עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shimon23,

מה ההבדל בין שני המדפסות הנ"ל? בהתחשב בהבדלים ביניהם (שכרגע אינם ידועים לי) האם שווה להשקיע עוד 150 + שקל ב 930 c?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by itzik_now,

כעת , לאחר שבילבלתי לכם את המוח ובניתי לעצמי מחשב (פחות או יותר) - השאלה הניצחית : האם לרוץ לקנות ביום ראשון , או להמתין (ירידת מחירים עוד בפתח.. ?) הדילמה נשארת תמיד .. הרי תמיד ירדו המחירים עוד ועוד.. השאלה היא מתי אומרים STOP .. ? ביום ראשון הקרוב .. או קצת אחרי.. ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by motir,

אני צריך דיסק 40GB, 7200RPM, ATA100 חשבתי בטבעיות ללכת על ה-IBM החדש, 60GXP, אבל מסתבר שהוא בעייתי (אמינות...) *הכי* חשוב לי זה אמינות... אז מה אתם אומרים?

4. Started by Boomer,

שוכרים את הבעיה שלי? טוב אני אזכיר לכם בקיצור: כאשר משחקים טוענים, הרבה פעמים ה-WIN XP מביא מסך כחול כזה ואז עושה Restart. זה גם קורה לפעמים כשמנסים לכבות את המחשב או כשאני מעתיק משהו. (זה קורה הרבה יותר פעמים במשחקים) בקיצור, הגעתם למסקנה שזה או בעיה עם הכרטיס מסך - Radeon 8500 של Palit/Xpertvision - או שזאת בעיה של הזיכרון. עדיין לא החלפתי אף אחד מהם... בקיצור, בשלושה ימים האחרונים התחילה בעיה עוד יותר מוזרה: פעם בשלוש פעמים (בערך) שאני מדליק את המחשב, עושה Restart או שה-Win עושה מסך כחול ו-Restart, כשה-XP אמור לטעון את עצמו (מסך כזה שכתוב WIN XP עם פס כחול שזז) הוא פשוט לא עושה את זה. כל מה שאני רואה זה מסך ריק לגמרי. אז אני צריך פשוט ללחוץ על reset. אחרי ה-reset הוא כ…

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by ran500,

היי ברשותי זוג רמקולים של מחשב 3.5 ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) יש דרך לחבר את כולם שיעבדו יחד או מוצר כלשהי לברור בנינם עם שלט? או מיקסר/רסיבר פשוט וזול שיהיה ניתן לחבר אליו רמולים של מחשב עם חיבור 3.5 מדובר בשימוש בסיסי למטרה הזאת לחדר תודה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by Angel-eyes,

אני רוצה לקנות לוח אם שמבוסס על AMD אבל אני לא יודע מאיזה חברה עדיף GIGABYTE או ASUS אז מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי את הספק Hec 475VD-T Dual Fan והוא ממש משמ רועש... אני טס לאמריקה עוד חודש וקרצתי להביא ספק חזק אחר שלא יעשה כל כך הרבה רעש.... איזה להביא??? חשבתי אולי של ThermalTake אבל אני לא ידוע איזה... תודה רבה רבה מראש, ניר. אם אני קונה אני קונה מפה- www.newegg.com אז ממש ממש תודה למי שיביא לינק מהחנות הזאת לספק....

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Notter,

אז ככה: XP 1700+ gigabyte GA-7VTX-H-PLUS micron/crucial 256MB DDR 2100 seagate barracuda IV 40GB 7200rpm teac 4.11 enermax fs-710B gainward GeForce3 ti 200 עכשיו, חבר שלי אמר לי שכדאי לי לחכות ללוח אם מבוסס KT333 ולחכות לג'י פורס 4 טי 4600 זיכרון שיהיה 2400 ואתה הארד דיסק שיהיה של מקסטור אז תגידו לי מה אתם חושבים על זה וחוץ מזה, אני כבר תיכננתי לקנות מחשב ביום שלישי הזה אבל לפי מה שהוא אומר הדברים האלו לא נמצאים בארץ עדין אז למישהו יש מושג מתי הם צריכים להגיע?

• 46 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by eXtReMeHaLo,

איזה מארז כדאי לי לקנות??

10. Started by galh,

אוקי,אני מעונין לקנות אוזניות עורפיות עם קשת לMP3,אני מקווה שזה הפורום. אני שומע מוזיקת רוק,פופ,שקטה,IAUDIO G3 וחשבתי על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150475 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464268 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464211 תנו עוד הצעות,ותגידו לי מה הכי כדאי בזה התקציב הוא בערך 100+ אפשר לחרוג,העיקר שיהיו טובת

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by eyal491,

שלום לכם קהילת HWZONE. אני מתכנן לרכוש את העכבר DEATHADDER 3.5 אולי ! עכשיו רציתי להתייעץ אתכם , הוא שווה את המחיר? הוא איכותי? מחומרים איכותיים? ויש גם כמה דאגות לגביו, ראיתי אנשים שאמרו שלאחר שנה בערך הוא מת להם או שעושה בעיות חיישן/קליק ימני/ שמאלי/ או בעיות עם המגעים בכבל . ככה זה מה ששמעתי... אם אפשר חוות דעת עליו כולל הדברים הרעים ולא רק הטובים אני ישמח תודה רבה והמשך יום נעים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אמאזון מספקת לנו עוד כמה מבצעי חומרה איכותיים בימים עמוסים אלו לכתבה

13. Started by SyndromE,

חשבתי על Thermaltake Armor Junior http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15016 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15017 המ ההבדלים? (בכמה אלומיניום יעזור לקירור?) ואולי יש רעיונות אחרים?

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by Itzik 007,

כשקניתי את המחשב שלי מKSP הם שמו לי מדבקות אדומות מסביב למאז כך שאני לא אוכל לפתוח אותו, מלבד לקרוע את המדבקה... בזמן האחרון שאני רואה שגושי אבק מסתובבים במאוררים והחלטתי שאני רוצה לנקות את המארז, מבפנים ומבחוץ... השאלה שלי - האם קריעת מדבקה אחת לצורך פתיחת המארז תבטל טת כל האחריות!? אפילו שזה רק כדי לנקות אבק!? תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by itaic,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. פקס עצמאי. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), 3. משטח לצילום וסריקה של ספרים וכדומה (זה ממש חשוב לי כי כרגע אם אני רוצה לצלם משהו מספר או לצלם תמונה או משהו זה בלתי אפשרי כי הדף המצולם צריך להיות דף בודד) 4. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). מעבר לזה, רצוי: 1. מהירה ככל שניתן. 2. קומפקטית ככל שניתן. חשבתי על ה HP5783 או על ה canon pixma310. יש מדפסות אחרות מומלצות שעונות לדרישות? תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  16. Started by Shbd,

היי, הלוג'יטק MX510 שלי כבר גוסס, הגלילה הפסיקה לעבוד והוא כבר סתם נשחק ונראה מגעיל. מחפש עכבר דומה עם גודל ואחיזה דומה, חוטי ועד 300 ש"ח. אפשר גם להמליץ על פאד מתאים במחיר סביר... תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אנשים יש לי ספק 380 מחובר לי 6 מאווררים אני רוצה קתודה גם זה יחזיק לי או שלא?

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  18. אני מחדש ציוד ובכך גם את העכבר שלי אני מחפש עכבר שדבר ראשון יהיה נוח לעבודה ממושכת (לא קטן ולא נמוך) שיהיה אל חוטי עם משדר קטן (לא יותר ממלימטרים בודדים) שיהיו לו שני לחצנים נוספים (מעבר ל3 הרגילים), ואם לא אז לפחות אחד בעיקרון הוא מיועד לgaming קל (תפקידים-פעולה) ושימוש יום יומי שכולל גלישה, קטלוג ועריכת תמונות בסיסית (לא שימוש מתקדם ב PS) מסמכים וכו' כך שאני מניח שהדיוק יהיה שימושי בשביל המשחקים וגם יהיה נוח בשביל העריכת תמונות התקציב הוא באזור ה 150 נניח (ניתן EBAY וכו' אבל אז עבכל מקרה פחות מ 50$ כי מעל זה יש מעמ) אני מניח שעכבר זה סביר לקנות יד שניה (תקנו אותי אם אני טועה) ה razer הבסיסיים - Abyssus למשל נראה טוב אבל הוא חוטי אני מנחש שיש משהו אל חוטי בסגנון (אני מקו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מnewegg

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by kuBBia,

מישהו שמע על דבר כזה? עם מקשים יותר גדולים ואותיות יותר גדולות...נראה לכם שיש כזה דבר במחיר סביר[עד 200 שקל]?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  21. כשאני מחבר את דיסק הגיבוי שלי (בחיבור USB3) לפאנל הקדמי אני מגיע למהירות של כ 30 מ"ב/שנייה, אבל כשהוא מחובר מאחורי המחשב לחיבור USB3 על לוח האם אני מגיע למהירות של כ 60-100 מ"ב/שנייה. להבנתי זו בעייה הנובעת מאורך החוט, האם יש לזה פיתרון?

22. Started by dino,

אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית באיכות טובה, בשביל לצלם את המחשב וגם סתם לצילומים, אבל שתיהיה באיכות טובה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shtrum,

ב-96 קיבלתי ביחד עם המחשב סורק שחור לבן (PERSONAL DOCUMENT SCANNER) מחברת TAMARACK. אין לי מושג מאיפה להשיג לו דריוור וה-WIN XP לא מזהה אותו. הייתי באתר ולא מצאתי. אם אפשר לקבל קישור מדוייק יותר למקום שבו אוכל למצוא את הדריוור המתאים אני אהיה אסיר תודה לכם. עריכת המודר: שמור על כותרת מתאימה יותר, וברוך הבא.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by TheMadKow,

שלום רב, להלן המפרט שאני רוצה לרכוש : מעבד P-D-830 Dual Core לוח אם Gigabyte GA-8I955X Pro Intel 955X chipset מאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 מארז : Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window - שלושה מאוורררים. כ. מסך : eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-E כ. קשיח : Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM זכרונות : OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel ועכשיו לשאלתי .. איזה הספק אני צריך בשביל המערכת הזו ? בהנחה שאוסיף רק עוד כונן קשיח לכל היותר, בעתיד הקרוב. ושאלה שניה, מה דעתכם על הספק הזה : http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=113# 420W ... בתודה מראש, אלירן.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  25. היי. ברשותי ה- IntelliMouse Explorer שנרכש לפני 7 שנים במחיר של 320 ש"ח [תהרגו אותי איך אני זוכר את זה] ועשה עבודה פנטסטית עד היום. מאחר שהזמנתי מחשב חדש, חשבתי להתחדש בעכבר ואולי גם במקלדת. מעיון קצר בפורום ראיתי כמה כוכבים בולטים, כמו ה- G5, ה- DA וה- Microsoft Habu. אני לא מתכוון לשחק בו, אבל אני *כן* צריך משהו נוח ומדויק באיכות בניה גבוהה ומשקל סביר -- והכי חשוב, שיתאים לכף יד גדולה. גם אם זה עכבר "גיימינג" אבל יעשה עבודה מצוינת בשימוש שוטף; אזי שאין לי בעיה לקנות אחד כזה. כמה הערות סיום: 1) אני ימני, ומעדיף עכבר שמותאם אך ורק לימניים עם הקימור הנחמד בצד שמאל. 2) אני ממש לא אוהב את העכברים ש"באים עם המחשב" -- הם קטנים, לא נוחים ונוטים להתקלקל מהר, אז בבקשה בלי תגובות…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.