עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by huber,

פה יש רמקולים ממכרז שהייתי רוצה לרכוש למחשבי עבור צפיית סרטי DIVX ומשחקים. שווים 979 ש"ח?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועים נשאר צורב ומסך למי שיש רעיונות שיכתוב בבקשה בבקשה מחירים שם ספק (לינק) ושם יצרן וכמובן סוג תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ועוד עם מעבד מ"הדור הישן" שבנוי ב0.18 ללא מטמון נוסף ועם 460 מה"צ פחות וכבר התחלתי לדאוג שהם בדרך למטה ואנחנו שוב חוזרים לימי המונופול... תאמת באמת קשה לחשוב איך אפשר להתמודד עם תאגיד כזה גדול ועם כל כך הרבה משאבים שנמצא כל כך הרבה זמן בשוק אבל אני מניח שפשוט חייבים, אסור שתהייה רק חברה אחת אני יודע שיהיו אנשים שיגידו שזה בעצם המקסימום שהPALOMINO יכול להגיע לעומת הNORTHWOOD שיכול להמשיך עוד הרבה, אבל בשביל זה יש את הHAMMER. כולי תקווה שהוא יצליח כמו אחיו הקטן.

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by se7en,

איך eVGA בכרטיסי מסך?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מפרט המחשב שאני חושב עליו: לוח אם Asus P4T-E מעבד Intel 1.8 - 512k cache זיכרון 512M RdRAM כרטיס מסך Geforce 3 או 4 HD 80G מהירות של 7,200 - יש המלצות והעדפות לחברה ספציפית? תודה על העצות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by amir77a,

יש משמעות לסוג הזכרון בפועל בין RDRAM ל-DDR. המהירות הרי היא 800 לעומת 266, זה בא לידי ביטוי בפועל?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  7. (נא להתייחס לדיון זה ללא קשר לריבים ישנים) ג'יפורס טי200 רגיל עולה בארצנו 1200 ש"ח בערך ג'יפורס של MSI עולה כיום כבר 950 ש"ח למרות שMSI היא לא החברה הכי טובה כשיש הרקולס וGAINWARD האם ההפרש שווה 250 ש"ח ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ThE_BesT,

אוקיי חברה הרצתי את הבנצ'מרק!! והנה התוצאות שלי CPU-4118 MEMORY-2538 HDD-599 עם מעבד ATHALON XP 1600+ זכרון MUSHKIN 256DDR הרדיסק SEAGATE 40GIGA תנו דעות, רשמו תוצאותכם ונשווה כולנו...

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אני מחפש פירמור שעושה פתיח איזורים לAOPEN1648 (DVD) ובאותה נימה מה זה AMH?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  10. אני לא יודע איזה דרייברים טובים יותר ה 27.70 או היותר חדשים 27.52

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  11. ואם לא אז באיזה שלב זה כן קורה ? כלומר באיזו מהירות שעון או דגם (של הסלרי) זה כן קורה (אולי לפני 1 ג'יגה) ? ובבקשה - אין הכוונה כאן למעבדים מומהרים וכיוצא באלה. הכוונה היא ברמת העיקרון (אך בתכלס) באיזה מהירות שעון (מקורית) עוברים ביצועי הסלרון את הפנטיום 3 500 מגה הרץ בכל המבחנים - כולל קידוד סרטים ודחיסה וMP3 ומשחקים D3D ו OGL וכו'. ואם מישהו יכול להביא תימוכין לכך בעזרת השוואה שהוא\היא מצא ברשת,אז בכלל ... תודה מראש HF

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש ברשותי 2 מודולים של זיכרון של חברת קינג סטון מדגם KTS7001/256 בררתי באתר ושם רשום שזה זיכרון למחשבי סאן השאלה שלי מה מהירות הזיכרונות הנ"ל והאם הם מתאימים למחשבים אחרים בייתים ויש להם 100 פינים מכל צד של הזיכרון ומן הסתם הם ארוכים וגבוהים יותר מסתם זיכרון SDRAM ואל תגידו לי לברר באתר לא מצאתי שם יותר מידי מידע בנושא הנ"ל בתודה GOLANI

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by SharP,

http://service.madonion.com/compare?pcm=2796 דרך אגב זה בודק את 2 ההרדיסקים או רק הדיסק שעליו התוכנה\מאסטר ומה עם הזיכרון של כרטיס מסך ... יש לי (רק לעוד יומיים בעזרת ה') MX 400 עם SDRAM זה משפיע גם ?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Abit Siluro Geforce 3-Ti200 Pure 1119 ש''ח כולל shipment מה אתם אומרים? שווה ?

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  15. זה די דחוף בבקשה. ואני יודע שיש פה תותחים. תודה 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שאלה שמעניינת אותי. לי ולאחי יש כרגע 320 ראמ כל אחד בבסיס היה לכל אחד 64 ואז שנינו קנינו ציפ של 256. הלוח שלי רץ על (112) 100 והזכרון המקורי הוא 100 והחדש הוא 133. הלוח של אחי רץ על 66 (75) המקורי הוא 66 אני חושב והחדש 133. בשני המחשבים השארתי גם את הישן, האם זה נכון? או שזה אולי בכלל מוריד ביצועים? אולי בפסח אני יעשה את זה אבל כרגע אני קצת מתעצל להוציא לעשות בנצמרקים ואז להחזיר. המספר בסוגריים זה המהירות בפועל לאחר OC. תודה

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by WizMaster,

האם שווה לקנות אותם, בהתחשב במיוחד במחיר הנמוך שלהם? כי לפי כמה ביקורות שקראתי, הם לא רעים בכלל.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועם נשאר אז מסך וצורב

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by MORIDIN,

נאמר לי ע"י מישהו קרוב שג'יפורס 3 ניתן לתכנות וכך היתרון הטכנולוגי של ה-Radeon8500 נמחק. יש ביסוס לדברים האלה?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by oNam,

SB live 5.1 - 45$ - 210 NIS הכרטיס הזה שווה 210 שקלים? תודה, אנא נמקו

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by gil_st,

מוצר חדש של VIA לוח אם פיצפון ויש בו פשוט הכל ! (אפילו מעבד C3 שלהם).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by PeaS,

אם הכל היה הולך כמו שרציתי, הייתי כותב לכם מהמחשב החדש שלי כבר מזמן, אבל בחיים כמו בחיים.. :-/ (למה הסמיילי הזה כבר לא עובד ??? ) אם כבר הגעתי עד עכשיו, כדאי לי לחכות עוד? עוד כמה שבועות לא יהרגו אותי, בעיקר אם זה יהיה "שווה" את הזמן. המפרט הבסיסי שלי הוא AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VTXH Crucial 256 MB DDR 2100 Gainward Ti 200 (גיינווארד תמיד מבלבלת עם השמות, והשם המקורי של הכרטיס הוא Ti\550 או משהו כזה, אבל הוא מבוסס על הTi 200). אז רציתי לשאול, מתי הTbred החדש יגיע לארץ, או יותר נכון, מתי הוא ישפיע על המחירים של מעבדי AMD הנוכחיים. ואם אני כבר דוחה ודוחה ודוחה.. יש עוד משהו לחכות לו שיוזיל את המחשב (או להפך, אני יקנה את הדבר החדש)? אני מתכוון לדברים כמו הKT333,…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  23. מי שרואה זאת סימן שהוא יודע את התשובה אז שיכתו אתה בפורום ואם צריך גם כתובת אינטרנט

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  24. נמאס לי כבר לחכות, מה קרה ל"עוד 10 ימים הוא נוחת" עד שזה יקרה אני בטח אתפתה לקנות כרטיס יותר טוב למרות שאני לא צריך כי אין לי מערכת רמקולים חזקה! יש לי עכשיו sb live value והסיבה היחידה שאני קונה פורטיסימו זה בגלל היציאה האופטית...

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים