ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בזול ובאזור המרכז??? בבקשה זה חשוב
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
זה משנה איך מחברים אותם צורב עם די וי די או צורב עם הרד דיסק ודי וי די עם הרד דיסק ? ואם כן אז האם זה גם משנה הmaster\slave של ההרד דיסק המשני או של הצורב ודי וי די ? יש לי הרד דיסק חדש 40gb maxtor 7200 הרד דיסק ישן w.d 15 gb samsung dvd richo cd writer
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום קראתי כל מיני דעות בקשר לשילוב ביניהם רציתי לדעת האם כדאי להתקין והאים חייב להתקין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום אחד הדלקתי את המחשב ופתאום התחילו להופיע לי על כל המסך מלא אותיות משונות והרבה אפסים ולפעמים הכל עוסד חלק ואחר כך ב-WINDOWS המחשב ניתקע ושעושים RESTART כל האותיות וכל הבלאגן חוזר מה עושים לעזעזל אני עצבני :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק ואיכותי לגיימרים כי אני מוריד משחקים בקצב ומשחק במשחקים כבדים ורבים... המחשב שאני רוצה זה מחשב מבוסס פנטיום 4 RDRAM ושוב ברצוני להזכיר שהסכום יהיה בערך 5500 ש"ח (אל תגידו לי שכדאי לי AMD כי יש לי את הסיבות שלי) בבקשה שרק כאלה שמבינים ישיבו לנושא הזה, תזכרו שאני צריך מחשב חזק עם מסך 17 אינץ' שטוח ואיכותי, כרטיס מסך חזק וטוב, דיסק קשיח גדול של 7200 RPM ועוד... אנא הגיבו במהרה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אני מתכוון לקנות רמקולים מאנגליה , דרך קרובי משפחה שנוסעים עוד שבועיים. הבעייה היא שעל רמקולים משלמים 70% מכס ! :\ מישהו ניסה משהו דומה בעבר ? איך אני מכניס את הרמקולים (4 + סאב וופר) לארץ מבלי להצהיר או לשלם מכס ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם של פנטיום1 שיוצר על ידי חברת Octele והיגיעה גם לארץ ע"י EIM במחשבי ניורון קליק של פעם. דגם הלוח Rhino 10 אולי למישהוא יש טבלת זמפרים או קישור לכל חומר שהוא על הלוח המיושן הנ"ל: Octele Rhino 10 תודה מראש דן
-
שלשום, בשעה טובה (או שלא, זה היה כמעט 01:00 בלילה...) נפטר ידידי Intellieye Explorer. מותו הגיע לאחר תקופה ממושכת של גסיסה בה הוא נדלק ונכבה כרצונו (עד שניתקתי אותו וחיברתי מחדש) ובשלבים האחרונים החל להניע את הסמן בצורה איטית ומסורבלת מאוד, מזכירה עכבר גלגל מלוכלך מאוד (גם זה נפסק לאחר ניתוקו וחיבורו מחדש). השלב האחרון היה הנורא והקשה מכל, העכבר פשוט נכבה באמצע הפעולה ורק ע"י fiddling ממושך עם הכבל שלו הוא חזר לחיים, אך לבסוף, כמה שלא סובבתי את הכבל וכופפתי אותו, הוא מיאן להדליק את העין האדומה שלו (או הכחולה, מרוב המכות!). בינתיים (עד יום שני, 17:30) אני עם עכבר גלילה פשוט וישן של לוג'יטק :'( יש לציין, כי זהו הIntellieye Explorer השני שנפטר בידי בשבעת החודשים האחרונים. ה…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
או קיי .. אני הצלחתי לדחוף את הP4 שלי לאחותי ב 1400 שקל = מעבד+לוח+SDRAM = יותר יקר ממה שקניתי את זה :smoke: :smoke: אבל עכשיו אני רוצה לקנות איזה AMD טוב עם לוח טוב וDDR מה עדיף .. איזה מעבד ואיזה לוח ואיזה חברת זיכרון???
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שנאי חושב על כונן די וי די למחשב אין לי שום ידע בקשר לזה , אתם יכולים לתת לי את הכונן הכי טוב בסביבות 450 שקל? תודה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
חברה החלטתי ללכת על ה- GeForce 3 Ti200 אבל נוצרה לי בעייה חדשה!! של איזה חברה??!?!? ומה אתם אומרים על ה"אסוס" בדגם הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 500 על לוח Asus P3B-F שתומך עד 700 מגה הרץ Socket 1 . הג'י פורס פשוט מתחנן למעבד חזק יותר...אני מפחד לקנות מחו"ל ... האם משהו מכיר, מוכר, תורם,רוצה להתפטר ממעבד כזה ?? = Intel P III 700 Mhz Socket 1 ... אפשר לענות כאן...ואפשר לשלוח לי מייל ל: marvim@zahav.net.il ניסיתי אוברקלוקינג...בלשון המעטה : הנסיון לא עלה יפה :'( תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לדוגמא: יש לי ADSL ומודם אלקטל, האם ניתן איכשהו לחבר את המודם לאל-פסק כדי שבעת הפסקת חשמל האל-פסק יחזיק גם את המודם? אם על האל-פסק כתוב 370W ועל הספק של המחשב כתוב 300W ולספק מחובר גם המסך (17 אינץ') אז האל-פסק יחזיק גם את המחשב וגם את המסך? יש לי באל-פסק מאחור חיבור כמו של הכרטיס מסך וכתוב עליו REMOTE, למה זה משמש בדיוק? באל פסק אני רואה מאחור חיבור לקו טלפון, איך בדיוק זה יכול להחזיק לי קו טלפון מתי שהקו מתנתק? הרי אני צריך להיות מחובר לבזק, לא? אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות ו/או להפנותי לאתר המסביר כל זאת. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יש ברשותי כרטיס SCSI ואני מעוניין לדעת למה הוא משמש, כלומר, איך הוא יכול להועיל לי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני די חדשה ויש לי שאלה אני רוצה לקנות למחשב כרטיס תלת-מימד... אני צריכה לדעת בערך מחירים והמלצות... תודה רבה מראש!!! :-/
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אנשים, מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג את אחד מהכרטיסים שמבוססים על הצ'יפים הללו ? ומדוע שמתי לב שמוכרים את ה- GTS במחיר יותר יקר מה - TI ? (דוגמא ב- ZigZag או Lamir או פנדה) ואם יש למישהו כרטיס כזה שהוא רוצה למכור, שירשום כי אני מעוניין עוד משהו : הכרטיסים של Inno3D הם טובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ה Geforce 4 ? לפי דעתי זה ביזבוז כסף לקנות Ti 4600 בגלל הבדל הביצועים הקטן בינו לבין ה Ti 4400 והבדל הכסף הוא כ 100$ !!!! מה אתם חושבים ???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו פיתרון לבעית הדריברים של כרטיס עריכת וידאו DC10 במערכת ההפעלה XP
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתר AMD MB פורסם מאמר, לגבי הATA 133 שמאקסטור השקיעו כ"כ הרבה זמן וכסף בפיתוח שלו, ובנתיים היא החברה היחידה שעושה שימוש בתקן הזה. הדעה מאוד מעניינת, לדעתי היא גם נכונה מאוד, ואולי תפקח קצת העיניים לכמה מתלהבים פה בפורום.... http://www.amdmb.com/article-display.php?ArticleID=151
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי ~2000 ש"ח לקנות מסך מה אתם ממליצים לי גודל 19 - יתרון
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך להחליט על המפרט כמה שיותר מהר, עדיף בפחות משעה. לפי מה שעיתי "על רגל אחת" זה יוצא קצת ויתר מ3000 ש"ח. אז מהר... בזיגזג יש בנדל של athlon xp 1600+ Gigabyte GA-7VTX-H 256MB DDR MICRON ב$320 עכשיו הHD, אני צריך שתענו לי כבר איזה פה כונן תקליטורים-ACTIMA X 52 זה 33$ דולר בזיגזג. כ. מסך-HERCULES 3D Prophet III Titanium 200 בזיגזג-229$ מארז-TASK TK-3003 בזיגזג כמובן-48$ מקלדת,כ. רשת, עכבר, וכונן דיסקטים אני יעביר מהמחשב הישן, כרטיס קול מובנה בלוח אם. סה"כ 630$, אבל צריך להוסיף גם את הHD שעוד לא עניתם לי, והוא יהיה 160-200$. ו... אופס, זה יוצא כמעט 4000, אבל לא נורא. אז מה אתם חושבים על המפרט? לשנות? להוסיף? להוריד? עריכה-שיניתי את הטופיק, שמח?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-