עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DarkStyler,

טוב אז כך יש לי מחשב ישן [3 שנים כבר] ואני כבר רוצה לקנות חדש. אז כך התקציב הוא 5,000 ש"ח. אני רוצה משהו טוב שירוץ לי מהר, במשחקים החדשים ובכלל. טוב מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, סידי-רום [כונן הדיסקים], כונן דיסקטים והצורב לא צריך. רק את החלקים החשובים, טוב אז הנה פירוט של המחשב הישן: Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name ZZZ User Name Administrator SMTP E-mail Address na****@bezeqint.net Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2006-02-24 / 13:58 Motherboard …

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by ophir555,

מי שהוא יודע איפה ניתן להשיג באזור המרכז את ספקי FSP .

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by Epic,

אמרו לי שכדאי לי לרכוש UPS. זה נכון? מה מומלץ למפרט הבא: פנטיום 4 3.0Ghz ATI 3650 (חיבור AGP) ספק 400W מדפסת סורק נתב אלחותי מסך LCD 20" *הערה: אומנם אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם אפשר בפחות, אז עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by ofir667,

שלום, אני קונה מחשב לעריכת וידאו ואני צריך לקנות מקלדת ועכבר, אני מתלבט בין חוטי לאלחוטי.. יש לי חשש שאלחוטי עושה בעיות - זה נכון? אני מתלבט בין logitech mk120 לבין logitech mk260, יש מה לחשוש? או שפשוט לקחת את ה-260?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  5. המדפסת הודיעה לי שנגמר לה הראש הצבעוני וממה שהיא אמרה לי יש לה 2 ראשים לצבע שחור ו2 לצבעוני ושאני רק צריך להחליף בניהם השאלה שלי היא איך? ואם אין לה 2 ראשים אז איזה ראש אני צריך לקנות?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by Jounce,

שלום, 3Dconnexion היא חברת בת של Logitech. יש להם מוצר בשם SpaceNavigator ולא הצלחתי לאתר ספק שמוכר אותו בארץ. האם מישהו מכיר או יודע להפנות אותי? מידע על המוצר באתר החברה: http://www.3dconnexion.com/products/3a1d.php ותיאור בעברית של המוצר: http://www.reload.co.il/article.asp?iobty=3069 בתודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by MotherShip,

שבת שלום HWZONE, הMX510 נפל בקרב והכפתור השמאלי הפסיק לתפקד, עכשיו אני צריך משהו בערך באותו גודל ואחיזה אבל שהפעם יהיה אלחוטי. אני לא רודף אחרי עיצובים מטורפים או DPI שאותותו עובר את רף ה10K, אבל גם אין לי הגבלת תקציב מסויימת, אני פתוח להצעות על כל מה ששווה את המחיר

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. אנשים יש לי את העכבר הזה ואני לא יודע איפה הבורג לפתוח אותו!!! בבקשה תעזרו לי

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. HP 970Cxi החלפתי דיו והיא מנסה להדפיס לי דף עם לוגו וכמה צבע יש בכל אחד מן הראשים... איך אני מבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by tomerbd,

לא אכפת לי חוטי או אלחוטי.

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  11. קניתי שלושה נגנים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם אני מתכנן פרוייקט HTPC ואני רציתי לדעת מאיפה אני משיג בארץ כזה ספק כוח ??.... כי למארז שלי יימצא מקום רק משהו כזה הוא גם ככה צפוף סידי רום של ניד ד.קשיח של נייד עם מתאם ונאר מקום קטן לספק אז בבקשה עזרו לי עריכה: נ.ב הספק צריך להיות ATX

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. שלום, העניין שלי הוא כזה, המחשב שלי לא הכי חדש ואני רוצה לגבות כמות גדולה של מידע על מקור חיצוני למקרה של שריפת ההארדיסק או משהו בסגנון. מדובר בעשרות ג'יגות, ואיני יודע אם כדאי פשוט לקנות עוד הארדיסק, לגבות עליו את החומר ולזרוק אותו באיזו מגרה עד שיקום הצורך בו, או שיש איזו דרך יותר יעילה ואף יותר זולה מהארדיסק חדש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by iakovl,

יש לי כרגע מדפסת HP 930C אבל נגמר כל הדיו ואני מתחיל לחשוב לכיוון מדפסת חדשה (5שנים היא אצלי הגיע הזמן להחליף) וגם חשבתי אולי גם הגיע הזמן לקנות סורק זקוק להמלצות טווחי מחירים נורמליים (לא מדפסות וסורקים ב1K +)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by N.S,

רציתי לדעת איזה חוזק (כמה וואט או וולט ) המנורות שנמצאות במארזים השקופים. (המנורות הסגולות\כחולות). ועוד משהו רציתי לדעת אם צריך למנורה איזה מאוורר מיוחד שצריך לקנות . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  16. Started by zabi_g,

היי, אני מחפש אזניות עם מיקרופון + מקלדת למשחקים ובעיקר ל counter strike. המחיר המתוכנן לשניהם ביחד היה 400 שקלים אבל אני יכול לגרד ולהגיע ל 500. ראיתי פה לא מעט המלצות אבל שום דבר במחירים שציינתי. ראיתי ב KSP את המקלדות : [h=1]Corsair Raptor K30[/h][h=1]Razer DeathStalker Essential[/h][h=1]Logitech Gaming Keyboard G105 Retail[/h]ובחריגה קטנה את : [h=1]Corsair Raptor K40[/h] בתחום האזניות ראיתי את : [h=1]Corsair Raptor HS30[/h] אשמח להמלצות בנושא מאחר ואין לי שמץ של מושג בתחום. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. החלטתי להוסיף קצת אופציות גיימינג ב-HTPC שלי, כי.. למה לא בעצם? אני משתמש בו כבר שנים לטלוויזיה/סרטים, אבל הוא מחשב לכל דבר ויכול להפעיל גם משחקים לא רע בכלל... המטרה היא שהשימושיות תהיה כמו בקונסולה, בלי עכבר/מקלדת מין הסתם אלא עם בקרי משחק של קונסולות, עם אופציה גם ל-2 בקרים במקביל. לפי מה שהבנתי, הבקרים של ה-Xbox 360/one מתאימים גם ל-PC באופן סטנדרטי, ולפי מה שראיתי פה גם את הבקר של סוני DualShock4 אפשר לחבר ל-PC דרך תוכנה צד-3. יש גם אופציות נוספות (בעיקר לוג'יטק) אבל עושה רושם שהם קצת מאחור.. יש למישהו ניסיון מעשי עם זה? מה עדיף? זה עובד טוב? המשחקים צריכים "לזהות" את הג'ויסטיק או שהוא משתלט על הכפתורים הרגילים ומדמה מקלדת? אני שואל כי אני רוצה להשתמש בזה בעיק…

18. Started by ToyMan,

לא מזמן התקלקל לי העכבר LOGITECH G500 שהיה עכבר מעולה (אבל גם קצת גדול ליד שלי) וזהו אין אחריות... עכשיו אני מחפש עכבר גיימינג חדש עדיפות לחיישן ליזר (בגלל שיש לי פאד קשיח מצוין 4HD ואני לא רוצה להחליף אותו אבל אם לא תהיה לי בררה אז בסדר) התקציב הוא 300 ש"ח ואני מחזיק את העכבר PALM אז אפשר עכבר לייזר ב300 שקל או פאד טוב מבד וLogitech G400.. אני עדיין מתלבט.. (אם לא עכבר לייזר אז עכבר אופטי וגם לכלול פאד עדיף לא QCK כי שמעתי שהוא מתקלף ונהרס אחרי כמה זמן) מה אתם אומרים על G400 + Razer Goliathus Control? (ואם כן מה לקחת Fragged או רגיל)? אקסטרה כפתורים זה טוב אבל לא חייב תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by edenbensal,

שלום יש לי מדפסת HP Officejet 6500S אלחוטית שנקנתה בשנת 2009. לאורך השנים היא עבדה בסדר אבל גם סבלה מלא מעט תקלות ולכן החלטתי לקנות אחת חדשה. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עם יציאת רשת (המדפסת נמצאת במחסן של הבית שם יש קו טלפון אך אין קליטה לרשת ה-Wi-Fi). חשוב שתהיה תמיכה במערכות הפעלה הן של חלונות 7 והן של Mac OS X 10.10. השימושים שלי די בסיסיים - הדפסה מידי פעם, קבלת ושליחת פקסים וסריקות. חיפשתי במהלך הימים האחרונים מדפסות בזאפ ונתקלתי בלא מעט התלבטויות. קראתי ביקורות של משתמשים על מדפסות באמזון ועל כל מדפסת שמצאתי יש לא מעט ביקורות שליליות. והנה כמה מהאפשרויות שאני בחנתי - HP Officejet Pro 8630 / 8610, ברדר MFC-J470DW. על הברדר למשל קראתי שאם נגמר הדיו הצבעוני נגמר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by אוריפ,

שלום! אני צריך, בבקשה, מצלמה דיגיטלית שתענה על הדרישות הבאות: 3-4 מגה פיקסל זום טוב (לפחות X6 אופטי אפשר גם X4...) עדיף של חברות כמו CANNON OLYMPUS וכו'... ממש לא HP! כל זה בסגרת תקציב של עד 3000 ש"ח! תודה!

21. Started by נועה רפאל,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לבית, לא חשובה המהירות... אני רוצה שעלות הדיו תהיה יחסית זולה - אני יודעת שיש דיו חלופי ודברים כאלה. התקציב שלי הוא בערך 200, 250 שקל. שמעתי ש- HP זה מועדף, אם אפשר פרטים על מדפסות ומחירים ומה מומלץ, תודה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  22. Started by CyberGod,

חברה אני הולך לקנות מחשב בשבוע הקרוב כניראה , אני סגור על המפרט שאני רוצה ,חוץ מהמארז . פה אני מבקש את המלצתכם , המארז שאני חשבתי עליו הוא הcompucase-hec בגלל שהוא ניראה טוב , היו עליו ביקורות טובות והעיקר , הוא במחיר טוב ! מה עוד יש לכם להציע בתקציב כזה ? אני הייתי מאוד שמח לשמוע חוות דעת על המארזים שיש לwww.ksp.co.il בגלל שאני הולך לקנות מהם את המחשב. תודה דוד

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by maazg,

שלום אני מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים בתקציב עד 200 ש"ח כ"א. חשוב לי שהעכבר יהיה כמה שיותר קל עם דוללות או שיגיע עם סוללות נטעונות (כמו העכבר של מייקרוסופט אבל משהו שיותר נורמלי מבחינת צורה). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by Dan4,

איך המארזים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811124087 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811124085 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811124072 האם הספק יצליח להחזיק מערכת כמו 3200 וניס נאו 4 פלטינום של MSI ג'יגה זיכרון וליו של קרוסאייר X880XL ומסך LCD?

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  25. שלום לכולם.... אני קונה מחשב חדש. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז Raidmax Scorpio כי הוא נראה יפה ודי מאוורר.... ואז פתאום ראיתי את הSoprano של ThermalTake ומיד התאהבתי בו כי הוא נראה ממש מיוחד!!! הריידמקס מגיע עם ספק והסופרנו בלי ולמרות זאת הסופרנו עולה עוד איזה 80 ש"ח יותר. בכל אופן אני לא מתכוון להשתמש בספק הג'נרי שיש בפנים. לסופרנו יש יתרון שכולו קליפסים בפנים ואין בורג לשום דבר ובכלל הוא יותר יפה, השאלה האם הריידמקס לא יותר טוב? ובכלל למישהו יש פה את הסופרנו? איך הוא??? (אני מדבר על הכסוף) לינק לריידמקס: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1224 לינק לסופרו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2890 אני אשמח לקבל תגובות!!!! בתודה, דניאל

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.