק את המחשב ומנסה להתחבר הוא מקבל הודעה שהיציאה כבר פתוחה. כל פעם מחדש הוא מסיר אותו ומתקין מחדש והבעיה נפתרת. אבל אחרי כיבוי הבעיה חוזרת. ניסיתי לאלץ אותו בביוס על קום קבוע. לא עזר ניסיתי לבדוק אולי תוכנה אחרת משתמשת בו. לא עזר ניסיתי מדוס. לא עזר כי זה מודם תוכנה מסריח ניסיתי להחזיר הגדרות ביוס ל-DEFAULT. לא עזר אי אפשר להחליף סלוט כי זה ON BOARD. יש למישהו עוד רעיון לפני שאני אומר לו לקנות מודם חדש ומבטל את ה-ON BOARD.(ולא הוא לא יכול להתחבר ל-ADSL). ד"א הוא משתמש ב-WIN98. תודה מראש :-/
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
IBM לדבריה הצליחה לפתור את בעיית המיזעור ע"י דחיפת שני שערים לוגיים בתוך טרנזיסטור אחד, מה שנותן הכפלה של הביצועים בטכנולוגית המיזעור הנוכחית. כנראה שבשנתיים שלוש הקרובות נראה שיפורים משמעותיים בביצועי המעבדים.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
למרות כל הטענות שהושמעו כאן - שAMD יותר טובים מאינטל, אני עדיין מתלבט אם לקנות את המעבד ה-0.13 של אינטל או לקנות את האתלון XP.... האם יש שיפור בביצועים של המעבד החדש של אינטל? האם עדיין AMD עוברים אותם עם האתלון XP, למרות שבינתיים הוא 0.18?? מה עדיף לי לקנות?? בבקשה תענו לי! אל תגידו סתם שAMD- הסבירו, פרטו ונמקו!!!
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה- מה המהירות שפועל הזיכרון RDRAM??? קוראים לזה PC-800, אז זה עובד באמת ב-800 מגה הרץ????
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי הרבה הטלבטויות.. אני הולך על ה Altec Lansin 880.... השאלה מאיפה לקנות? איזה רשתות מוכרות אותם? ואם אני קונה מהאינטרנט אז יש את זה בחנות האסורה (פנד*ה) ב - 255$ אבל זה לא כתוב אם זה RETAIL או לא... ובזיגזג יש את זה בRETAIL (כתוב: ALTEC LANSING 880R - 5.1) ב 275$... עדיף לשלם 20$ יותר בשביל שאני אהיה בטוח שזה RETAIL?
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-