ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
במקרה הגיעו לידי 500 שקלים ואני רוצה לקנות איתן ג'ויסטיק רוטט ואם פידבק או איך שקוראים לזה , אני אשתמש בו למשחקי סימולטורים בעיקר אם מנוע פיזיקלי כמה שיותר מציאותי ואותנטי ולכן אני זקוק לג'ויסטיק שיביא לי תגובה כמה שיותר מציאותית.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אמנם IBM אך הפעם מדובר ב-20GB 7200 עד היום קראתי (במיוחד כאן) על בעיות בנפחים הגדולים יותר -40-60. הסימנים המדאיגים: 1. רעש מתכתי האופייני למכונות חריטה (אלו העובדים במהירות איטית) 2.זיהוי בביוס אך מאבד עצמו אי שם באיתחול 3.לפרקים מזוהה בביוס 4.בקיצור, יישות עצמאית! אשתף אתכם בדילמה שלי.. זה ברור שהדיסק יוחלף ויהפוך למשני (במידה וישרוד מעל למצופה) השאלה היא האם לסמוך עליו? הרי אם הוא ישמש כמשני אז מן הסתם ככונן גיבוי. אך אבוי, איך אפשר יהיה לסמוך עליו? הלך על הגיבוי? אגב, הוא עדיין עובד (כשבא לו) לראיה ההודעה הזאת. בכל אופן, מקסטור (40) ברוך הבא...
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום! ראיתי באתר של SKAK זכרונות DDR במחירים הבאים: kingston 256MB DDR - 550 nis Micron 256MB DDR - 675 !!! nis מדוע יש כזה הבדל ביניהם ?? ?? - הרי הם אותו גודל ומהירות!!!
-
בימים האחרונים שקלתי להזמין את יצירת המופת של נווידיה GEFORCE 4 TI 4400. היום קיבלתי את ה SEARIOUS SAM 2, הפעלתי אותו עם כל ה EYE GOODIES ורזולוציה של 1280 על 960 וראו הפלא ופלא, המשחק רץ כמו תותח על ה GEFORCE 2 MX400 המוההר קלות שלי... ועכשיו, תקנו אותי אם אני טועה, זה לא אחד המשחקים שעליו מריצים את כל הבנצ'מרקים? אם הוא עובד כ"כ טוב עם הכרטיס שלי, מה היתרון שיתן כרטיס במעל 1000 ש"ח??? (אם נניח לרגע בצד את ה FSAA בבקשה - 1000 ש"ח תוספת לא שווים את הפיטצ'ר הזה) אני חייב לציין שכל, אבל כל משחקי הבנצ'מרקים למינהם, כגון MAX PYNE, SEARIOUS SAM 2, וכו' וכולם הורצו עם כל האופציות על מקסימום ברזולוציה משגעת ועבדו יפיפיה, מבטיח לכם. אז למה (לי פוליטיקה עכשיו?) להשקיע היום מעל 10…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 שקל ואני לא בדיוק יודע אזה מה ההמלצה שלכם???
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין מערכת ADA890 לבין ADA880 של Altec אני מתכוון לקנות את אחד מהשניים בנוסף לכרטיס קול של Hercules Game Theather 6.1 עוד חודש בערך אחרי המשכורת... בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין ה AUDIGY לבין ה LIVE הרגיל ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לקח הרבה זמן אבל הגעתי למסקנה, לסידירום X52 יש מנוע מאוד מהיר !!!!!!! למה הכוונה ? קוטר סידירום הוא 6 ס"מ, והוא מסתובב במהירות 52 סיבובים לשנייה (מקסימום תיאורטית....), לכן המהירות הזוויתית(למביני פיזיקה) היא w=2*3.14*52=326.56 RAD/SEC ובגלל שקוטרו של דיסק הוא 6 ס"מ אז המהירות הקוית בנקודת הקצה של הדיסק היא v=326.56*6=1959.36 =19.5936 M/SEC נכפיל ב 3.6 ונקבל מהירות של 70 קמ"ש ! תקנו אותי אם אני טועה !
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזה נדוש השאלה הזאת אבל בכול זאת, אני זקוק לתשובות. יש הרבה צורבים חדשים נהירים היום 24x, 32x, 40x. כולם פחות או יותר צורבים באותה מהירות, וגם הפרשיי המחירים לא גדולים. אז מה שמבדיל אחד מהשני זה קריאה ,קריאת אודיו, צריבת הגנות של אודיו ומשחקים, קריאת CDRW, רעש ועוד.... אני מסתובב כל היום משווה צורבים ועדיין אין לי החלטה. יש את plextor 24 ו 40 ויש את asus 32 ואת richo 24 ואת mitsumi 32 ואת yamaha 24 ואת LITEON 32.... כולם מהירים אין הפרשגדול ביניהם, אבל כמו שאמרתי זה לא הכל וגם חשוב שיהיו שקטים, כי YAMAHA הקודמים ממש מרעישים. אז מישהו יכול לתת הצעות , אשמח לקבל הרבה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך זכרון 256MB 2100 DDR שנמכר בזיגזג של Buffalo ומופיע באתר בהשוואת מחירים - מחירי זכרונות האם שווה לקנות אותו
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מסך פרוויו 15 בן 5 בערך ותמיד הייתי משתמש בו ברזולוציה 800X600. רק לפני חודש הורדתי את הדרייבר שלו ושיניתי את הפריים רייט ל85. לפני כשבוע התחלתי לראות (זה בולט מאוד אם פותחים את הוורד וסוגרים את העמוד ונשארים עם הרקע חום אפור) ריצוד חזק שלא הרגשתי א עד עכשיו. אז כבר שבוע אני על 640X460 ורואה בסדר אבל ניסיתי לחזור ל800X600 ובכל הפריים רייטים רואים ריצוד חזק וגם ברזולוציה המעצבנת הזאת אחרי ששיחקתי קצת (100 פריים שהיה בסדר עד עכשיו) הוא כיבה לי את המסך וכרגע אני על אופטימל ונראה לי שככה זה הכי סביר מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
-
פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ועקב היעלמות הpc1600(או שלא)... נשארתי בחוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base
-
טלויזיה אצלי במחשב???
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מי יותר טוב? כי בעקרון Game Theater XP יצא לפני האודיג'י, אז השאלה האם Game Theater XP יכול להיות מספיק עכשווי.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פתחתי את הזיפ וקיבלתי שתי קבצים 7ZXE.F7 FLASH853.EXE הפעלתי את הEXE והופיע לי מסך דוס מוזר ביותר עם פסים וזה נראה לי ממש חשוד לתת לו לעבוד? להריץ תחת דוס בלי ווינדוס?
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטליזיה. החיבור נעשה באמצעות( tv out (rca בכרטיס מסך למתאם ל-21 pin בטלוזיה כניסת video(במתאם יש 2 כניסות בלבד video ו-audio). אני מעונין גם לשמוע דרך הטלוזיה לכן ניתקתי את הרמקולים של המחשב וחיברתי במקומם את כניסת הaudio של הטלויזיה אבל לא הצלחתי לשמוע בטלויזיה , מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עם כל הבעיות שכל יום אנחנו שומעים על דיסקים קשיחים, על איזה דיסק של איזה יברה אפשר לסמוך שיהיה אמין וטוב? לי באופן אישי יש הרבה דיסקים של החברות המובילות (Maxtor,IBM,Seagate,WD,Quantum) עם ה IBM - שלושה במספר - לא הלכו לעולמם אבל כולם עשו רעשים והגודל שבהם נמצא ב Risk ב Win2k Server ה Maxtor - הדגם D740x - התחיל לעשות לי בעיות של קריאה וכדומה Seagate - כבר כמה נפלו לי והלכו, הנוכחיים משמיעים רעשים שגורמים לי לדפיקות לב מואצות..... WD - רק הדגמים הישנים נדפקו לי, האחרונים (והדגמים החדשים) - עובדים בינתיים מצויין!!! ועכשיו שאני חושב על זה רק ה Quantum שלי לא עשו אף פעם בעיות..... דרך אגב על כל הדיסקים שלי כמעט ללא יוצא מן הכלל יש קירור של מאוורר אחד או יותר.... בקיצור מה עו…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהה כן ואיך לעזעזאל מכוונים אקוליזר של 10-band? זה די מדאיג אותי כי על הlive value שלי יש פשוט כיוונוני treble/bass וזהו...
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם במחשבים ניידים מבחינת ביצועים צריכת חשמל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.copymydvd.com/index.htm?a=4243 זה מה שהתוכנה שם טוענת שהיא עושה.... :-/ אני טוען שזה לא אפשרי :-X
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם מסוג GigaByte 7VTXH , אליו מחוברים עכבר אופטי של מייקרוסופט ומקלדת של לוג'יטק . הבעיה היא שכשאני מכבה את המחשב , המקלדת והעכבר ממשיכים לעבוד . יש פתרונות לבעיה ? שאלתי השנייה היא , איזה אל פסק כדאי לקנות , מאחר וראיתי מספר סוגים ואין לי מושג איזה מהם טוב ... והאם מסך 19 צורך יותר מתח ממסך 17 ? והאם זה משמעותי , כי קיבלתי מסך 19 של סמסונג 959 Nf וכבר בהדלקה הראשונה שלו היה פיצוץ קטן והמסך פשוט הפסיק לעבוד . שמתי את המסך 17 הישן מסוג Mag 786 FD ואיתו אין שום בעיות .
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אוקיי אנשים טובים אני צריך שמישהו שיש לו כרטיס רשת ללא שימוש בבית ינדב לי אותו לניסוי קטן , מכיוון שהINTEL שלי מתפגר לי ב174 מגהרץ , אני צריך משהו שיעבור את התדר הזה . במידה וימצא כרטיס שיעבוד , אני אשמח להתחלף , להוסיף כסף , ( נראה כבר לאיזה הסדר נגיע ) , אבל בנתיים אני צריך לבדוק עמידות . מחשב בלי אינטרנט זה לא ממש מחשב . אינטל לא ילך , כי לי את האחרון בסידרת ה100 שלהם , וניסיתי דגמים אחרים שגם כן לא עבדו .
-
פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ו... חוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base are belong to us" ASISTANCE NEEDED PLZ!!