עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MS-D,

לא הייתי סגור אם לפתוח את הנושא, תחת "אוברקלוקינג וקירור" או ב"ציוד היקפי". בכל מקרה, אני בטוח שבאחד הפורומים אוכל למצוא מענה. בכמה מילים עלי : חייל קרבי, במסגרת השירות, ואני בורר מילים יוצא להיות למשך הרבה זמן במקומות מאוד קטנים צפופים וחמים ללא הרבה אוויר לנשימה. שמעתי בעבר על "מזגן מתנייד", מכשיר קטן, לא מסורבל במיוחד, קל ונוח לתפעול שמוציא קור ומתחבר לסוללות צבאיות. אז קודם כל אם מתוך היכרות עם מערכות קירור וציוד היקפי של מחשבים אתם מכירים מכשיר שכזה אשמח אם תקשרו אותי אליו. עכשיו במקביל, אני יודע שיש מאווררים ניידים, כמו למשל אלה שנמצאים בספק הכוח. אז לשאלתי : איפה רוכשים כאלה ? האם הם לא מרעישים (אני מתכוון למאוורר יחסית שקט), באיזה גדלים אפשר להשיג כאלה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by iib,

הממ שמתי לב למשהו מוזר. לAMD יש טרנד ללכת על שמות של סוגי סוסים עבור הליבות שלה: Palomino -האתלון XP הנוכחי Morgan - גירסת הדיורון של ה XP Thooughbred - הקיווץ של פלומינו ל 0.13 Appaloosa - הקיווץ של הדיורון ל 0.13 כולם שמות של סוסים. בעוד אינטל הולכים על שמות של נהרות: Willimate - ליבת הפנטיום 4 לפני הנותרווד Madison - ליבת האיטניום. Banias - באנייאס, מעבד לשוק הנייד שיצא ב2003 ומפותח בישראל (נחשו על שם איזה נהר) כולם שמות של נהרות... רק מחשבה.

3. קנו לי Logitech G5 באמריקה, איך כדאי לי לחלק את הDPI?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  4. שלום לכולם, קנו לי אתמול עכבר Creative 3500 אממ, יש לי בעיה איתו שהוא לא ממש מדוייק... חשבתי אולי אפשר לכוון אותו יותר, לשפר לו את הביצועים או שזה עניין של הרגל? תודה

5. היי שלום! מה נשמע? איך המדפסת יכולה לזהות דיו חלופי? והאם זה אומר שאני צריך להשקיע בדיו לא חלופי עבורה? האם לדעתכם יכול להיות שנוצר כבר נזק וגם אחרי שאשקיע היא לא תעבוד? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. קניתי מאמזון ,אני חושב שהיא הראשונה בישראל , לול עכשיו אני עובד על כתיבה עיוורת איתה כי אין עיברית (דווקא קל משחשבתי) רוצים תמונות שהיא מחוברת ? שאלות?

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by uv,

האם כדאי ואיך ליבא את זה לארץ ? לוח אם מעבד AMD וזכרון ??

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חוטית שתהיה מאוד שקטה, תקציב של עד 250 ש"ח. מוכן גם ליקנות מקלדת יד שניה במצב טוב מאשקלון והסביבה. אשמח להצעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום ותודה שנכנסתם ;D אני עומד לקנות כמה דברים למחשב שלי (כרטיס קול הרקולס פוטריסמו, עכבר לוג'יטק מאוסמן אופטי והארדיסק מקסטור 60 ג'יגה), מכיוון שהמחירים בחו"ל הרבה(!) יותר זולים, חשבתי על לקנות דרך האינטרנט לשלוח לחבר שלי שגר בניו יורק ושהוא ישלח לי לארץ. אילו תשלומים אני אצטרך לשלם מעבר למשלוח ? האם יש מכס על זה ? (אני ממש דפ"ר בכל הנוגע לזה) טיפים? דעות ? תודה רבה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yuvyuv,

טוב... אז ככה: לכבוד החגים ובעקבות יציאתם של כרטיסי המסך החדשים של nVIDIA ו- ATI, המעבדים החדשים של AMD, כרטיסי קול ולוחות אם חדשים. החלטתי לעשות קניה מרוכזת של חומרה ביפן עבור משתתפי הפורום שלנו. הקניה מתבצעת דרך מכר שלי ביפן שישלח את כל הפריטים בחבילה בדואר, התשלום על המשלוח יתחלק בין המזמינים בצורה שווה... אם אתם מעוניינים במשהו (אפילו זיכרון פלאש...) תכתבו פה הודעה עם הפרטים ועם השאלות שלכם לגבי הקנייה... סתם לדוגמא... (מחירים בשקלים) Athlon 1.4Ghz - 470 Athlon XP 1500+ (1.33Ghz) - 700 Inno3D GeForce 3 - 1400 SB Audigy - 500

11. המוצרים: PCI Diagnostic Card, או Port80 או PostPort, תקראו לזה איך שאתם רוצים הוא כרטיס PCI או/ו ISA (לתאימות מלאה לכל המחשבים מה20 שנה האחרונות) שמחברים אותו למחשב, ואם יש בעיה עם משהו עד העלייה של הווינדוס, הוא נותן על מסך LED קוד מסוים פותחים את הספר ובודקים מה הקוד אומר, ולפי זה מחליפים או מסדרים מה שלא בסדר (בשימוש למשל בלוחות אם של EPoX) לכרטיסים שאפשר לקנות בקנייה הזאת יש תאימות מלאה לביוסים של Award, AMI, Pheonix שזה מכסה כמעט את כל לוחות האם שקיימים טסטר לכבלים הוא מכשיר שבנוי משני חלקים, המתפרקים אחד מהשני בכל אחד יש מקום להכניס כבל, ולוחצים על כפתור, ומקבלים איתות אם הכבל בסדר, יש בו נתקים, הגידים לא מסודרים טוב וכו' יש טסטר אחד שהוא לכבלי Cat5 ומחבר RJ45 (כבלי…

• 51 תגובות
    • 9.4k צפיות
  12. Started by the_lighting,

אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי עכבר גיימינג עכבק גיימינג לוג'יטק g305 אלחוטי. לאחרונה התחילו לי כאבים במפרק היד, אני פשוט מרגיש שאין לי איפה להניח את היד... אני זוכר שהעכבר של רייזר, הabyssus של רייזר - היה לי נוח יותר בכף היד (אבל זרקתי אותו, לכן קניתי את העכבר הזה...) הנה טופס, שצילאתי באתר fxp ששם אף אחד לא נתן לי מענה...אורך היד שלי 10. רוחב לא בטוח איך למדוד... תקציבכם: (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר) 400 חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר) 500 מה השימושים שלכם בעכבר? (גיימינג, עבודה וכו') גיימינג ועריכה בפרימייר פרו אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הנך משחק? (קול אוף דיו…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by M_G_N_U_M,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר של עד 650 ש''ח וחשבתי על הרידאון 7500 או רידאון 8500le מה עדיף ומחירים למי שיש בבקשה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by spatz,

אני רוצה לקנות דיוידי למחשב... כמובן שכמה שיותר מהיר ואיכותי יותר טוב... איזה הכי טוב לקנות כיום? (נניח את המחיר בצד לרגע)

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by niv0us,

אני מעוניין לקנות מחשב כף יד עם מערכת GPS. אני לא בטוח מה לקנות. אנשים מסויימים המליצו לי על חברות שונות (MIO, PALM וASUS). שני המכשירים שהכי נראו לי עד עכשיו היו: PALM Tungsten TX/T5. יש באפשרותי לקנות את המכשיר בארה"ב. כעת יש ברשותי PALM M130 שבו בעיות רבות כמו עיבוד המידע כאשר נגמר לא החשמל... אשמח לקבל הצעות למחשבי כיף יד, והאם כדי לקנות אותם בארץ או בארה"ב. אין צורך בטלפון במכשיר. בתודה מראש... ניב

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Asafalfa,

היי אנשים טוב אני צריך Surge טוב לחורף אבל אני לא וידע איפה אני יכול למצוא אחד כזה ...? ואיזה סוג או חברה טובה ..? תודה... מי שלא יודע מה זה Surge זה נגד נפילות מתח ...

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לקנות מצלמה כזאת בUSB למסנג'ר ודברים אני צריך לדעת משהו מיוחד כמו רזולציה ממולצת? FPS ? משהו? לא לקנות של חברה לא מוכרת כי אני לא ימצא דריברים? אני לא הולך להשקיע יותר מ 150 שקל.. אז מה צריך להיות במצלמה פשוטה?? יש מצלמות פה בחנות מחשבים לידי ב 100 כדאי לקנות ככה בלי פרטים?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by kobi_af,

מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עם מיקרופון... התקציב מקסימום 130 הם לא למשחקי רשת אם אפשר תגידו סוגים וחברות שהם יחסית טובים שכך אם אני אבחר משהו אחר שאני לא ממש מכיר אז לפחות אני ידע שלקחתי מחברה אכותית

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג לאחי מתנה בתקציב של עד 400 שקל אני מחפש אוזניות בעלות שמיעה נקייה ואיכותיות שיכללו מיקרופון המליצו לי על: Senheiser PC 330 Razer Carcharias SteelSerias Siberia V2 -אשמח מאוד לשמוע ביקורת על האוזניות הנ"ל (למי שיש אותן) -במידה ויש לכם דגמים אחרים שאתם יכולים להמליץ זה יהיה מעולה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by ofirlik,

אני מחפש אוזניות למשחקים ושירים עד 400 ש"ח אם חריגה של 50 אני רוצה אוזניות איכותיות ובעיקר שיהיו נוחות ולא יכאיבו אחרי כמה שעות. תודה על העזרה נ.ב אם אפשר אני מעדיף חנויות באזור רחובות וראשון

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yair23,

שלום, מאחר והחורף מתקרב רציתי לקנות אל-פסק .. עשיתי חיפוש קצר בזאפ ורק התבלבלתי עוד יותר .. איזה סוג של אל-פסק אני צריך .. ושל איזה עוצמה ? יש לי מסך CRT 19 .. רמקולים CREATIVE INSPIRE 4.1 ספק במחשב 400W AMD Athlon XP 2000 - 1677MHz, Samsung 512MB DDR PC2700, WD 80GB 8MB Cache, Leadtek GF4 Ti 4200 128MB 4X AGP, LG Flatron F900P

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gggilad13,

איפה (אם בכלל) מוכרים בארץ ג'וייסטיקים של SAITEK? (בעיקר את הX45 והX52)

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by ravsaa,

אני מתלבט בין 2 דגמים : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6608 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32428&catid=931 התקציב הוא עד 200 ש"ח והשימוש הוא למטרת סימולטורים של מטוסים כמובן ואולי גם למשחקים... אם למישהו יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע תודה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  25. Started by Tharbad,

מטרה: סימולטורי טיסה למיניהם: - MS Flight Simulator - X-Plane - האפשרויות הקיימות תחת Battlefield. לא צריך להיות משהו מהודר; רק שיהיה נוח ומומלץ. שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים