עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם יש מצב לשלוח ולקבל פקס בלי נגיעה אחת במסך הטאץ' ? ותודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by roma,

היי, אני מחפש משהו איכותי יחסית ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח להמלצות. טווח המחירים הוא סביב ה300 שח. אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by TMJ,

המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב עד 400 שח למחשב נייד!!! תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בוקר טוב לכולם, לאחרונה התחדשתי בסט שציינתי בכותרת. אני מאוד מרוצה מהפרקטיות והנוחות ללא החוטים, אך אני נתקל בבעיה מציקה במיוחד - כל כמה זמן העכבר מתחיל לרצד וכאילו שהמחשב לא קולט את התנועה שלו כמו שצריך. הדבר קורה גם אצל קרוב משפחה שגם הוא קנה את הסט. חיפשתי ברשת ומצאתי רבים שנתקלו אף הם בתקלה אך לא הצלחתי למצוא פתרון. אשמח לשמוע אם מישהו מכם נתקל בסט ומכיר פתרון לבעיה הזו. ערן

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Demagh,

היי חברוס אני מחפש מדפסת חדשה, אחרי שהלקסמרק שהיית אצלי בארון בערך שנה וחצי פתאום הפסיקה לעבוד.... אני רוצה מדפסת חסכונית בעיקר, שהצבע לא יעלה לי יותר מהמדפסת עצמה. מהירות הדפסה ואיכות פחות קריטי. אין צורך בשום חיבורים או פיצ'רים מיוחדים - פרט לסורק. תודה

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by nadavyahbes,

היי. יש לי כמה שאלות בנוגע למשקפי vuzix , קראתי את הביקורת שהועלה באתר ועדיין לא מצאתי תשובות לכמה שאלות; 1) ראיתי דגמים אחרים שכן מתחברים לקונסולת כמו XBOX, האם גם הדגם הזה יכול להתחבר לXBOX? 2) יש משחקים, למשל בXBOX, שהם בנויים ויש אפשרות בתוך המשחק כבר לשחק בתלת מימד, האם זה יעבוד למרות שלא כתוב באתר שהמשחק תומך במשקפיים? 3) זה לא משנה באיזה מסך אני משתמש? 4) אם עוד אנשים ניסו בעיניים שלהם, אשמח לחוות דעת נוספת

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. שלום, רציתי המלצה לכרטיס מסך למחשב שלי,ראיתי שני דגמים: http://tms.co.il/product/7407 http://tms.co.il/product/8438 מה יותר טוב? וגם איך יראו עם הכרטיס? ,כמו בטלויזה הרגילה? תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by snaek212,

שלום קניתי לפני שנה razer lachesis מבאג ת'אמת לא ישבתי עליו הרבה ועכשיו שחזרתי אליו גיליתי כמה בעיות: 1 העכבר כל הזמן מתנדנד הוא לא יושב צמוד למשטח וכשאני משתמש בו הוא תמיד בורח לי מהנקודה עכ"כ שכשאני רק לוחץ עליו בקליקים הוא זז.... 2 כשאני מזיז את העכבר שמאלה למעלה(אלכסון..) הוא לא זז חלק באלכסון אלא שמאלה ואז למעלה שמאלה למעלה וכ"ו.. כלומר שהוא ממש רועד שהוא זז (לשאר הצדדים הוא זז חלק) האם יש על זה אחריות??

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by DaTHE,

שלום, יש איזה שהוא פד ממולץ מחנות SKYPC? (ראיתי שיש להם פדים שונים של RAZER) תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. שלום לכולם, כמו בכותרת מחפש "מדפסת לייזר לרשת (לא משולבת, לא בצבע)".. הפעם חשבתי על XEROX (או אחר).. מה ממליצים? תודה. נ.ב. יש לי לא מעט ניסיון עם HP (לא בלייזר), כל פעם הייתי נותן להם צ'אנס חדש וכל פעם הייתי מתאכזב מחדש (איכות בניה / רעש / עלויות דיו / אמינות / אחריות / תוכנה.. מה לא?)..

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by MichaelZ,

אני צריך לבחור את המשטח הכי טוב לעכבר שלי לפי הפרמטרים שאני אציג. "משטח" - הכוונה היא לכל "חומר" שאני יכול להשיג, כולל, כמובן, פדים לעכבר שמוכרים בחנויות. זהו עכבר של גיימינג אבל לא קניתי אותו בשביל לשחק במשחקים. קניתי אותו, לפני הכל, מפני שרציתי את הרזולוציה הכי גבוהה וכמובן גם בגלל כל התכונות שהמוצר הזה מציע. שולחן העבודה שלי הוא בגודל 2560 על 1440 פיקסלים (מסך בודד) מה שדורש, כמובן, דיוק גבוה בתזוזת העכבר. הדבר מתורגם לרזולוצית העכבר שהיא פחות מהמקסימום. אני משתמש ב- CLAW GRIP מפני שכדי להעביר את הסמן מקצה אחד של שולחן העבודה אל הקצה השני, העכבר צריך לזוז פיסית 4-5 ס"מ. זה מה שאני רוצה, וזה נורא נוח לי. עם ה-CLAW GRIP אני יכול להעביר במהירות את הסמן למקום "הכללי" המבוק…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  12. הי אני מחפש מצלמה אבל לא יודע יודע איך לחפש ומה הפרמטרים החשובים. ראיתי מצלמות מ100 ועד 500 ש"ח והאמת הכל נראה לי אותו דבר. אני מחפש מצלמה טובה ולא ההיתי רוצה להוציא יותר מ 100-150 ש"ח אלא אם יש לזה הצדקה או איזה דיל שחבל לפספס. השימוש העיקרי של המצלמה זה סקייפ ולא לצלם קליפים לYOUTUBE או דברים כאלה. תודה הראש לכל המגיבים --עידכון-- טוב,אני מקבל את התחושה גם פה בפרום וגם מאנשים שאני מכיר שזה לא בדיוק נושא שיותר מדי אנשים מבינים בו , אז בחרתי בשני דגמים שנראים לי מוצלחים ואם למשהו פה יש נסיון איתם אשמח לשמוע מה הוא חושב 1. Logitech Webcam C270 WebCam - עד כמה שהבנתי זאת מצלמת HD מסדרה שנחשבת מוצלחת 2. LifeCam HD-3000 USB WebCam של מיקרוספוט - גם זאת מצלמת HD לא יודע עד כמה…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by itayd,

שלום, קניתי מקלדת מסוג microsoft comfort curve 2000 עם חיבור usb ואני רוצה לחבר אותה לשקע ps/2 במחשב או במפצל (kvm) שיש לו רק שקעי ps/2, יש לי גם עכבר usb שאני מחבר למפצל (kvm) עם מתאם – usb נקבה, ps/2 זכר שעובד כך כבר שנים. ניסיתי לחבר את המקלדת למתאם הזה ואת המתאם ל-kvm או לשקע המקלדת (ps/2) במחשב עצמו אבל זה לא עובד. האם מישהו יודע אם יש מתאם כזה שמתאים למקלדת כזאת ? תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by avihy,

אחרי שהמדפסת שלי התקלקלה, אני רוצה לקנות חדשה במקומה. אשמח להמלצות למדפסת משולבת בתקציב עד 800 ש"ח

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  15. שלום העכבר שלי ( מיקרוסופט לבן רגיל ) עומד למות ואני מחפש עכבר שיחליף אותו עד 100 שקל. אני מחפש קודם כל עכבר נוח ( המיקרוספט היה לי נוח ), אחר כך שיהיה קצת יותר טוב ( מדיוק ) ממנו ושהיה עכבר עם חוט ולא אלחוטי. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט וקצת משחקים כי אני בצבא, יש לציין שהעכבר הזה היה מעולה לי למשחקים כך שאני לא צריך משהו מיוחד . המקומות שאני יכול לקנות בהם זה בKSP, IQPC, IVORY וכל חנות באשדוד, בIQPC קניתי את המחשב שלי כך שזה יתרון אם אני יקנה משמה. ראיתי את העכבר הזה והוא נראה טוב http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5898 מה אתם אומרים ? הוא נוח לעבודה כללית? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by lee.,

רציתי לדעת אם קיימות מצלמות רשת שמאפשרות שליטה ידנית (באמצעות תוכנה) על זמן החשיפה בצילום סטילס. בעיקרון אני צריך מצלמה שניתן לחבר ולפקד מהמחשב, לצילום סטילס בתנאי אור נמוכים (כנראה שנמוכים מאוד), ושתעשה פוקוס לבד. התקציב עד נניח 400-500 ש"ח, אבל חשבתי אולי מצלמות רשת אפשר להשיג בזול בהרבה. מישהו יודע אם סדרת Life Cam של מיקרוסופט מאפשרת משהו כזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by Jesper,

לצורך סריקת אלבומים ישנים אני רוצה לקנות סורק בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא מחפש מכשיר משולב אלא סורק בלבד. חשוב בעיקר שיסרוק במהירות. אם אפשר רצוי גם שיתאים לסרוק דפי A3. מישהו מכיר ויכול להמליץ לי מה לקנות?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by noodle,

שלום לכולם, מהי הדרך הטובה ביותר לנקות את המקלדת? להוציא את המקשים אחד אחד ואז לנקות או שיש דרך טובה יותר? וגם האם הדבר הזה יעיל או סתם קשקוש? http://cgi.ebay.com/MINI-USB-VACUUM-KEYBOARD-CLEANER-PC-LAPTOP-COMPUTER- /270740063168?pt=AU_Components&hash=item3f095d83c0 תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by Jesper,

יש לי כרגע סורק במכשיר משולב של HP 5783. הסריקה במכשיר הזה די איטית. אני צריך לסרוק עכשיו הרבה תמונות ורוצה לקנות לשם כך סורק חדש שיהיה מהיר יותר. חשבתי על cannon lide 110 או epson v33 שהם די זולים (כ-400 ש"ח). חשוב לי רק לדעת אם הם יהיו משמעותית יותר מהירים מה-HP? כי רק בגלל זה אני רוצה סורק חדש...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by argorny,

יש לי מערכת 5.1 jbl 135 scs, טיפה מיושן כן. הבעיה היא ב2 רמקולים שבזמנים שיש באס גבוהה בשילוב עם ווליום גבוהה נוצר לא יודע איך להגידר את זה רעשי "שלג כאלה" כמו זעזועיים שפשוט מלכלכים את האיכות של השמע. יש מה לעשות נגד זה?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  21. אחרי שנגמר הדיו במחסנית המקורית (121XL) שהגיעה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להחליף אותה עם ה-21XL הלא מקורית שקניתי בקרביץ לא מזמן ומייד צצה הודעת סטטוס שקיימת בעיה עם המחסנית. במסך העזרה שהופניתי אליו הדבר הראשון שמוזכר הוא השימוש במחסנית מקורית אבל האם זאת באמת הסיבה? אם כן זו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה לי. האמנם המדפסת הזו מזהה מחסניות לא מקוריות או שבמקרה נפלתי על מחסנית פגומה? דיברתי עם כמה חנויות מחשבים ולטענתם לא ידוע להם על בעיה כזו עם המדפסת הזו. מישהו כאן יכול לשפוך אור על העניין? תודה.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  22. היי, זקוק למדפסת משולבת שתכלול גם פקס וגם סורק ועדיף שתהיה לייזר. חשוב גם שתהיה קטנה. יש חיה כזאת או שניתן למצוא רק מדפסות דיו משולבות וקטנות? מה טווח מחירים מומלץ?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  23. שלום, האם מישהו יודע האם ניתן לחבר שני שלטים או יותר ( logitech rumblepad 2 )אלחוטיים למחשב מבלי שיהיו התנגשויות בתדרים שלהם? האם מישהו התנסה בדבר כזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by yair23,

ראיתי באופיס דיפו את הסט של מיקרוסופט Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 : http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6040 העכבר יושב מחוץ לקופסא ככה ששמתי עליו את היד והיה לי ממש נוח. הבעיה היא שאני צריך רק עכבר, מישהו יודע אם אפשר לקנות אותו בנפרד ? מה שאהבתי בו זה שיש לו גובה, יושב בדיוק בתוך היד בלי שיהיה מרווח בין הכף לעכבר עצמו... זה העכבר שבחבילה : http://reviews.okaay.com/index.php/reviews/computer-accessories/microsoft-natural-wireless-laser-mouse-7000-review ??? שאלה: איך זה שהסט "נטורל 7000" עולה 380ש"ח ואילו רק העכבר "נטורל 6000" עולה 360ש"ח? הדבר הכי קרוב שמצאתי זה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=11470 http://www.winprice.co.…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני משתמש בסורק הרבה בעיקר לסריקת מוצרים לאינטרנט (מטבעות תכשיטים ) היום יש לי סורק EPSON PERFECTION 1200U ישן מרעיש ואיטי - סך הכול עושה עבודה טובה אבל יש לי תחושה שהוא כבר לא מדייק בצבעים וזה חשוב לי. על מה הייתם ממליצים תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים