עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by TeaTime,

מישהו יודע מה הפירוש של זה ? ולמה דברים שזה כתוב לידם עולים יותר?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by com,

גיפורס 4 TI, כבר בארץ?? ממש בזמן, כדי להוריד את המחירים של ה3. אבל המחיר, המחיר נותן בראש.

• 53 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by iib,

הביצועים של הציפסט הזה די טובים רק מעט פחות מKT266A המחיר שלו נמוך יותר. והוא תומך בזיכרונות DDR333 ולא שמעתי על שום בעיות איתו... מדובר בלוח בציפסט מעולה ואני בהחלט הייתי קונה לוח מבוסס עליו ולו רק בגלל שהתמכיה שלו ב DDR333 נותנת יכולת אובר-קלוקינג וביצועי אובר קלוקינג טובים מאוד... בלי להעמיס על המערכת. אם אני הייתי צריך לבחור לוח הייתי הולך על ה Iwill XP333-R יש לו ביצועי אובר קלוקינג מרשימים ומחלק חמישי ושישי ל PCI + ביצועים לא רעים בכלל בגרסאות האחרונות שלו...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ztahie,

שלום, יש לי צורב X4 שעובד עדיין מצוין (3 שנים למעלה1000 צריבות ), אבל בא לי להחליף חדש. יש היום בשוק הרבה מאוד סוגים של צורבים, השאלה היא : האם יש בכלל הבדל בזמן הצריבה בצורב X16 (בערך 5 דקות) לבין צורב X24 או אפילו X32 ? לפי ניסיונכם , איזה צורב כדאי לקנות? אני רוצה ממשק IDE תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by max_cool,

חבר שלי מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש שישמש בעיקר לסוגים שונים של עריכה וקידוד וגם למשחקים ( ספורט ומרוצים בעיקר) זה מבוסס AMD אז תעזרו לי כי אני לא ממש מנוסה בזה: AMD DURON 1.2 GA-7VTXE-PLUS GIGABYTE 5PCI DDR AC 256 PC266 DDR MAXTOR 40 GB 7200 RPM LG 52 PLEXTOR 40-12-40 ATI ALL IN WONDER FROM THE USA דוד שלו יביא לו וזה הכל את כל השאר הוא אמר שהוא ישיג לבד אז מה דעתכם הערות יתקבלו בברכה.

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. ראיתי פה באיזו חנות מצלמה דיגיטלית שמצלמת ב1024 על 768 עם טיפה יותר מ1 מגה פיקסלים וגם יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט. בכל אופן היא לא רעה ועולה 550 שקל.חבר שלי קיבל כשהוא קנה מיטה חדשה מצלמה שמחירה באותה חנות הוא 400 שקל והוא אומר שיש אחלה תמונות.אין פלאש או זום אבל יש אוטופוקוס אין מסך אין כלום והחיבור הוא יואסבי.לא רע בכלל. המצלמה שאני מדבר עליה היא גם יואסבי על יותר מ1 מגה פיקסלים רזולוצייה הרבה יותר גבוהה משלו ואני מתאר לעצמי שאם שלו נותנת אחלה תמונות יחסית אז גם זאת שאני רוצה ב550 שקל תיתן תמונות טובות.עכשיו לפני שאני קונה אותה רציתי לדעת אם אתם מכירים עוד סוגים של מצלמות כאלו זולות ופשוטות שנותנות תמונות טובות אבל אין להם את הפיצרים של מסך וכאלו כי אני רוצה מצלמה די פשו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Shmoolik,

זה טוב ללכת לMY COPUTER - PROPERTIES - DEVICE MANGER וללחוץ על איזה רכיב שיש לך במחשב פעמיים ואז ללשונית DRIVER ואז UPDATE DRIVER ?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  8. אחרי כמה צריבות צורב ממוצע אמור למות? כאילו שהעינית שלו תמות... לי יש צורב של פיליפס - 8x4x24. לא שיש איתו איזה בעיה פשוט זה מעניין אותי... כמה עולה להחליף עינית צריבה? האם אפשר להחליף אותה רק דרך פיליפס או דרך כל מעבדה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DAN,

כן כן הם עדיין גאים בו: http://www.storage.ibm.com/hdd/desk/ds75gxp.htm דן

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by chichy,

שלום אני מאוד!!! מעוניין לקנות כרטיס עריכה דיגיטלית עם יציאת וכניסת firewire. הבעייה היא שישנם סוגים שונים בשוק אשר ביניהם הבדלי מחירים עצומים!!! אם מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בין הכרטיסים שהרי הם דוגמים בצורה דיגיטלית, ככה שאין כזה דבר הורדת איכות וכו... אם אתם מעוניינים לקבל קצת פרספקטיביה למה שאני אומר כנסו ל- PCI FireWire HOST ADAPTER נמכר בפלונטר ב- 290 ש"ח PINNACLE STUDIO-DV-CLIP נמכר בפלונטר ב- 806 ש"ח תודה איל

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by MishaK,

אני מתכנן לקנות שבוע הבא עכבר, שכנעתי סוף סוף את אבא שלי(אל תשאלו על מה הייתי צריך לוותר....), ואחרי הרבה התלבטויות ודיבורים עם קובי(בעיקר), החלטתי לקנות Track Ball תוצרת Logitech כמובן. הכול טוב ויפה, ובחרתי לי ב-TrackMan Wheel. האם הבחירה הייתה נכונה? מישהו עובד/עבד פה עם העכבר הזה? יש איתו בעיות ידועות? הוא נוח? תודה לכול העונים..

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Itai,

אני שוקל ליקנות מחשב עם מעבד Cellron ורציתי לישאול אם תיהיה לי אזושהיא בעיה עם הרצת משחקים חדשים . תודה .

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by godisme171,

איך אפשר לדעת את הטמפ' במעבד

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  14. כנראה שמסך המחשב שאקנה יגיע לחנות רק ביום שאני אמור כבר לקחת אותו. מכיוון שמדובר במסך שלא הצלחתי למצוא כמעט שום ביקורת עליו (פרוביו 19" 997N שטוח), אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות לבחון את תכונות המסך בחנות, אולי בעזרת תוכנה כלשהי כי מראה עיניים לא תמיד מגלה הכל, כדי לראות אם יש בו בעייתיות כלשהי שיכולה לצוץ בהמשך. ואם ארצה לבדוק אותו בבית, אותה שאלה. כל זה כמובן מלבד בדיקה שהגדרות המסך תואמות את מפרט היצרן. בתודה מראש RH

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by exupgh12,

על איזה לוח הייתם ממליצים למערכת של DUAL ATHLON ?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אז מה היה לנו? אחרי כל ההתרוצצויות והבירורים נשארתי עם הדבר הבא : +AMD XP 1600 (פשרה תקציבית מה-1700) מארז ATX MIDI TSUNAMI 350 + שני מאווררים לוח אם GIGABYTE 7VTX-H זכרון PC2100 256 DDR (לא ברור איזו חברה עדיין) כ. מסך GAINWARD GF2 Ti/500 XP VIVO GOLDEN SAMPLE עם TV OUT מסך "PROVIEW 19 שטוח DX-997N כל זה ב-4500 ש"ח טבין ותקילין. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי להגיע עד כאן ועל העצות וההדרכה המצויינים. אם מישהו רוצה להעיר לטוב ולרע, מארז לא ראוי? זכרון מומלץ? או אחר, זה המקום. ובבקשה לגבי הפרוביו, אני יודע שלא שם דבר אבל קיבלתי פידבקים חיוביים מכמה רוכשים ואני מקווה לטוב. בשמחות. :-)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by KoM,

הכרטיס קול המדהים הזה הולך לנחות בארץ בקרוב, וגם במחשבי הקט... במחיר שלא יעלה על 280 שקל, האם הוא מגדיר מחדש תמורה ? הרי יש לו כל מה שצריך מכרטיס קול מוביל ! דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by blabla2002,

גם תכתבו מה הדברים הטובים ומה הדברים הלא טובים של כל חברה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Real_Me,

עד עכשיו חשבתי שצמד המילים PUREFLAT או PF שראיתי בצמוד לשם מסך זה או אחר מתייחס רק לעובדה שהמסך שטוח. והנה נתקלתי בביטוי PureFlat Picture Tube שמעיד אולי שמדובר בטכנולוגיה כלשהי, אולי סוג של שפורפרת מסך כמו טריניטרון? מי יכול לשפוך אור על העניין?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by niv_m,

מחירים ואיזה חומרה כדי, אין צורך בכרטיס גרפי חזק תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Shmoolik,

מהיום אפשר להגיד שהפסקתי להשתמש ברמקולים שלי (סתם רגילים שבאים עם המחשב) ועברתי להשתמש באוזניות (במשחקים) באמא שלי אני מרגיש שיש לי סרואנד... זה כזה כיף

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by The_Byter,

כשהפעלתי את העדכון האוטומטי של הXP אחד העדכונים היה לכרטיס מסך - 2.3.1.2 ואכן תחת הממשק של הדרייבר שהיה 2.3.1.1 אכן מצויין שהדרייבר הוא 2.3.1.2 ! (כנראה 2.3.1.1 WHQL)

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  23. היי, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי (לא של FLYVIDEO : ) לפי הכתבה במנטור ה Hauppauge הוא מעולה, האם הוא יותר טוב מה PINNACLE שבארץ ? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by PeaS,

כל הזמן אני שומע שזה מגביר את הביצועים, זה יותר נוח וכו'... לפי דעתי זה סתם לא נכון ומבולגם לעבוד עם כל הפריטישנס האלה... מישהו יכול להסביר לי למה זה כ"כ טוב?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

צורב של LG במהירות 24x10x40 עדיף מאשר ה plextor 24x10x40 ?? כי יש בניהם הבדל מחירים של 150 ש"ח!! והצורב LG יש 2 סוגים אחד LG 24x10x40 Retail - 111$ ו LG 24x10x40 OEM - 106$ מה ההבדל בניהם בכלל ? מה זה ה OEM וה RETAIL ?.. ה retail אני יודע שזה כאילו בא בקופסא אם החוברת וכל הדברים הללו

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים