ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום קוראים לי דניס רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הפאד מה הבדל בין פאד קשיח ופאד רך ? ואיזה פאד כדאי לי לקנות יש לי עכבר של RAZER ABYSSUS חשבתי לקנות אולי razer megasoma או razer vespula תודה לעוזרים וממליצים
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי את העכבר הזה- http://tms.co.il/product/1055 וחיפשתי פדים (לא יקרים) כי אני לא מתכוון להוציא יותר מ-50שח' על פד זה נראה לי די דבילי אבל מצאתי את הפד הזה תקראו את מה שכתוב עליו ומה אתם חושבים זה שווה את זה זה לא בולשיט?? http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=6353
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך פד ל-G5 שלי משהו שיחליק אותו טוב, אז מה כדאי ג'ל, בד....? תקציב מקסימום 30 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך פד נוח לעכבר עד 70 ש"ח. שלא ישחוק לי את העכבר. ושהעכבר ינוע בדיוק יותר. וגם שיהיה נוח ליד שלי.
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שיעלה כמה שפחות, שיהיה טוב לגימינג, נעים ונתפס על השטח, שיהיה מספיק מחזיר אור בשביל החיישן האופטי ו... זהו! שוב אני חוזר שיעלה כמה שפחות אבל שיהיה איכותי..
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הפקס הישן שלנו מתחיל לעשות בעיות (הגיע הזמן אחרי 7 שנים). ובכלל הגיע הזמן הלשתדרג.. אז אנחנו מחפשים פקס חדש.. שיהיה קטן... (עדיף צבא לבן / אפור) יש העדפה שלא יעבוד על דיו.. אלא עם לייזר ... אם אפשר לשלב מכונת צילום אז סבבה , זה לא כזה חשוב... תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היה לי צורב ככה איזה 4 שנים גם המהירות זהה לשנים אין לי בעיה שהצורב ההיה "איטי" אבל שלא ידפקו דיסקים המלצות חברות + דגמים תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המקלדת שלי כבר כולה שבורה (8 שנים אצלי :\ מקלדת פשוטה של מיקרוסופט).. והפאד שלי גם כן נחרש כבר.. ומצבע שחור הוא הפך ללבן :\.. והאוזניות שלי כבר לא פועלות.. בגלל זה החלטתי פעם אחת להשקיע על משהו טוב וזהו , יש לי עכשיו עכבר של DA.. ואני רוצה לקנות מקלדת אוזניות ופאד חדשים.. התקציב הכולל הוא 1000 ש''ח.. אשמח להמלצות *כמו שציינתי בכותרת השימוש העיקרי שלי במחשב הוא גיימינג (4870X2) תודה
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין בנושא של העכברים לאחרונה גם. אני גיימר די רציני ויש לי עכבר בואו נגיד די "מסריח" חח (של A4 TECH שעולה איזה 30 שקל בחנות). בכל מקרה אין לי איתו ממש בעיות אבל אף פעם לא ניסיתי או אפילו החזקתי עכברים "מקצועיים" כמו הMX518. אז ההבדל בין עכבר כמו שלי למקצועי מורגש חזק? אם כן, אז באיזה אופן? והאם עדיף אופטי או לייזר? (אני שוקל מתנות לסילבסטר אז אל תתמהמהו עם התגבות בקשה ;D ) אה וגם תמליצו מה מתאים לגיימר לא הכי כבד. אני משחק די הרבה (במיוחד בCS ). משו בתחום ה200-250 שקל.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לעשות עבודה ברמה די בסיסית על איך עובד מחשב אשמח אם תפנו אותי לאתרים בנושא בתודה עמרי
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם: מצטער שאני שם את זה פה, לא עונים לי בפורום audio..
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
צריך רמקולים פשוטים של 100 שקל בשביל אבא שלי. יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למקם מצלמת אינטרנט בפינה של חדר מסויים ולחבר אותה למחשב שנמצא 9 מטר בקו אוירי ( בקצה השני של החדש ) ו 15 מטר בערך צמוד לקיר עכשיו להעביר כבל USB לאורך 15 מטר זה לא נראה לי הכי ריאלי השאלה אם יש אפשרות לשים בלוטופ/אינפרא או כל דבר אחר על כבל הUSB של המצלמה ובמחשב הבעיה היא שאני לא יודע אם יש בלוטופ/אינפרא שבאים עם USB נקבה. אשמח לשמוע רעיונות או פתרונות יוגב
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. השבוע קיבלתי כמה מאווררים של AC, ואין לי מה להגיד. ממש ממש שקטים, סוף סוף המחשב שלי שקט מספיק לטעמי, אם לא שורר שקט מוחלט בסביבה אי אשפר לדעת שהמחשב בכלל דולק, או אם אתה לא עומד ממש לידו לא שומעים אותו. בקיצור, עכשיו יש לי 2 בעיות, יש לי מארז ישן ומעפן, אני לא משתמש בדלתות שלו. 1) אני צריך לשים את אחד המאווררים של 80ממ על הכ.מסך (גודל הHS הוא 60ממ). 2) אני צריך לשים את ה-120ממ על הצד של המארז, וכמו שאמרתי אין לי דלת צדדית. הנה לינק לת'ראד שפתחתי בקשר לבעיה זו בOCFORUM כאן הכל הרבה יותר מפורט. אבל לא קיבלתי שום רעיון שלא יהיה מסובך מידי לעשות. http://www.ocforums.com/showthread.php?t=468573
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=SEARCH&Ntt=psu&N=0&Nty=1&Ntk=All&product_code=332357&Pn=TP_II_430_TruePower_430_Watt_ATX12V_v2_0_PSU_Power_Supply חשבתי אולי כדאי להזמין יחד עם הלוג'יטק MX3000 שממש זול שם. דבר המומחים?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מי מעוניין לרכוש איתי מאיזור הצפון (קריון או קיון נהריה), סט של לוגיטק של עכבר ומקלדת אלחוטית במבצע של 1+1 במחיר של 1100 ש"ח. לכל אחד זה יעלה 550 ש"ח. יש מעוניינים ? יום טוב, עומרי
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טוב, קניתי היום את המערכת שכ"כ רציתי במשך הרבה מאוד זמן - [glow=red,2,300]Logitech x530 5.1[/glow], אני מאושרת עד השמים, אבל ישנו דבר שפוגם באושר שלי.. אין לי תמיכה בסראונד. אם אתם שואלים אותי למה קניתי סראונד בלי שתהיה לי תמיכה לסראונד, זה פשוט - הפסיקו לייצר את הX530. עדיף להשיג אותם עכשיו כל עוד אני יכולה ולפני שהמחירים יזנקו וכל מה שאוכל להשיג זה מערכות משומשות לחלוטין ביד-2. עכשיו, אני צריכה או כרטיס קול תומך סראונד, או לוח אם תומך סראונד, לכן אשמח להמלצות. אני אישית מעדיפה יותר לוח אם תומך סראונד, ככה גם אשדרג את הלוח אם שיש לי כרגע. [מוכנה לשרדג למשהו עם יותר סלוטים לזיכרון/או עם קרוספייר] תקציב - כרטיס קול = 200 ש"ח מקסימום. לוח אם = 400 ש"ח מקסימום, רק אם באמת …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפשת את המאפיינים הבאים: - משולבת - מדפסת, סורק, מכונת צילום, פקס - הזרקת דיו - אלחוטית (אין צורך בחיבור חוטי לרשת) - עלויות דיו נמוכות - דו צדדית - אם נגמר הדיו הצבעוני, המדפסת מאפשרת להדפיס בשחור. גם מאפשרת להשתמש בשאר הפונקציות כמו סורק ושליחת פקס, אם נגמר אחד ממיכלי הדיו (הייתה לי פעם מדפסת משולבת שלא אפשרה לעשות כלום במקרה כזה). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני סטודנטית ורציתי המלצה לקניית עכבר אופטי קומפקטי למחשב נייד :] חיפשתי בכמה חנויות ולא כ"כ מצאתי משהו יפה וקומפקטי לטעמי. אני רוצה עכבר אופטי לא כ"כ גדול.. בצבע ורוד, בשביל מחשב נייד בגודל 15 אינץ', אני לא ממש יודעת מה טווח המחירים של עכברים כאלה (יש לי עכבר אופטי בנייח אבל לא יודעת כמה הוא עלה), אז שיהיה מחיר לא יקר מדי. המון תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס לשימוש ביתי. יש היום המון מוצרים בשוק וקשה להחליט מה לקנות. האם HP טובים וכדאי לקנות? הדגם HP6500 מומלץ? יותר מ 4500? והאם לקנות HP או משהו אחר? תודה רבה טל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי בכלל נסיון עם סוג החומרה הזה כך שאני לא מכירה יצרנים בכלל - זקוקה להמלצות. צריכה לחבר לפטופ (מהעבודה) ו -PC ללא DVI, רזולוציה סטנדרטית (1280X1024). עכבר ומקלדת USB אודיו רצוי אך לא חובה. יש אפשרות לפתרון גם לתקשורת (לא אלחוטית, מן הסתם)? אפילו לא לעבודה במקביל? (אם כבר לא להעביר כבלים - אז כבר) תודה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! נגמר לי הטונר השחור במדפסת לייזר מסוג Xerox 6125 ואני צריכה לרכוש חדש במהרה. השאלה קשורה ליחס עלות מול אמינות - האם למדפסת הנ"ל מומלץ לרכוש טונר מקורי (392 שקל) http://www.laserline.co.il/pl_product~6125tonerblack~6~13.htm או שמא, עדיף לקנות טונר תואם (מצאתי ב 114 שקל!) ? http://www.tonerink.co.il/product.asp?productid=484 האם למישהו יש נסיון עם טונרינק, האם הטונר יכול לפגוע לי במדפסת? האם אכן הטונר יספיק ל2000 דפים בחמישה אחוזי כיסוי? (לרוב אני מדפיסה מאמרים, כתבות וכו' בשחור-לבן) תודה רבה, מחכה לתשובות ממכם במהרה יעל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-