עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shlomom,

לא ממש הבנתי עד עכשיו איך הכרטיס הזה נכנס לפעולה במשחקים שלא תומכים בו. כלומר מי מחליט מתי ולמה לשלוח ולהשתמש במידע מהכרטיס ולא מהמעבד. הרי אין עדיין משחקים שתומכים בו. והאם ממשקים כמו DX10 אמורים לספק API לגישה ל Physx??

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by slimshady21,

יש לי שאלה קטנה איזו מדפסת יותר טובה- EPSON CX3500 או EPSON CX3700 חשבתי, לפי ההגיון 3700 אמור להיות יותר טוב כי זה דגם חדיש יותר, אבל כבדקתי בכל מיני מקומות ראיתי שאפילו ה3500 עולה יותר, ויש לה יתרונות על פני ה3700... אז מה כדאי? רק אל תציעו לי מדפסות אחרות, אני שואל רק על שתי אלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  3. אני צריך מתאם לסידירום של מחשב נייד לחיבור IDE וספק כוח DC DC 12 וולט אלקטרוני עדיף 200 וואט עכשיו כמה זה יכול לעלות לי כולל משלוח לארצנו ?. ומאיפה להזמין את המתאם והספק ?.. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. רצית לשמוע את דעתכם על המדפסת PIXMA iP6600D אבא שלי רוצה לקנות מדפסת תמונות שיוכל להדפיס ישרות מהמצלמה הדיגיטלית ומן הטלפון הסלולרי (NOKIA 6280) והוא רוצה כמובן עם צג שהוא יוכל לראות והכל. אז ראיתי את המדפסת הזאת וההיתי שמח לשמוע דעתכם עליה וכמו כן לשמוע הצעות אחרות.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. שלום לכולכם. אני בבעייה. ברשותי tablet pc ואני מחפש לו מעמד שולחני שיחזיק אותו בזווית, כך שאוכל לעבוד עליו בנוחות. חיפשתי ומצאתי את הדגם הנ"ל של Targus, אבל אין אותו בארץ (למיטב הבנתי) ואף מישהו שאני מכיר שאל אצל היבואן ואין כוונה להביאו. הנה הלינק: http://www.targus.com/au/product_details.asp?sku=PA247U את המוצר הנ"ל מצאתי בכמה חנויות שלא שולחות לישראל. מישהו יודע איך אוכל להשיגו? או: מישהו מכיר מוצר אחר דומה שכן ניתן להשיג? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by wow,

אני מתכוון ל-Sunbeam Acrylic case - UV. למישהו אולי יש אותו ויכול להראות לי איך זה יוצא ? (תמונות שלכם לא גוגל)

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by jalvan,

היי משהו יודע איפה אפשר להשיג כבל מיקרופון אוזניות לפרונט פאנל שתומך ביציאת azalia של הלוח אם כלומר מחבר 2X5 פינים ללוח אם GA-8i915P_Dou_pro?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. אהלן חברה. הבאתי את הסטיק שלי וחיברתי למחשב והוינסואוס לא זיהה אותו. אחרי זה הבאתי אחד בדיוק כזה אבל מחבר והוא כן זיהה כמו שצריך. החזרתי את שלי ולא עבד שוב ואחרי זה שוב חיברתי את של חבר והוא לא זיהה כמו את הראשון. במה יכולה להיות הבעיה? הדגם הוא Microsoft SideWinder ForceFeedback 2. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. אהלן , אני מקווה שהפורום מתאים ! רכשתי את המסך של LG - 1750T . הוא מתחמם בצורה קצת יוצאת דופן אני חושב . ויש קצת ריח של שרוף . יש הטוענים שהסיבה לריח הוא שהמסך חדש והרכיבים מתרככים . מישהו יודע אם זה תקין ? תודה !

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. בבסיס אני צריך רק סורק אבל אם יש מכונה עם מדפסת וסורק התקציב אז גם טוב. מטרתו היא להכניס כמה תמונות למחשב כי אני צריך לערוך סרט בת-מצווה לאחותי, בעיקרון הוא לא צריך להיות באיכות על. אם אפשר, עדיף כמה שיותר קטן. שלא יהיה של לקסמארק כי לאמא שלי יש משהו נגדם לא יודע מה, אבל היא לא מוכנה לקסמארק... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by BURTON,

מדובר בטלפון הזה למי שמכיר רציתי לדעת האם יש לו מתאם אודיו לחיבור למערכת או משהו כזה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by ranyr,

יש לי מדפסת CANON PIXMA MP150 איזה דיו מתאים לה?? מה המחיר המומלץ שלו??? ומה אתם אומרים על ערכות מילוי???

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by berko,

אני מתלבט איזה מהעכברים הבאים לקנות, אשמח לשמוע בייחוד מבעלי הנסיון שיש להם את אחד העכברים הללו (כסף זה לא שיקול): 1. Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 2. Microsoft Intellimouse Explorer 2.0 תודה רועי. זה די דחוף.. ההחלטה צריכה להתקבל ביומים הקרובים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, אמא שלי בקרוב חוזרת ללימודים לתואר שני והיא אמרה שהיא צריכה מדפסת משולבת. אז ככה, צריך מדפסת טובה שתהיה מהירה (לא טיל, אלא סבירה+) שתדפיס, תצלם,תסרוק ותפקסס (אם יש כזה דבר). עדיפות hp/lexmark. התקציב הוא בערך 700-800 שקל. תודה מראש, דניאל

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by solo53,

זה כרטיס TV של PHLIPS הגיע עם דיסק דרייברים עבד מצוין על WIN2000 ב XP SP 2 הדרייבר עובד אבל מוציא כמו רשת על התמונה ניסיתי דרייבר אחר :שלא ממש מתאים לו" עובד אבל הפקודות לכניסות TV SVIDEO COMPZIT הכל הפוך כך שאין בעיה חוץ ההדייבר הכרטיס ניקנה מחברת מטריקס מודה מאד על עזרה במציאת דרייבר אחר מיועד ל ציפסט PHLIPS 7134

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by 2ten,

שלום לכם חברים!!!! קניתי מדפסת משולבת שידעת להדפיס גם בגודל 10 כפול 15 אבל אני לא יודע אך לעשות שמחשב ידפיס בגודל כזה אך אני עושה את זה תעזרו לי בבקשה??? תודה חברים

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by genia,

טעות למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. 1) איפה אפשר לקנות אותם (בארץ)??? 2) האם המקלדת היא גם בעיברית??

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. נכון במקלדת, יש מקשים של האינטרנט- כמו דף הבית, מועדפים, קדימה, אחורה.... אני לא מבין למה, הם לא עובדים בדפדפן המוגדר כ-Deafult, שהוא FireFox.... למישהו יש פיתרון לבעיה? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. כל החנויות גם המוכרות שבדקתי לא היו פדים ואם היו אז רק את הפשוטים ביותר ב 40 שקל

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. אם אני יקנה את זה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=35&cat=8 ויחבר שתי שלטים אני יוכל לשחק בפרו אבולשן 5 בלי בעיות? או שמישהו יכול להמליץ לי פה על משהו אחר, איזה שלט לחבר למחשב.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. D930 גיגה זיכרון 533 7600GT 160 הארד דיסק צורב דיוידי של נק ספק כוח של 400 וולט שבא עם מאז C16A(משהו כזה) של קומפיוקייס. רמקולים 2.1 קריאייטיב מסך LCD 17. תקציב עד 300. לא חייב אל ספק, רק משהו נגד הפסקות חשמל וקצרים(אם יש משהו אחר כמו מייצב מתח). תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by dani,

יש לי מצלמת אינטרנט של Icatch שנראית ככה הבעיה היא שאני רואה את עצמי גם בירוק וגם הפוך: ניסיתי להכניס אותה בחיבור יו אס בי אחר במחשב וזה לא פותר את התקלה... מישהו יודע איך לפתור אותה? אני משתמש בתכנה AMcap בשביל המצלמה בכמה גירסאות

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by alia,

שלום לכולם-אני לא מצליח להפעיל את הסורק:aoc f-610 מערכת הפעלה xp pro-מחשב חדש חיברתי חשמל +כבל-הסורק נדלק אך המחשב אינו מזהה את החומרה. סוג החיבור למחשב הוא הגדול-כמו המדפסות של פעם(lpt,com?) מה יכולה להיות הבעיה ואיזה פרטים עליי להוסיף? המון תודות כמובן שהתקנתי דרייבר-אך הבעיה היא שאין קשר בין הסורק למחשב

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. פירמטי את המחשב ואני לא מוצא את הדיסק.. אני צריך דרייבר למצלמה הזאת: http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg איך זה שבאתר הבית שלהם אין ?!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים