עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by KoM,

האיי בי אמ שלי עומד להתפגר בקרוב, ואני קונה הארדיסק חדש, יש לי עד הבוקר להחליט, סיגייט בארקודה 4 או מאקסטור 133, שניהם נפח 40 ג'יגה בייט, מה לבחור ?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by chichy,

שלום.. יש מספר אפשרויות בביוס שלי שאין לי מושג מהן. אם תוכלו להסביר לי את המושגים או להפנות אותי למקום שמסביר המושגים: AGP comp. driving AGP read synchronization PCI delay transaction אגב, לוח האם שלי הוא GA-7vtx-e

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by KoM,

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מזה בדיוק הדיסקים לצריבה של מיני דיסק ??????

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Funkyzord,

קבלו ps 2 bb תחשבו כמו משחקים בחינם ל PS2 כמובן לא חוקים כמו שהאינטרנט אובד. להוריד משחקים בלי לצאת מהבית.כמובן עוד הרבה זמן עד שיגיע לישראל

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by -JobNick-,

כי ראיתי איזה חנות שמוכרת את זה נגשתי לשאול עם זה RETAIL או OEM הם אמרו OEM שווה או לא (זה כרטיס של ATI מקורי לא של PALIT)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Milford Cubicle,

אני לא נוהג לטפוח לעצמי על השכם (כמו שאתר מסויים של חנות נוהג לעשות), אבל.. היי.. נראה שצדקתי.. הבעיות עם ה-nForce מתחילות לצוץ כמו פיטריות אחרי ה-Over-hype שעשו עליהם בכל העולם ובמיוחד במיוחד בפיסיפרו... אין לי מושג למה הם התעקשו ללכת עם ה-nForce בכל המפרטים שלהם.. לדעתי זאת טיפשות.. anyway, זה לא הנושא המרכזי.. אחת מהטענות שלי היתה שה-nForce הוא צ'יפסט חדש וראשון של nVidia חסרת הניסיון, ואני לא הייתי קונה אותו למחשב שלי כאשר יש את ה-KT266A הטוב והמשתלם בהרבה.. אין לדעת אלו בעיות תאימות התגלו בו עם הזמן, ולהמליץ לכל הגולשים של האתר רק על לוחות מבוססי nForce אפילו למערכת החלשה זה חוסר אחריות משווע. אבל, אלו "רק" ספקולציות... יכול להיות שאחרי הכל דווקא ה-nForce יהיה…

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  8. יש לי לוח אם ASUS A7V133-C ואני רוצה לשנות את הגדרות הביוס ככה שהמחשב יפעל בצורה המהירה ביותר... יש איפשהו מדריך/כתבה שמצינת מהם הגדרות הביוס הטובות ביותר? תודה!

• 23 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. יש P3 733 שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי 693 MHZ זה הגיוני?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כי אני רואה אנשים מדברים בו על כל מני קונפיגורציות כמו למשל 222 וכאלה מה זה CAS?! ואיך אני בודק איזה CAS הזכרון שלי? תודה מראש על העזרה

11. Started by eyal,

קיבלתי ב3DMARK 5260 זה נראה לי נמוך ביחס למחשב שלי איך אני יכול לשפר את התוצאה? (המפרט שלי למטה)

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  12. בבדיקה קצרה שלי ראיתי שפלונטר מביא רק את ה file servers הגדולים ובטח היקרים יותר ?

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by blabla2002,

האם המחשב הזה הוא קבר A7V266-E xp +1800 512 ddr asus v8200 t2 אני יודע שהפלטרים לא משהו אבל זה מהמחשב הקודם wd 20 gb 7200 rpm sony e400 אז זה קבר או לא

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם זהו טרנד חדש לכתוב כותרות קצרות ככל האפשר להודעות? הנה כמה: RAM HARD DISK כרטיס מסך רמקולים לוח אם עכבר

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by giliboy,

Altec lansing ATP-3 Hercules XPS 510 מה עדיף???? ודרך אגב יש לי בנוסף בבית שתי רמקולים של מערכת.....

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by PeaS,

זה מופיע בכל מקום שמדברים בו על זכרונות... מה מציין הCAS בזכרונות? ומה הLATHENCY?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Angel-eyes,

מאיזה חברה כדאי לקנות דיסק קשיח GIGABYTE או IBM?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Angel-eyes,

מאיזה חברה כדאי לקנות DDR MUSHKIN,MICRON,KINGSTON??

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Angel-eyes,

אני רוצה לקנות לוח אם שמבוסס על AMD אבל אני לא יודע מאיזה חברה עדיף GIGABYTE או ASUS אז מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני כבר קיבלתי כאב ראש מהעסק הזה בפלונטר קיימים 2 דגמים של T200 מומהרים של חברת GAINWARD אחד במחיר 1200 ואחד ב1500. שניהם באים עם 128 זכרון היום נתתם לינק לכתבה שמדברת על אחד מהכרטיסים ומסבירה בסופו שהכרטיס משתווה בנתונים לT500 http://www.hardocp.com/reviews/vidcards/gainward/gf3ti200_128mb_golden/ אז כדי להבין על איזה כרטיס דיברה הכתבה הלכתי לאתר הרשמי שם היה כתוב כך Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 XP Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/450 (GeForce3 Ti 200) Gainward GeForce2 Ti/500 XP VIVO Golden Sample (GeForce2 Ti) כלומר רק כרטיס א…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by godisme171,

נארה לי שעבדו עליי ורק עכשיו שמתי לב לזה מתי שקניתי את המחשב במפרט היה רשום כרטיס מסך nvidia riva tnt 32 mb ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך הוא elsa erazor 3 lt האם עבדו עליי

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by sariti,

http://www.plonter.com/webcatalog/computerstore/ordernow.tmpl?item=Ti500-VIVO&affiliate=zap אין זול יותר

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by RedHat_Lover,

בסוף החלטתי ללכת על פלטפורמת AMD, אב עכשיו באה שאלה גדולה האם שווה לחכות ל-Thoroughbred אול ל-Hammer? או שפשוט לקנות עכשיו Athlon Xp 1800+? אני אולי יחליט בפסח בגלל שאבא שלי נוסע ל-Cebit וכפי שאתם יודעים שם הולכים להציג את ה-Hammer, אבל זה לא רק זה גם לי יש תאוריה שעוד מעט תוכיח את עצמה, כולכם מכירים את חברת Id Software, החברה פיתחה מנוע גרפי ל-Quake ואז כל החברות כמעט קנו אותו ופיתחו משחקים עליו ובחודשים הראשונים ש-Quake 3יצא (1999) אז כמעט אף מערכת לא הריצה אותו חלק, וזה מה שהולך להיות עם Doom 3 החברה מפתחת מנוע משחק שדורש הרבה אבל הרבה כוח מהמעבד והכרטיס הגרפי אז בטוח מלא חברות יקנו את המנוע וגם אם אני לא טועה Quake 4 יבוסס עליו ככה שצרכים מחשב שיתאים לדור הבא של המשחק…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by max_cool,

יש לי מחשב ישן פנטיום 200 MMX 64 SDARM ורציתי לדעת האם TNT2 OR GEFORCE2 MX 200 יעבוד על המעבד הזה או אם יש איזה כרטיס מסך מהשנתיים האחרונות שיעלה ושיש לו ביצועים סבירים כמו כרטיסי ATI PCI למיניהם.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.