עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by godisme171,

מה זה בקר SCSI /IDE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DiSc@MaN,

תראו את הראדון הזה : http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=94uydglmy3uih60&id=996 יכול להיות אמתי במחיר כזה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ???אני רוצה להרכיב מחשב "כבד" ואני צריך לוח אם טוב וקצת הלכתי לאיבוד בין הלוחות אז אם יש עצה לסוג של לוח אם טוב שיכיל גם כרטיס רשת וכו מובנים אני ישמח אם תעזרו לי ???

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by yirmi,

פשוט לפני חצי שנה בערך שידרגתי את המחשב ובין היתר החליפו לי לוח אם ואני לא יודע איזה צ'יפסט יש לי, לא שלפני זה ידעתי אבל לא משנה.... בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב בין כל הדברים שכתוב לי נמצא w6318ms, האם זה הצ'יפסט שלי? אם לא, אז מה זה אומר? אני שואל את כל השאלות האלה כי התקנתי windows98 בתור מערכת הפעלה נוספת ולא מזהה לי את היציאת USB וגם את הכרטיס קול שהוא OB, פעם כן היה עובד לי 98 וזיהה את כל הפריטים האלה, אבל לא נראה לי שאני התקנתי אותו אז, כנראה שזה היה במעבדה. בקיצור! אחרי שזיבלתי את השכל כ"כ הרבה אני שואל שוב, האם זה הצ'יפסט שלי? מאיפה אני יכול לעדכן אותו? אם זה לא הצ'יפסט אז מה זה? תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

שלום אז ככה יש לי לוח CUV4X של ASUS ואני רוצה לקנות מעבד PIII 1.26 ג"ה אבל בביוס יש הגבלה ל 1000 עידכון יעזורר או לא?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by KoM,

ההתלבטות, רגע לפני הקנייה חוזרת בגלל כתבה חדשה אשר פורסמה באחד האתרים האהובים עליי, XBITLABS... שם הם לקחו סלרון 1000 טואלטין זול להחריד המהירו אותו ל-1500 בקלות מדהימה ( השתמשו בוולקנו 7) והראו איך כמעט תמיד הוא עוקף P4 1.8Ghz ו\או XP1700... הבעייה היא שהם בישרו שם כי הדגמים האלה קלים וטובים פי כמה לאוברקלוקינג מאשר הסלרון 1200, בגלל שהם פשוט עברו דאון קלוקינג... אז ההתלבטות חזרה סלרי 1100\1200 ?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by RedHat_Lover,

ראיתי היום באתר שאפשר להזמין את ה-GeForce 4 Ti 4400 של VisionTek במחיר די מצחיק לעומת המחירים בארץ. אז רציתי לשאול אם VisionTek היא חברה טובה, ואם שווה להזמין את הכרטיס? אפשר לקנות את ה-Thermaltake CRYSTAL ORB ולעשות לו Overclocking למיהרות כמו של ה-Ti 4600 זה סה"כ 50 Mhz .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by RedHat_Lover,

אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למחשב בשביל DVD ומשחקים מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by the_jackal,

איזה לוח אם מומלץ יותר מבחינת אמינות,ביצועים ותוספות ושמתאים למעבד amd נגיד atalon xp 1700 asus a7n266-e msi k7n420-pro ecs k7vta3(אם יש בארץ) והאים עדיף לשים זכרון 128mb ddr x2 או 256mb x2 או שזה לא ממש משנה ???

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by yotamoo,

1)מה ההבדל בין Athlon XP ל-MP? 2)האם ניתן למצוא הארדיסק מהיר יותר מ-7200 RPM במחיר סביר, ואיזו חברה לדעתכם מייצרת את ההארדיסקים הכי טובים? תודה לכל מי שיענה!

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by Notter,

לא האמנתי שווקא החלק הזה יעשה לי בעיות אבל בכל זאת... אני רוצה לקנות מארז מזיגזג ואני מעדיף 350W מידי אבל מה? יש רק את האנרמקס והוא גם tower והוא גם עולה נורא יקר ואני לא צריך אחד כל כך יקר... אז למישהו יש המלצות מה לקחת מזיגזג כי נכנסתי למעיין מבוא סתום

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by uv,

האם כדאי ואיך ליבא את זה לארץ ? לוח אם מעבד AMD וזכרון ??

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by Chain ReAction,

חפשתי בכל ירושלים בשביל הכרטיס הנ"ל וכולם ממשיכים להגיד לי שאין להם אותו ולא מיבאים אותו יותר.. זה נכון? אם לא.. למישהו יש איזה שם של חנות שאני יוכל לקנות אותו ממנה? (לציין עיר ושם מלא של החנות בבקשה) ואם כן.. יש איזה הצעות לכרטיס אחר שיספיק לי לכמה שנים טובות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by guyyug,

אני יודע שהנושא חרוש אבל בכל זאת אני מחפס מחשב נישא עד 8000 שח עם כרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל תוכנית גרפיקה ואפשרות למשחקים הבנתי שיש חברות שמשלבות כרטיסי גי פורס במחשבים שלהם והכי חשוב מה ההבדל בין מחשב אמריקאי שמיוצר בטיואן לבין מחשב טיואני שעל הניר נראה זהה ועולה בדיוק חצי

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  15. עשיתי בדיקה למודם שלי (modem blaster 56), עם התוכנה system mechanic הנה התוצאות ( והתמונה לא מפוברקת ! ) : אני מחובר עם קו טלפון רגיל. אגב, במקרה הטוב אני מתחבר על 33.6 (ה-XP מודיע בהתחברות). למי ההסבר על המהירות הגבוהה? באינטרנט אני לא מגיע למהירות כזו , אלא רק ל-33.6

16. Started by TeaTime,

לפימה שהבנתי הם יגעו רק ברבע השני שווה לחכות שהם יגעו או לקנות 4400 עכשיו?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by Notter,

אז ככה: XP 1700+ gigabyte GA-7VTX-H-PLUS micron/crucial 256MB DDR 2100 seagate barracuda IV 40GB 7200rpm teac 4.11 enermax fs-710B gainward GeForce3 ti 200 עכשיו, חבר שלי אמר לי שכדאי לי לחכות ללוח אם מבוסס KT333 ולחכות לג'י פורס 4 טי 4600 זיכרון שיהיה 2400 ואתה הארד דיסק שיהיה של מקסטור אז תגידו לי מה אתם חושבים על זה וחוץ מזה, אני כבר תיכננתי לקנות מחשב ביום שלישי הזה אבל לפי מה שהוא אומר הדברים האלו לא נמצאים בארץ עדין אז למישהו יש מושג מתי הם צריכים להגיע?

• 46 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by iib,

כמו שאמרתי יש לי את הלוח הנ"ל אני לא בטוח עד איזה מהירות אני יכול לשדרג איתו חשבתי על סלרון 1000 (לא ליבת טולאטין) אבל אני לא בטח אם הוא יכול לעבוד במכפל של 10... כל עצה בנושא תוערך מאוד תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Marko,

חבר שלי רוצה להחליף כ. מסך, הוא חייל לכן תקציבו מוגבל ל-550ש"ח. המפרט שלו: GA-7IXE4 AGP*2 AMD 700MHZ 128MB SDRAM VOODOO3 3000 נכנסנו לפנדה ושם היו כ. מסך במחירים סבירים: ASUS V7100 MAGIC Geforce2 32MB 376 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO 458 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO/T 530 nis רציתי לשמוע את דעתכם על כרטיסים האלה או אחרים(חייבים להיות geforce). האם לחכות(כמה זמן?) ל-geforce4 שיוריד את המחירים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by DaMn18,

האם ביטול המכס על המינידיסקים (/נגני MP3, וכו') אומר שגם אם אני מזמין מאתר בחו"ל מינידיסק , גם אז אני לא אצטרך לשלם כלום בארץ? ומה קורה אם למשל אני מזמין מאתר מסוים - מינידיסק + 10 קלטות מינידיסקים + אוזניות קטנות , אז אני אצטרך לשלם מכס על האוזניות או הדיסקים , או שאני פטור לגמרי ממכס ?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Chain ReAction,

מה דעתכם על הכרטיס קול הנ"ל? כדאי לי לקנות אותו?

22. אני רוצה להזמין את המפרט של ה-7500 ש"ח של המשחקים עם שינויים קלים דבר ראשון, אני לא צריך עכבר, מקלדת, ורמקולים וגם לא מסך רמקולים יש לי של קיימברידג', לא הכי טובים אבל בחיי שאני שומע בהם מעולה כרטיס קול אני גם לא צריך, אני יודע שבא אחד עם הלוח אם והוא דיי טוב ואם כבר מדברים על הלוח אם, אני חושב שעדיף שאני אקח את ה- ASUS A7V266-E לפי מה שהבנתי הוא ממש טוב, ואני רוצה לוח אם טוב ובתור כרטיס מסך, אני רוצה את הג'י פורס 3 טיטניום 500 דלוקס, אבל אני לא בטוח שהוא ניתן להשגה בארץ בכלל ואני גם לא יודע כמה הוא עולה, אבל אם לא יהיה לי אותו אז אני את הטיטניום 500 כי לפי מה שהבנתי הוא יותר טוב מהרדיאון וגם רציתי לדעת אם מודם מגיע עם הלוח אם ולמה זה דווקא מודם 56, הרי יש לי ADSL... (אם …

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Johnny,

שלום לכולם, הזמנתי השבוע מחשב חדש עם מעבד פנטיום 4 2.0 נורטווד (0.13 מיקרון). איך אני יכול להבדיל בין אותו המעבד שבנוי בטכנולוגית ה-0.18 מיקרון למעבד שבנוי בטכנולוגית ה-0.13 מיקרון ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתוכל להבדיל בינהם ולגלות איזה מעבד קיבלתי ? דרך אגב ההפרש במחירים שלהם הוא מעל 1000 ש"ח. תודות...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by giliboy,

מה עדיף?? 1.אחד מהרמקולים למעלה+ SOUND BLASTER AUDIGY 2. ATP3 + SOUND BLASTER LIVE+שתי רמקולים של מערכת?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omri_ro@work,

היום הרכבתי אותו: P4 1.7 GHZ 256 MB SDRAM TNT2 M64 אני בשוק, איזה אנשים מפגרים יש בארץ!!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים