עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by KoM,

עכשיו כשהלוח מותקן והכל עבר בשלום (כן כן הוינדוס שרד ! ), הגיע הזמן למעבד, ועכשיו יש לי דילמה קטנה... בין סלרון טואלטין 1200\1300 לבין פנטיום 3 טואלטין רגיל 1.26... מה לפי דעתכם יתן יותר ביצועים ? ברור לי שהסלרון יתן ביצועי אוברקלוקינג טובים פי כמה רק בגלל המכפלה המפלצתית והבאס הנמוך, רק לשם ידע אם הסלרון היה עובד על באס של 125 למשל, הוא יגיע ל-1500... אז תעזרו לי, מה כדאי יותר ?

• 55 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by menis,

של שתי חברות שונות?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by Shmoolik,

ב-BIOS יש אפשרות של "AGP Aperture Size" ואפשרות לשנות ל - 2,4,8,16,32,64,128MB ולי היה ה DEFAULT על 64MB ויש לי 128 MB זיכרון ... זה קשור לזיכרון בכלל? זה אומר שאם זה על 64 אז המחשב משתמש רק ב 64 MB זיכרון?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by sariti,

http://www.plonter.com/webcatalog/computerstore/ordernow.tmpl?item=Ti500-VIVO&affiliate=zap אין זול יותר

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Angel-eyes,

מאיזה חברה כדאי לקנות דיסק קשיח GIGABYTE או IBM?

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by yoav9,

יש לי מדפסת בסדר canon bjc 6200, לא דרעק, אבל מה היא נדפקה לגמרי, לא יודע לא מכניסה דפים לתוך המדפסת ומדפיסה בלי הדפים... שלא לדבר על זה בכל צהוב אי הופכת לירוק, אז איזה לאיזה מדפסת כדי לי להחליף? לא דרעק, לא יקר, שהחחלפת צבעים שם לא עולה הון (hp) וממש לא משהו רציני.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by giliboy,

Altec lansing ATP-3 Hercules XPS 510 מה עדיף???? ודרך אגב יש לי בנוסף בבית שתי רמקולים של מערכת.....

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by ThE_BesT,

יש ברשותימעבד פנטיום 4 1500 ולוח אם "גריבלדי" מבוסס הצ'יפ I850 שאלתי היא איך אני עושה אוברקלוק? ואיך מעלה את זה ל-133MHZ במקום 100MHZ? בתודה גבי

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני כבר קיבלתי כאב ראש מהעסק הזה בפלונטר קיימים 2 דגמים של T200 מומהרים של חברת GAINWARD אחד במחיר 1200 ואחד ב1500. שניהם באים עם 128 זכרון היום נתתם לינק לכתבה שמדברת על אחד מהכרטיסים ומסבירה בסופו שהכרטיס משתווה בנתונים לT500 http://www.hardocp.com/reviews/vidcards/gainward/gf3ti200_128mb_golden/ אז כדי להבין על איזה כרטיס דיברה הכתבה הלכתי לאתר הרשמי שם היה כתוב כך Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 XP Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/450 (GeForce3 Ti 200) Gainward GeForce2 Ti/500 XP VIVO Golden Sample (GeForce2 Ti) כלומר רק כרטיס א…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by BlankoMaster,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיהיה מאוד אבל מאוד חזק וכאן יש לי לבט... מצד האחד AMD Athlon Xp 1900 מעבד מאוד חזק בעל ביצועים טובים אבל, אני יודע של-AMD יש בעיות התחממות ואצלי בבית (שאין מזגן) בקיץ הבית הופך לסאונה רותחת הטמפ' עולות ועולות... אז מה שווה המעבד אם הוא ישרף ??? ומצד שני Intel Pentium 4 2.0/2.2 Ghz אולי יש קצת פחות ביצויים ומחיר יותר יקר אבל אני יודע שיש פה אמינות בנושא התחממות המעבד.... א-ז !!! מה אני בוחר לעאזזל ????? אני רוצה לשמוע חוות דעת של מומחה שלא סתם אומר אההה כך איי אמ די זה טוב אני רוצה מישהו שיסביר לי במפורט איזה מעבד לקחת למה ומה יותר מומלץ ??? ??? המחשב שאני רוצה לרכוש לא יעלה על סכום של 90…

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by godisme171,

אתרים/מדריכים שאומרים לך אחך לנקות את המארז (הכל מלא אבק ומבולגן לא כל כך הרבה אבל...) ??? ???

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. הגי]ה2 אמאיקס 2002 שלי לא רע בכלל הכל רץ כ"כ חלק על הפנטיום3 800 זיכרון 512 חשבתי להחליף אותו לגיפה4 מה אתם אומרים לחכות עוד שבוע שיביאו את ה טיאיי ואד לרכוש? או שמספיק למשתמש הממוצע גיפה 440?

13. Started by RedHat_Lover,

בסוף החלטתי ללכת על פלטפורמת AMD, אב עכשיו באה שאלה גדולה האם שווה לחכות ל-Thoroughbred אול ל-Hammer? או שפשוט לקנות עכשיו Athlon Xp 1800+? אני אולי יחליט בפסח בגלל שאבא שלי נוסע ל-Cebit וכפי שאתם יודעים שם הולכים להציג את ה-Hammer, אבל זה לא רק זה גם לי יש תאוריה שעוד מעט תוכיח את עצמה, כולכם מכירים את חברת Id Software, החברה פיתחה מנוע גרפי ל-Quake ואז כל החברות כמעט קנו אותו ופיתחו משחקים עליו ובחודשים הראשונים ש-Quake 3יצא (1999) אז כמעט אף מערכת לא הריצה אותו חלק, וזה מה שהולך להיות עם Doom 3 החברה מפתחת מנוע משחק שדורש הרבה אבל הרבה כוח מהמעבד והכרטיס הגרפי אז בטוח מלא חברות יקנו את המנוע וגם אם אני לא טועה Quake 4 יבוסס עליו ככה שצרכים מחשב שיתאים לדור הבא של המשחק…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אורח ^Rockford

Hauppauge WinTV Theater\WinTV-PCI לפי הביקורת ב Mentor.org.il ובכלל, נראה שלחברה הזו יש כרטיסים מדהימים אבל נדירים בארץ...

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

אממממ יש רעיונות מה לעשות בשביל לנקות אותה? בין הכפתורים יש טונות של לכלוך ואני משתגע מזה.. חייב לנקות את זה אבל.. ניסיתי אם קיסם או כל מיני רעיונות מטומטמים ולא עזר במיוחד יש למישהו רעיונות ???

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by max_cool,

לפני כמה ימים הורדתי SANDRA 2002 וזה כותב לי שי לי NVIDIA GEFORCE2 MX DDR NV11 אז אני רוצה לדעת האם זה אפשרי והאם זה יותר טוב מMX רגיל כזה ומה ההבדלים בדיוק הסבר מפורש יתקבל בברכה תודה. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by max_cool,

יש לי מחשב ישן פנטיום 200 MMX 64 SDARM ורציתי לדעת האם TNT2 OR GEFORCE2 MX 200 יעבוד על המעבד הזה או אם יש איזה כרטיס מסך מהשנתיים האחרונות שיעלה ושיש לו ביצועים סבירים כמו כרטיסי ATI PCI למיניהם.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by blabla2002,

אני הולך לקנות מחשב חדש p4 1.7 אני רוצה אינטל אז אל תגידו amd asus p4b lx 256 ram asus v8200 t2 dulex אני צריך את היציאות wd 20 7200 rpm אני לא צריך יותר מ20 giga sony multiscan e400 logitac cordless אז בכמה אני מקבל את זה או שאני צריך שיפורים עד 8500

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by godisme171,

קניתי את העכבר של microsoft inteli mouse אופטי ויש 2 כפתורים בצד אני יודע שאפשר לתכנת אותם שיעשו כל מיני פקודות ואני לא יודע איך

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by max_cool,

כנסו לכתובת ותיראו לבד: http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4102 אני גם שמעתי חדשות בקשר לזה בערוץ TECHTV שנימצא אצלי בYES זה קשור למניות וגם לטיפ שהגיע למנהלים שיש להם סיכוי טוב לספק את הכאטיס הגרפי לאקסבוקס מלפני שנה בערך כשזה הוכרז שNVIDIA תספק את הכרטיס הגרפי לאקסבוקס.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by TrYdEnT,

מישהו יודע אם הכונן של ASUS מנגן דיסקים של (SACD (super audio CD ואם אני צריך איזשהי תוכנה מיוחדת כדי לנגן דגם E616 אם מישהו צריך לדעת תדגם תודה מה קרה שאף אחד כאן לא יודע\עונה ?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. אני מוריד סרטי DIVX ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה מה אני צריך? אין לי מושג בזה האם צריך כרטיס טלויזיה או כרטיס וידיאו במחשב? איזה פירמה מומלצת? איזה סוג של כבל? לאן לחבר אותו בטלויזיה? ברשותי טלויזיה ישנה מעל 20 שנה של בלאופונקט במחשב יש לי כרטיס מסך MB 32 GEFORCE 2 של קריאטיב תודה על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  23. למישהו יש מידע או יודע איך מחשב נייד נקרא נייד שאין לו בטריה?! ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by giliboy,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב סראונד אז רציתי לשאול אך הרמקולים האלה?? אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים עג ככה 600 700 שקל אני ישמח.... או למשל אלה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. wdc-wd400bb-00cfco :bash: מצאתי את המספר הסידורי הזה במנהל ההתקנים מישהו מכיר אותו??? :bash:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים