ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב כף יד... הוא נהג מונית והוא רוצה את זה בשביל הGPS אני לא מבין בזה כלום... מישהו יכול להסביר לי בערך מה הולך עם זה? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לו GPS באוטו? הוא משומה סגור על MIO 210 מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת טוב? ומה טווח המחירים שלו? ומאיפה בכלל אני יכול לקנות אותו... אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה... אם זה לא קשור אז אני יודה לכם אם תעבירו את השאלה לפורום המתאים.. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת אל פסק בסכום של 400 שקל פחות או יותר למפרט שלי.. פנטיום 4 630 1 גיגה זיכרון 6600 רגיל כ.טלוזיה 2.כרטסי רשת מסך 17 מאג 770T ואם אפשר על הדרך אל פסק שיחזיק 2 מחשבים את הפנטיום 4 שלי ועוד פנטיום 3 ביחד..והמחיר לאחשוב לאל פסק הזה רק לדעת..שהוא חזק
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין כבל hdmi מ ebay ויש לי תקציב של כ 100 ש"ח לא כולל משלוח ואני ממש לא מבין בזה. את הכבל אני הולך לחבר בין הפלייסטשיין לטלוויזיה. אילו חברות טובות, דגמים וכדומה? כמו כן אם יש לכם עוד פרט מידע שאני צריך לפני הקנייה אז אני אשמח. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אני צריך שיפעל עם VISTA 64 BIT לא משנה פנימי או חיצוני עדיף עם שלט יש אפשרות לחריגה קלה תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
דרישות: שקט הכי חשוב שיראה טוב שיהיה זול - עד 450 טופ תודה
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני ככל הנראה יקנה מחשב מבוסס על AMD... קראתי בכתבה לא מזמן שמעבדי ה AMD נוטים להתחממות גדולה יותר מזו של מעבדי INTEL, המארז שאני מתכוון לקנות tk3003 לא נראה לי מספיק (מבחינת קירור וספק כוח) טוב, האם שווה להוסיף עוד כסף ולקנות antec/enemarx??? KRS1
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מדגם CANON S300, אני רוצה להחליף אותה וחשבתי על CANON PIXMA IP1000 שעולה 380 ש"ח. השאלה האם כדאי? האם החדשה טובה יותר מה-S300? הנה נתונים על 2 המדפסות, אנא עזרו לי להחליט: http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelTechSpecsSupportAct&fcategoryid=231&modelid=6609 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3155
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין ברכישת מדפסת משולבת עם פקס עד 700 ש"ח ומתלבט בין מספר מדפסות שהם ברשימה פה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db5620=5622&db379696=379697&db56930=179761&noidx=1 ועוד מדפסת של HP דגם LaserJet pro MFT M127fn מה שחשוב לי זה תמורה טובה למחיר למשל שמחיר הטיונר יהיה זול ושייתן תפוקת הדפסה טובה מאוד לפחות 1500 דפים ויותר חשוב לי אמינות שאני לא יחליף את המדפסת אחרי 3 שנים וכמובן שתיהיה איכותית בהדפסות ובסריקת מסמכים תודה רבה על העזרה רם. נ.ב אם יש דגם אחר שיותר טוב מכול הדגמים שהצגתי כאן אשמח שתציעו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאמרתי, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח אך גמיש. אשמח לעזרה ממבינים, תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 17:59:11 למבינים בבקשה תעזרו לי אני צריך את המדפסת הזו בדחיפותתודה.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש וזה יוצא קצת יקר ואני לא רוצה לעבור את סביבות ה 9 אלף (בסביבות) אני אראה את המפרט ואני מקווה שאתם יכולים לעזור לי מה כדי לשנות (אבל שיהיה עדיין משהו טוב ויותר זול.. הנה המפרט: מעבד: AMD Athlon XP 1900+ 1.6 GHz לוח אם: GA-7VTXH GigaByte כרטיס מסך: hercules 3D prophet III Titanium 500 (חלק הקשה, מתלבט אם לבחור ti 200 או להשאיר) זכרון: Mushkin 256 MB DDR 2100 Basic כרטיס קול: CrativeLIVE PLATINUM AUDIGY EX (גם כאן אני מאוד מעוניין להפחית) מסך: FLATRON 17 795 FT LG מארז: Antec Performance SX + Enermarx 350W הרדיסק: seagate 60gb 7200RPM תודה
-
- 78 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי חבר שלי עוד מעט טס לארצות הברית ורציתי לנצל אותו קצת ולהביא משם מצלמה דיגיטלית אני לא מבין במצלמות דיגיטליות לכן אני מפנה את השאלות אליכם ראשית התקציב שלי עומד על כ 400 דולר בערך אני מחפש מצלמה דיגיטלית בעלת איכות תמונה משובחת ובעלת 3.2 מגה פיקסל חשוב לציין אני לא צלם מקצועי לכן אני רוצה מצלמה קלה לשימוש ולתפעול אשמח לשמוע את המלצותיכם וגם אם אתם מכירים חנות מומלצת לקניית המצלמה בניו יורק תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המקלדת הנוכחית שלי מאיימת להפסיק לעבוד והמצב לא טוב. חשבתי על דגם פשוט מהסדרה של לוג'יטק, המוצרים של מייקרוסופט נראים לי גדולים ומגושמים. אני מעוניין במקלדת עם מקשים רכים (חשוב לי מאוד) שנוח להקליד עליה, ועדיף שתהיה זולה. אין לי צורך בתוספות כמו אלחוט וhotkeys, אני צריך רק משהו פשוט. אם יש לכם ניסיון עם המקלדות של לוג'יטק תכתבו כאן, למרות שאני אשקול גם הצעות אחרות. קראתי דברים טובים על ה-Logitech UltraX (למרות שהיא די יקרה), האם היא שווה את המחיר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חשוב שתיהיה מקלדת נוחה בעלת קליטה גבוהה (4 מטרים חלק) שאם אפשר כפתורי מולטימדיה..
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חבר'ה שלום מה המצב? יש לי לפטופ HP NC 4010 וברצוני להתקין עליו את התוכנות NAVIGATOR וגם DESTINATOR ורציתי לשאול איזה מקלט GPS עליי לרכוש?? בבקשה תעזרו לי ראיתי שיש הרבה סוגים של מקלטים של GPS שעובדים בבלו טוט' אבל איני יודע מה לרכוש ..... תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
?need help choosing laptop at about 5000+ nis ???
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מה נשמע.. מחר אני קונה סורק חדש אני מתלבט בין אפסון ל hp בכל מקרה התקציב הוא בין 450 ל 650 שח תכלס אני לא צריך איכות מעולה סריקת תמונות ואמינות.. זה הכל תנו הצעות.. תודה רבה יניב
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש למחשב שלי לצורך משחקים. שמעתי שה G7 טוב אבל יש הטוענים שלהוא לא נוח במיוחד וגם יש לו כפתור אחד פחות בצד. על ה MX620 לא שמעתי הרבה אבל הוא נראה לא רע בכלל. אם מישהו יודע קצת יותר עליו אשמח לשמוע. בכל מקרה אם למישהו יש הצעה לעכבר אחר שניתן לקנות בארץ אז הוא מוזמן להציע, רק בבקשה לא להציע עכבר חוטי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם... צריך עזרה בקניית עכבר למחשב רצוי שיהיה לייזר עם רזולוצייה של לפחות 1500 DPI יש לי סכום של 240 שח' אולי טיפונת יותר וחייב עכבר מחשב טוב.. שמעתי שהA4TECH LX750 ממש טוב ומרוצים ממנו הרבה אנשים האם זה נכון?? ומה אפשרי לקחת בסכום של 200-250 שח. תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אחי טס לסין וליפן השאלה שלי האם כדי להגיד לו לקנות לי ציוד למחשב או שהמחיר שם ובארץ הם אותם מחירים דבר שני האם תוכלו להמליץ לי על סוגים של הפרטים הבאים ואם אפשר כמה הם עולים בארץ {אין חשיבות למחיר פחות או יותר} הדברים שאני רוצה לקנות : כרטיס מסך מאוורר למחשב {המעבד שלי מגיע ל65 מעלות } תומך ל AMD מפרט המחשב שלי הוא : מעבד: amd athlon xp 1700 לוח אם: msi nforce-mcp ms-6373 זכרון: 256 SDRAM כרטיס מסך :nvidia g-force 2 mx400 64 mb כרטיס קול : nvidia nforce audio ver 5.1 נ.ב גם את המחשב הזה קניתי בסין זהו פחות או יותר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
דבר ראשון אני צריך את המדפסת להדפסת תמונות באיכות טובה כמו בחנות צילום עכשיו יש לי המלצה על שתי מדפסות רציתי להתיעץ עם מי שמבין מה יותר טוב ואם יש לו משהו יותר טוב... הדגמים שהוצעו לי הם : Canon Pixma IP4600 ו : HP Officejet Pro 8000 תודה...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חברה שמעו אני אומר לכם ככה ספק אני צריך טוב שיהיה למה המחשב יעבוד הרבה ומארז אני באמת לא יודע לא חשוב לי היופי רק שיהיה כמו שצריך ולא עד כדי כך יקר עכשיו אני שואל אפשר להשיג משהו כזה ככה עד 500-600 שח מארז + ספק טוב
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עמדות בפני שני אפשריות האחת היא canon i320 והשנייה Hp 5550 אני נוטה יותר לכיוון של הcanon רק בגלל המחיר הזול של הדיו השאלה האם המדפסת הזאת תוכל להדפיס לי גם באיכות גבוהה כמו הhp ?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אייך המצלמה הזאת http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1013974 אני צריך שתיהיה באיכות מספיק טובה לצלם דפים שיראו את הכתב בדף.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך למערכת שלי שמופיעה כאן בפורום זיכרון DDR 333 אני רוצה 512MB אבל חשוב לי גם המחיר. איזה חברה ודגם הכי טוב\משתלם?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-