ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעונין לראות סרטי DVD באמצעות המחשב על גבי הטלוויזיה, איך אני מחבר בינהם? כניסות בטלויזיה: - כניסה רגילה(75 אום) - כניסה של 21 PIN יציאות בכרטיס asus v8200/deluxe: - svhs/tv output - composite/tv output rca תודה ;D
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הכונן של ASUS מנגן דיסקים של (SACD (super audio CD ואם אני צריך איזשהי תוכנה מיוחדת כדי לנגן דגם E616 אם מישהו צריך לדעת תדגם תודה מה קרה שאף אחד כאן לא יודע\עונה ?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
HW ZONE אני חושב שכדאי לכם לעשות מפרטים גם ב12,000 כדי שעוד כמה פריטים חשובים כמו זה למשל יוכלו להכנס בלי לפגוע בביצועי המחשב. 2990 ש"ח המסך הזה סך הכל..... הידד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנסו לכתובת ותיראו לבד: http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4102 אני גם שמעתי חדשות בקשר לזה בערוץ TECHTV שנימצא אצלי בYES זה קשור למניות וגם לטיפ שהגיע למנהלים שיש להם סיכוי טוב לספק את הכאטיס הגרפי לאקסבוקס מלפני שנה בערך כשזה הוכרז שNVIDIA תספק את הכרטיס הגרפי לאקסבוקס.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיהיה מאוד אבל מאוד חזק וכאן יש לי לבט... מצד האחד AMD Athlon Xp 1900 מעבד מאוד חזק בעל ביצועים טובים אבל, אני יודע של-AMD יש בעיות התחממות ואצלי בבית (שאין מזגן) בקיץ הבית הופך לסאונה רותחת הטמפ' עולות ועולות... אז מה שווה המעבד אם הוא ישרף ??? ומצד שני Intel Pentium 4 2.0/2.2 Ghz אולי יש קצת פחות ביצויים ומחיר יותר יקר אבל אני יודע שיש פה אמינות בנושא התחממות המעבד.... א-ז !!! מה אני בוחר לעאזזל ????? אני רוצה לשמוע חוות דעת של מומחה שלא סתם אומר אההה כך איי אמ די זה טוב אני רוצה מישהו שיסביר לי במפורט איזה מעבד לקחת למה ומה יותר מומלץ ??? ??? המחשב שאני רוצה לרכוש לא יעלה על סכום של 90…
-
- 38 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי את העכבר של microsoft inteli mouse אופטי ויש 2 כפתורים בצד אני יודע שאפשר לתכנת אותם שיעשו כל מיני פקודות ואני לא יודע איך
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד סרטי DIVX ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה מה אני צריך? אין לי מושג בזה האם צריך כרטיס טלויזיה או כרטיס וידיאו במחשב? איזה פירמה מומלצת? איזה סוג של כבל? לאן לחבר אותו בטלויזיה? ברשותי טלויזיה ישנה מעל 20 שנה של בלאופונקט במחשב יש לי כרטיס מסך MB 32 GEFORCE 2 של קריאטיב תודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אממממ יש רעיונות מה לעשות בשביל לנקות אותה? בין הכפתורים יש טונות של לכלוך ואני משתגע מזה.. חייב לנקות את זה אבל.. ניסיתי אם קיסם או כל מיני רעיונות מטומטמים ולא עזר במיוחד יש למישהו רעיונות ???
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Hauppauge WinTV Theater\WinTV-PCI לפי הביקורת ב Mentor.org.il ובכלל, נראה שלחברה הזו יש כרטיסים מדהימים אבל נדירים בארץ...
-
ב-BIOS יש אפשרות של "AGP Aperture Size" ואפשרות לשנות ל - 2,4,8,16,32,64,128MB ולי היה ה DEFAULT על 64MB ויש לי 128 MB זיכרון ... זה קשור לזיכרון בכלל? זה אומר שאם זה על 64 אז המחשב משתמש רק ב 64 MB זיכרון?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגי]ה2 אמאיקס 2002 שלי לא רע בכלל הכל רץ כ"כ חלק על הפנטיום3 800 זיכרון 512 חשבתי להחליף אותו לגיפה4 מה אתם אומרים לחכות עוד שבוע שיביאו את ה טיאיי ואד לרכוש? או שמספיק למשתמש הממוצע גיפה 440?
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אתרים/מדריכים שאומרים לך אחך לנקות את המארז (הכל מלא אבק ומבולגן לא כל כך הרבה אבל...) ??? ???
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש מידע או יודע איך מחשב נייד נקרא נייד שאין לו בטריה?! ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
wdc-wd400bb-00cfco :bash: מצאתי את המספר הסידורי הזה במנהל ההתקנים מישהו מכיר אותו??? :bash:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורדתי SANDRA 2002 וזה כותב לי שי לי NVIDIA GEFORCE2 MX DDR NV11 אז אני רוצה לדעת האם זה אפשרי והאם זה יותר טוב מMX רגיל כזה ומה ההבדלים בדיוק הסבר מפורש יתקבל בברכה תודה. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
לא יודע אם זה כל כך תגלית אבל גיליתי שיש שני סוגים של 733 אחד של 1.7 וולט ואחד של 1.65 וולט מה שאומר שהוא מתחמם פחות ויותר איכותי נראה לי מה אתם אומרים <?
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
-
יש ברשותימעבד פנטיום 4 1500 ולוח אם "גריבלדי" מבוסס הצ'יפ I850 שאלתי היא איך אני עושה אוברקלוק? ואיך מעלה את זה ל-133MHZ במקום 100MHZ? בתודה גבי
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
טוב אז כמו שבטח הבנתם קניתי מחשב חדש!!!!.. אני אמור לקבל אותו עוד שבוע ועד אז אני יכול לשנות כמה דברים... אז תציאו שיפורים אם צריך ואתם חושבי שכדי לפריטים הבאים ושלא יהיו יקרים מידי! ;D - Pantium 4 1.7 (כדאי 1.9 או אפילו יותר? כי זה סתם יקר אם לא) - ASUS Board - 60GB (מספיק נכון?) - GForce 2 64 MB (רוצה לשנות את זה לכרטיס המסך של HARCULAS שמופיע אם מבקשים מחשב עד 7000 ש"ח באתר הזה...) - 256 DDR זה בערך הדברים שחשובים לי אז תציאו שינוים וכאלה אבל רק אם צריך ולא יקר... ובלי לריב ולהתמקד בשאל שלי בבקשה!
-
- 58 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי מדפסת בסדר canon bjc 6200, לא דרעק, אבל מה היא נדפקה לגמרי, לא יודע לא מכניסה דפים לתוך המדפסת ומדפיסה בלי הדפים... שלא לדבר על זה בכל צהוב אי הופכת לירוק, אז איזה לאיזה מדפסת כדי לי להחליף? לא דרעק, לא יקר, שהחחלפת צבעים שם לא עולה הון (hp) וממש לא משהו רציני.
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאלתי היא האם קובץ וורד (לדוגמא) שנשמר בחלונות 95 כאשר קבצי הדיסק הקשיח היו מפורמטים לפי FAT 16 על דיסקט פלופי רגיל שיוכנס למחשב עם חלונות 98 שקבצי הדיסק הקשיח הם FAT 32 יוכל להפתח בלי בעיה. בנוסף האם ידועות לכם בעיות של USB בחלונות 95 תודה
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
עכשיו כשהלוח מותקן והכל עבר בשלום (כן כן הוינדוס שרד ! ), הגיע הזמן למעבד, ועכשיו יש לי דילמה קטנה... בין סלרון טואלטין 1200\1300 לבין פנטיום 3 טואלטין רגיל 1.26... מה לפי דעתכם יתן יותר ביצועים ? ברור לי שהסלרון יתן ביצועי אוברקלוקינג טובים פי כמה רק בגלל המכפלה המפלצתית והבאס הנמוך, רק לשם ידע אם הסלרון היה עובד על באס של 125 למשל, הוא יגיע ל-1500... אז תעזרו לי, מה כדאי יותר ?
-
- 55 תגובות
- 3.6k צפיות
-