ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריכה מצלמה שלא תהיה מסובכת מאד, כי ההורים שלי ישתמשו בה והם קצת מוגבלים טכנית, אתם יודעים... התקציב הסופי הוא 1500 שקל, אבל אפשר לחרוג עד 100 שקל אם ממש צריכים. ת'כלס לא צריכה פונקציות מיוחדות רק שיצאו תמונות טובות ושיהיה אפשר להדפיס בגודל נורמלי (או קצת יותר) בחנויות צילום (רוב הצילום יהיה בחו"ל). תודה, הילה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם ה-SWITCH הבא טוב (בדגם SV2 ) האם יש לכם ניסיון איתו.? http://www.addertec.com/products/kvm_pc/sv2_sv4.html האם יש לכם המלצה לדגם טוב יותר אך פחות או יותר באותו מחיר (200 ש"ח). Thanks
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי כאשר אני יקבל את העכבר החדש (mx510) אני יצטרך לקנות מקלדת חדשה, אז חשבתי גם מקלדת לקנות בארצות הברית, גם יותר זולות וגם יש יותר מבחר, אבל לא יהיה לי עיברית במקלדת אז זה לא שווה, אז אני צריך מקלדת ב-300-350 שקל, חשוב שתיהיה שחורה, לא אכפת אם אלחוטית או לא, וחשוב שיהיה בה כפתורים מיוחדים (נוספים), המקלדת למשחקים ולאינטרנט. תודה מראש לעוזרים Install
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קניתי בשעה טובה מחשב,עםמסך דל 23,רציתי מצלמה אינטרנט מעולה יש המלצות? שתשב על המסך למעלה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
צריץ המלצה לאל פסק , יש לי הפסקות חשמל בחורף ולכן כדי להגן אל המחשבאני צריך אל פסק טו בסביבות 300 עד 500 ש"ח החומרה שלי : Thermaltake Silent PurePower 410Watt amd 3000 64 bit box 939 Thermaltake מאוורר למעבד שלי msi k8n neo2 platinum idetion Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP adata 1024 512x2 400 asus dvdrw lg cdrom x52 תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש כזה דבר מהצד שמתחבר למדפסת זה חיבור LPT ומהצד שמתחבר למחשב זה USB
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
manual שיעזור לכולכם לעשות גם אחד כזה בבית אני וחבר שלי בנינו אותו !!!! http://www.suitcase.up.co.il המזווקייס ...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.plonter.com/webcatalog/computerstore/ordernow.tmpl?item=Ti500-VIVO&affiliate=zap אין זול יותר
-
חלק כמו מראה. העכבר ממש מרחף... תענוג... אם כי בגלל שהמשטח מבריק יש לפעמים בעיות עם העכבר (אופטי). לפחות עכשיו המפרק של היד הפסיק לכאוב
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מארז זלמן משהו לפנים http://imagehost.vendio.com/bin/viewimage.x/00000000/electronicdiscountsales/ZalmanFC1Fatal1tyWSV_14.jpg?vvid=22935718&allow_track_link=1&track=023558e8d8-4dafb&sp=0
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן שיש גשם אז המסך שלי מרצד. למשל אתמול היה גשם בבוקר אז המסך שלי התחיל לרצד בתרוף אחרי בערך שעתיים כשה הגשם הפסיק והיתה שמש בחוץ אז המסך שלי עבד נורמלית. וזה קרא לי גם שבוע שעבר
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html מצלמה מדהימה תותחה אין מילים.......
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. כמעט שנתיים אני משתמש בספק כוח Ever Power בהספק של 300W (עלה לי אז 180 ש"ח). הספק הזה לא נראה ג'נרי (2 מאווררים, כבד, חיבור מתח ל SATA), למרות שבזמנו לא הצלחתי למצוא עליו שום מידע באינטרנט. לפני כמה ימים אחד המאווררים שלו התחיל להרעיש, הוצאתי אותו מהמחשב, ומכיוון שנגמרה האחריות עליו, החלטתי לפתוח אותו. כמובן שיצאה ממנו כמות אבק נכבדה, כיאה לספק שעובד כמעט שנתיים. שאבתי את האבק עם שואב, שימנתי את אחד המאווררים (כדי לשמן את השני היה צורך בפירוק ה PCB, ולכן העדפתי שלא לשמן אותו), ולאחר מכן הבחנתי במשהו מוזר: כן, הסתבר שיש 2 קבלים מנופחים בתוך הספק, עם חומר צהוב-חום עליהם. ברור לי שזה אומר שהקבלים לא תקינים. מכיוון שלא היה לי ספק אחר, הרכבתי את הספק והחז…
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון: יש לי את ה-I-PAQ 4150 של HP, ואני רוצה לקבל אליו מסמכי וורד במייל (כמו שהיה בסדרה -"24". אל תצחקו! זה פרקטי!). הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה- לקנות מכשיר סלולארי תומך בלו-טות' שישמש כמודם, או ישר לקנות מודם סלולארי שמתחבר אל המכשיר? ואם מודם, איזה אני יכול לקנות שיתאים לי לכניסות? בקיצור, אני מניח שהבנתם את הבעיה, כך שגם אם השאלות לא מספיקות/טובות, מי שיענה, שיענה תשובה מקיפה בבקשה (כולל דרך איזו חברה לקנות ואיזה מוצר). המון תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ששולחים לי פקסים לבית אני צריך לאשר במדפסת בשביל לקבל אותם האם יש דרך שלמשל המדפסת תשמור את הפקס בזכרון ובכך אני אהיה פטור מלהיות ליד המדפסת ששולחים לי פקס? המדפסת והקו טלפון על אותו קו
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
8) בשעה טובה, אחרי כמעט התקף לב שחטפתי ששמעתי שאמא שלי כמעט עברה תאונה בגלל נהגת מפגרת (מן הסתם מזן נקבה ) עשתה ברקס פתאומי, לא נגרם נזק.. אבל הקופסא של המצלמה הדיגיטלית (Nikon 775) צנח מהכסא לרצפה! נבהלתי וזה... בסוף היא הגיעה, התנפלתי על האוטו, הכל היה תקין עוד לא ממש למדתי איך להשתמש בה, בקושי אפילו.. עשיתי מעט תמונות לא מזמן, יש פה כמעט חושך מוחלט, ויצא איכותי למדי רק לשתף.. המקום שבו אני מבלה את רוב הזמן ביוםלא להתייחס לברק שיש על השולחן, זה תוצאה מפלאש לא נחוץ.) הכלבה האימתנית בת ה 35 לגיל כלב, אשר רצחה בדם קר שועל חולה כלבת ועוד סתם שועל.., וגם 5 שפני סלע, נפצעו או מתו, קשה לדעת.. (צולם במהלך הטיול לעשיית צרכים ;D והיה מאוד חשוך, לקח לפלאש 20 שניות כמ…
-
- 48 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
כמה נראה לכם תעלה מערכת קולנוע ביתית עם רמקולים טובים טלביזיה 43"-41" וDVD בן זונה עם הכל ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דגם ה-CM310 מציע חיישן אופטי עם דיוק גבוה במיוחד במחיר שיהיה גבוה רק במעט מ-100 שקלים חדשים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי 2 מקסטור - כל אחד 40GB - 7200 RPM. אבל זה לא מספיק, כי אני מפעיל FTP גדול וחביב על אחד מהם ולא נשאר מקום ליתר. חבר שלי - בעל חברה לשיווק מחשבים שמע על הבעיה והציע לי לקבל מקסטור 120 ג'יגה בתמורה לשניים שיש לי כרגע, בלי תוספת מחיר. העניין הוא שההארד דיסק שהוא מציע לי פועל ב- 5400 RPM... האם שווה לי לקבל "תוספת" של 40 ג'יגה בתמורה לוויתור על מהירות הפעולה? ובכלל מה ההבדל במהירות בביצועים ואיך בדיוק אני ארגיש בהבדל הזה ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה המקום. אשמח לקבל קומפרסור למחשב/ניקוי אבק למחשב במחיר סביר לכל בית. שינקה את האבק שיש במחשב. תודה רבה תום.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש את ה 9800 פרו או את ה 6800 הרגיל ואני חושב שאני צריך ספק חדש יש לי עכשיו ספק 350 ג'נרי. אני צריך להחליף ספק לאחד מכרטיסים המסך שאני רוצה לקנות? איזה ספק כדאי לי לקנות? הספק של ריידמקס 420W יהייה טוב ל 9800 פרו או ל 6800 הרגיל? המפרט שלי: AMD 2400 לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L 512 RAM DDR 333 הארד דיסק 60 ג'יגה של מקסטור כונן CD רגיל וצורב רגיל
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אלה הדגמים החלטתי שאני צריך לבחור מהם, אם מישהו מתנגד, שיתנגד... ויגיד לי כמובן. MAXTOR (5T040H4) -40GB -7200 RPM - ATA 100 מחיר-642.32 (שקלים כמובן...) MAXTOR 60GB -7200 RPM - ATA 100 מחיר-1100.38 (ד"א, ההפרש בין הגמים של 30 ג'יגה ל40 ג'יגה באותה סדרה הוא פחות מ100 שקל, למה לעזאזל ההפרש בין ה40 ל60 ג'יגה הוא יותר מ400 שקל :s05: ) והדגמים האחרים SG Barracuda IV - 40 GB (ST340824A) - 7200 RPM - ATA 100 מחיר-584.41 SG Barracuda IV - 60 GB (ST360021A) - 7200 RPM - ATA 100 מחיר-805.54 אוקיי, ועשיו לשאלות. אני מעדיף כונן של 60 ג'יגה, ויש לי סיבות משלי, אבל הכוננים האלה הרבה (לא כ"כ הרבה) יותר יקרים... אז אני חושב שאני ילך על 40 בעצם גם יש לי את הכונן הישן שאני ישאיר פה (של 12…
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
טוב הNX500 שלי הישן והטוב הולך למות בקרוב .. אבל היה אחלה של עכבר אני קונה Logitech G500 ואיזה פאד? לא בטוח אני רוצה פאד עד 60 שקל מקסימום בבקשה לא לחרוג אבל עדיף כמה שיותר זול אני חשבתי על SteelSeries QcK Mini אבל אתם חושבים שהוא יספיק? אני משחק על DPI של 1800-800 בינתיים אבל נראה אוליי אפילו יותר.. הפאד הזה יכול לפעול טוב על מעל ל3000 DPI? איזה פאד אתם ממליצים? אני מעדיף שתביאו לי פאדים מהחנות הזאת בבקשה: http://www.noacomp.co.il/ תודה רבה ותודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-