עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ThE_BesT,

האם התוכנה הזאת מדייקת בעניין הטמפרטורה??

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by Chain ReAction,

מה דעתכם על הכרטיס קול הנ"ל? כדאי לי לקנות אותו?

3. Started by Chain ReAction,

חפשתי בכל ירושלים בשביל הכרטיס הנ"ל וכולם ממשיכים להגיד לי שאין להם אותו ולא מיבאים אותו יותר.. זה נכון? אם לא.. למישהו יש איזה שם של חנות שאני יוכל לקנות אותו ממנה? (לציין עיר ושם מלא של החנות בבקשה) ואם כן.. יש איזה הצעות לכרטיס אחר שיספיק לי לכמה שנים טובות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by godisme171,

איך אפשר לדעת את הטמפ' במעבד

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by DAN,

כן כן הם עדיין גאים בו: http://www.storage.ibm.com/hdd/desk/ds75gxp.htm דן

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by Itai,

אני שוקל ליקנות מחשב עם מעבד Cellron ורציתי לישאול אם תיהיה לי אזושהיא בעיה עם הרצת משחקים חדשים . תודה .

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Real_Me,

עד עכשיו חשבתי שצמד המילים PUREFLAT או PF שראיתי בצמוד לשם מסך זה או אחר מתייחס רק לעובדה שהמסך שטוח. והנה נתקלתי בביטוי PureFlat Picture Tube שמעיד אולי שמדובר בטכנולוגיה כלשהי, אולי סוג של שפורפרת מסך כמו טריניטרון? מי יכול לשפוך אור על העניין?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by Shmoolik,

מהיום אפשר להגיד שהפסקתי להשתמש ברמקולים שלי (סתם רגילים שבאים עם המחשב) ועברתי להשתמש באוזניות (במשחקים) באמא שלי אני מרגיש שיש לי סרואנד... זה כזה כיף

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by KoM,

הכרטיס קול המדהים הזה הולך לנחות בארץ בקרוב, וגם במחשבי הקט... במחיר שלא יעלה על 280 שקל, האם הוא מגדיר מחדש תמורה ? הרי יש לו כל מה שצריך מכרטיס קול מוביל ! דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MishaK,

אני מתכנן לקנות שבוע הבא עכבר, שכנעתי סוף סוף את אבא שלי(אל תשאלו על מה הייתי צריך לוותר....), ואחרי הרבה התלבטויות ודיבורים עם קובי(בעיקר), החלטתי לקנות Track Ball תוצרת Logitech כמובן. הכול טוב ויפה, ובחרתי לי ב-TrackMan Wheel. האם הבחירה הייתה נכונה? מישהו עובד/עבד פה עם העכבר הזה? יש איתו בעיות ידועות? הוא נוח? תודה לכול העונים..

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אז מה היה לנו? אחרי כל ההתרוצצויות והבירורים נשארתי עם הדבר הבא : +AMD XP 1600 (פשרה תקציבית מה-1700) מארז ATX MIDI TSUNAMI 350 + שני מאווררים לוח אם GIGABYTE 7VTX-H זכרון PC2100 256 DDR (לא ברור איזו חברה עדיין) כ. מסך GAINWARD GF2 Ti/500 XP VIVO GOLDEN SAMPLE עם TV OUT מסך "PROVIEW 19 שטוח DX-997N כל זה ב-4500 ש"ח טבין ותקילין. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי להגיע עד כאן ועל העצות וההדרכה המצויינים. אם מישהו רוצה להעיר לטוב ולרע, מארז לא ראוי? זכרון מומלץ? או אחר, זה המקום. ובבקשה לגבי הפרוביו, אני יודע שלא שם דבר אבל קיבלתי פידבקים חיוביים מכמה רוכשים ואני מקווה לטוב. בשמחות. :-)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by exupgh12,

על איזה לוח הייתם ממליצים למערכת של DUAL ATHLON ?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by PeaS,

כל הזמן אני שומע שזה מגביר את הביצועים, זה יותר נוח וכו'... לפי דעתי זה סתם לא נכון ומבולגם לעבוד עם כל הפריטישנס האלה... מישהו יכול להסביר לי למה זה כ"כ טוב?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by KoM,

ההתלבטות, רגע לפני הקנייה חוזרת בגלל כתבה חדשה אשר פורסמה באחד האתרים האהובים עליי, XBITLABS... שם הם לקחו סלרון 1000 טואלטין זול להחריד המהירו אותו ל-1500 בקלות מדהימה ( השתמשו בוולקנו 7) והראו איך כמעט תמיד הוא עוקף P4 1.8Ghz ו\או XP1700... הבעייה היא שהם בישרו שם כי הדגמים האלה קלים וטובים פי כמה לאוברקלוקינג מאשר הסלרון 1200, בגלל שהם פשוט עברו דאון קלוקינג... אז ההתלבטות חזרה סלרי 1100\1200 ?

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by The_Byter,

כשהפעלתי את העדכון האוטומטי של הXP אחד העדכונים היה לכרטיס מסך - 2.3.1.2 ואכן תחת הממשק של הדרייבר שהיה 2.3.1.1 אכן מצויין שהדרייבר הוא 2.3.1.2 ! (כנראה 2.3.1.1 WHQL)

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by yirmi,

פשוט לפני חצי שנה בערך שידרגתי את המחשב ובין היתר החליפו לי לוח אם ואני לא יודע איזה צ'יפסט יש לי, לא שלפני זה ידעתי אבל לא משנה.... בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב בין כל הדברים שכתוב לי נמצא w6318ms, האם זה הצ'יפסט שלי? אם לא, אז מה זה אומר? אני שואל את כל השאלות האלה כי התקנתי windows98 בתור מערכת הפעלה נוספת ולא מזהה לי את היציאת USB וגם את הכרטיס קול שהוא OB, פעם כן היה עובד לי 98 וזיהה את כל הפריטים האלה, אבל לא נראה לי שאני התקנתי אותו אז, כנראה שזה היה במעבדה. בקיצור! אחרי שזיבלתי את השכל כ"כ הרבה אני שואל שוב, האם זה הצ'יפסט שלי? מאיפה אני יכול לעדכן אותו? אם זה לא הצ'יפסט אז מה זה? תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by e-r-a-n,

צורב של LG במהירות 24x10x40 עדיף מאשר ה plextor 24x10x40 ?? כי יש בניהם הבדל מחירים של 150 ש"ח!! והצורב LG יש 2 סוגים אחד LG 24x10x40 Retail - 111$ ו LG 24x10x40 OEM - 106$ מה ההבדל בניהם בכלל ? מה זה ה OEM וה RETAIL ?.. ה retail אני יודע שזה כאילו בא בקופסא אם החוברת וכל הדברים הללו

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by TeaTime,

איזה חברה הכי טובה לRDRAM OC?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by GiDo,

יש לי 2 מקסטור - כל אחד 40GB - 7200 RPM. אבל זה לא מספיק, כי אני מפעיל FTP גדול וחביב על אחד מהם ולא נשאר מקום ליתר. חבר שלי - בעל חברה לשיווק מחשבים שמע על הבעיה והציע לי לקבל מקסטור 120 ג'יגה בתמורה לשניים שיש לי כרגע, בלי תוספת מחיר. העניין הוא שההארד דיסק שהוא מציע לי פועל ב- 5400 RPM... האם שווה לי לקבל "תוספת" של 40 ג'יגה בתמורה לוויתור על מהירות הפעולה? ובכלל מה ההבדל במהירות בביצועים ואיך בדיוק אני ארגיש בהבדל הזה ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by WizMaster,

שלום. במחשב המשני שלי יש את הלוח אם הזה: MS-6154VA הלוח הוא של MSI. רציתי להחליף את הכרטיס המסך למחשב הנ"ל במקום הכרטיס הדרעק שמורכב עליו(TNT2) בכרטיס מסך אחר, חשבתי על ה-Geforce 2 TI של הרקולס, הוא נראה לי הכרטיס שהכי מתאים למחשב זה(P3 733), עכשיו השאלה שלי היא, האם יכול להיווצר מצב, שמכל סיבה שהיא הכרטיס לא יתאים ל-AGP בלוח(X2)?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by PeaS,

1. ההבדל היחיד בין הGF 3 TI200 לGF 3 ולGF 3 TI 500 הוא מהירות הCORE והזכרונות? או שיש עוד הבדלים? אם יש אז תפרטו מה הם בבקשה. תמיד אני מחכה שיצטברו אצלי כמה שאלות ואני ישאל אותן בפורום... וגם תמיד אני שוכח לפחות חצי מהן, כמו עכשיו.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by max_cool,

חבר שלי מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש שישמש בעיקר לסוגים שונים של עריכה וקידוד וגם למשחקים ( ספורט ומרוצים בעיקר) זה מבוסס AMD אז תעזרו לי כי אני לא ממש מנוסה בזה: AMD DURON 1.2 GA-7VTXE-PLUS GIGABYTE 5PCI DDR AC 256 PC266 DDR MAXTOR 40 GB 7200 RPM LG 52 PLEXTOR 40-12-40 ATI ALL IN WONDER FROM THE USA דוד שלו יביא לו וזה הכל את כל השאר הוא אמר שהוא ישיג לבד אז מה דעתכם הערות יתקבלו בברכה.

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by blabla2002,

גם תכתבו מה הדברים הטובים ומה הדברים הלא טובים של כל חברה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by godisme171,

יש לי זכרון 64 ובביוס הוא רושם לי64 DISABLED מה זה אומר

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by cganir,

שלום לכווווווולם. יש לי כרטיס Geforce 2MX400 של חברת PowerColor (אני יודע - כרטיס דפוק - אבל עושה את העבודה). התקנתי לו את הדריברים האחרונים (27.41), וכשאני מנסה להפעיל את תוכנת ה NVRefFix , התוכנה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי בכלל, ולא מאפשרת לי לתקן את קצבי הרענון ! התוכנה כן מציינת את שמו של הכרטיס , והוא אפילו מופיע ברשימת הכרטיסים המזוהים, אבל היא לא נותנת לי להתקדם לשלב ההגדרות, בטענה שהכרטיס לא נתמך. למישהו יש רעיונות ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.