ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש פירמור שעושה פתיח איזורים לAOPEN1648 (DVD) ובאותה נימה מה זה AMH?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה דרייברים טובים יותר ה 27.70 או היותר חדשים 27.52
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://service.madonion.com/compare?pcm=2796 דרך אגב זה בודק את 2 ההרדיסקים או רק הדיסק שעליו התוכנה\מאסטר ומה עם הזיכרון של כרטיס מסך ... יש לי (רק לעוד יומיים בעזרת ה') MX 400 עם SDRAM זה משפיע גם ?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
זה די דחוף בבקשה. ואני יודע שיש פה תותחים. תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להשוות איתי תוצאות כאשר יש לו מערכת מסדר גודל כמו שלי ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועם נשאר אז מסך וצורב
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותם, בהתחשב במיוחד במחיר הנמוך שלהם? כי לפי כמה ביקורות שקראתי, הם לא רעים בכלל.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
נאמר לי ע"י מישהו קרוב שג'יפורס 3 ניתן לתכנות וכך היתרון הטכנולוגי של ה-Radeon8500 נמחק. יש ביסוס לדברים האלה?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
SB live 5.1 - 45$ - 210 NIS הכרטיס הזה שווה 210 שקלים? תודה, אנא נמקו
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אחרי שחרשתי את החיפוש בפורום ולא מצאתי (פרט להסבר של את'לון עליהם אבל לא איך לברר...), אני משחרר את השאלה הזו. זה מאוד מעניין אותי,כי אני קורא הרבה בנצ'ים ומבין שיש ל CAS חשיבות רבה. האם גם בזכרונות קבר ("תודה רבה" לאייבורי :hanged: ) כמו שיש לי ניתן לברר או לשנות אותם (כלומר את ה CAS) ? ואם כן,כיצד ? (אני יודע שאין סיכוי בעולם שיש לי CAS 2 אבל אני רוצה לדעת מה בכל זאת יש לי...) תודה HF
-
מוצר חדש של VIA לוח אם פיצפון ויש בו פשוט הכל ! (אפילו מעבד C3 שלהם).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה שמעניינת אותי. לי ולאחי יש כרגע 320 ראמ כל אחד בבסיס היה לכל אחד 64 ואז שנינו קנינו ציפ של 256. הלוח שלי רץ על (112) 100 והזכרון המקורי הוא 100 והחדש הוא 133. הלוח של אחי רץ על 66 (75) המקורי הוא 66 אני חושב והחדש 133. בשני המחשבים השארתי גם את הישן, האם זה נכון? או שזה אולי בכלל מוריד ביצועים? אולי בפסח אני יעשה את זה אבל כרגע אני קצת מתעצל להוציא לעשות בנצמרקים ואז להחזיר. המספר בסוגריים זה המהירות בפועל לאחר OC. תודה
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
נמאס לי כבר לחכות, מה קרה ל"עוד 10 ימים הוא נוחת" עד שזה יקרה אני בטח אתפתה לקנות כרטיס יותר טוב למרות שאני לא צריך כי אין לי מערכת רמקולים חזקה! יש לי עכשיו sb live value והסיבה היחידה שאני קונה פורטיסימו זה בגלל היציאה האופטית...
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
הודעה פרטית!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מי שרואה זאת סימן שהוא יודע את התשובה אז שיכתו אתה בפורום ואם צריך גם כתובת אינטרנט
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לאח שלי הייתה בר מצווה ביום שבת הוא קיבל המון כסף (משהו כמו 13K). אני עם הכסף בר מצווה שלי לפני 3 וחצי שנים (10K) קניתי את המחשב שיש לי עכשיו רק עם הארד דיסק 4גיגה, כרטיס מסך של ATI RAGE ומאיץ גרפי 3MB MONSTER3D. טוב דיי להתבייכנות שלי. בקיצור לאח שלי יש כרגע מחשב שנקנה לפני משהו כמו שנתיים אני מניח. סלרון 500 (עשיתי אוברקלוקינג הכי גדול שיכלתי ל 530 בערך משהו כזה אחרת המחשב לא נדלק.9 320 SDRAM RIVA TNT 2 אוקצור, משחקים רצים אצלו פחות או יותר אבל המשחקים הכי חדשים מאוד מאוד מקרטעים. מה אתם הייתם ממליצים לו לעשות? הוא מעדיף לא להוציא כמה אלפי שקלים על מחשב חדש אלא אם אפשר אז להסתפק בכרטיס מסך חדש. עכשיו השאלה שלי היא נניח הוא קונה את הכרטיס מסך הכי מתקדם שיש בשו…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סליחה על הבורות...אבל אני סקרן לדעת מזה הFirmware שיש לצורבים? ואיך אני מעדכן את שלי? hp9300
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
Abit Siluro Geforce 3-Ti200 Pure 1119 ש''ח כולל shipment מה אתם אומרים? שווה ?
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ואם לא אז באיזה שלב זה כן קורה ? כלומר באיזו מהירות שעון או דגם (של הסלרי) זה כן קורה (אולי לפני 1 ג'יגה) ? ובבקשה - אין הכוונה כאן למעבדים מומהרים וכיוצא באלה. הכוונה היא ברמת העיקרון (אך בתכלס) באיזה מהירות שעון (מקורית) עוברים ביצועי הסלרון את הפנטיום 3 500 מגה הרץ בכל המבחנים - כולל קידוד סרטים ודחיסה וMP3 ומשחקים D3D ו OGL וכו'. ואם מישהו יכול להביא תימוכין לכך בעזרת השוואה שהוא\היא מצא ברשת,אז בכלל ... תודה מראש HF
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי GF2 Ti ואני חושב שהוא לא GOLDEN SAMPLE בגלל כפתור שחסר בתוכנה EXPERTOOL. אם יש למישהו את הכרטיס הזה והוא כן GOLDEN SAMPLE או אפילו אם הוא אינו בטוח בעצמו אנא הגב כדי שאוכל לוודא את העניין ב-100%. תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה זה הכרטיס קול הזה: 3d melody mf -1000 כמה הוא ישן? כמה הוא גרוע (או טוב?!) ? כמה הוא עלה בעבר? וכמה הוא עולה היום?!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס מסל גי פורס טיטניום 2 לבין גי פורס 4 אם איקס 440/460 וזאת לאחר שנפטר power color geforce mx2 with blue orb וזאת לאחר להרבה פעמים היה בהחלפות!!!! (לא עשיתי לו oc) אני צריך תשובה תחופה
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם הגיוני שאם אין לספק הבלתי מזוהה שלי מספיק כוח להחזיק asus a7m266 עם מעבד את'לון 1133 עם 256DDR לא מזוהא..? והוינדוס XP יראה מסכים כחולים בגלל זה.? כרגע אני רק עם הרדיסק וסידירום, שאני מחבר את הריילי של המאווררים שעובדים על ספק חיצוני, יש ת'קים מההרדיסק. מחר כנראה יביאו לי ספק ATX נוסף ואולי 2, ואני ישים את הלוח על ספק נפרד למגרה.!! ואת שאר ההתקנים על ספק אחר. 1. השאלה שכבתי למעלה.... 2. איך אני מדליק את 2 הספקים במקביל...?ואיך הם יתכבו במקביל..? תודה :-)
-
יש ברשותי 2 מודולים של זיכרון של חברת קינג סטון מדגם KTS7001/256 בררתי באתר ושם רשום שזה זיכרון למחשבי סאן השאלה שלי מה מהירות הזיכרונות הנ"ל והאם הם מתאימים למחשבים אחרים בייתים ויש להם 100 פינים מכל צד של הזיכרון ומן הסתם הם ארוכים וגבוהים יותר מסתם זיכרון SDRAM ואל תגידו לי לברר באתר לא מצאתי שם יותר מידי מידע בנושא הנ"ל בתודה GOLANI
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב, קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא משחק הרבה חוץ מאיזה שעתיים ביום ב-Quake וזהו בערך, אין לי תקציב מוגבל אבל אני לא רוצה להוציא הרבה, אני מתלבט בין לקנות Celeron 1.2Ghz להמהיר אותו ל-1.55+(בעיקר בגלל KoM שהשפיע עלי ;D) לבין Athlon Xp 1600+, אני יודע שזה לא בדיוק "כוחות" , אני חושב על סלרון יותר בגלל שכל המערכת תעלה פחות, זיכרון ה-SDRAM עולה פחות(לפחות בארץ), לוחות האם נחשבים "ישנים" אז הם עולים פחות ויש הבדל בין המעבדים של 45-50$ משהו כזה, ועוד ל-AMD צרכים DDR שהוא יותר יקר(לא חייבים אבל עדיף) וגם לוח אם אכותי עולה דיי הרבה. אז מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-